Piko 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 Kot nekdo, ki ljubi, tega ne bo mogel nikoli UTEMELJITI nekomu, ki ne ljubi oz. ki meni da je ljubezen nesmiselna in da kvari. No ja, res ni prav, da pišem o forumu, če gre beseda o forumovcih. Nov poskus (to ni hokus poskus): Marsa je lepo popedenala astrološke spletne strani, pa imeti zraven za reklamo en dober forum, je ideja. Zraven je imela en tim (tim=skupina, čeprav je doma tudi Tim) ki so postavljali vsebino, širili, pomagali itd. Vtis je, da je onega, ki je na posameznem področju preveč zrasel, malo pogladila. Samo tega takoj nisem vedel in zato nisem razumel, zakaj se z nekaterimi ni razumela dovolj dobro. Prav pride, da se na vse spozna in zna o vsaki stvari povedati svoje menje, pa ne samo to. Velikokrat odloča, kaj je prav in kaj ni. To je za pričakovati, ker forum je njen. "Forum, to sem jaz" ni prišlo iz njenih ust. Ampak se vseeno čuti. Pa veliko ljudi se je na to navadilo, tako da skočijo v luft, če se nepiše še kaj drugega kot lesketajočega, laskanja. Ker lasanja ne marajo. Zna se umakniti in počakati. Zaupa vesolju. In zvezdam kajpada, drugače ne bi šlogala. Forum primerja z ljubeznijo. Zanimivo. Se povsem poklopi, če ima ljubezniv odnos do forumovcev in hkrati pojmuje "forum to sem jaz". Seveda ima prav, da je na forumu veliko dobrega. Vendar je za moje pojme več slabega, kot to ona priznava (ali vidi). (Uh, ne sme me zanesti o komentiranju foruma) Priznati ji je treba, da je kot urednica strpna. Nima pa ločene vloge člana in urednice, oboje se meša med sabo, komentarji so včasih tudi primerno mešani. Evo, v duhu ali pa prosto duha. Sproščen duh. Kakorkoli. Prosto. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 MačkaRežalka mi postaja vedno bolj simpatična; direktna, vedno rada malo zbode, ampak ravno za prav. pa hudo zgovorno (povedno) ikonco ma... x:Dx zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Nic, imam s seboj do konca lajfa dovolj dela . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 CAPS LOCK me nevrotizira. dejte v druge case prosim, ne maram, da se ljudje derejo. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Uauuuuu! Uf, Pujsa mimo pripujsala je! Tele Strelične in Mistične so z njo v primerjavi bananalne kar... Postov tolk imela je. Streljala kot ona je, pa malokdo jih je! Mistično zdržala cele dneve je! Zelo dolgo ni mogel se Trudi vključiti v ta strašno hiter vlak... skočiti težko je gor, če ustavlja ne... Naučila je nekaj me elenef pomembnega: če izkušnjo tole vzamem kot šolo neko, v nedogled potem skoz na isto šolo ne moreš hoditi. Biti enkrat mora dovolj in naprej iti. Tuintam kukat se še kar vračam, kak videti je, a so isti profesorji (prodajalci) še vedno, imajo vzgojiteljske (trgovske) fore taiste. Če vpisani so fantje v razrede pretežno zaradi pičk in punce zaradi frajerjev? kiP P.S. Bom dopisal tule kar na posta naslednja dva, da tratim ne potrebnem in povečujem ne objav števila:Upravičeno bi opravičeno bilo. Kaj pičilo je me, ko videl samo zadnje tri poste sem? Izraz oni zares posrečen ni, preveč bananananalen je. popravim naj: učenki pridni sta! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 en pikec igra na forumu nekakšnega bogeca, ki vse vidi in vse ve... klub temu, da le vsake toliko pokuka na ta planet..včasih mi je grozno simpatičen s svojimi dvo, troumnimi opiski tistih tam spodaj, včasih me razjezi, ker je preveč piker in ker iz tistih višin marsikaj vidi iz napačne perspektive, včasih mu pesniška žilica preveč zaide v larpurlar in zazveni prisiljeno...ne da se ga spregledat, to je res... in bilo bi malo drugače, če ga sploh ne bi bilo.. v katero smer že? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 jes pa sam sa sebe mislm, da bi mogu pochas spisdit od kle. ne piko al pa ker drug. jest namrech. diiijoooooooo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 en pikec igra na forumu nekakšnega bogeca, ki vse vidi in vse ve... klub temu, da le vsake toliko pokuka na ta planet..včasih mi je grozno simpatičen s svojimi dvo, troumnimi opiski tistih tam spodaj, včasih me razjezi, ker je preveč piker in ker iz tistih višin marsikaj vidi iz napačne perspektive, včasih mu pesniška žilica preveč zaide v larpurlar in zazveni prisiljeno...ne da se ga spregledat, to je res... in bilo bi malo drugače, če ga sploh ne bi bilo.. v katero smer že? Jst te zadeve rešujem tako, da ga ne berem. Že lep cajt ... la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Jst te zadeve rešujem tako, da ga ne berem. Že lep cajt ... la koga?..... .... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 koga?..... .... zlomk....tralala Poleg pikota še marsikoga. Spisek bi bil kar dolg. Pravzaprav bi bil precej krajši spisek tistih, ki jih berem. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 piko?kdo je zhe piko?aja...mah nega mam zhe kak let na ignor... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Sam kaj k potem folk citira glih tiste ljudi, ki jih imaš na ignor. ja...in pol si tkorekoch prisiljen tist brat... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Hvala forumu za iskrene prijateljice. Predvsem bom tokrat imenovala dve, upam, da mi ostale ne boste zamerile.Pika. In Michelle. Prvi dve super punci, ki sem ju spoznala s tega foruma. In nikoli mi ni bilo žal za to. Lepo si tole povedala Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Hvala forumu za iskrene prijateljice. Predvsem bom tokrat imenovala dve, upam, da mi ostale ne boste zamerile.Pika. In Michelle. Prvi dve super punci, ki sem ju spoznala s tega foruma. In nikoli mi ni bilo žal za to. Počak še mal. Jst te mam tud rada. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Boudika ma zanimiv nick. Samo ne vem, če misli keltsko Boadiceo ali kaj drugega? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Počak še mal. Jst te mam tud rada. TI SE PA MN DOPADEŠ, TO PA ZATU, KER SI NMAV UMAZANA ZA UŠESOM Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Ugotavljam takoj , da poznam ne Aliane in o njej lahko napišem nič (ne znam nič napisati). Ustrelim odgovor težje Strelki - so kdo učitelji? Po korakih treba je, če to šola je. Kdo ravnatelj je in navzdol potem k zboru. Ksenija dobro vedno misel najde. Ve, da razumeti ni pomembno vedno. Če dojame, dovolj je. Ali pa občutek ima dober. Skupnega imata nekaj Nosorog in Aahkut. Kamenje to je. Izmišlotina to bila bi, če zastavil bi teorijo slednjo: kamne, ki Sončna vila jih Ahkutu podarila, od Nosoroga je dobila. Slika je zunanja, da mineralov fant ne mara, če meče jih skoz okno. Prej v moč verjame njihovo (in njeno). Res ni, da kamenja ne marata oba. Sta srca mehkega, imata ga zaščitenega in skritega. En za skladovnico kamenja in oba za besedami kamnitimi. Spiske imata dolge rada? Pikico še nisem šel srečavat, pa če tak bil bi srečevalec ali osrečevalec, bi jo že poznal. Kot en duhec je Antoninus, vedno dokazuje - še se najde dobro. Saj res. Zakaj Vila Sončna pobegnila je? Celo poznal sem jo! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Boudika ma zanimiv nick. Samo ne vem, če misli keltsko Boadiceo ali kaj drugega? V mojih mislih so Kelti, ja. Boadicea, Boudicea, Boudica, Boudicca, Bodicca, Boudiga, ... Kakorkoli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Hvala forumu za iskrene prijateljice. Predvsem bom tokrat imenovala dve, upam, da mi ostale ne boste zamerile.Pika. In Michelle. Prvi dve super punci, ki sem ju spoznala s tega foruma. In nikoli mi ni bilo žal za to. Hvala I love you too Si ena izmed redkih tukaj, ki me resnično pozna. Pravzaprav edina, ki me tako. Tako, da sem tudi jaz hvaležna lnf za to prijateljstvo Ostalih ne bom naštevala Nimam volje koga ne marat, sploh pa ne sovražit, tisti, ki so mi pa pri srcu so pa na friend listi (no, ne čisto vsi) To je to Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Kaj lahko vprašam kaj si mislite o meni Pa prosim če iskreno poveste Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Meni je zanimiva Pinka Skrivnostna Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Kaj lahko vprašam kaj si mislite o meni Pa prosim če iskreno poveste In kaj boš imel od tega? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Behi, meni si simpatičen. Všeč mi je tvoje odkrivanje samega sebe, raziskovanje itd. Niso mi všeč edino tvoji "žaljivi" izpadi, ampak jih jemljem na drugačen način, kot bi pri čisto odrasli osebi (karkoli že to pomeni). Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 V mojih mislih so Kelti, ja. Boadicea, Boudicea, Boudica, Boudicca, Bodicca, Boudiga, ... Kakorkoli.Itak se piše na več načinov. Mi je fajn, da je še kdo iz približno tistega časa. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 In kaj boš imel od tega? Vedel bom, kaj si drugi mislijo o meni Behi, meni si simpatičen. Všeč mi je tvoje odkrivanje samega sebe, raziskovanje itd. Niso mi všeč edino tvoji "žaljivi" izpadi, ampak jih jemljem na drugačen način, kot bi pri čisto odrasli osebi (karkoli že to pomeni).Hvala Saj zdaj mislim, da se ustaljujem, vsaj tak občutek mam Aja, ja no ti žaljivi izpadi, mislim sem pač tak, ker če me nekdo pikne, zelo burno reagiram, še posebej če misli resno Če pa se šali, pa se seveda pošalim nazaj Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.