Guest mačona 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 pol pa itak kul. meni je trenutno tudi vseeno (se mi ne da nikamor hodit in spoznavat novih ljudi). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 pol pa itak kul. meni je trenutno tudi vseeno (se mi ne da nikamor hodit in spoznavat novih ljudi). ja maćona najprej ta stare (ljudi) podelaj Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Ja no prov fletn ste. Včasih sicer kkšn napiše kej tacga, da ni glih tko kt jest mislim, no ampak grem naprej in si mislim svoje, al pa pozabim. Moram rečt da ne ocenjujem ljudi in ne razmišljam kakšen je kdo. Vsak gre skozi svoje borbe in lekcije in vsak si naredi svoj prostor in sebe po svojem okusu. Včasih nam rata bolš, včasih smo jezni nase, včasih na koga druzga, ampak vse to ŽIVLJENJE. A si predstavljate, da bi bli vsi popolni in lepi in super dobri, uf kolk bi blo dolgčas. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Lia Ti meni biti zelo všečna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Čakam na luno v sco, da napišem, kaj JAZ mislim o posameznikih na forumu... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Čakam na luno v sco, da napišem, kaj JAZ mislim o posameznikih na forumu... Astra :OO!: :OO!: :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Čakam na luno v sco, da napišem, kaj JAZ mislim o posameznikih na forumu... Astra hvalabogu, de ne na uno v raku... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 hvalabogu, de ne na uno v raku... zlomk...tralala Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Čakam na luno v sco, da napišem, kaj JAZ mislim o posameznikih na forumu... Astra reši se kdor se more ha , a mislite da sem jst zastonj pisala ko je bila v levu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 pa jst. in ne recimo dons ko je v devici?saj to je tud ok. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ....ježeš,....sam takrat se mal "zadržte" ko bo merkur v vodnarju...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 joj saj res, jaz mam se *svoje* skorpije za 'obdelat'... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 joj saj res, jaz mam se *svoje* skorpije za 'obdelat'... p.s. ......kr,kr,....so čist "zmrznjene" dons....(upam da sam dons) Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 no, Marsa, izredno se trudiš, da bi razumela mnenja in poglede vsakega posameznika z njegove perspektive, vedno iščeš druge aspekte določenim mnenjem, kar kaže, da imaš izjemno široko obzorje duha. Zato vsa čast ti Lia mi deluje izjemno milo, poskuša združit vsa mnenja, ki se krešejo pod skupno okrilje ljubezni in prijateljstva. Sealu je life preprost in uživaški, kar občudujem, kako z lahkoto dojema, vse kar se dogaja. Michelle, aktivna, disciplinirana, ambiciozna in fokusirana punca, kot le malokdo, ki ga poznam. Ko bi imel te lastnosti le polovico tako razvite, kot ona, bi bil že veliki Jack Pikica, samozavestna, zgovorna, dejavna punca z veliiiko simpatije in empatije Lejka, nežno dekle, iščoča svoje mesto pod soncem, ki vedno najde dovolj poguma in upanja, da vztraja... Druidka, zelo pozorna punca, ki z lastnimi izkušnjami pri odpravljanju težav nesebično pomaga tudi drugim Mantis, bojevita zagovornica svojega lastnega mnenja, z močno razvitim občutkom za skrb, tolažbo in dobrim poznavanjem človeške osebnosti. itd. itd. več napišem, ko bom utegnil Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 jest pa mislim da se je Lia zelo pozitivno spremenila, včasih je skoz nekaj nazaj brusila, pa napisala, pa pobrisala, danes je pa že tista naša prava Lia..... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 hvalabogu, de ne na uno v raku...1x mesečno gre luna nujno čez ozvezdje Raka. Hočeš nočeš, to je treba pogoltniti... Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 KABALIST FOR PRESIDENT Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Pikica, samozavestna, zgovorna, dejavna punca z veliiiko simpatije in empatije No, ja, ni čist tko rožnato, ampak hvala. Tud ti si vredi poba, ampak glede na to, da si še dost mlad, te čaka še velik spoznanj in velik lepih stvari. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 da si še dost mlad, te čaka še velik spoznanj in velik lepih stvari. Valda tis pa stara mama...hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Valda tis pa stara mama...hehe Kako veš? Zdej si me pa razkrinku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Kva pa.Tle daješ te slikece od svoje vnukinje gor....baraba ti baraba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Kva pa.Tle daješ te slikece od svoje vnukinje gor....baraba ti baraba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 jest pa mislim da se je Lia zelo pozitivno spremenila, včasih je skoz nekaj nazaj brusila, pa napisala, pa pobrisala, danes je pa že tista naša prava Lia..... sej to še zdaj znam Tomaž kak sn mogla tebe spustit, človek z neverjetno širino, življenskimi izkušnjami, elegantno lagodnim načinom sprejemanja življenskih izzivov, predvsem si me očaral z neverjetno dobroto srca, ki jo spretno skriješ v vsakdanjem hladnem dnevu, malo je takih, ki so znali skrito očem vsevednežev storiti toliko dobrega najbližjim, želim ti, da se ti bogato povrne Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 sej to še zdaj znam Tomaž kak sn mogla tebe spustit...Glih zato se jst ne spravljam hvalt vseh, k bi 100% kakega pomebnega pozabla, pol bi ble pa surle po celem forumu! Več al manj ste vsi fejst. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 sej to še zdaj znam Tomaž kak sn mogla tebe spustit, človek z neverjetno širino, življenskimi izkušnjami, elegantno lagodnim načinom sprejemanja življenskih izzivov, predvsem si me očaral z neverjetno dobroto srca, ki jo spretno skriješ v vsakdanjem hladnem dnevu, malo je takih, ki so znali skrito očem vsevednežev storiti toliko dobrega najbližjim, želim ti, da se ti bogato povrne se bom kar stopu...no ni glih tko, ampak vseen hvala.......... predvsem za tisto kar želiš...saj jest tud teb... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.