Piko 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 AAKHUT VIPovec enozložnih besed, trobesednih stavkov in mnogobarvnih las.Morda je do vipovstva prišel zaradi sorodstva z uredništvom po glasbeni plati.Zna brenkati na prave strune, čeprav premika le gumbe. Glasna glaszsba mu je kot bi ga z drogo(m) po glaviPonoči poskuša vrteti plošče podnevi forumske vrtavke.Neslovence bi brez vrtenja poslal naravnost na Luno in verjetno tudi z Lunce.Zna lobirati, v sili zamiži, stisne zobe in cukne kozarec cvička, ki ga je pohvalila Marsa.Zelo je načitan, zato težje piše. Svojo dobro plat rad skriva oz. se trudi, da ne bi preveč prišla na dan.Aagresiven je videti samo v navideznem svetu. V sebi z mehkobo ni zadovoljen.Aahčih, tut' na zdravje! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 eh....eh.... eni so Pik-ceni, drugi spet mick-eni....enih pa sploh ni zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 MICK Če ni VIPOvec, je PIVOvec. A ni bila včasih ena vipovarna Talis?(Bili so brez talismana in so propadli. Če bi direktor erektor poznal vilinske simbole, bi bili danes lastniki Uniona, tako pa...)Vsi smo si enaki, pa vendar eni so in drugi niso upoštevani pri ure-minute-dništvu. Kljub temu. da ima močnejše argumente in teh toliko več. A ni to zanimivo? Predlagam mu, da se začne baviti z muzko, mogoče bi to pomagalo. Pa ne violino ali harfo, ampak bobne, pa električno kitaro, nekaj kar trešči po ušesih.Lojalen, mnenja ne menja. Vseeno je spoznal, da na forumu le ni vse tako, kot je videti.Brez ravsanja z rdečelascem bi mu bilo dolgčas pri osvajanju punc. Zdi se, da so ti časi počasi minuli.Vičpravnost, kaj je to? Zakaj mu minutedništvo ni tako naklonjeno kot njegovemu rivalu? Je tudi to eden povodov rivalstva? Ve se, da ima okus za določene stvari, tudi dele telesa, pa so mu nekateri fouš zaradi drugih stvari. Počasi prehaja v zrelo forumfazo in ve, da ne bo nič boljši, če bi bil vseskozi in povsod prisoten. Pa že dolgo tega je skužil dejstav tega foruma, le nekaj časa je trajalo, da so začela delovati. Bil je v skupini vseprisotnih, vseskozi v krogih zelo blizu VIp, vendar brez možnosti vstopa vanj. Skupaj s kolegi iz tega kroga ljudi lahko opazuje nanovo nastali krog vseprisotnih, ki si so si zadali nalogo postati ljubljeni foromovci, občudovanja vredni, da se bo nekaj energije steklo še na njihove genetske naslove. Fant, kaj praviš, jim ratuje? Po moje jim doteka en rahel stranski potoček, pa jih osveži le toliko, da ne čutijo več svojega potu ob vsem tem naprezanju. Po drugi strani pa je dobro, ker se trudijo za neko dobro, po njihovem merilu. Hvala mu za pomoč, ker sem lahk napisal nekaj o vzporednih rečeh. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Kakšno naključje! Napisal sem o nekaj forumu in forumovcih in naslednje dni mi pripeketata dva trojanska konja. Ker vem, da je to naključje, bom napisal še kaj. EL NINO Če je žensko ime Mina, bi bilo moško lahko Mino, špansko El Mino. Pa nima nič eksplozivnega, ker je fant predvsem mirnega značaja. Medtem zrasel že v moža.Odlično zna mešati karte. Občutka nima samo v prstih.Veliko je pomagal brez kakršnih koli egorazlogov. Takih ne cenijo vsi.Imel je dve mentorici, čeprav jih ne bi rabil. Ena iz skupine PIVa in druga iz VIPa.Dobil je tudi kak starševski poduk, čeprav ga ni potreboval ali iskal.Mesecletoštvo ni znalo ali hotelo ceniti njegovh kvalitet.Fant, vse dobro, kjerkoli že si! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Zadovoljen sem, ker ni odziva, tako je bilo mišljeno. In lažje nadaljujem začeto, če kdo ne zmoti… Ko sem bral Hawkina in Teorijo štren (ali je šlo za teorijo strun?), nisem nič razumel, za kaj gre.Pa sem se ujel v štrene enega debatnega krožka in mi je terorija praktično postala jasnejša. Spoznal sem še eno gospo in takole gre to: MARSA Gospa se spozna na veliko stvari, pa zna velikim mnogo nasvetov dati. Upravičeno ji ploskajo in govorijo, da je odlična. Morda le ne prenese tele svoje misli - da bi bil na njenem področju kdo boljši - od nje. Je pametna in vplivna gospa in napeljuje štrene po kar največ debatnih skupinah. Dobro, saj ima dobre ideje, pa se rezultat boljši. Teorija ima svojo slabo stran - ko nekdo zapne v njeno struno na enem koncu, ne zavibrira vedno na istem koncu nazaj, ampak se resonira povsem na drugih krajih in z drugimi razpravljalci. Včasih niti ne veš, kje in kaj je izvor teh vibracij. Lep dan vsak dan P.S. Včeraj sem gruntal, kaj dejansko pomeni izraz odgovórni urednik. Verjetno naglašujem narobe in se reče odgôvorni urednik. To je tisti, ki ureja odgovore. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 a to Anastazija...pa njen žarek.... kej drugega ne bi moglo mešat štren...pa vibrirat naokol.... zveneče cedre tajge ali invazija puklastih dreves okol slovenskih hišic.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Verjetno.Zato sem jaz vseeno prisluhnila našemu gospodiču, prečrtala cedro s seznama šavja okoli bajte in nabavila tri japonske javore. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Zadovoljen sem, ker ni odziva, tako je bilo mišljeno.Zdaj, jaz bi se odzval, sam sem tu sam drugi butl , pa tko zapletenih opisov ne morm komentirat, če konkretn ne poveš na koga misliš..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 ojla. jaz imam zelo rada vse! in vas vse objemam... mam jutri izpit, pa si mal cistim karmo ampak, resno mislim, pa vseeno. mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 ojla. hvala, hvala. gledam ravno oddajo na slovenija 1. zanimivo.priporocam , ce ne more kdo spat .mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Santosha 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Jaz imam tudi vse rada, sploh me je danes ena oseba zelo razveselila zu iz foruma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 tud smrdljive mesojedce Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 tud smrdljive mesojedce Brez njih sploh ne more. S kom se bo pa pol kregala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Brez njih sploh ne more. S kom se bo pa pol kregala? z dišečimi vegiji Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Ste pa žleht.Tudi vdahniti ji ne pustite če bo vdihnila bodo možgani dobili kisik,potem pa lahko še kak bedast post skupi spacaNIČ DIHAT Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Kok si faca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 z dišečimi vegiji pa še ti nekateri živijo v temi Ste pa žleht.Tudi vdahniti ji ne pustite sam včasih če bo vdihnila bodo možgani dobili kisik,potem pa lahko še kak bedast post skupi spacaNIČ DIHAT bi še kaj napisala, kaj si mislim o kom, pa bom raje tiho, da ne bom preveč žleht Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Mick, sem dopolnil poste takole: NOSOROGAAKHUTMICKEL NINOMARSA Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Piko.Prepričana sem, da so se vsi prepoznali v tvojih postih...vendar na Glas nihče ni komentiral. Res, le kam se je skril El Nino Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Mick, sem dopolnil poste takole:še mene, če imaš voljo, ker imaš tako zanimive opise. ne bom pljuvala po tebi, menda se zavedam svojih šibkosti, razvad in navad in če bi kdo še osvetli vse skupaj ... če bom burno reagirala, se bom skušala zadržati s komentarjem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Prepričana sem ... vendar na Glas ...Ko se reče Bobu Bobo: Prejšnjič sem se slabo izrazil. Meni je bilo prav, da niso vmes leteli kakršnikoli komentarji, in ne komentarji na te konkretne "mislite". Poleg tega se mi zdi korektno, da dodam imena. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 jaz imam tut rada FREEJA. super clovek mora bit!mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 MICK Če ni VIPOvec, je PIVOvec. A ni bila včasih ena vipovarna Talis?(Bili so brez talismana in so propadli. Če bi direktor erektor poznal vilinske simbole, bi bili danes lastniki Uniona, tako pa...)Vsi smo si enaki, pa vendar eni so in drugi niso upoštevani pri ure-minute-dništvu. Kljub temu. da ima močnejše argumente in teh toliko več. A ni to zanimivo? Predlagam mu, da se začne baviti z muzko, mogoče bi to pomagalo. Pa ne violino ali harfo, ampak bobne, pa električno kitaro, nekaj kar trešči po ušesih.Lojalen, mnenja ne menja. Vseeno je spoznal, da na forumu le ni vse tako, kot je videti.Brez ravsanja z rdečelascem bi mu bilo dolgčas pri osvajanju punc. Zdi se, da so ti časi počasi minuli.Vičpravnost, kaj je to? Zakaj mu minutedništvo ni tako naklonjeno kot njegovemu rivalu? Je tudi to eden povodov rivalstva? Ve se, da ima okus za določene stvari, tudi dele telesa, pa so mu nekateri fouš zaradi drugih stvari. Počasi prehaja v zrelo forumfazo in ve, da ne bo nič boljši, če bi bil vseskozi in povsod prisoten. Pa že dolgo tega je skužil dejstav tega foruma, le nekaj časa je trajalo, da so začela delovati. Bil je v skupini vseprisotnih, vseskozi v krogih zelo blizu VIp, vendar brez možnosti vstopa vanj. Skupaj s kolegi iz tega kroga ljudi lahko opazuje nanovo nastali krog vseprisotnih, ki si so si zadali nalogo postati ljubljeni foromovci, občudovanja vredni, da se bo nekaj energije steklo še na njihove genetske naslove. Fant, kaj praviš, jim ratuje? Po moje jim doteka en rahel stranski potoček, pa jih osveži le toliko, da ne čutijo več svojega potu ob vsem tem naprezanju. Po drugi strani pa je dobro, ker se trudijo za neko dobro, po njihovem merilu. Hvala mu za pomoč, ker sem lahk napisal nekaj o vzporednih rečeh. Tvoje mnenje. Otkačenko. Ok, sploh mi ni anti Nič pa ne vem o VIP niti o kakšni moji želji vstopa vanj. Kot privat tudi tukaj nimam črednih nagonov, ne vstopam v nobene klane, pa če so MIP, VIP al FIP.... Al jim ratuje, me sprašuješ? Pojma nimam. Niti me ne zanima. Vsak po svoje, s svojo nalogo al brez nje, s svojimi stališči al povzetimi, takšnimi al drugačnimi, vsak kot ve in zna.....Ravsanja z oranžnolascem ne jemljem kot rivalstva, mogoč le ko se prepucavava, to mi je ljubo, k je pogosto dober "nasprotnik", za razliko od marsikoga...... Za naklonjenost nikogar se (več) ne borim, če pa mi je kdo mal bl naklonjen, fajn, če ne, tudi vreji, no blemos.....Nisem VIPovec pa tud PIVOvec ne.....sn JACKopivec..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 če bo vdihnila bodo možgani dobili kisik,potem pa lahko še kak bedast post skupi spacaNIČ DIHAT To je pa prov hudoben post. Le kako bi se Lenka počutila, če bi za njo kdo napisal tak post? Ne dobro, sigurno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 .....sn JACKopivec..... :palec: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.