aakhut 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 bolj, ko si delam mnenja o ljudeh na forumu, bolj spoznavam, da sm preveč časa na netu vech k si na netu....manj mash pojma o ljudeh..... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 vech k si na netu....manj mash pojma o ljudeh..... zlomk....tralala Mhm, res je. Še sama sebe več ne prepoznam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 nekateri so mi ql, nekateri pa ne ( bolj moški ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Samo da ji ne bo potem mraz, ko ji bodo vsi cool. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Samo da ji ne bo potem mraz, ko ji bodo vsi cool. Potencialno dobra tržna niša zate. Lohka obesiš knjižničarstvo na klin in začneš po Kopru, Izoli in drugih toplih krajih preprodajat stanovanja. la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Lea? Kdo je ta Lea? Drugače pa mimogrede omenjam, da je teološki faks danes na Kongresnem prodajal odpustke. Korak v pravo smer in vrnitev k pravim implementi theologici. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Meni so kulske Vilamalina in Naja ker me nasmejeta..Mayan ker ima dober glasbeni okus, prvovrstni bi celo dejal.Strelka, ker jo vedno razjezim pa nikol do konca pa vse tiste in tisti iz prejšnjega seznama ,kateremu dodajam še Namaarja, tantro..Larsy...na prbvem mestu pa je še zmer Lea s 13 točkami prednosti pred drugouvrščenim Antoninusom..glede na to, da naj bi na koncu prišlo najboljše, si nekako predstavljam v čigavo posteljo ciljaš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Meni so kulske Vilamalina in Naja ker me nasmejeta..Mayan ker ima dober glasbeni okus, prvovrstni bi celo dejal.Strelka, ker jo vedno razjezim pa nikol do konca pa vse tiste in tisti iz prejšnjega seznama ,kateremu dodajam še Namaarja, tantro..Larsy...na prbvem mestu pa je še zmer Lea s 13 točkami prednosti pred drugouvrščenim Antoninusom.. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 x:Dx x:Dx x:Dx ti bi bil krasen politik...strpen in za združeno Slo......nobenga nisi spustu.... JAZ jih pa ene par NE MARAM...pa sploh ni važen, kdo to je Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Okej meni so super plus v redu naslednji ljudjeMia4aerobics, Dadika, Druidka,Kukica, Lea,Lia,Mystica,Aliana, Michelle,Amber, Mick,Lenka, Mačona Nicky,Vilamalina, Mayan, Ale 74,5rca,Leeon, audente, Klarus, Pika Pikica,Nelika, Dyamant,Nataly,Ksenia, Zasavka, Jeti, Astra,Marsa, Prabha,Šaran, Larsy, Kylie,Diana,Antigona,Janif,Joana,Cashy,Butl,Cookie,Cosma,Antoninus,Namaar,Anarhist, Valkira,Samson,Štritof upokojenec, Merlin, Alef,Santos, Aakhut, Seal,Nosorog, Tantra,Alan new, Ardent,Liriel, Lisbona, Mantis,Mačka režalka, Mako, Matjaž Bogdan, Izraz,Nimbus,Onix,Todika, Tipka,Valkira, Ruby, Strelka, Mana, Zerkalo, Stane, Tomažslo,Palčica,Naja. vrstni red je več al manj slučajen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 vrstni red je več al manj slučajenda ni vmes kakšen s kakšnim alter ego nickom ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Okej meni so super plus v redu naslednji ljudjeMia4aerobics, Dadika, Druidka,Kukica, Lea,Lia,Mystica,Aliana, Michelle,Amber, Mick,Lenka, Mačona Nicky,Vilamalina, Mayan, Ale 74,5rca,Leeon, audente, Klarus, Pika Pikica,Nelika, Dyamant,Nataly,Ksenia, Zasavka, Jeti, Astra,Marsa, Prabha,Šaran, Larsy, Kylie,Diana,Antigona,Janif,Joana,Cashy,Butl,Cookie,Cosma,Antoninus,Namaar,Anarhist, Valkira,Samson,Štritof upokojenec, Merlin, Alef,Santos, Aakhut, Seal,Nosorog, Tantra,Alan new, Ardent,Liriel, Lisbona, Mantis,Mačka režalka, Mako, Matjaž Bogdan, Izraz,Nimbus,Onix,Todika, Tipka,Valkira, Ruby, Strelka, Mana, Zerkalo, Stane, Tomažslo,Palčica,Naja. vrstni red je več al manj slučajen jest pa sploh ne gruntam koga maram in koga ne...v bistvu se maramo toliko, kot se potrebujemo, pa naj bo za zabavo ali pa samo v nalogi, ki jo opravljamo...z marsikom smo se fejst marali, pa se danes komaj še spomnimo drug na drugega....z nekom k s ga pa bežno leta poznal, se pa sedaj lahko mal bl maraš....skratka, nič ni naključno in tud maranje ni naklučje..koliko pa nekoga sprejemamo ali ne, je pa predvsem od naših podzavestnih vzorcev odvisno in od našega načina sprejemanja naših resnic...torej če nekoga ne maramo, je to naš problem in ne njegov.....drugače se sploh zaustavili nebi ob njem Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 jest pa sploh ne gruntam koga maram in koga ne...v bistvu se maramo toliko, kot se potrebujemo, pa naj bo za zabavo ali pa samo v nalogi, ki jo opravljamo...z marsikom smo se fejst marali, pa se danes komaj še spomnimo drug na drugega....z nekom k s ga pa bežno leta poznal, se pa sedaj lahko mal bl maraš....skratka, nič ni naključno in tud maranje ni naklučje..koliko pa nekoga sprejemamo ali ne, je pa predvsem od naših podzavestnih vzorcev odvisno in od našega načina sprejemanja naših resnic...torej če nekoga ne maramo, je to naš problem in ne njegov.....drugače se sploh zaustavili nebi ob njem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katty 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Vsakdo naj bi napisal svoje mneje o nekom tule ali vec osebah tule, lahko tudi sproti... s katerim ima recimo probleme, ga moti, si zeli skomunicirat ipd.... pisemo o nekom kot 3 osebi iz svojih dozivljanj. Pravili bi bilo, da ne smemo komentirat tistega, ki je o nas nekaj napisal! Torej direktno odgovarjati na njegova mnenja, misli... ter ne sme se poudarjeno pisati o sebi! (kot, jaz sem tak in tak, pa zato uno pa uno...), temvec direktno o uporabnikih, kar v njih sprejemate ali ne sprejemate. ...saj mu tko damo moznost, da ne dobi feedbacka in ostane sam v svoji energiji, ki je dejansko njegova tvorba! Se zave svojega misljenja, obsod jih pogleda v sebi in morda nato transformira. Primer:Jst napisem; "Joj, Jozico dojemam kot osebo k nima pojma, sploh ne steka... pa 100x sm ji mogu povedat.... pa skos se neki vec mece... pa tako...Potem pa Jozica ne sme citirat in rect recimo: "a jst se vn mecem, kwa pa ti lev ascendentski, pa ti pojma nimas o astrologiji in meni govoris..." - tako NE!Temvec: bi Jozica napisala: "Jst pa freeja dojemam kt enga k se skos u astrologiji ven mece, pa pojma nima o astrologiji."Tako potem ni direktno osebno, temvec, pisemo o nekom kot 3 osebi iz svojih dozivljanj. Predvsem je pomembno, da napisemo: Jaz tega in tega dojemam tako: .... , ker na tak nacin se lahko vzpostavi cisto drugi nivo komunikacije, kakor pa, ce recemo: Ti si tak in tak in zanikamo celotno zavest o tem, da smo si ogledala, da so vpletena nasa custva, da smo momentalno slabe volje, da imamo tezek dan, ipd... Tema je misljena kot terapevtska in ne za kreganje! Ce se bo kregalo in odgovarjalo na tiste poste, ki govorijo o nas, pa bo tema izbrisana!Torej teme ne berite, ce nocete slisati mnenja drugih o vas! he he kar pogumno naprej.... in zavedajte se, da govorite sebi, pojasnjujete sebi... in dojemate nekoga z vasimi ocmi!hkrati pa se zavedajte, da nimate pravice pricakovati, kaj bodo drugi mislili o vas, saj lahko mislijo kar zelijo!Obenem se spomnite, da so vsi ljudje nase ogledalo, se posebej tisti nam najblizji.Kljub temu temo in forum jemite z distanco, ker smo pac na forumu in v javnosti.Marsa je urednica forumua in ima vso pravico temo izbrisati, ce ne bo primerna, zato ne uporabljajte vulgarnih izrazov oz. taksnih, ki za v javnost niso primerni! Obenem pa bodite pogumni in si dajte duska, kajti tist, ki bo uzaljen, pomeni da je samopomemben in da ste mu stopili na zulj, ali pa je pricakoval, da bodo o njem imeli drugacno mnenje, ko je mislil. Zame je darilo, ce mi poveste to kar mislite, hkrati pa pomeni to zame tudi spostovanje to mene!Hvala Mantis, ki me je spodbudila, da sem totemo koncno odprl. ------ Dodajam se en stavek; morda bo komu vseeno v pomislek v kaksni energiji reakcije, da se zave sebe, svojih misli, custev razuma, itn... in se z njimi ne istoveti: "Kdor sodi ne razume, ker ce bi razumel, ne bi sodil, temvec ljubil" - free VŠEČ MI JE TO, KAR SI NAPISAL, resnično mi je in prav imaš!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2007 Me veseli Obenem, fajn, da si me spomnila, namrec popravil se se slovicne napake Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Ene stvari si nične. Kako jih prepoznamo? Ničnost skrivajo v sebi. Na primer slovnično. borovnična pita (ojej, kakšna -nična pita!) spet druge lastnosti so MIČNE kot naprimer karmične. Še vedno trdim - forumi ljuddi kvarijo, nihče ni zaradi njih boljši, prej slabši.Seveda bom trditev ponovno pretehtal, če mi za konkretno osebo lahko utemeljite, da je zaradi foruma boljši. Boste rekli, tale pa je huda! Že grem, da se mi ne bo še dodatno poslabšal! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 tudi ti? Dober odziv!(E tu, Pikus!) Da bi bil boljši zaradi uporabe neke tehnologije, hmmm.Mojo prejšnja trditev se da zlahka dokazati, da ni pravilna. Tako, da nekdo dokaže nasprotno. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 jest pa sploh ne gruntam koga maram in koga ne...v bistvu se maramo toliko, kot se potrebujemo, pa naj bo za zabavo ali pa samo v nalogi, ki jo opravljamo...z marsikom smo se fejst marali, pa se danes komaj še spomnimo drug na drugega....z nekom k s ga pa bežno leta poznal, se pa sedaj lahko mal bl maraš....skratka, nič ni naključno in tud maranje ni naklučje..koliko pa nekoga sprejemamo ali ne, je pa predvsem od naših podzavestnih vzorcev odvisno in od našega načina sprejemanja naših resnic...torej če nekoga ne maramo, je to naš problem in ne njegov.....drugače se sploh zaustavili nebi ob njem če mi za konkretno osebo lahko utemeljite un k bi lohk utemeljeval, ne rab, k ze zase ve, sploh pa nekdo, ki ga je forum oplemenitil in ne pokvaril, tega ne bo *dokazoval* nekomu, ki ga kvari - ker pac ga ocitno ne bo razumel. Kot nekdo, ki ljubi, tega ne bo mogel nikoli UTEMELJITI nekomu, ki ne ljubi oz. ki meni da je ljubezen nesmiselna in da kvari. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 un k bi lohk utemeljeval, ne rab, k ze zase ve, sploh pa nekdo, ki ga je forum oplemenitil in ne pokvaril, tega ne bo *dokazoval* nekomu, ki ga kvari - ker pac ga ocitno ne bo razumel. Kot nekdo, ki ljubi, tega ne bo mogel nikoli UTEMELJITI nekomu, ki ne ljubi oz. ki meni da je ljubezen nesmiselna in da kvari. danes smo pa "deep" ... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 "" jah saj smo zmeraj......sam ne pa vedno glih kar z vsakim tam v liftu recimo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 .. no da se mal nalozim. pac sem dala tak primer: ljubezen. mislila pa sem vse.vsa podrocja.nekaj lohk enga plemeniti, druzga pa kvari.sam kogar nekaj kar uporablja ne veseli, ne plemeniti, v tem ne uziva... in tako dalje, mu jasno nihce ne bo mogel (in ne hotel) utemeljevat, da zakaj pa njega veseli, plemeniti in v tem uziva.nenazadnje ker bi s svojim utemeljevanjem dal onemu, ki cinicno hoce utemeljevanje tega, nekaksen gusht, da bi oni nazaj dal podvprasnja, bi nastale analize in tezave in razseckanje.....to pa dela um.in kdor na ljubezen (k sem jo ze dala kot primer) gleda umsko, je nikoli ne bo mogel razumeti pa ce mu jo utemeljujejo vsi ljubeci tega sveta... da pa nom kichasto sam pr ljubezni...isto je z znanjem recimo.znanje sam je.kot ljubezen.kot (lunin) forum, danosti... casa in placa.no in ti UPORABIS, kar je koristnega zate, in zavrzes, kar ni.zelo preprosto. no in z znanjem eni odkrijejo naravno zdravilo proti raku, drugi pa izumijo atomsko bombo.in za tega, ki ne verjame v znanje, to pac pomeni, da znanje kvari.kvari clovek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Marsa, dobro! Ali se da iz tega izpeljati: forum = ljubezen ? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Klinc na Silki Amis, in Scorpio girl sem pa čist pozabil kako lahko, pa na Silverja.... uf ... redko se spravim v tole temo, pa sm se že hotla nardit užaljeno prej, kako lohk zgrešiš (skor) najljubšo čarovnico z najboljšim okusom za domače ljubljenčke jst tud marsikoga tle maram vas je res precej takih s tistimi, k mi niso simpatični, se pa ne ukvarjam Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Okej meni so super plus v redu naslednji ljudjeMia4aerobics, Dadika, Druidka,Kukica, Lea,Lia,Mystica,Aliana, Michelle,Amber, Mick,Lenka, Mačona Nicky,Vilamalina, Mayan, Ale 74,5rca,Leeon, audente, Klarus, Pika Pikica,Nelika, Dyamant,Nataly,Ksenia, Zasavka, Jeti, Astra,Marsa, Prabha,Šaran, Larsy, Kylie,Diana,Antigona,Janif,Joana,Cashy,Butl,Cookie,Cosma,Antoninus,Namaar,Anarhist, Valkira,Samson,Štritof upokojenec, Merlin, Alef,Santos, Aakhut, Seal,Nosorog, Tantra,Alan new, Ardent,Liriel, Lisbona, Mantis,Mačka režalka, Mako, Matjaž Bogdan, Izraz,Nimbus,Onix,Todika, Tipka,Valkira, Ruby, Strelka, Mana, Zerkalo, Stane, Tomažslo,Palčica,Naja. vrstni red je več al manj slučajen..valkira kar 2x... nekdo je zalublen... ...vec al manj so mi vsi kul... vsaj dogaja se... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.