alef 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 Vedel bom, kaj si drugi mislijo o meni No ja, če že hočeš... Deluješ mi kot nekdo ki je željan znanja, učenja, razvijanja samega sebe, ampak ne veš še čisto točno kaj hočeš. Vsaj v tistih postih ki sem jih prebral mi deluješ tako.Več pa ne bi, ker... ...pač nisem bral vsega kar pišeš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 Hmmm..posamezniki...Men so najbolj fajn tle gor moški... Eni trije so zakon... Ženske so čist odveč..v večini(razen enih dveh/treh,ki jih imam dodane med frende..one so kul). Najbolj pa sovražim te lizike(moške in ženske),ki tolk lezejo v rit eden drugemu,da kar glava peče,ko jih bereš... Aja..strelka007 mi je tud FACA.. Brez dlake na jeziku...Jo grem kr med frende dat... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 Hmmm..posamezniki...Men so najbolj fajn tle gor moški... Eni trije so zakon... Ženske so čist odveč..v večini(razen enih dveh/treh,ki jih imam dodane med frende..one so kul). Najbolj pa sovražim te lizike(moške in ženske),ki tolk lezejo v rit eden drugemu,da kar glava peče,ko jih bereš... Aja..strelka007 mi je tud FACA.. Brez dlake na jeziku...Jo grem kr med frende dat... med moškimi si sigurn name mislila aaaaaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 faca si ti Lisbona ....sam, da ne bo kdo rekel da si v rit lezeva aha pa hvala... he, he ma veš da sem nekaj replicirala tole lezenje v rit povezala pa s kozmetiko ...npr vazelin ...pa sem zbrisla....sam ja naj bo kar tko Čav ...frendica :wOOt: x:Dx :palec: Omenjena aktivnost povzroča tudi hemoroide... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 0 ker ............................................................................................. torej ven. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 Jp in zato imamo zdravilo...Ognjičevo mazilo ...made by strelka Ali pa ricinus... :wOOt: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 sej k ricinusu lohka enmal oleandra dodaš,....popestritev z arzenikom,....dolgoročno rešen problem z rastjo, pa hemeroidi tud... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 Hm ....kaj vem alef, kaj vem ....rešitev bi bila preveč preprosta ricunus po tem tud lasje rastejo .....hm na napačnem mestu..če preveč mažeš Drugače pa tudi to odlična rešitev... Jaz sem imel v mislih praznjenje riti... Ko je enkrat preveč glav noter... :wOOt: sej k ricinusu lohka enmal oleandra dodaš,....popestritev z arzenikom,....dolgoročno rešen problem z rastjo, pa hemeroidi tud... Pa še kakšen ta hud feferon... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jasinti 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 bedna tema Citiraj ...sem nenehno v pricakovanju.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 bedna temabedna ikonca..... :xx!: Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 Itak se piše na več načinov. Mi je fajn, da je še kdo iz približno tistega časa. Je tvoj nick izraz navdušenja nad antiko, nad osebnostjo Antoninusa ali oboje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 Je tvoj nick izraz navdušenja nad antiko, nad osebnostjo Antoninusa ali oboje?Oboje, še posebno nad avtokracijo za časa petih dobrih vladarjev, kot je to poimenoval Gibbon. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 od vec - kaksna hecna beseda, pravzaprav. jaz mislim da ni nihce odvec.lohk je od, lohk je vec, lohk je kar ce. lohk je primanj ali kmanj (k manj) ali domanj (do manj) haha, domani (*jutri, italijansko - za une k ne vejo). skratka, lohk je vsak kar ce. razen ce ni to kar ce.pol pa ne sme bit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 od nečesa večjega torej... nečesa bolj mogočnega potem vzamem tvojo interpretacijo te besede kot kompliment Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 evo ga ze irca, dvojcek al kwa si, lev al kaj si ze.... (ma ne zihr si dvojcek ) skratka, zdaj dodatno spodbujen, k tud 'shefica' irca...sam v trenutku se lohk prelevim v Zmaja, ne pozab tega, namarcek! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 ti ti ribca neškodljivatakorekoc girica! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 ni res... smo zmajevke azhdaje zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 Andreja Anda Jagodič pa se nič več ne oglasi jo je bilo zanimivo brati in sploh, ko se pohvalila, da uspela privabit v svoje vrste enega člana z Luninega neta. Vidim, da ima danes rojstni dan. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 ...a škorpijonka je...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 haha amis ona pa mici pa kaj je ze bil...lucifer mi majo ful nekaj skupnega, na en nacin.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 jst sm pa itak zadnja violina a ne, tkorekoč zadnja sviralica Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 Moram prav javno povedati, da imam Zasavko rada. Šele sedajle videla... hvala, hvala Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 aj lov ju tu Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 Aja ... pa da ne pozabim - vilomalino in najo tudi hwih... tole bi lahko videla na kakšen bolj turoben dan, zdaj imam pa še eno dozo poleg sonca... če se predolgo ne oglasim, se ne morem odlepit od stropa... mys, komplimente ob drugi priliki, sicer bo preveč sladkobno, pa še zdelo se bo, da sem napisala zato, ker moram nekaj odgovorit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.