tam 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 men ni tolk spon to, da sem ti zdaj (zdaj ti mroam bit, saj sem te cist super sprejela in vse, pa se rekla sem da si mi kul), pac pa da sem se ti zdela ze tedaj, lohk bi te recimo odgnala. mene je tezko odgnat ker mam en specialn filing za ljudi Citiraj Put cliches in museums Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 ..pa a si ti spregledala tale znakec- ***...a ti mene zdele provociras??? ...in oniX sem napisu: zlo fajn, sam zblojena... ni pa nujno, da ti in jaz oba enako razumeva to besedo-zblojena... BTW: Jest mam tut sebe za zblojenega... ja ja, potem pa si mel pac prav, ko si rekel, da... kaj ze? ... da skratka prevec obcutljivo jemljem al osebno al nekaj takega. mislim tko no... sva se ze zapricala kar ornk kdaj.. vse si stekal, se na tej 'bazi' sem te hvalila (ker grem vcas nalasc cez mero, da.. morda pa tud mal testiram.. ne tko, kao test, cist razumsko, ampak... .. aja saj itak ne stekas, ker je zblojada, torej se ne rabim poglabljat :||| )... ok, ja, jaz pa mam v podpisu (vcas) pusija, sam tud same sebe ne bi opisala s kakim takim pojmom, ce bi mela na voljo dva.sicer pa, uporaba besed je vcas pomembna (sploh ce jih uporabljamo )... mene je tezko odgnat ker mam en specialn filing za ljudi mene je pa lahko. :||ful sem obcutljiva na odganjanje od sebe.ce me odganjas, me odzenes. tko je s tem in z mano, nekak. :| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 mislim tko no... sva se ze zapricala kar ornk kdaj.. vse si stekal, se na tej 'bazi' sem te hvalila (ker grem vcas nalasc cez mero, da.. morda pa tud mal testiram.. ne tko, kao test, cist razumsko, ampak......ja sej to "testiranje" predstavlja levji delez te "zblojenosti" pr tebi... ...cik-cakanje okoli glavne misli, premnogi asociativni preskoki...macka-okoli-vrele kase princip... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 sem hotla napisat, da bi me mogoc moral slisat.. pa se spomnila, da si me ze in tud na tvoj odziv: () kot bi pozrla 20 kav in 100 ekstazijev al kokainov al nekaj tacga. :D kar sicer ni glih zblojenost, pravzaprav je glih nasprotno, sam *po tvoje* smo tam nekje. zblojada v glavnem. :D Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tam 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 ja ja, potem pa si mel pac prav, ko si rekel, da... kaj ze? ... da skratka prevec obcutljivo jemljem al osebno al nekaj takega. mislim tko no... sva se ze zapricala kar ornk kdaj.. vse si stekal, se na tej 'bazi' sem te hvalila (ker grem vcas nalasc cez mero, da.. morda pa tud mal testiram.. ne tko, kao test, cist razumsko, ampak... .. aja saj itak ne stekas, ker je zblojada, torej se ne rabim poglabljat :||| )... ok, ja, jaz pa mam v podpisu (vcas) pusija, sam tud same sebe ne bi opisala s kakim takim pojmom, ce bi mela na voljo dva.sicer pa, uporaba besed je vcas pomembna (sploh ce jih uporabljamo )...mene je pa lahko. :||ful sem obcutljiva na odganjanje od sebe.ce me odganjas, me odzenes. tko je s tem in z mano, nekak. :| marsa tle ga pa srackas zej....si ze slisala za reversno psihologijo?? eni odganjajo zato, da bi bili se bolj sprejeti??ni vse v obcutljivosti pac pa v opazovanju in razumevanju drugih... Citiraj Put cliches in museums Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 kar sicer ni glih zblojenost, pravzaprav je glih nasprotno, sam *po tvoje* smo tam nekje. zblojada v glavnem. :D ...sej sem povedu, da sem tut sam zblojen in tisto kar zblojen pojmuje za zblojeno ni nujno zblojeno po slovarski opredelitvi te besede... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 ne saj vidis Tam, sploh ne gre za to.. saj to je bolj... hm, *zalostno*..pa ne zato, ker sem jaz zalostna okol tega... sploh ne, niti najmanj. zalostno je zato, ker.. ni uzaljenost... ni ponos.. niso te scene,., velik prenesem, tud obstaja 'odganjanje' in odganjanje in odganjanje in *odganjanje* in Odganjanje in ODGANJANJE. recimo skor najveckrat gre za to samo, da se navelicam. TO je NAJBOLJ zalostno. a bos rekla, da, sco kot si, nimas tega (pa NE x!x iz uzaljenosti) - ce nic, pol pa nic. no jaz sem taka. ni negacija kot taka, da hoce bit.. kot jaz zrtev, ker zavracanje. ne. preprosto. OK? grem v berlin, ta me hoce pa zafurat sam v hercegovscak.. ki je sicer fajn, sam ni moja pot. tko je s tem.. hehe, ne, tolk obcutljiva pa SPET nisem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tam 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 ne saj vidis Tam, sploh ne gre za to.. saj to je bolj... hm, *zalostno*..pa ne zato, ker sem jaz zalostna okol tega... sploh ne, niti najmanj. zalostno je zato, ker.. ni uzaljenost... ni ponos.. niso te scene,., velik prenesem, tud obstaja 'odganjanje' in odganjanje in odganjanje in *odganjanje* in Odganjanje in ODGANJANJE. recimo skor najveckrat gre za to samo, da se navelicam. a bos rekla, da, sco kot si, nimas tega (pa NE x!x iz uzaljenosti) - ce nic, pol pa nic. no jaz sem taka. ni negacija kot taka, da hoce bit.. kot jaz zrtev, ker zavracanje. ne. preprosto. OK? grem v berlin, ta me hoce pa zafurat sam v hercegovscak.. ki je sicer fajn, sam ni moja pot. tko je s tem.. hehe, ne, tolk obcutljiva pa SPET nisem. ce nc, pol pa nc.....ja taka sem....ampak se zadnje cajte full trudim, da ne bi tko reagirala..ce nc pol pa nc. ce nc,,,,pol pocaki malo na drugi cas...polcashm..zej sm u enem zagamanem polozaju.nekoga cakam in cakam in se menva in menva....in sm ze na tem, da recem:ce nc, pol pa nc...ampak vem,cutm,da vredno mal pocakat, ceprou me ze najeda.... Citiraj Put cliches in museums Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 ja in saj to ti govorim samson?dajmo zanalizirat to ENO brezvezno tecno moteco besedo?saj mas kup drugih. zdaj zblojen? od neskoncnosti besed. ma daj, ne no, ne da se mi, pa se ircanje in vse..nc, konc, ne grem se vec s tabo..nit z nobenim.. naj se kdo kaj nacveka o kom . :| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2006 ojoj... clovk bi reku das najmanj riba al pa rak po soncu... smo rekl NIC o seb pisat!!! sicer pa znam ja tebe pusko kad si bila metak... mas ti vec muda kot govoris! to sam pozornost nase mal vleces a!!?? skor tok kt jst ucas sej, ce ze ves, pol pac nehi ane! --------huh, veš, zakaj mene ni toliko v "tvojih" temah. Ker se počutim nekam neumnega, ko ne morem ali ne znam tako precizno in obsežno pisat, kot recimo ti, kabalist, odium, alef, mantis, tomazslo, matjazz...pa ne vem zakaj, ali sem prepovršen, ali res nimam dovolj izoblikovanega mnenja, ali pa preprosto ne dovolj vedenja in znanja o nečem. Ko bi skušal napisat toliko, kot ti tale zadni post, od katerega citiram, bi mi vzel 1 uro. In se hkrati sprašujem, ali ste vi toliko bolj inteligentni in pametni, da to spišete v 10min, ali tud vam vzame 1 uro, in ste dejansko "zaposleni za poln delovni čas" na lnf-ju...Kar napišem, vse napišem zgoščeno in kratko, včasih nerazumljivo...in marsikaj, kar si mislim, sploh ne znam ubeseditImam kar kompleks manjvrednosti zarad tega, kao, da sem veliko bolj "plehek" in manj razgledan od ostalih... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 najmanj riba * free, prejle sem razmisljala, da kok kul ko si ravno ti odprl tole temo, da je mozna neka.. kulturna debata..ker se ze v osnovi bolj spravljivo pristopa (pa smo spet pri predsodkih in pri tem, da niso nujno slabi )... ja vem folk hoce kri pa vse, in ni DOST. bi radi mesa in iger, no, celo.in vecina ve, da ne shizim na srckaste scene, and yet... kao tko *sam dobro* govorim...no recimo ko je en *prjatu*... hmm...jasno da prej nanj pomislis.. mas mnenje.vendar, lohk je nekdo trdno v tvojem misljenju, spominu (npr.Tamara, se nisem prisla 'do')... a ga ni okol zlo (*sem jo opazila, pa pozabila kje, pol je pa ni blo vec)...in zato, ker ga ni vec tolk okol, se ne spomnis v hipu, pac pa ga vseen mas v spominu.. jaz mam vsacga skor v spominu, ce sem le imela stik z njim (no morda razen o zivjo pa to).sam kako naj vse enakovredno casovno prostorsko vesoljno energetsko nanizam? kot se morajo zato vcas posluzit *abecednega reda*no saj pol sem itak 13. * aja Tam, tko si cudn scitirala, da nisem opazila, vidla... (*saj popravim) ja, saj stekam, sam ti mas enga strelca 'zadaj', ne?no jaz pa ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2006 obcutlivka rakasta... sapomomebna :P--------...mene je pa lahko. :||ful sem obcutljiva na odganjanje od sebe.ce me odganjas, me odzenes. tko je s tem in z mano, nekak. :| Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 obcutlivka rakasta... sapomomebna :P--------3 besede, 2 priznam, ugan kere. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2006 ja itak, anism faca no! hudi smo ja... sej, prav, dobra si da sfolgas in da sotaja forum na nekem nivoju (ce uduzamem malenskosti ).hah haha hah hahah ha kolk bi jst enga dans drazu ej... ---------...free, prejle sem razmisljala, da kok kul ko si ravno ti odprl tole temo, da je mozna neka.. kulturna debata..ker se ze v osnovi bolj spravljivo pristopa (pa smo spet pri predsodkih in pri tem, da niso nujno slabi )......ja vem folk hoce kri pa vse, in ni DOST. bi radi mesa in iger, no, celo.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tam 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 ja itak, anism faca no! hudi smo ja... sej, prav, dobra si da sfolgas in da sotaja forum na nekem nivoju (ce uduzamem malenskosti ).hah haha hah hahah ha kolk bi jst enga dans drazu ej... --------- ce bi bla jst naspana, bi tud koga drazila ja...hihipejd zej spat,da jutr ne bos takih klamfu okol Citiraj Put cliches in museums Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 huh, veš, zakaj mene ni toliko v "tvojih" temah. Ker se počutim nekam neumnega, ko ne morem ali ne znam tako precizno in obsežno pisat, kot recimo ti, kabalist, odium, alef, mantis, tomazslo, matjazz...pa ne vem zakaj, ali sem prepovršen, ali res nimam dovolj izoblikovanega mnenja, ali pa preprosto ne dovolj vedenja in znanja o nečem. Ko bi skušal napisat toliko, kot ti tale zadni post, od katerega citiram, bi mi vzel 1 uro. In se hkrati sprašujem, ali ste vi toliko bolj inteligentni in pametni, da to spišete v 10min, ali tud vam vzame 1 uro, in ste dejansko "zaposleni za poln delovni čas" na lnf-ju...Kar napišem, vse napišem zgoščeno in kratko, včasih nerazumljivo...in marsikaj, kar si mislim, sploh ne znam ubeseditImam kar kompleks manjvrednosti zarad tega, kao, da sem veliko bolj "plehek" in manj razgledan od ostalih... Pa kaj??Boljš slab original kot dobra kopija! Napiši kar čutiš, kar misliš pa ne razmišljaj preveč kako bo to zgledalo Saj čisto v redu pišeš in poveš kar misliš Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 ...mogoce bi Marsa lahko odprla solo za take, ki ne znajo tko obsezno pisat... da jih nauci kako obsezno pisat in nic povedat... Obsežno ja, mal... težje razumljivo tud včasih...Ko pa enkrat dešifririraš vse skupaj, je pa notri kar nekaj...samo nič gotovo neNo ja, bolj na kratko bi se dalo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2006 rakaste NE ok, zdej vem kaj ne MARAS marsa je pa rakasta tra la la marsa je pa rakasta tra la la --------3 besede, 2 priznam, ugan kere. to ti je ena cudna mesanca neptunskega in plutonovskega jezika.... ---------Obsežno ja, mal... težje razumljivo tud včasih...Ko pa enkrat dešifririraš vse skupaj, je pa notri kar nekaj...samo nič gotovo neNo ja, bolj na kratko bi se dalo... --------ce bi bla jst naspana, bi tud koga drazila ja...hihipejd zej spat,da jutr ne bos takih klamfu okol SAPO-MOME-BNA zgleda da morm res mal spat... ----------...sapomomebna -------- Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 alef, vec kot ocitno *se ne bi dalo*. (v *manj* - ker predstavljaj si, ce ne bi bla jaz jaz, bi blo tle pol VSEGA MANJ.. pac mojega.. sam.. saj ni sam slabo to.. torej, tak mal.. pac.. xyz paketek ).... nit kaj dost ne delamo na tem.. da bi se kao v teh smislih hotli mal skulirat (ces, saj od zdaj naprej bom pa z manj besedami govorila )... pa kaj pol, a ne..ker saj ves... to in ono pa tak..bom cist kratka:to, kar mas za povedat, poves tocno s svojimi pac besedami, pojmi, s tistim, kar znas uporabljat. ja, kuharca je sicer mega dobr skuhala, sam je:prevec casa porablaprevec govorila zravenprvec se smejala (in neodgovorno in neprimerno obnasala) zravenin tako dalje.. sam recimo, treba pa ji je priznat, da:smo uzival, ko smo jedl..ja, da je blo mal zlo nasitno...ja, in je blo tud dobrpa ceprav nenavadno mordaa pravzaprav niti neker saj je blo cist simplesam nisi pomislil prej na take kombinacije. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 alef, vec kot ocitno *se ne bi dalo*. ...itd....RazumelDešifriralDALO bi se bolj na kratkoAmpak ne tiTo potem ne bi bila Marsa Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 sam spet... nisem, ne, zadovoljna.., torej point mene je, da sem *na dolgo*... :||||| sorchy za necimrnost, sam ocitno mi neko: "OK sprejemanje" ni dost. a nismo fajn? aja veste kaj me mot pr ***vas***? da ste tolk preklet zategnjeni vcas... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Smo fajn, seveda... VsiZategnjeni? Včasih...kaj vem...Smo kakršni smo.TrenutnoPri men ni nikol tisto - no ja, OK...Pri men je samo OKAl pa ni OKČe mi pa kaj ni všeč pa tud povemPa me en klinc briga kaj bo kdo rekel na to... Aja, kuharca je Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2006 mama tije zategnjena ---------...aja veste kaj me mot pr ***vas***?da ste tolk preklet zategnjeni vcas... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 ojoj... clovk bi reku das najmanj riba al pa rak po soncu... smo rekl NIC o seb pisat!!! sicer pa znam ja tebe pusko kad si bila metak... mas ti vec muda kot govoris! to sam pozornost nase mal vleces a!!?? skor tok kt jst ucas sej, ce ze ves, pol pac nehi ane! --------uh, Free, deluje kot dober oče, z nežno odločnostjo, humorjem, gradi mostove med ljudmi, razbija prepreke zadržanosti. Je razgledan, izkazuje mnogo razumevanja in tolerance do različnih mnenj. Si zelo v redu dečko Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Men je tud dbest Tomaz, seveda. (pa a nisem pisala ze... )predvsem mi je vsec njegova stvarnost, nekak skor hecna se mi zdi njegova resnost, nad pa spostujem njegovo iskrenost (tud do sebe) in da ne sam da je prebrodil tezko preizkusnjo in zmagal, je se pretvoril to vase, v svoj plus, to vedno cenim, sem in bom! Free. saj v bistvu je tud teža relativna, tko da kokr vzameš, če ne probaš kaj je teža ne veš kaj je lahkota, k pa enkrat to ugotoviš, pa vidiš, da je vse ravno toliko težko, kot sam hočeš, da je.....je pa res, da na tej poti marsikaj počnemo in to toliko časa, doker se vsaj približno ne naučimo zakaj to sploh počnemo....lep dan vam želim...tukaj pri nas je sonček, prava zimska idila Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.