Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

x:)x Nekaj sem se spomnila.

Pred tremi leti sem prvič zaplavala sem. Pa nisem znala uporabit chata, pa ne smeškov. In mi je nek prijazen mladenič to prijazno razložil. In potem sem v nekem preblisku objavila svojo fotko. In potem se je ta isto mladenič pojavil s komentarjem, ki ga nikoli ne bom pozabila.

Nikoli ga še nisem srečala. Tudi piše zadnje čase zelo poredko.

Ampak s svojo preprosto , ljubeznivostjo in iskrenostjo je pustil lepe sledi v meni.

El Nino :palec: xrainbowx :flower:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

x:)x Nekaj sem se spomnila.

Pred tremi leti sem prvič zaplavala sem. Pa nisem znala uporabit chata, pa ne smeškov. In mi je nek prijazen mladenič to prijazno razložil. In potem sem v nekem preblisku objavila svojo fotko. In potem se je ta isto mladenič pojavil s komentarjem, ki ga nikoli ne bom pozabila.

Nikoli ga še nisem srečala. Tudi piše zadnje čase zelo poredko.

Ampak s svojo preprosto , ljubeznivostjo in iskrenostjo je pustil lepe sledi v meni.

El Nino :palec: xrainbowx :flower:

Moji rozi iz planin,,,

pod srcem pustil sm spomin,,,

internetni pa kaj,,,

Zalosti me, Binga, na kaksnem primitivnem nivoju tecejo tukaj tvoje debate.

ne recem, da ni vcas kej zabavnega, clo ma kej not, globljega clo vcas (ne b' clowk verjel), vse pa iznicis (kar je duhovitega in ok) s tem do konca primitivnim nacinom.

ej...sorry da sem se na njen nivo spustu....malo sem labilen...pa se hitro nalezem...tega zgoraj napisanega x:Ix upam...da nisem na bilo kakšen način....škodoval ugledu....tega foruma x:)x

ej...sorry da sem se na njen nivo spustu....malo sem labilen...pa se hitro nalezem...tega zgoraj napisanega x:Ix upam...da nisem na bilo kakšen način....škodoval ugledu....tega foruma x:)x

Hej, kva s se pa ti zdej spomnu?

Tebe sploh v tem ni, brother - hitro nazaj pa tih x:Dx

Hej, kva s se pa ti zdej spomnu?

Tebe sploh v tem ni, brother - hitro nazaj pa tih x:Dx

ma bluzim..saj veš...to je takrat...ko ti je vseeno za vse...kar napišeš...ker itak veš...kaj čutiš x:Dx brother....ko ti besede...ne lažejo

ma bluzim..saj veš...to je takrat...ko ti je vseeno za vse...kar napišeš...ker itak veš...kaj čutiš x:Dx brother....ko ti besede...ne lažejo

Yap, čist tko je, drgač pati nč bat, da bi s svojimi besedami karkoli sramotil - a sam sebe bereš, al kva? Dej no, mal naokrog poglej x^x :att:

....škodoval ugledu....tega foruma x:)x

Nihce pravzaprav ne mroe skodovati ugledu foruma, na nek nacin, ker itak vsakdo kaze sebe.

Jaz se ne grem na moc in vse to; brisanje, tezenje, diktatura in taksno. Plus da sem lena.

Se pa odzovem vedno, ce pride do prijav, kajti najbrz je jasno, da ne samo, da ne berem 90% ali vec tem, tudi komentarjev ne morem brati tako podrobno, poleg tega pa ne opazim slabih stvari. ker jih ne vidim, me tok ne zanimajo.

No vcasih, ko pa kaj vidim (in ponavadi se to zgodi, ko je to dlje oz. ponavljajoce) me pa kaj prav res moti ali celo boli (kar torej pomeni tudi, da opazim), pa se oglasim.

jaz nisem policaj. nisem ucitelj. prav tako nisem snazilka, ki bi ji po ponecedenju preprosto rekel, pobrisi moje izlocke.

se ne grem tega.

ce pa kdo presodi, da je nekaj s strani nekoga drugega zanj nedopustno, zaljivo itd., potem pa ukrepam.

(*saj ne prenese vsakdo vsega enako oz. v enaki meri)

menim da niste otroci in da lahko vsak za svojo faco skrbi - ne rabim jaz.

:palec:

*je pa lepo, Mako, da si pri sebi/vase pogledal, ceprav sploh nisem opazila kaksnih tvojih izvajanj v teh smislih (tud ne vem, ce so sploh bla).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

vsakogar kdaj zanese v to ali ono smer, ko si not, je tezko vidt od zun. x;)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pod srcem pustil sm spomin,,,

internetni pa kaj,,,

:inocent: tudi ti zvezani

kadar maš lepe trenutke si pravi balzam,

internetni x:Dx x:Dx x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ja, meni navadno kar uspeva, gledat obe strani ali vec njih, ne pa vedno.

vcas sem tud ich cist ultra not. x:o)x x;)x

Picasso

ja, meni navadno kar uspeva, gledat obe strani ali vec njih, ne pa vedno.

vcas sem tud ich cist ultra not. x:o)x x;)x

ampak če se poznaš...v nulo...imaš vedno izbiro...da se vidiš...od znotraj ali od zunaj...ker se pač poznaš....in se tega...zavedaš...ali pa ne...izbira...je vedno tvoja x:)x

ampak če se poznaš...v nulo...imaš vedno izbiro...da se vidiš...od znotraj ali od zunaj...ker se pač poznaš....in se tega...zavedaš...ali pa ne...izbira...je vedno tvoja x:)x

Izbira je tvoja, da se pač izpostaviš in se vidiš preko drugih pa na ta način opaziš tud kaj tazga, česar prej pr seb nisi al pa nisi hotel, ane, pol je pa še prosta izbira, če to tud sprejmeš - čisto lastna izbira...

Nihce pravzaprav ne mroe skodovati ugledu foruma, na nek nacin, ker itak vsakdo kaze sebe.

Jaz se ne grem na moc in vse to; brisanje, tezenje, diktatura in taksno. Plus da sem lena.

Se pa odzovem vedno, ce pride do prijav, kajti najbrz je jasno, da ne samo, da ne berem 90% ali vec tem, tudi komentarjev ne morem brati tako podrobno, poleg tega pa ne opazim slabih stvari. ker jih ne vidim, me tok ne zanimajo.

No vcasih, ko pa kaj vidim (in ponavadi se to zgodi, ko je to dlje oz. ponavljajoce) me pa kaj prav res moti ali celo boli (kar torej pomeni tudi, da opazim), pa se oglasim.

jaz nisem policaj. nisem ucitelj. prav tako nisem snazilka, ki bi ji po ponecedenju preprosto rekel, pobrisi moje izlocke.

se ne grem tega.

ce pa kdo presodi, da je nekaj s strani nekoga drugega zanj nedopustno, zaljivo itd., potem pa ukrepam.

(*saj ne prenese vsakdo vsega enako oz. v enaki meri)

menim da niste otroci in da lahko vsak za svojo faco skrbi - ne rabim jaz.

:palec:

*je pa lepo, Mako, da si pri sebi/vase pogledal, ceprav sploh nisem opazila kaksnih tvojih izvajanj v teh smislih (tud ne vem, ce so sploh bla).

Čist tko kot ponavadi: direkt, kratko in vsebinsko :palec: :palec: :palec:

Bravo, Marsa xokx

direkt, kratko in vsebinsko

Thank you very much. :8): :vio:

Mako - prliznenc - men pa ni vsec ta beseda.

pa ce nekdo nekomu rece, da se nekomu drugemu prilizuje, s tem tej slednji osebi v bistvu sam daje moc oz. jo na nek nacin 'povelicuje'/'povishuje'.

ker - kaj pa sem in kdo, da se mi je treba kej in kakorkol prilizovat.

ce das palce xx-u, kao, pol pa nis prliznenc. xDDx

Picasso

108 po shtevilu objav sem che registr praw kaze,,,

in kako naj sprintam vse te moje objave,,,

veste,,,

tapravi moshki mora ,da to je, vsaj eno knjigo napisat,,,

pa ce nekdo nekomu rece, da se nekomu drugemu prilizuje, s tem tej slednji osebi v bistvu sam daje moc oz. jo na nek nacin 'povelicuje'/'povishuje'.

Točno tako, zakaj neki bi se ti prilizoval? Povem tisto, kar v tistem trenutku mislim in, če tebi ali komu drugemu povem, da je to in to zelo v redu, potem mi je pač v redu, drgač je pa ja jasno, da nč kaj dost ne razmetavam s pohvalami, vendar je tistemu, kateri si to zasluži tudi primerno povedat, da je neka stvar videti s strani opazovalca takšna, kakršna je videt, ane, saj bi marsikateremu čisto odkrito lahko podal pohvalno mnenje, vendar bi to kaj kmalu dobilo pridih neke priliznjenosti in celo nakazovalo bi na šibkost, česar si pa ne mislim privoščiti x^x

Če je Marsa zakon, je pač zakon in, če tko mislim, naj me kdo prepriča o nasprotnem, če ima zares hude argumente za kaj takega x^x

Drugače pa izjemoma povem, da nasploh cenim vse, kateri so na tem forumu, kajti vsak je zgodba zase in nobenih indicev ne vidim, da ne bi imel odličnega mnenja o vseh, od prvega, do zadnjega, tudi do tistih, katerim občasno kaj pikrega pripomnem, vendar morda ravno zaradi tega, ker je takšna oseba pri meni bolj opažena, ne zarad postov, temveč zaradi tistega, med vrsticami branega in osebno zelo spoštujem ljudi, kateri se vsaj približajo željenim ciljem, whatever, na primer, nekdo, ki rad pove, da je akter v gledališču pa, da so predstave uspešne, je zame odraz uspešnega dela po svoji volji in sposobnostih in tega ti nihče ne more spodbijati...

Ja, ok, to je en primer, da ne bom zdaj v skrajnost limonado stregel xrolleyesx

Medtem, ko je priliznjenost po mojih merilih definirana kot pritrjevanje brez resničnega naklonjenega pozitivnega mnenja nekomu iz tega ali onega razloga ali celo iz prikrite ironije x8Dx x^x

Jaz imam nekaj še za napisat :sori:

zdi se mi da Mako106malo peca bejbe tuki gor na forumu...na en tako sladko priliznjen način...ponavadi kake novinke :sori:

ne vzet za slabo...meni je simpatično...tko te zaznavam...da nisi ravno ravnodušen, čeprav se hočeš pokazat tako :vio:

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

ma saj veš...da ne mislim resno...bong...al binga...al kaj je že...mu je enkrat to rekla...no...nisem ga hotel žalit ali kaj takega...tak simpatično se sliši...prliznenc...po drugi strani pa veš...da malo mu paše...še enkrat se opravičujem...nisem hotel nobenega žalit x:)x simpatična beseda...pač...pa sem jo malo zlorabil x:Dx

ma saj veš...da ne mislim resno...bong...al binga...al kaj je že...mu je enkrat to rekla...no...nisem ga hotel žalit ali kaj takega...tak simpatično se sliši...prliznenc...po drugi strani pa veš...da malo mu paše...še enkrat se opravičujem...nisem hotel nobenega žalit x:)x simpatična beseda...pač...pa sem jo malo zlorabil x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx :eek: x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...