Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

kr simpatičen ja, ampak je pa tud -----> vegi-športnik :o|o: pa še na zabave ne hod (pomojem) x:px x:Dx

Ej, pizda a ti zgledam tko zategnjen in asocialen ? :)

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

Deli na socialnih omrežjih

a bejž x;)x

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... bejž bejž bejž bejž bejžžžžžžžžž......ampak je res!

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

Ej, pizda a ti zgledam tko zategnjen in asocialen ? :)

x:Dx ja saj clovek res ne ve, kaj bi si mislil, vse te tvoje genialne zgoraj podane lastnosti,

pa se sportnik, nekadilec, nemesar, nepivec... :wOOt: :wOOt: :wOOt: to je strasno polno kvalitet na kupu!!!

in ne bos nas premamil tukaj s tole eno kletvico, mi te imamo pogruntanega! :vragec:

ti si tisti, ki leta okrog po zraku, ker ima tako se edino kaj sans, da se mu sploh se kaj nepredvidenega zgodi,

ker ima dol na zemlji ze vse pogruntano! x;)x x:o)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

ti si tisti, ki leta okrog po zraku

vseen boljs k pa: ti si tist, k rije po blatu. :D

no, v bistvu pa, zakaj boljs?

nc boljs, slabs... vse je ok. odvisno kaj ti bolj ustreza: rit, letat, plavat, zhgat... itd. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pa se sportnik, nekadilec, nemesar, nepivec... :wOOt: :wOOt: :wOOt: to je strasno polno kvalitet na kupu!!!

....to niso kvalitete to je neumnost! :) Še zdaj se mi kolca po svojih extremnih alkoholičarskih časih....

in ne bos nas premamil tukaj s tole eno kletvico, mi te imamo pogruntanega! :vragec:

probat ni greh, če gre gre če ne pa pač ne :)

ti si tisti, ki leta okrog po zraku, ker ima tako se edino kaj sans, da se mu sploh se kaj nepredvidenega zgodi,

ker ima dol na zemlji ze vse pogruntano! x;)x x:o)x

....dolgo sem se trudil razumeti ženske.....obupal in raje ušel v nebo.....če se mi bo pa kaj zgodilo bom vsaj vedel, da sem ŽIVEL in ne živel :)

zato dvomim, da hodiš ven in žuraš

ne morem več lagati...imaš prov...ne žuram, sploh nevem kaj je to? Moja najljubša zabava je čepeti v kotu,se smiliti samemu sebi in svoji nesrečni ljubezni, poslušati Joy Division ter recitirati edgar allan po-a in med tem se nalivati z ogromnimi količinami korenčkovega soka! :o|o:

drugač se jst tud s športom velik ukvarjam tako da, športniki skup držimo

Ti kr športaj, jaz si rajši režem žile....

....to niso kvalitete to je neumnost! :) Še zdaj se mi kolca po svojih extremnih alkoholičarskih časih....

....dolgo sem se trudil razumeti ženske.....obupal in raje ušel v nebo.....če se mi bo pa kaj zgodilo bom vsaj vedel, da sem ŽIVEL in ne živel :)

ne morem več lagati...imaš prov...ne žuram, sploh nevem kaj je to? Moja najljubša zabava je čepeti v kotu,se smiliti samemu sebi in svoji nesrečni ljubezni, poslušati Joy Division ter recitirati edgar allan po-a in med tem se nalivati z ogromnimi količinami korenčkovega soka! :o|o:

xsmx

faca :palec: x:Dx

že dolg se nisem tolk narežala, kot sem se ob teh tvojih odgovorih x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

HaaaaaaAAAA xsmx

pa ti imas sto let pa ze vse za sabo....

saljivec nas!

x:Dx x:Dx x:Dx x:Xx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

• 3 weeks later...
ma sj moraš bit, da si dandanes lohk sploh "normaln" x:o)x x:Dx

sam ce je ubrisan=normalen, pol mormo na novo definirat ubrisanost, ce ne je sploh brezveze da mamo tako besedo...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

O ubrisanosti pa normalnosti... :inocent: x:Dx

Preberite si podpis od Todike... :palec:

Vse bolj se mi zdi da velja tudi za ta forum... :inocent: x:Dx x8Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

:vragec:

she zmeri boljsh bit u-brisan kokr pa iz-brisan

zlomk....tralala

Dobro je tudi pre-brisan... x8Dx x:Dx

Karkoli, samo da nisi na-brisan... :wOOt: http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/d025.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Guest Mačona
saj sem jaz lahko Namaarju pimp, mu bom zrihtala zavarovanje in vse, nič bat. x:Dx same pravice bo mel, nobenih dolžnosti, razen 80 % izkupička šefici. x:px x:Dx

Guest Mačona

ja saj, to glih, ko bo prišel Namaar, bo spet mel kake pripombe, tako da bom jaz kar kliznila, dokler se še da. x:Dx

thanx. x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...