Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

res je :palec: men tud sede razburkano morje :onfire:

:vragec:

ma jaaaa

ceu dolgcajt kle

she una smrdecha vegetarjanka ne sodeluje vech

pa herbalajf je u kurcu

pa mick-eni noche nch nouga o cerkvenih pedofilih povedat

pa njegove prjatlce k je tko fajn znala drek kle meshat tut ni vech bliz

pa luciferja pogresham

sktatka...ena sama nagrauzhna pozitiva

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

pametni vedno prvi odneha

:eek: :eek: :eek:

to pa spljoh ni res!!!!!

pameten gre vedno zadnji.....de ga ne morjo optraulat

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

pa mick-eni noche nch nouga o cerkvenih pedofilih povedat

pa njegove prjatlce k je tko fajn znala drek kle meshat tut ni vech bliz

Čuj, zaj Čeferin toži cerkev, k niso reagirali kljub vedenju o unem župniškem pedofilu......money, money x:px .....zdej bojo pa zbirali od vernikov za odškodnino xcivx x:Dx

Čuj odkar sva prijatelja nč ne vem, da bi, si pa res verjetn ti bl na tekočem x:o)x ......kar se pa prej tiče.......vas je tu tolk drekmešalcev, da ni nič kaj izstopala...... x;)x x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

xsmx

Nagravžna pozitiva, smrdeča vegetarijanka ma LOL

Kdo je ta gravža pol?

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Se boš morala malo potrudit in bolj spremljat forum, pa ni nobena gravža, to je izmišljotina na kubik.

Ja Ok, dva tedna me ni v sloveniji in pol, naj berem vse za nazaj. Kaj mi ne moreš povedat...

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Ja Ok, dva tedna me ni v sloveniji in pol, naj berem vse za nazaj. Kaj mi ne moreš povedat...

Ne... ker ni res, ker je blo preveč hudega na njen račun. (pa ravno mene si trofla, ki sem se skoraj edina potegnila za njo)

Ne... ker ni res, ker je blo preveč hudega na njen račun. (pa ravno mene si trofla, ki sem se skoraj edina potegnila za njo)

Aja, Ok...očitno sem padla v en špetir. Nič ne vem o tem, pa pol tud ne bom drezala.

Jao. xrolleyesx

Ok, sn tečn, k so na čagi mel sam vin, od jacka pa ni duha ne sluha..... :xx!:

Ali pa kaka viljamovka bi sedla....Ha? Še najbolj pa red-bull vodka.

Če niste opazile imamo na lnf tudi funkcijo OS. x:o)x

Al kaj tu neki bluzite, bemu, pridem se zabavat na forum, pa se sam v nekih neznankah tu menijo......"#$%&/&%$"#" x:o)x

Lep je dan xsingx ...

še lepši trije pa so

pred mano x:px ...

xupx ...vam rečem, poezija prava x:o)x

K. Čapek

Če niste opazile imamo na lnf tudi funkcijo OS. x:o)x

Al kaj tu neki bluzite, bemu, pridem se zabavat na forum, pa se sam v nekih neznankah tu menijo......"#$%&/&%$"#" x:o)x

Lep je dan xsingx ...

še lepši trije pa so

pred mano x:px ...

xupx ...vam rečem, poezija prava x:o)x

Aha, ti bi kar osebno, nič javno?

Ja, ne, vi bi lahko al javno, da veš o čem se menite, al pa tak kot kar na os, ker tak ne vem o čem se menite........torej čist moj subjektiven pogled. xzobkox

K. Čapek

:xx!:

smrdeča vegetarijanka

to je name letelo a ne?

Aakhut malo prebri uno temo o vegetarijancih pa boš videl da prav nič ne smrdim, ker imam tudi službo tako, da se moram bolj pogosto umivat, kot ostali.

Hvala Amber xDDx

Si videla kakšne pišejo nekateri? razumem da si šokirana, saj jaz sem tudi malo bila in užaljena tudi, samo sem se naučila vse to že sprejet ker me zmeraj nekdo na podoben grd način prova užalit..pa ne govorim zdaj tu na forumu.

Ksenia ti pa si prijazna :palec:

:xx!:

smrdeča vegetarijanka

to je name letelo a ne?

Aakhut malo prebri uno temo o vegetarijancih pa boš videl da prav nič ne smrdim, ker imam tudi službo tako, da se moram bolj pogosto umivat, kot ostali.

Hvala Amber xDDx

Res si boga, ker se MORAŠ. Jaz se pa prav z veseljem, ker rada dišim. x^x

No, pa bom še enkrat razložila...tisti O MOJ BOG je bil namenjen tvojemu postu in naivnosti v njem.

Mater, a res NIČ ne štekaš? xrolleyesx

No, bom še neki povedala...glede eni forumovki...SEBiI...zadnje čase mam mal mešano menje o sebi....hkrati sem si všeč, ker sem postala bolj iskrena, po drugi strani pa ne, ker sem s tem bolj direktna in povem tud slabe lastnosti ljudem, ki nakladajo, pa grejo na živce ljudem, pa jim noben noče tega direktno povedat...tko da....sem pol včasih v dielmi in mam mal slabo vest, ampak res mal. In se mi pojavlja vprašanje. Če si direkten in odkrit in nekomu poveš nekaj sabega, pa ne na škodoželjen način. Samo, pač poveš...a je to pol slabo?

Ker zdej je jeba, končno sem se navadla povedat, zdej se morm pa spet brzdat..... :xx!: xnckrivx

To je girly kriva. :lol:

Po pravici povedano, Pika, meni je to všeč. Tudi girly. Men si na forumu vedno delovala prijazna in navihana in je fajn, da pokažeš tudi to plat. Sicer pa mislim, da dobro argumentiraš, če poveš "kaj slabega".

Sama sebi se zdim preveč diplomatska zadnje čase. Mi ni to preveč všeč, ampak se s tem nekako poskušam izgoniti temu, da bom še več časa tukaj in se pregovarjala, namesto da bi bila tam, kjer je v tem izpitnem obdobju treba biti. Sicer ne vem zakaj, ampak ne deluje x;)x x:o)x Mogoče sem tudi malce previdna, ker ne vem, kaj je res, kar ne.

Imam pa neko stvar glede tebe, ki me muči, ampak ne bom prala tega perila javno.

Skratka, kar nadaljuj :palec: x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

No, bom še neki povedala...glede eni forumovki...SEBiI...zadnje čase mam mal mešano menje o sebi....hkrati sem si všeč, ker sem postala bolj iskrena, po drugi strani pa ne, ker sem s tem bolj direktna in povem tud slabe lastnosti ljudem, ki nakladajo, pa grejo na živce ljudem, pa jim noben noče tega direktno povedat...tko da....sem pol včasih v dielmi in mam mal slabo vest, ampak res mal. In se mi pojavlja vprašanje. Če si direkten in odkrit in nekomu poveš nekaj sabega, pa ne na škodoželjen način. Samo, pač poveš...a je to pol slabo?

Moja prijateljica ima blazen filing za iskrenost. Nikoli mi ničesar ne skriva, vedno pove kar mi ne gre. Ampak ima punca toliko občutka, da vedno najde pravi čas ... ko njene besede padejo na plodna tla. Včasih počaka, da sem boljše volje, da kake stvari sama prej dojamem ...

Samo ona tega ne dela načrtno. Ima pač zelo dober občutek in spontano pove resnico zelo direkrno ob oravem trenutku.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Guest mačona

Zdaj se pa počutim krivo in sem žalostna nad sabo, da mi že kar na jok gre, ker tako direktno povem. In sem glih hotela napisati eni tukaj, da je retardirana, da je verjetno njen um doživel kak šok in posledično zastoj v razvoju.

Sem eno čudno bitje. Hočem povedati tako kot je, naslednjo minuto mi je žal, jokam, srce se mi trga in ne maram, da me nekdo zasovraži, če tega ni treba. Ah, jeba .... Skombiniraj bejbo z ASC v Strelcu in Merkurjem v Tehtnici. No go. :V:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...