Marsa 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 jaz pa na konc 12. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 men je mantis včasih totaln srček, ful se ji nasmejim, včasih bi jo pa najrajš na ignor dala drugač pa.. ja, aandreja je fajn.. zgleda ful pogumna ženska.. pa ful mi je všeč kako je uno začetno izpeljala, ko smo vsi skakal pa pluval po njej zarad HL, pa ni bla vsa užaljena in tečno odšla, ampak je mal prešaltala v druge teme in bi rekla, da nikomur nič zamerla... spoštujem to Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 drugač pa.. ja, aandreja je fajn.. zgleda ful pogumna ženska.. pa ful mi je všeč kako je uno začetno izpeljala, ko smo vsi skakal pa pluval po njej zarad HL, pa ni bla vsa užaljena in tečno odšla, ampak je mal prešaltala v druge teme in bi rekla, da nikomur nič zamerla... spoštujem to res je, se podpisem. pa se spostujem vztrajnost, ipak, pa se pomeni mi, da se nekdo trudi bit del necesa....ne sam da shtepne ono svoje, pac pa da se res vklopi, je iskrena in zavzeta. mene tud Stane ni nikol motil in sem ga iz istega razloga ze hitr 'vzljubila' (pa ceprav so mi nekateri grdo in nepravicno in tud z grdimi in nesramnimi, zhaljivimi besedami ocitali, da zato, ker mam ne vem kaj od tega.... ja, ZDAJ pac imam en picek sem pa tja - vendar to kaze spet na Staneta, da je OK - saj vidim se druge ki prodajajo kaj tu, ki mi tudi kazejo svoj odnos). Ce stvar deluje, tudi ce samo tebi, je prav, da se zavzames.men je herbalife ze zarad enih osebnih situacij totalno mimo in sem lohk jezna in besna, vseeno pa: NJEJ (in se komu) pa dela.In ce je tako, naj se zavzame. itak se pa hitro vidi, kdo sam naklada, prodaja in kdo je iskren in pristen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 Bom javno povedala, da me je tale Mantisin opis čisto ganil. In imam kar solzne oči. Hvala. pička tale mantis, a? te tkole u jok spraula a rabiš kej za protiutež? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 Kot prvo. Meni recimo Rezalkina ikonca ni vsec. Zame je nasilna, pa kakorkoli jo gledam. Pri zivem telesu mu izpuli drob, on umre. Na koncu se vse skupaj popravi,.. kao hoce avtor naredit ta dogodek za smesnega s tem, ko si napadalec iz mesa al crev naredi klobuk in ces, bi naj blo smesno - ampak meni ni, ker je oni še vedno mrtev. Tak Bi se strinjala, pe še ena hudo moteča it tega "seta" je, ko se en tip z glavo tako dolgo buta ob tipkovnico (in okoli šprica kri), da umre. Sploh mi ni jasno, zakaj bi kaj takšnega šel kdo sploh risat. Drugače seveda o Mački Režalki ne vem nič, tudi enega posta ne znam povezat z njenim imenom, kamo li ikone. Tako da nimam nikakršnega mnenja. Moteč folk imam na ignoru, samo tu in tam pogledam kakšen post, če je v temi, ki me res zanima, da pa bi mi kdo od tukaj bil nekaj extra ljub, pa tudi ne morem rečt. S tistimi tremi, ki so za zdržat, se pač sem in tja dobim. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 jaz pa na konc 12. jaz pa na začetku - popolnem - prve zame ste vsi kul Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 zame ste cisto lepo vsi za pojest--. še tisti, ki ste potencialni, ste vnaprej jedljivi.ker ce niste vi,kdo pa pol se preostane...vsi ostali.k so pa tut kle gor.al pa se bodo. ta lacna. mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 vilamalina NI DOLGOCASNA Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 aha, to si torej mislis o men? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 niti ne Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Jaz si o vilimalini tezko kaj konkretnejsega mislim, ker je (se) ne poznam dovolj, zaenkrat se mi je pa predvsem prikupila s fanovstvom murakamija. al kako ze prav nosorog: ljubitelj ljubiteljev... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 hmm ... čakam in čakam pa ne dočkam Še prehitr bo pršlo, brez skrbi..... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Kakšne pokvarjene misli pa imaš? A jest!? Al si mi pripisala svoje? Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 nak, nisem jaz takšna ah sori, potem je bila pa pomota x:Dx Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 To pa sigurno nisem jaz A me nauš nič pohvalila baba? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 Bolje zate Enako Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 Pa danes me tako mika, da bi napisala, koga ne maram. Dej! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 Pa danes me tako mika, da bi napisala, koga ne maram. Daj si duška ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 al kako ze prav nosorog: ljubitelj ljubiteljev... ..on pravi: ljubitelj ljubiteljic piva, ampak ne po lastni izbiri... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 pogresam 'samsone & Co' v temah o sportih, fintesih, prehranah (povezava med tem) itd. Sem opazla x-edge-a, mi je simpaticen, tak zavzet in tak. nad enimi temami sem totalno prijetno presenecena, so ful dobre debate not! velik je nekak (zame) novih (k nisem tok prisotna v vseh temah), pa kolkr lohk vidm, sam fajn folk! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Sem opazla x-edge-a, mi je simpaticen, tak zavzet in tak. ...pa prodoren,lep, duhovit, drugačen, čustven, inteligenten, z izbranim okusom za knjige, glasbo in šport....(and the list goes on and on....) haha!...............Marsa je tud cool (analitičarka), Nordika (good old friends), Tinka (ve kaj govori za razliko od mnogih drugih, ki "filozofirajo" brez podlage...) in z Mystico se lahko kr poistovetim...........Cool forum....................... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 ...pa prodoren,lep, duhovit, drugačen, čustven, inteligenten, z izbranim okusom za knjige, glasbo in šport....(and the list goes on and on....) haha!...............Marsa je tud cool (analitičarka), Nordika (good old friends), Tinka (ve kaj govori za razliko od mnogih drugih, ki "filozofirajo" brez podlage...) in z Mystico se lahko kr poistovetim...........Cool forum....................... ..sevede je kul, sej ma skor na isti dan LNF BD kot jaz, sam par let mlajsi je... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 ...pa prodoren,lep, duhovit, drugačen, čustven, inteligenten, z izbranim okusom za knjige, glasbo in šport....(and the list goes on and on....)se podpisem! (analitičarka)aha. ti vids TO. no fino. za ravnotezje.... () Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.