Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

Meni ste vsi skup ful smesni ze dalj casa. Posebno smesko :zz: mi je smesen.

Tukaj Alef trdi svoje... veliko vas je, ampak Alef, tebe si sposodim, ce lahko... kontra Muri v glavnem.. Mura razlozi.. spet Alef svoje ne ne ne, Nelika rece Alefu, kako to, da on kar hoce dolocati oz. da bo dolocal, kaj je ljubezen... Alef pa klikne na oni bebavi preseneceni smesko A res? ces da on ne doloca... ampak takoj zatem ze spet trdi svoje kontrira, kaj je res in kaj ne in ponovno dokaze, da pa doloca... podobno kot Alan, ki vleti na en post, ceprav ga pred tem ni nijer za videt verjetno skrit za knjigami v knjiznici ne in ne in jako pametno po profesorsko dokonca, kaj da je ljubezen s tem stavkom : "zgolj v opozorilo."

jaz se cepam poleg

x:Dx :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Meni ste vsi skup ful smesni ze dalj casa. Posebno smesko :zz: mi je smesen.

Tukaj Alef trdi svoje... veliko vas je, ampak Alef, tebe si sposodim, ce lahko... kontra Muri v glavnem.. Mura razlozi.. spet Alef svoje ne ne ne, Nelika rece Alefu, kako to, da on kar hoce dolocati oz. da bo dolocal, kaj je ljubezen... Alef pa klikne na oni bebavi preseneceni smesko A res? ces da on ne doloca... ampak takoj zatem ze spet trdi svoje kontrira, kaj je res in kaj ne in ponovno dokaze, da pa doloca... podobno kot Alan, ki vleti na en post, ceprav ga pred tem ni nijer za videt verjetno skrit za knjigami v knjiznici ne in ne in jako pametno po profesorsko dokonca, kaj da je ljubezen s tem stavkom : "zgolj v opozorilo."

jaz se cepam poleg

tole je pa zadet v nulo x:o)x se podpisem zraven x:Dx

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Še en prispevek na temo ljubezni. x:Dx Ker je že toliko definicij, naj bo še ta od Rivarola: Ljubezen je tisto, kar narava ugrabi družbi.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Oseba obrnjena ljubezni, je religiozna oseba.

Ljubezen je redka rožica in se samo tu in tam zgodi. Milijoni in milijarde ljudi živi v napačnem mišljenju, da ljubijo. Oni verjamejo, da ljubijo,

Ateizem ni nastal iz logike, temveč iz nezadoljstva. Lahko racionalizirate - to je druga stvar. Lahko da ne poveste, da ste nezadoljni in da ste zato ateist. Lahko rečete: ni Boga in imam dokaze za to. Ampak to ni resnica.

Zelo lepo si opisal ljubezen. Vsaka čast! Tako dejansko je. Ne strinjam pa se, da je oseba obrnjena k ljubezni religiozna oseba, da je ljubezen redka rožica in, da je ateizem izraz nezadovoljstva. LP

:eek:

A res?

Mogoče pa ti ozko vidiš.

Definicije ljubezni, objavljene tu noter ali pa kje drugod meni ne pomenijo nič.

Ker se je ne da definirat.

In kaj je nekdo nekoč, nekje napisal o tem kaj ljubezen je, je brez vrednosti.

Ker je dva ne čutita, doživljata enako.

In ostajam pri tem da tisto o čemer piše Mura ni ljubezen.

To je le odnos, partnerstvo, skupno življenje.

Mogoče zate velja isto kot za Muro.

Preveč razmišljaš o tem kaj je ljubezen.

Daj jo raje živet, boš bolje vedela kaj to je.

Hoj. Jaz živim v ljubezni, tako da s tem nimam problemov. Jih imam na drugem področju....Kako prebuditi v sebi VOLKA in postati malo bolj aggressive.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

ja nc, najboljs da zacnes grist. x:px

Hmm, mogoče obstaja kaka religija, ki uči kako gristi, praskati in rjoveti....

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Zelo lepo si opisal ljubezen. Vsaka čast! Tako dejansko je. Ne strinjam pa se, da je oseba obrnjena k ljubezni religiozna oseba, da je ljubezen redka rožica in, da je ateizem izraz nezadovoljstva. LP

Hoj. Jaz živim v ljubezni, tako da s tem nimam problemov. Jih imam na drugem področju....Kako prebuditi v sebi VOLKA in postati malo bolj aggressive.

Sej sem povdaru, da je že nekaj let star prispevek...ja marsikaj dejansko tudi danes drugače vidim, se pa povsem strinjam, da je prave ljubezni (med partnerji) dejansko malo, komaj nekaj procentov, vse ostalo ego ljubi. Prava ljubezen je tista, kjer se partnerji meda sabo ne obremenjujejo drug z drugim, kjer ni nobenih preprek med njimi, kjer je zaupanje popolno in vsak drugemu privošči prav vse, kar tega drugega razveseli in napolni in obratno. Kakor hitro j pa vmes, kje si bil, kaj si delal, to pa ne bom prenašal-a in podobno, je ljubezen egova in ni več prava....pa ker govorite tudi o seksu....seks je samo pika na i vsega lepega, kar je potrebno v nekem odkritem in čistem odnosu...vsak drugačen seks je seks zaradi seksa in največkrat orodje za dosego ciljev...tudi tu ne moremo potem govoriti o pravi ljubezni...

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

pac noben ne prenese, da gre drugemu na bolje.....

.....vecina vas je sivih povprecnezev, ki sam jamrate in nonstop pisarite eno in isto!!!

xscratchx :eek: mislim...svašta!

VIP! :xx!:

in kaj je narobe s sivimi povprečneži? mogoče je pa boljše, da nonstop pisarijo/mo eno in isto, kot pa da se obračajo/mo, kamor pač zapiha?

si mi vzela z jezika, Lea, sem tocn to mela v mislih, pa se mi ni dal pisart..

da noumo skoz istga isti osebi pisarl, a ne, maconce? xDDx

macona: a lev vpije: jaz sem lev! zdej pa konc! al sam pride in JE lev. si vzame kar mu pase, je car, ono tretje, a kej piha pa laja?

ne, leno lezi v senci in se sem pa tja mal sprehodi, radi reda, da se ve, kako zadeve stojijo x;)x

ko se mu pa gre za lajf, za hrano, pa zdirja v akcijo.

pa nc ne vpije zraven: antilope, ustraste se me, kajti jaz sem lev.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xscratchx :eek: mislim...svašta!

VIP! :xx!:

in kaj je narobe s sivimi povprečneži? mogoče je pa boljše, da nonstop pisarijo/mo eno in isto, kot pa da se obračajo/mo, kamor pač zapiha?

:vragec:

falabogu, de veter ni povprechnezh

bi skos jugo pihau

je pa res, de ste vchasih hudo dolgochasni

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:palec:

Volk ni agresiven, mu ni treba biti.

Ker se zaveda svoje moči in ker jo čutijo tudi drugi.

In tudi grize ne, razen kadar je lačen... x:px

Mogoče si pa že volk, pa tega ne veš... x;)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

sam to, da me ni nic sram, prav nic, za nobene besede ali dejanja ne tu ne drugje. P, ti mi ne bos vzbudil nobene krivde ali sramu. pac noben ne prenese, da gre drugemu na bolje. v vsakem trenutku se spreminjam in dovolj sem energicna, sposobna in odlocna, da grem naprej in zacenjam na novo. saj sem Strelka oz. Levinja!!!

zal mi je edin, da se nisem ze od najrosnejsih let zacela baviti s stvarmi, s katerimi se zdaj ...

glede moskega ... lahko bo tudi zenska ... in srecen/na bo, pa ko vas jebe, kaj vi pravte, k ste mi sam fovs!

v bodoce vam zelim cimvec Sealov, Patrickolencov, Pikotov, Morenotov, Dr. Kljuk, Luciferjev, Freejev, Dian ... vecina vas je sivih povprecnezev, ki sam jamrate in nonstop pisarite eno in isto!!! in mislite, kok ste frendi, pa pojma nimate, kako vam zabijajo noze v hrbet! zamislite se! clovek je sam! sam nase se zanasat, sam sebi verjet in svojim instinktom! in met rad tisto in tiste, ki so/je vredni/o! ostalo pa hladnokrvno prezreti! jst se strinjam s Schopenhauerjem! cimmn se brigat za zunanji svet.

vse zgoraj napisano je samo tvoj problem, ki ga nosiš v sebi in enkrat moraš z njim razčistit (sej zato te je tudi prizadelo, da boš lažje razčiščevala), to je tvoje breme, ki nas ostalih ne obremenjuje ( mi imamo drugačna bremena, če jih imamo)...ali se zavedaš tega ????????

Sej sem povdaru, da je že nekaj let star prispevek...ja marsikaj dejansko tudi danes drugače vidim, se pa povsem strinjam, da je prave ljubezni (med partnerji) dejansko malo, komaj nekaj procentov, vse ostalo ego ljubi. Prava ljubezen je tista, kjer se partnerji meda sabo ne obremenjujejo drug z drugim, kjer ni nobenih preprek med njimi, kjer je zaupanje popolno in vsak drugemu privošči prav vse, kar tega drugega razveseli in napolni in obratno. Kakor hitro j pa vmes, kje si bil, kaj si delal, to pa ne bom prenašal-a in podobno, je ljubezen egova in ni več prava....pa ker govorite tudi o seksu....seks je samo pika na i vsega lepega, kar je potrebno v nekem odkritem in čistem odnosu...vsak drugačen seks je seks zaradi seksa in največkrat orodje za dosego ciljev...tudi tu ne moremo potem govoriti o pravi ljubezni...

Govoriš o individualizaciji ljubezni, ki je danes zelo prisotna (pri večini ljudi). Se pravi, vsak od nas ima svoje želje, cilje, načrte, ki se po večini razlikujejo od partnerjevih. Saj smo individuumi in težimo k realizaciji svojih pričakovanj. Kako to danes združiti v ljubeče razmerje? Partner ne želi otrok, ti pa si želiš...mož želi kariero, žena tudi, a kdo bo doma gospodinjil, saj žena bi želela da mož tudi gospodinji....en želi potovati-videti svet, drugemu je bolj pomembna družina itd....Včasih je bilo vse logični in so možje in žene imele svoje vloge, ki so se ujemale z njihovimi pričakovanji in zahtevami s strani družbe. Se pravi o tem kaj je vloga žene in kaj je vloga moža. Danes pač ni tako. Vsak od nas ima svoja pričakovanja, želje itd., in je potrebno veliko več volje in energije, da se vse to uskladi med dvema, ki se ljubita.

ne vem, kako lahko sploh zdržite med nami - čredo?

x:Dx x:px

sem razmisljala ravno o tejle aakhutovi izjavi.

da kakor kdo vid in komur se pac dogaja.

recimo ce bo nekdo mel vsak dan divji sex nad fantasticen in bo njemu to nad in niti mal dolgocasno, ampak drugim pa mogoce bi blo (brat xDDx)....

hocem rect: nekomu se nekaj recimo dogaja in njemu ni dolgcas ob tem.

nekdo opazuje ptice in se nad kratkocasi zraven (recimo Ich - pa cookie, kot sem nekje uocila x:)x).

en pa to vid od zunaj in si misli al pa rece: kel dolgcas! :zz: :o|o: xrolleyesx nimajo pametnejsega dela kot da se pogovarjajo o rumenoglavih kraljickih. x:)x

in zato preprosto: kjer je tist, k te dolgocas, tja ne hodis. in obratno, tja kjer je fajn, hodis.

mislim s tem tako plejse, folk, forume, teme, poste.

a ni bedast, da bi jaz hodila v temo: poljubcki in kaj jaz vem kere, ce me to dolgocasi.

zakaj nas pa vi ta kratkocajtni pa ta spasni pa afneguncajoci na kratkocasite? :vragec:

oz. ali res menite da je to kratkocasno? :vragec: x:px x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, itak.....

ne vem, kako lahko sploh zdržite med nami - čredo?

a misliš, da je črna ovca samo zato črna, ker se pofarba na črno?

luba dusha....a ti mislsh (kar itaq ne) des dolgochasna sam zato k si brez domishlije?

NEIN!!!!!

tut jajc zajno nimash

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Govoriš o individualizaciji ljubezni, ki je danes zelo prisotna (pri večini ljudi). Se pravi, vsak od nas ima svoje želje, cilje, načrte, ki se po večini razlikujejo od partnerjevih. Saj smo individuumi in težimo k realizaciji svojih pričakovanj. Kako to danes združiti v ljubeče razmerje? Partner ne želi otrok, ti pa si želiš...mož želi kariero, žena tudi, a kdo bo doma gospodinjil, saj žena bi želela da mož tudi gospodinji....en želi potovati-videti svet, drugemu je bolj pomembna družina itd....Včasih je bilo vse logični in so možje in žene imele svoje vloge, ki so se ujemale z njihovimi pričakovanji in zahtevami s strani družbe. Se pravi o tem kaj je vloga žene in kaj je vloga moža. Danes pač ni tako. Vsak od nas ima svoja pričakovanja, želje itd., in je potrebno veliko več volje in energije, da se vse to uskladi med dvema, ki se ljubita.

ja sam to ni ljubezen taka kot naj bi bila...to je kompromis, da je volk sit in koza cela...do kot prilagajati, da ostaneš notranje svoboden....vse našteto so poti do prave ljubezni, bolje prepreke, da jo spoznaš in osvojiš.........v pravi ljubezni ni več dvojnosti, ker se energije prepletejo in partnerji postanejo eno skupno, kjer pa vsak še vedno ima svojo osebno svobodo.....sam ne poznam veliko takih partnerskih zvez, pač v procesu rasti še nismo tam, ampak na poti do takih ljubezni, ki so edine pravilne....

ja sam to ni ljubezen taka kot naj bi bila...to je kompromis, da je volk sit in koza cela...do kot prilagajati, da ostaneš notranje svoboden....vse našteto so poti do prave ljubezni, bolje prepreke, da jo spoznaš in osvojiš.........v pravi ljubezni ni več dvojnosti, ker se energije prepletejo in partnerji postanejo eno skupno, kjer pa vsak še vedno ima svojo osebno svobodo.....sam ne poznam veliko takih partnerskih zvez, pač v procesu rasti še nismo tam, ampak na poti do takih ljubezni, ki so edine pravilne....

Ne poznaš takih parov zato, ker je to teoretiziranje. Ni realno. Je ideal, h katerim naj bi težili (podobno kot podoba Boga)...Sama nerada govorim o popolnosti, ampak o realnosti. Videti stanje kot je in kako v tem stanju, v katerem smo, narediti najboljšo pot.

Problem današnje individualizacije je ptreba po združitvi (enosti) in ohranjanju lastne avtonomije, svobode. Če ima vsak individum svoje želje, ni druge možnosti (po moje) kot, da izrazi vsak svoje želje in se po tem "izpogaja" srednjo pot. Vsekakor se vsak nečemu odpove.

Ne poznaš takih parov zato, ker je to teoretiziranje. Ni realno. Je ideal, h katerim naj bi težili (podobno kot podoba Boga)...

ja pač vsak na svojih primerih gledamo in pač po svoji višini zavesti razumemo....nč narobe....jaz imam zelo blizu....na koncu je zaupanje in odkritost edino kar ostane in samo to velja, pa naj bo to v imenu ljubezni ali pa prijateljstva.....

poznam pa cel kup zgodbic, kjer se je tudi ljubezen prelevila v iskreno partnerstvo in prijateljstvo in kjer je na koncu prevladala osebna svoboda, ne glede v kakem partnerskem razmerju je le ta....

še vedno trdim, da zaljubljenost, zatrapanost, ljubezen, kjer so prisotne blokade in psihično boleče blokade, ki jih naš ego dela, to zagotovo ni ljubezen in da samo mislimo in čutimo tako, kot da je, v resnici je pa daleč od nje.....govorim o lastnih izkušnjah in tudi moji prehojeni poti....pać tako je moje vedenje o tem in zame je v redu.....nekdo drug pač drugačne stopničke ubira, vendar cilj je prav gotovo skuupni in podoben....saj zato pa imamo datoteko, ki se imenuje duša........

a ti to direktno men al tko celemu stvarstvu z redkimi izjemami?

che jebem v glavo.....jebem v glavo VSE

zakaj pa mislsh, de si neka svetla izjema???

zlomk....tralala

a ti to direktno men al tko celemu stvarstvu z redkimi izjemami?

a lohk vskocim, ceprav nisem kompetentna? :8):

po mojem direktno tebi v tej konkretni direktni debati, k pac nou popustil, pa bo vedno mel zandjo besedo...

drugac pa sem skor zihr, da nc osebnega, da ne misl tko (sicer).

a mam prav aakhut? xDDx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...