nataly 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 sta faci - oba. Ja, prijateljstvo se predvsem izkaže kadar si v stiski. Ko ti gre fajn, te itak imajo vsi radi. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 sta faci - oba. Ja, prijateljstvo se predvsem izkaže kadar si v stiski. Ko ti gre fajn, te itak imajo vsi radi.lej jo ko ti ne gre fajn, te majo še zmerej usi radi. sicer od deleč, ampak usen Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 V glavnem res..je pa fino, če ti kdo to tudi pove, še bolj fino pa je, da v tistem hipu tudi dovoliš, da se ti tole pove Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 V glavnem res..je pa fino, če ti kdo to tudi pove, še bolj fino pa je, da v tistem hipu tudi dovoliš, da se ti tole poveKdo ti pravi: Rad te imam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 V glavnem res..je pa fino, če ti kdo to tudi pove, še bolj fino pa je, da v tistem hipu tudi dovoliš, da se ti tole pove Se moram pohvalit, da mi je bilo to pred čisto nedavnim povedano. V skrajno romantičnem okolju. McDonaldsu. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Kdo ti pravi: Rad te imam Bom čisto pošteno tole zdaj povedala. Hčerki..pa še to zdaj glih ne, ker baje non stop tečnarim..Ne vem, zakaj mi tega (rad te imam) nea reče gospodič tale naš... in še večje vprašanjce..zakaj jaz njemu tega ne rečem...ker pač čakam..nič bo treba sms poslat Fajn Girly - okolje pa bogami višek romantike Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Bom čisto pošteno tole zdaj povedala. Hčerki..pa še to zdaj glih ne, ker baje non stop tečnarim..Ne vem, zakaj mi tega (rad te imam) nea reče gospodič tale naš... in še večje vprašanjce..zakaj jaz njemu tega ne rečem...ker pač čakam..nič bo treba sms poslat Fajn Girly - okolje pa bogami višek romantike še zmer bolš Mcfakindonalds, kukr sms Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 še zmer bolš Mcfakindonalds, kukr sms Seveda, ker lahko rečeš: I'll have fries with that. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Ah jebat ga...če ga pa ni tu...niti v Mcgakingdonalds ne morema..torej sms Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Fajn Girly - okolje pa bogami višek romantike Ja sem direkt začela študirat, katero je hujše - ali to (moje) ali tisto, ko je en tip eno mojo kolegico peljal na prvi dejt na tortico v intersparovo restavracijo ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 fries with what? condom for show, but not to go? drgač pa girly, je blo od une hujše. predvsem zato, ker tebe ni blo zraven nataly. kaj pa MMS? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Me prav zanima, kako takšen MMS zgleda ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Me prav zanima, kako takšen MMS zgleda ...se slečeš od pasu nauzdol, si neki u rit utakneš, slikaš, pa pošleš kukr sms Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 U, jebemtiš, da pa to narediš, pa res moraš imet nekoga rad ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 U, jebemtiš, da pa to narediš, pa res moraš imet nekoga rad ... al pa še lažje, ne jebat stereotipou, da je s tem kej narobe Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Na "narobe" sploh nisem pomislila, bolj na "boleče in povsem nepotrebno". Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Na "narobe" sploh nisem pomislila, bolj na "boleče in povsem nepotrebno".haha. u napačno temo sm komentirou, mislu pa prou. jebi ga. dec zblojen Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Eh, zdaj pa mi več nič ni jasno. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Eh, zdaj pa mi več nič ni jasno. sem vedu, da mava zihr kej skupnega Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 pa odprto okno menda tudi. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 pa odprto okno menda tudi.ja bemu... sam ne istega Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 ...je en tip eno mojo kolegico peljal na prvi dejt na tortico v intersparovo restavracijo ... a je bla vsaj tortica dobra Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 a je bla vsaj tortica dobra tipo se jo je hotu rešit, pa je interšpar čist dost sigurna pot Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 Eh Janko, ne vrjamem; in to sam zato, ker jo je pelu na PRVI dejt - tko da je blo dejtov verjetn več No, lah je pa tut biu Kozorog-te so ohrni, daj groza Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 Aja, jst pa nimam slabih izkušenj s kozorogi glede tega....če tko mal premislm...device, levi, strelci en vodnar ja, drug ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.