Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

:zakaj pa mislsh, de si neka svetla izjema???

ah, sej to si pa niti ne bi želela niti upala bit, sej veš, k nimam jajc. zato sem pa prašala, če imam to čast, da si se poglobil v moj profil in ugotovil, da sem brez jajc, domišljije, brihtna pa itak nisem.

tko, da :switz: , k me tko lep in pameten in izviren in poln praznih (al pa polnih) jajc uvršča med čredo, ki ga sme brat. sam gledam in se učim :2src: .

Deli na socialnih omrežjih

ce bi bla jaz ta tip, bi rekla: bejzmo! :OO!:

x;)x x:px

:palec:

enako :palec:

pa če bi kak tip(če) to izjavu, bi bil od mene še sam dim..tak bi jo stran ucvrla x^x

Jaz sem pa čudak, ki je ostal ob xsrcx, čeprav mi je že v prvi uri poznanstva razložila, da bova čez 10 let poročena, trije otroci, 39 mačk in en konj :eek:

Ne samo da nisem pobegnil, celo rekel sem, da jo bom držal za besedo xrolleyesx

Ampak jaz sem (sicer večkrat opečeni x:Ix ) romantični weirdo, ki verjame v pravljice in happy end :inocent:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Ampak jaz sem (sicer večkrat opečeni x:Ix ) romantični weirdo, ki verjame v pravljice in happy end :inocent:

rakec. xsrcx x;)x

drgac pa tud jaz verjamem v hepi ende, sam da vcas jih res razlicn dojemamo, vcas res tko k aakhut tamle rpavi. x:px

mislim karkoli...

k ce se nisi sel iz pariza, ne mors bit v berlinu.... x:o)x

sicer pa onix, priznaj da je mal tud zarad... hm, let. ker ce ti to rece ena mlada, se s tem avtomaticn prestavi blizje tebi, pac po izkusnjah... hoce jih takoj ze met s tabo... ti si pa kaksne in katere ze pac imel.

ker recimo, ce bi ti to rekla ena 40-letna +, bi pa najverjetneje tud ti rekel bejzhmo!

a mam prav? x:px :vragec: xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ker recimo, ce bi ti to rekla ena 40-letna +, bi pa najverjetneje tud ti rekel bejzhmo!

:vragec:

mash prou

od takih je treba naspljoh bezhat....she preden kej rechejo..... x:Dx x:Dx x:Dx

zljomk....taljalja

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Jaz sem pa čudak, ki je ostal ob xsrcx, čeprav mi je že v prvi uri poznanstva razložila, da bova čez 10 let poročena, trije otroci, 39 mačk in en konj :eek:

Ne samo da nisem pobegnil, celo rekel sem, da jo bom držal za besedo xrolleyesx

blagor teb :vio: x:Xx

pravljico si pa itak zaslužiš :vio:

men pa je svoboda sveta...že sama misel na poroko mi je sam :switz:

je pa čist možn, da mi je ena posesivna izkušnja dala vetra :inocent: :eek:

sicer pa ne bom nč trdila, ker zarečenga kruha se itak največ poje x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

pravljico si pa itak zaslužiš :vio:

sej si jo vsak..

sam en si izbere vlogo v sinjebradcu, en v 12 sestrah, en v zmaju z 12 glavami, spet 4. pa v prnest fotru zdravilno vodo izza 9 gora.

na konc pa... hepi end (vege, fin... itd.), se ve. xDDx (xokx x:o)x x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

rakec. xsrcx x;)x

drgac pa tud jaz verjamem v hepi ende, sam da vcas jih res razlicn dojemamo, vcas res tko k aakhut tamle rpavi. x:px

mislim karkoli...

k ce se nisi sel iz pariza, ne mors bit v berlinu.... x:o)x

sicer pa onix, priznaj da je mal tud zarad... hm, let. ker ce ti to rece ena mlada, se s tem avtomaticn prestavi blizje tebi, pac po izkusnjah... hoce jih takoj ze met s tabo... ti si pa kaksne in katere ze pac imel.

Mene je že sam predlog otrok navdušil x:Ix , ker mi je do zdaj kaj podobnega samo ena predlagala (pa še to se je, na koncu, izkazalo za prevaro :sori: )

Leta pa nimajo ravno velike vloge pri meni :inocent: raje starejša kot pa pod 25 let xrolleyesx , čeprav je pa res, da tak predlog iz mladih ust zveni veliko vabljivejše kot iz starejših xnckrivx kompliment, ki nahrani ego x:)x

Priznam, da sem iskal (čakal) na dekle z izkušnjami (tudi slabimi x;)x ), ker, kdor se ni opekel, ne zna ceniti iskrene, odkrite in zaupanja polne zveze! Vsaj moje izkušnje so me to naučile.Premladim se taka zveza zdi samoumevna in je niso cenile, šele ko so me izgubile so ugotovile kaj so imele :o|o: zdaj pa cakajo na popravni izpit, ampak pri meni tega ni :vragec:

Tudi jaz jih nisem imel, kadar sem pa jaz ponudil drugo možnost je bila ponavadi polomija xrolleyesx

Iskal sem zrelo osebo, zrelost pa, žal, ponavadi nima prav veliko skupnega z leti :eek: tudi to vem iz lastnih izkušenj x:Ix

Žalostno je, da obstaja veliko nasprotnikov najine zveze, ki imajo ogromno za povedati proti meni, pa čeprav me niti ne poznajo in so me videli samo enkrat za 45 sekund :xx!:

Take stvari naju obremenjujejo, ampak nikakor pa ne manjšajo najine ljubezni x^x z vsakim dnem je zveza močnejša, čustva bolj vroča in želja po skupnem življenju večja :2src:

Nejc Zaplotnik

Mene je že sam predlog otrok navdušil x:Ix , ker mi je do zdaj kaj podobnega samo ena predlagala (pa še to se je, na koncu, izkazalo za prevaro :sori: )

Leta pa nimajo ravno velike vloge pri meni :inocent: raje starejša kot pa pod 25 let xrolleyesx , čeprav je pa res, da tak predlog iz mladih ust zveni veliko vabljivejše kot iz starejših xnckrivx kompliment, ki nahrani ego x:)x

Priznam, da sem iskal (čakal) na dekle z izkušnjami (tudi slabimi x;)x ), ker, kdor se ni opekel, ne zna ceniti iskrene, odkrite in zaupanja polne zveze! Vsaj moje izkušnje so me to naučile.Premladim se taka zveza zdi samoumevna in je niso cenile, šele ko so me izgubile so ugotovile kaj so imele :o|o: zdaj pa cakajo na popravni izpit, ampak pri meni tega ni :vragec:

Tudi jaz jih nisem imel, kadar sem pa jaz ponudil drugo možnost je bila ponavadi polomija xrolleyesx

Iskal sem zrelo osebo, zrelost pa, žal, ponavadi nima prav veliko skupnega z leti :eek: tudi to vem iz lastnih izkušenj x:Ix

Žalostno je, da obstaja veliko nasprotnikov najine zveze, ki imajo ogromno za povedati proti meni, pa čeprav me niti ne poznajo in so me videli samo enkrat za 45 sekund :xx!:

Take stvari naju obremenjujejo, ampak nikakor pa ne manjšajo najine ljubezni x^x z vsakim dnem je zveza močnejša, čustva bolj vroča in želja po skupnem življenju večja :2src:

Nisem mislila tok zarad komplimenta oz. s tega vidika..

ampak nekako je drugac... 40letna je ze bolj oblikovana, ve kaj hoce (no, naj bi xDDx), morda se ji kao tud 'bl gre'... Mlajsi se pa ne obremenjujejo tok s cim takim in pol tud ni tok zahtevno vse skupaj, pa je pol lazje teb vec do tega. ce me stekas.

No sej, kot pravis, ja... mora pac ze kej dozivet, to pa res ni vedno sorazmerno z leti.

Ma fino no! xokx

me res veseli, nad! :palec:

Se spomnis, kako pesimisticna sva bla pa nc verjela v nc (vec) lepga? xDDx

hec kako se vse obrne in kok hecn naletijo stvari. xyesx

Onole, obremenjevanje: brez veze. Nikol ne bodo vsi zadovoljni in to mora it skoz en ushes not, skoz druzga pa vn.

vedno se skratka najdejo drugi, k bojo povedal, kako nej bi blo oz. nej ne bi blo. xDDx (xrolleyesx)

~

zakaj pa glih dr roman, merlin?

saj onix ni dohtar. x:o)x xDDx in noben od njiju. xnckrivx

Picasso

Hvala x:Xx

Sicer sem v življenju (kot najstnik v bolnici, iz dolgčasa in obupa xrolleyesx :inocent: ) celo prebral Dr. roman ali dva x:((x

Če bi najino zgodbo preselila z Metelkove na Klinični bi bil res tak roman, Konsalik style x:Ix

Nejc Zaplotnik

Hvala x:Xx

Sicer sem v življenju (kot najstnik v bolnici, iz dolgčasa in obupa xrolleyesx :inocent: ) celo prebral Dr. roman ali dva x:((x

Če bi najino zgodbo preselila z Metelkove na Klinični bi bil res tak roman, Konsalik style x:Ix

V sanjah in ljubezni ni nič nemogoče.

(Janus Akony)

x:Xx :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

jap. pol pa svizec zaliže milko.

se popolnoma strinjam - 500 %

kaj si mislim o eni lunatki, ki tole piše - da pozablja da lajf ni pravljica... da se njej želje niti pod razno ne uresničijo in da z vsakim porazom postaja bolj močna oseba - upam, da tudi z današnjim. ter da je fajn,. da je spet odkrila sled solz... predolgo je imela občutek, da je otopela...

No takole je v bistvu.

Tudi jaz sem bila zelo navdušena nad Pujso. Saj v osnovi sem še vedno. KAr precej teoretično je podkovana, samo realnost je ponavadi malo drugačna..kot piše v bukvah.

Pač nima moje racionalne deviške lune, da bi se zazihrala, preden je planila - brezglavo po mojem mnenju - ki pa itak ne šteje - v dogodivščine.

Je pa tako, da jaz zato ne bom videla več sveta, bom pa samo hrepenela po tem -ona pa ga je..

Mogoče čez leta nabavim avtodom. Ko bom velika...

In tudi se mi hecno zdi za vse, ki mislijo, da bo štikl dedca njihov velik odrešenik. Princ na belem konju pač..pol pa samo konj pride..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pujsa - škoda... zame je prijateljstvo tudi ko si na tleh ali v višavah, očitno mora ona to še osvojit... imam jo pa še vedno rada, je pa težko teorijo spraviti v prakso... jst ne govorim o teoriji temveč o praksi in ko zaj... to tudi priznam...

In tudi se mi hecno zdi za vse, ki mislijo, da bo štikl dedca njihov velik odrešenik. Princ na belem konju pač..pol pa samo konj pride..

x:Dx Kako prav maš...no, pa da ne bom krivična...če se oba s kobilo znajdeta, se da čist lepo živet. x,)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...