aakhut 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 Sam še v ženski družbi grem ven. kaj pa not?..... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 prejšmniua slikua boljša Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2007 Prijavi Deli 18. avgust 2007 a ne štekate ku je glup! hja.....je pa lep.... zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 rada bi samo napisala, da aandrejo vedno raje berem.taka pozitivna ženska, vedno dobre volje. ne glede na vsa provociranja ohranja pozitivno energijo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 rada bi samo napisala, da aandrejo vedno raje berem.taka pozitivna ženska, vedno dobre volje. ne glede na vsa provociranja ohranja pozitivno energijo Čista resnica, druidka Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. september 2007 Avtor Prijavi Deli 2. september 2007 Preden ste razocarani ali slabe volje nad govoricami, ki jih slisite o svojih bliznjih, raje uporabite tole!!V stari Grciji je bil Sokrat znan po tem, da je zelo visoko cenil znanje. Nekega dne je srecal veliki filozof znanca, ki mu je rekel: ''Ali ves kaj sem pravkar slisal o tvojem prijatelju? ''''Samo trenutek, ''ga je ustavil Sokrat.'' Preden mi karkoli poves, bi rad, da naredis kratek test. Imenuje se Preizkus trojnega filtra. '''' Test trojnega filtra? ''''Tako je,'' je nadaljeval Sokrat. ''Preden mi poves o mojem prijatelju, bi bilo mogoce dobro, da bi si vzel cas in presodil o tem, kar mi hoces povedati. Zato se tudi imenuje Preizkus trojnega filtra.Prvi filter je, filter Resnice. Ali si povsem preprican, da je tisto, kar mi hoces povedati, resnicno? ''''Ne, ''rece moz, ''V bistvu sem pravkar slisal in ...'' V redu, '' je rekel Sokrat. ''Torej ne ves zagotovo ali je res ali ne.Poskusiva z drugim filtrom.Filtrom Dobrega. Ali bi mi rad povedal kaj dobrega o mojem prijatelju?'' Ne, nasprotno...'''' A tako, ''je nadaljeval Sokrat, ''Hoces povedati nekaj slabega o njem, ne ves pa ali je to res. No, se vedno lahko naredis preizkus, kajti na voljo imas se en filter.Filter Uporabnosti.Ali mi bo koristilo, kar bi mi rad povedal o prijatelju?'' V bistvu ne ...'''' Torej, ''je zakljucil Sokrat, ''Ce bi mi rad povedal nekaj, kar ni ne resnicno, ne dobro, niti koristno, zakaj bi mi sploh kaj govoril? Vir: Christian Godefroy Prevod: www.klub-srecnih.si Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 Preden ste razocarani ali slabe volje nad govoricami, ki jih slisite o svojih bliznjih, raje uporabite tole!!V stari Grciji je bil Sokrat ...........Vir: mamo prav temo: Sokratova cedila Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 Preden ste razocarani ali slabe volje nad govoricami, ki jih slisite o svojih bliznjih, raje uporabite tole!!V stari Grciji je bil Sokrat znan po tem, da je zelo visoko cenil znanje. Nekega dne je srecal veliki filozof znanca, ki mu je rekel: ''Ali ves kaj sem pravkar slisal o tvojem prijatelju? ''''Samo trenutek, ''ga je ustavil Sokrat.'' Preden mi karkoli poves, bi rad, da naredis kratek test. Imenuje se Preizkus trojnega filtra. '''' Test trojnega filtra? ''''Tako je,'' je nadaljeval Sokrat. ''Preden mi poves o mojem prijatelju, bi bilo mogoce dobro, da bi si vzel cas in presodil o tem, kar mi hoces povedati. Zato se tudi imenuje Preizkus trojnega filtra.Prvi filter je, filter Resnice. Ali si povsem preprican, da je tisto, kar mi hoces povedati, resnicno? ''''Ne, ''rece moz, ''V bistvu sem pravkar slisal in ...'' V redu, '' je rekel Sokrat. ''Torej ne ves zagotovo ali je res ali ne.Poskusiva z drugim filtrom.Filtrom Dobrega. Ali bi mi rad povedal kaj dobrega o mojem prijatelju?'' Ne, nasprotno...'''' A tako, ''je nadaljeval Sokrat, ''Hoces povedati nekaj slabega o njem, ne ves pa ali je to res. No, se vedno lahko naredis preizkus, kajti na voljo imas se en filter.Filter Uporabnosti.Ali mi bo koristilo, kar bi mi rad povedal o prijatelju?'' V bistvu ne ...'''' Torej, ''je zakljucil Sokrat, ''Ce bi mi rad povedal nekaj, kar ni ne resnicno, ne dobro, niti koristno, zakaj bi mi sploh kaj govoril? Vir: Christian Godefroy Prevod: www.klub-srecnih.si Všeč Resnično, dobro, koristno......ok, zapomnu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 '' Torej, ''je zakljucil Sokrat, ''Ce bi mi rad povedal nekaj, kar ni ne resnicno, ne dobro, niti koristno, zakaj bi mi sploh kaj govoril? Vir: Christian GodefroyIn tako ni Sokrat nikoli izvedel, da ga žena vara. Vir: E-mail z isto zgodbo in dodatnim sklepom. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 Hmm žena, bolj kak fantič Sicer je pa boljš da ne veš da te žena vara....Še boljš, če ona ne ve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 Hmm žena, bolj kak fantič Sicer je pa boljš da ne veš da te žena vara.... a ni to tko, da cutis, besede so samo celofan. mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Sam vseeno je boljš ne vedet, no ne vem Boljš je živet v lažnem prepričanju kot trpet zarad odkrite resnice...ce te je strah da te bo prevarala pa te potem res prevara, je po mojem cist vseeno ce to ves al ne... itak trpis... ce ti je pa vseen pa te prevara pol je pa tut itak vseen... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 fantje, tkole je: če te bo hotla prevarat, te bo (pa magar ko bo nesla smeti ven)! in ti nič ne pomaga, nobeno sekiranje na zalogo, BZ! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 sam dejstvo je da na primer, če bi dal roko v ogenj a da nisi fakir, za svojo ljubljeno da te ne bo prevarala in za tem trdno stojiš.....ce hoces bit hibridni krizanec med supermanom in slogarco pol mas itak ze koncept tko nastelan da bos ziher najebal......dajat roko v ogenj za kogarkoli(brez da si fakir) je surefire to suffering......zanasati se na kogarkoli je utopicno(v vecini primerov tudi na samega sebe)......poskusat kontrolirat karkoli izven sebe je trpljenje.....ne vem al sem pa jaz prevec prizemljen... hjuston vi majt hev a problem... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Če je problem nerešljiv, potem je skrb nesmiselna, če je rešljiv, pa je skrb nepotrebna. Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Če je problem nerešljiv, potem je skrb nesmiselna, če je rešljiv, pa je skrb nepotrebna. ..tocn tko!!!! v vseh barvah ki si jih zelite... vse dokler si zelite le crne barve... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 ..ce hoces bit hibridni krizanec med supermanom in slogarco pol mas itak ze koncept tko nastelan da bos ziher najebal......dajat roko v ogenj za kogarkoli(brez da si fakir) je surefire to suffering......zanasati se na kogarkoli je utopicno(v vecini primerov tudi na samega sebe)......poskusat kontrolirat karkoli izven sebe je trpljenje.....ne vem al sem pa jaz prevec prizemljen... hjuston vi majt hev a problem... od kdaj si ti tok pameten way to go, samsonajt bold sm pa letos pogruntala in to čist sama ..tocn tko!!!! v vseh barvah ki si jih zelite... vse dokler si zelite le crne barve... Ford kene Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 od kdaj si ti tok pameten SAMO BLEFIRAMFord kene NE VEM, MEN JE BLO TO KANALIZIRANO PREK NEKEGA MORSKEGA PRASICKA. MOZNO DA JE PA TO SKOPIRANO OD FORDA, NE VEM TOCN. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Boljš je živet v lažnem prepričanju kot trpet zarad odkrite resniceHm, to zame nikakor ne velja. Sem tisti, ki zahteva zase še tako "bolečo" in "kruto" resnico v obraz, pa če se tiče mene ali ne. Življenje me uči, da resnica osvobaja, laž pa te samo še bolj pogreza v globlje blato. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Hm, to zame nikakor ne velja. Sem tisti, ki zahteva zase še tako "bolečo" in "kruto" resnico v obraz, pa če se tiče mene ali ne. Življenje me uči, da resnica osvobaja, laž pa te samo še bolj pogreza v globlje blato. in....na keri globini si to spoznal?.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 temno modre kavbojke na korenčka in to pol prekratke + hozentregerji, beli štumfi skor do kolen, pa ena full ohlapna bela majca in počutim se zelo zapeljivega hehehe mislim si, da smo izgubili najbolje oblečenega in najbolje izgledajočega tipa. smo bili nesramni seljaki, pa smo ga odgnali. ah ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 fajn ljudje...nothing special Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 Nekateri ljudje dajejo prednost notranji, drugi zunanji lepoti. Do vseh je treba biti toleranten. Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Nekateri ljudje dajejo prednost notranji, drugi zunanji lepoti. Do vseh je treba biti toleranten. Tudi do tebe... Čeprav to zahteva precejšen napor volje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.