Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

men je mantis včasih totaln srček, ful se ji nasmejim, včasih bi jo pa najrajš na ignor dala x:o)x

drugač pa.. ja, aandreja je fajn.. zgleda ful pogumna ženska.. pa ful mi je všeč kako je uno začetno izpeljala, ko smo vsi skakal pa pluval po njej zarad HL, pa ni bla vsa užaljena in tečno odšla, ampak je mal prešaltala v druge teme in bi rekla, da nikomur nič zamerla... spoštujem to :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

drugač pa.. ja, aandreja je fajn.. zgleda ful pogumna ženska.. pa ful mi je všeč kako je uno začetno izpeljala, ko smo vsi skakal pa pluval po njej zarad HL, pa ni bla vsa užaljena in tečno odšla, ampak je mal prešaltala v druge teme in bi rekla, da nikomur nič zamerla... spoštujem to :palec:

res je, se podpisem. xyesx :palec:

pa se spostujem vztrajnost, ipak, pa se pomeni mi, da se nekdo trudi bit del necesa....

ne sam da shtepne ono svoje, pac pa da se res vklopi, je iskrena in zavzeta.

mene tud Stane ni nikol motil in sem ga iz istega razloga ze hitr 'vzljubila' (pa ceprav so mi nekateri grdo in nepravicno in tud z grdimi in nesramnimi, zhaljivimi besedami ocitali, da zato, ker mam ne vem kaj od tega.... ja, ZDAJ pac imam en picek sem pa tja - vendar to kaze spet na Staneta, da je OK - saj vidim se druge ki prodajajo kaj tu, ki mi tudi kazejo svoj odnos).

Ce stvar deluje, tudi ce samo tebi, je prav, da se zavzames.

men je herbalife ze zarad enih osebnih situacij totalno mimo in sem lohk jezna in besna, vseeno pa: NJEJ (in se komu) pa dela.

In ce je tako, naj se zavzame.

itak se pa hitro vidi, kdo sam naklada, prodaja in kdo je iskren in pristen.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kot prvo. Meni recimo Rezalkina ikonca ni vsec. Zame je nasilna, pa kakorkoli jo gledam. Pri zivem telesu mu izpuli drob, on umre. Na koncu se vse skupaj popravi,.. kao hoce avtor naredit ta dogodek za smesnega s tem, ko si napadalec iz mesa al crev naredi klobuk in ces, bi naj blo smesno - ampak meni ni, ker je oni še vedno mrtev. Tak xnckrivx

Bi se strinjala, pe še ena hudo moteča it tega "seta" je, ko se en tip z glavo tako dolgo buta ob tipkovnico (in okoli šprica kri), da umre. Sploh mi ni jasno, zakaj bi kaj takšnega šel kdo sploh risat.

Drugače seveda o Mački Režalki ne vem nič, tudi enega posta ne znam povezat z njenim imenom, kamo li ikone. Tako da nimam nikakršnega mnenja.

Moteč folk imam na ignoru, samo tu in tam pogledam kakšen post, če je v temi, ki me res zanima, da pa bi mi kdo od tukaj bil nekaj extra ljub, pa tudi ne morem rečt.

S tistimi tremi, ki so za zdržat, se pač sem in tja dobim. x:Dx x;)x

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

zame ste cisto lepo vsi za pojest--. še tisti, ki ste potencialni, ste vnaprej jedljivi.

ker ce niste vi,kdo pa pol se preostane...

vsi ostali.

k so pa tut kle gor.al pa se bodo.

ta lacna. xsmokex

mia

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

• 2 weeks later...

x:o)x x:Dx

Jaz si o vilimalini tezko kaj konkretnejsega mislim, ker je (se) ne poznam dovolj, zaenkrat se mi je pa predvsem prikupila s fanovstvom murakamija. x:)x

al kako ze prav nosorog: ljubitelj ljubiteljev... xDDx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

al kako ze prav nosorog: ljubitelj ljubiteljev... xDDx x:px

..on pravi: ljubitelj ljubiteljic piva, ampak ne po lastni izbiri... :vragec: x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

xDDx x:px

pogresam 'samsone & Co' v temah o sportih, fintesih, prehranah (povezava med tem) itd.

Sem opazla x-edge-a, mi je simpaticen, tak zavzet in tak. xDDx

nad enimi temami sem totalno prijetno presenecena, so ful dobre debate not! xokx

velik je nekak (zame) novih (k nisem tok prisotna v vseh temah), pa kolkr lohk vidm, sam fajn folk! x;)x xokx

Picasso

Sem opazla x-edge-a, mi je simpaticen, tak zavzet in tak. xDDx

...pa prodoren,lep, duhovit, drugačen, čustven, inteligenten, z izbranim okusom za knjige, glasbo in šport....(and the list goes on and on....) haha!

...............Marsa je tud cool (analitičarka), Nordika (good old friends), Tinka (ve kaj govori za razliko od mnogih drugih, ki "filozofirajo" brez podlage...) in z Mystico se lahko kr poistovetim...........

Cool forum....................... :palec:

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

...pa prodoren,lep, duhovit, drugačen, čustven, inteligenten, z izbranim okusom za knjige, glasbo in šport....(and the list goes on and on....) haha!

...............Marsa je tud cool (analitičarka), Nordika (good old friends), Tinka (ve kaj govori za razliko od mnogih drugih, ki "filozofirajo" brez podlage...) in z Mystico se lahko kr poistovetim...........

Cool forum....................... :palec:

..sevede je kul, sej ma skor na isti dan LNF BD kot jaz, sam par let mlajsi je... :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...pa prodoren,lep, duhovit, drugačen, čustven, inteligenten, z izbranim okusom za knjige, glasbo in šport....(and the list goes on and on....)

se podpisem! :vragec: x:px x;)x

(analitičarka)

aha. ti vids TO. no fino. za ravnotezje.... xokx (x:px)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...