Pika Pikica 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 ah, ne ser ga, mačona....sej mamo vsi zlobne trenutke, ki so velikokrat čist upravičeni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Mah, lej, smotana sem, meni se smili vsak pijanec, ki grem mimo njega, smilijo se mi uni, ki se tepejo, smilijo se mi pretepane ženske ... Vse se mi smili. Vsak si je sam kriv, dosti je tudi kriva nerazgledanost, pa vzorci se prenašajo iz roda v rod, samo jaz bi s čarobno palčko spremenila svet v en sam mir, če bi le lahko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Čist vreji si In sočutje je lepa in dobra stvar. Ajd, pičim zdej ...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 pol bi bil dolgčas. Ma, kaj se ti majo za smilit. Na sebi delaj, pa ne boš mela časa na une gledat... Če pa lahko komu od teh pomagaš, jim pa dej, samo, ne na tak način, da sebe zapostavljaš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Saj se nikoli nisem prav zapostavljala. Prav rada se imam. Samo imam pač neke vzgibe in bi kar vse obračala na dobro.Tako kot poje Lennon v Imagine .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Če niste opazile imamo na lnf tudi funkcijo OS. Al kaj tu neki bluzite, bemu, pridem se zabavat na forum, pa se sam v nekih neznankah tu menijo......"#$%&/&%$"#" Lep je dan ...še lepši trije pa so pred mano ... ...vam rečem, poezija prava A nisem jaz enkrat tebe pa še nekoga na OS opozarajal? Meni je tud čisto :xx!: če se kdo tukaj na kakšnih dveh straneh nateguje s kom... Ajd, če je par komentarjev je še v redu... Ne pa neka besedna vojna ki traja celo stran ali več... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Resnično, imaš čisto prav Tule vidim, da nas trenutno pregleduje 330 obiskovalcev, katerim ni prav nič treba vedeti, kaj se dogaja zasebno med nami; pravzaprav tudi nas, tukaj, resnično ne zanima, kdo je s kom in s kom bi bil rad ali pa je bil...Dajmo, dekleta, kar nekdo nekomu zaupa, je zaupno, no, ne takšne ven prinašat, nikomur ne koristi... Peace Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 kar je nekomu odvech....je nam v zabavo in veseljeker naprej babe... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Skombiniraj bejbo z ASC v Strelcu in Merkurjem v Tehtnici. No go. in kaj je s to kombinacijo narobe Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Zdaj se pa počutim krivo in sem žalostna nad sabo, da mi že kar na jok gre, ker tako direktno povem. In sem glih hotela napisati eni tukaj, da je retardirana, da je verjetno njen um doživel kak šok in posledično zastoj v razvoju.Sem eno čudno bitje. Hočem povedati tako kot je, naslednjo minuto mi je žal, jokam, srce se mi trga in ne maram, da me nekdo zasovraži, če tega ni treba. Ah, jeba .... Skombiniraj bejbo z ASC v Strelcu in Merkurjem v Tehtnici. No go. Neki podoben šmorn kot tip z asc. v strelcu, luno v raku in merkurjem v vodnarju... Pa kaj... Če te pa kdo zasovraži zaradi iskrenosti je pa to njegov problem, ne tvoj. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 To je girly kriva. Prevzemam krivdo. Ljudi pohudobljam. Mačona, prosim nehi bit smotana Mission impossible. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Prevzemam krivdo. Ljudi pohudobljam. Mission impossible.Ja, taka si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Ja eni moramo bit. Zamisli, da bi sami svetohlinci okoli hodili :xx!: Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 Če te pa kdo zasovraži zaradi iskrenosti je pa to njegov problem, ne tvoj. Res pa je tudi, da je lahko človek iskren na obziren in/ali na brezobziren način. la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 Res pa je tudi, da je lahko človek iskren na obziren in/ali na brezobziren način. la Tudi to drži... Brez la...itd. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 Neki podoben šmorn kot tip z asc. v strelcu, luno v raku in merkurjem v vodnarju... Pa kaj... Če te pa kdo zasovraži zaradi iskrenosti je pa to njegov problem, ne tvoj. Ja eni moramo bit. Zamisli, da bi sami svetohlinci okoli hodili :xx!:Nisem. Niti me ne poznaš. Vem, da bi si skočili v lase.Vsakdo, ki me dobro pozna, ve, da sem nenarejena in si pač ne morem pomagati, grobo povem, ko me kaj zmoti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Santosha 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 Zanimivo kako nekateri nevzgojenost enačijo z iskrenostjo :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. junij 2007 Prijavi Deli 4. junij 2007 Zanimivo kako nekateri nevzgojenost enačijo z iskrenostjo :xx!: Pa res... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 4. junij 2007 Prijavi Deli 4. junij 2007 Medo, vedno so tudi ljudje brez vzgojene iskrenosti in iskreno nevzgojenostjo.Na oko bi rekel, da je na forumu tudi kar nekaj vzgojene neiskrenosti.Alef, kdaj pa kdaj sem že komu naredil medvedjo uslugo. Kdo ve, kako je to videti?Vsekakor se lesen pod vedno zelo trese, ko plešem doma z mačko. --------- Gremo dalje, s krivim in zavitim pogledom v zgodovino (me prav zanima, kdo je sposoben gledati naravnost po času nazaj): MAČONA me je na nekaj spomnila. Ne gre za neko očitno lastnost, nit ne gre zato, da je njena, sem pa jo opazil predlani z njeno pomočjo. Takole je bilo. Enkrat je nekaj popizdila (ni pokurčla, ker je to akhutno-kronična lastnost moških) in kaj vse je privrelo takrat ven! Očitno je bila ena zastarana rana, ker je steklo ven še malo gnojčka. No, tisto se je ščistilo in danes je videti kul. Pred kratkim sem v nudih fotkah videl eno njeno sliko v tangicah in komentarje kul ful špon. Pa punca res verjame vsemu, kar pišejo o njej? Če bi tam komentiral, bi napisal da ji take tangice ne pašejo najbolje, za moje pojme. Ampak večina kot forum deluje bo itak napisala "super", samo da bi ljudje še nataknili kako svojo fotko z ritko tja gor. Zdi se, da punca malo verjame in malo ne. No, težko bi pa napisal, da je Mačona vseskozi iskrena, ko sem enkrat videl tisti gejzir. Se zaveda, da niso vsi komentarji iskreni, le da ne zna ugotoviti, kateri so in kateri ne. Mačona, je težka naloga, kajne? Pa lahko rešljiva. (Rešitev lahko prebereš tudi v Megrejevih knjigah!) Za koga je že takrat šlo? CONTESA je rada fliknila gor kako svojo fotko pa napisala svoje dosežke. Enkrat sem se vprašal, zakaj uživa v tem, kje je point? Po moje ni šlo toliko za ploskanje, ona ima o sebi natančno izdelano mnenje in ne rabi potrditev na forumu. Pa mi je kapnilo mimogrede in pred kratkim. Na tem prelepem forumu so vsi vse hvalili počez in po dolgem. Njabolj so ji ploskale mlade punce, z njimi tudi manj mlade. Zavzeto. Meni se je zdelo malo za lase privlečeno. Seveda ima Conti daljše lase in je to lahko peljala tako, kot je. Po moje je uživala v tem, da so morale punce odkrito ploskati, in njen nastop je temeljil prav na takih užitkih. Omenjal sem jo že v zvezi e El Ninom, kot mentorico. Verjetno sem ta izraz rabil zgolj zaradi razlike v letih. Je tako, da se je ob vsakem opisu člana težko ogniti komentarju o povezavi z Marso. Conti je imela na forumu svoj lik, ki ga bi bilo težko in tudi nesmiselno rušiti, čeprav je bil relativno močan, tako da je bila Marsa previdnejša v dogajanjih, ko je šlo zanjo, in vedela je tudi, da ženska "ni neumna". Čeprav mislim, da Conti ne iga na bobne, je bila verjetno z eno nogo v VIPu. Ne vem pa, če je bil to njen interes. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. junij 2007 Prijavi Deli 4. junij 2007 men je pa tale nosorog zmer bolj všeč... skuliran tip zgleda, pa vseen glih prav odštekan, da ni čist normalen.. ma tko, fajn no.. zna se zajebavat, ampak na enem kul nivoju, že par let zlo potrpežljivo copy/pejsta odgovore na ista vprašanja pa se mu ne scufa zraven, pa vmes vsake tolk kaj ful pametnega pove... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. junij 2007 Prijavi Deli 4. junij 2007 men je pa tale nosorog zmer bolj všeč... skuliran tip zgleda, pa vseen glih prav odštekan, da ni čist normalen.. ma tko, fajn no.. zna se zajebavat, ampak na enem kul nivoju, že par let zlo potrpežljivo copy/pejsta odgovore na ista vprašanja pa se mu ne scufa zraven, pa vmes vsake tolk kaj ful pametnega pove... Luštn je kj tazgale prebrat, ni kaj. Hvala Aliana. Prfuknjen sem pa dost bl, kt si ti misliš ... alalal (beri rikverc) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. junij 2007 Prijavi Deli 4. junij 2007 Bo treba v živo prevert Sej bi bil že cajt... pa ne pecam, da naujo zdej kake insinuacije Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 Vsi ste super. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 Ooo Pikovi opisi so zanimivi. Čeglih se mi malo za malo zdelo, ko pisaril tam - o vip pa pivo pa spet vip..pa brez imen. Je potem le dodal imena. Lahko in seveda z vsem dovoljenjem še o moji malenkosti kaj rečeš. Mogoče celo naum užaljena..kaj veš. Sicer pa naj povem, da sta mi zelo všečni ratali( pa ni v osnovi baje nič narobe z mano tak da brez panike) - Michelle in Mystica..kul babnice in vaju tudi rada preberem. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 ...skoda da Berna ni vec nic videti... ta je bil tut legenda! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.