X~EDGE~X 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 kr simpatičen ja, ampak je pa tud -----> vegi-športnik pa še na zabave ne hod (pomojem) Ej, pizda a ti zgledam tko zategnjen in asocialen ? Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 a bejž aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... bejž bejž bejž bejž bejžžžžžžžžž......ampak je res! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Ej, pizda a ti zgledam tko zategnjen in asocialen ? ja saj clovek res ne ve, kaj bi si mislil, vse te tvoje genialne zgoraj podane lastnosti,pa se sportnik, nekadilec, nemesar, nepivec... :wOOt: to je strasno polno kvalitet na kupu!!! in ne bos nas premamil tukaj s tole eno kletvico, mi te imamo pogruntanega! ti si tisti, ki leta okrog po zraku, ker ima tako se edino kaj sans, da se mu sploh se kaj nepredvidenega zgodi,ker ima dol na zemlji ze vse pogruntano! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 ti si tisti, ki leta okrog po zrakuvseen boljs k pa: ti si tist, k rije po blatu. no, v bistvu pa, zakaj boljs?nc boljs, slabs... vse je ok. odvisno kaj ti bolj ustreza: rit, letat, plavat, zhgat... itd. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 ja se dobro da nismo v kaksni kitajski astrologiji, ker bi nas sla takoj branit, prasicke ampak itak menda, tisti, ki letajo, tudi kdaj kam zarijejo, bi rekla...in baje vem, kaj govorim Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 pa se sportnik, nekadilec, nemesar, nepivec... :wOOt: to je strasno polno kvalitet na kupu!!! ....to niso kvalitete to je neumnost! Še zdaj se mi kolca po svojih extremnih alkoholičarskih časih.... in ne bos nas premamil tukaj s tole eno kletvico, mi te imamo pogruntanega! probat ni greh, če gre gre če ne pa pač ne ti si tisti, ki leta okrog po zraku, ker ima tako se edino kaj sans, da se mu sploh se kaj nepredvidenega zgodi,ker ima dol na zemlji ze vse pogruntano! ....dolgo sem se trudil razumeti ženske.....obupal in raje ušel v nebo.....če se mi bo pa kaj zgodilo bom vsaj vedel, da sem ŽIVEL in ne živel zato dvomim, da hodiš ven in žuraš ne morem več lagati...imaš prov...ne žuram, sploh nevem kaj je to? Moja najljubša zabava je čepeti v kotu,se smiliti samemu sebi in svoji nesrečni ljubezni, poslušati Joy Division ter recitirati edgar allan po-a in med tem se nalivati z ogromnimi količinami korenčkovega soka! drugač se jst tud s športom velik ukvarjam tako da, športniki skup držimo Ti kr športaj, jaz si rajši režem žile.... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 ....to niso kvalitete to je neumnost! Še zdaj se mi kolca po svojih extremnih alkoholičarskih časih....probat ni greh, če gre gre če ne pa pač ne ....dolgo sem se trudil razumeti ženske.....obupal in raje ušel v nebo.....če se mi bo pa kaj zgodilo bom vsaj vedel, da sem ŽIVEL in ne živel ne morem več lagati...imaš prov...ne žuram, sploh nevem kaj je to? Moja najljubša zabava je čepeti v kotu,se smiliti samemu sebi in svoji nesrečni ljubezni, poslušati Joy Division ter recitirati edgar allan po-a in med tem se nalivati z ogromnimi količinami korenčkovega soka! Ti kr športaj, jaz si rajši režem žile.... faca že dolg se nisem tolk narežala, kot sem se ob teh tvojih odgovorih Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 ....to niso kvalitete to je neumnost! Še zdaj se mi kolca po svojih extremnih alkoholičarskih časih....probat ni greh, če gre gre če ne pa pač ne ....dolgo sem se trudil razumeti ženske.....obupal in raje ušel v nebo.....če se mi bo pa kaj zgodilo bom vsaj vedel, da sem ŽIVEL in ne živel ne morem več lagati...imaš prov...ne žuram, sploh nevem kaj je to? Moja najljubša zabava je čepeti v kotu,se smiliti samemu sebi in svoji nesrečni ljubezni, poslušati Joy Division ter recitirati edgar allan po-a in med tem se nalivati z ogromnimi količinami korenčkovega soka! Ti kr športaj, jaz si rajši režem žile.... HaaaaaaAAAA pa ti imas sto let pa ze vse za sabo....saljivec nas! x:Dx Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. januar 2008 Prijavi Deli 3. januar 2008 kaj več pa žal ne no...sej che ji je zhal...je vsaj razmishljala o mozhnosti.... zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 ma sj moraš bit, da si dandanes lohk sploh "normaln" sam ce je ubrisan=normalen, pol mormo na novo definirat ubrisanost, ce ne je sploh brezveze da mamo tako besedo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 O ubrisanosti pa normalnosti... Preberite si podpis od Todike... Vse bolj se mi zdi da velja tudi za ta forum... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 she zmeri boljsh bit u-brisan kokr pa iz-brisan zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 she zmeri boljsh bit u-brisan kokr pa iz-brisan zlomk....tralala Dobro je tudi pre-brisan... Karkoli, samo da nisi na-brisan... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/d025.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 dat vse iz sebe.... no.... mash pa tut take primerke bab, k bi dale vse V sebe.... x:Dx zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 Meni je Naamar car in ful ga cenim in nič ne bova divjala v A5 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 (hvala ti za tole... dobiš 20 eurov, tko kot sva se zmenila za tole objavo) ne ne ne ti v A5 meni pa samo 20 eur...ne pride skozi Bom raje kaj po pravici povedala Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 ojoj, Namaar, ona bi tebi morala plačati, ddddd, kje maš samospoštovanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 pa ja, želi si me, želi si me, če ne bom umrla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 moška emancipacija? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 saj sem jaz lahko Namaarju pimp, mu bom zrihtala zavarovanje in vse, nič bat. same pravice bo mel, nobenih dolžnosti, razen 80 % izkupička šefici. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 no no, tako oderuška pa spet nisem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 ja saj, to glih, ko bo prišel Namaar, bo spet mel kake pripombe, tako da bom jaz kar kliznila, dokler se še da. thanx. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Sumim, da se nekdo hoče igrati z mano. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 sprejmi igro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 sprejmi igro Aha, torej si to ti. Pa te imam. Se mal hecam...bomo videli. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.