Santosha 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 To je pa prov hudoben post. Le kako bi se Lenka počutila, če bi za njo kdo napisal tak post? Ne dobro, sigurno. Ja sej ni problem, tudi jaz sem malo kriva, ker sem pisala take..ampak zdaj ne bom več. hvala Amber jaz pa mislim še malo ostat gor, ker mi je v redu da se kdo ukvarja z mano pa tudi če ne piše lepih stvari Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 To je pa prov hudoben post. Le kako bi se Lenka počutila, če bi za njo kdo napisal tak post? Ne dobro, sigurno. povej ti, kako bi se jaz počutila,ti ponavadi veš veliko o tem kaj drugi mislijo, govorijo, delajo in čutijo ........................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 opala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Meni se tudi zdi, da Lenkinemu posti nič ne manjka. Maš kaj škorpije kje? Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Meni se tudi zdi, da Lenkinemu posti nič ne manjka. Maš kaj škorpije kje?aha...tak lep sco komentar je bil...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 .....ker mi je v redu da se kdo ukvarja z mano (pa tudi če ne piše lepih stvari) Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 povej ti,kako bi se jaz počutila,ti ponavadi veš veliko o tem kaj drugi mislijo, govorijo, delajo in čutijo ........................ Tako je, jaz osebno se ne bi fajn počutila, če bi mi nekdo napisal kaj takega. Zase pa ti najbolje veš, če bi vadla mal empatije bi hitr vedla kako in kaj. Probi kdaj: zadeva zna zelo presenit O mojem življenju pa ne bi tukaj, nimam te potrebe, pa tud tebe bi prosila, da v bodoče ne pišeš tega in na tak način, ker je totalno mim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 A dej no, včasih tud ne vem, kako lahko take pišeš. A jaz? Čist lahko, mi ni panike sploh, še posebi če začutim, da je upravičeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 čuj pa si ti 100%,da ni tista dlan v temi Maitreya tvoja,al smo samo mi vsi taki telebani, da nam ne potegne, da si ti izbranka,ki nas bo vodila po poti razsvetljenja, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 čuj pa si ti 100%,da ni tista dlan v temi Maitreya tvoja,al smo samo mi vsi taki telebani, da nam ne potegne, da si ti izbranka,ki nas bo vodila po poti razsvetljenja, Brez komentarja. ČE enim ne potegne jim ne potegne, kaj češ. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Brez komentarja.končno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Brez komentarja. ČE enim ne potegne jim ne potegne, kaj češ. ja.....nekatere ga res nochjo potegnt.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 končno Fajn da ti je všeč pa da nisi rabila ne vem koliko besed, da si povedala kar si mislila, meni je tud všeč kratko in jedrnato. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Fajn da ti je všeč pa da nisi rabila ne vem koliko besed, da si povedala kar si mislila, meni je tud všeč kratko in jedrnato. župo, ki si jo ljudje skuhajo, morajo ponavadi pojesti še vročo, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 župo, ki si jo ljudje skuhajo, morajo ponavadi pojesti še vročo, v kolikor nimajo natrenirane machke (ki nam je znana iz shtorije o vreli kashi), ki se vrti okoli kroznika in je zategadelj radi ustvarjenega vetra juha prej hladna zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 župo, ki si jo ljudje skuhajo, morajo ponavadi pojesti še vročo, Ponavadi ne, ker si opečejo usta, saj veš za rek: nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha. Sprobano večkrat v življenju. Sicer pa ne vem, na kaj točno si ciljala z zgornjo povedjo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Amber,nema veze!!!!!!!!!!a lahko tole zaključiva????????ni mi tole glih v ponos, zaradi tega se jaz umikam, ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Ponavadi ne, ker si opečejo usta, saj veš za rek: nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha. Sprobano večkrat v življenju. Sicer pa ne vem, na kaj točno si ciljala z zgornjo povedjo? Amber,nema veze!!!!!!!!!!a lahko tole zaključiva????????ni mi tole glih v ponos, zaradi tega se jaz umikam, ok dejta sheeeee!!!!!..... :hepko: zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Amber,nema veze!!!!!!!!!!a lahko tole zaključiva????????ni mi tole glih v ponos, zaradi tega se jaz umikam, okPa ne no, je ravno ratalo zanimivo se vsaj kaj dogaja na forumu , ja verjamem, da ti ni v ponos pametovanje o nekom, prehitro sklepanje... še posebi če ga ne poznaš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 dejta sheeeee!!!!!..... :hepko: zlomk....tralala otišla baka s kolačima Pa ne no, je ravno ratalo zanimivo se vsaj kaj dogaja na forumu , ja verjamem da ti ni v ponos pametovanje o nekom, prehitro sklepanje... še posebi če ga ne poznaš...posluši lubica, nehi provocirat!!!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 otišla baka s kolačima :eek: prevod??? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 :eek: prevod??? zlomk....tralalaja, zamudil si piškotekonec gostije P.s.upam vsaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 prevod??? zlomk....tralala pa tako paše...jugo nostalgija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 ja, zamudil si piškotekonec gostije P.s.upam vsaj shkodapa lih zachel spet mal dogajat kle na forumuk je ratu taka beda pa dolgcajt zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 shkodapa lih zachel spet mal dogajat kle na forumuk je ratu taka beda pa dolgcajt zlomk....tralala res je men tud sede razburkano morje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.