Guest Mačona 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 ne bo držala tvoja analiza. šarlatan. ljudje so takšni in drugačni, moški in ženske, med obojimi najdeš to in ono ...dvomim tudi, da se bo kdo strinjal s tole tvojo zgrešeno analizo. seveda imam probleme s sabo in odnosi, ampak tebe to ne briga.no ja, če se sklicuješ na dr. Ruglja, se je tudi za vprašati ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Mačona Zate brat. Analiza NI potrebna sploh.Vse itak sama poveš in se razkažeš. Kar je totalno cool. Spij 2dl izabele jurke in boš še bolj relax. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Mystica, mlada leta, divja leta. ) V vednost:V krajih, kjer Mačona živi so se po vojni dogajali hudi zločini (mučenja, klanja, rezanja, ubijanja z lopatami, ...)tedanjih hrvaških klavcev - titovih miličnikov sosednje hrvaške. Z dovoljenjem Ribičiča starejšega, Kardelja, Mačka, Kidriča,...Ko so se vaščani Štrigove, ... uprli priključitvi Hrvaški.... Ubijala, mučila,... neposlušne je tudi slovenska OZNA - njeni pripadnikiVeč si preberite na internetu pejd u kurac pousod linke limaš, zej pa kr naenkrat nč Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Rugelj je moj znanec. Kot strokovna oseba sem mu nekaj časa bil zanimiv.Sem pa bolj za dr. Ziherla pogledov. Ne toliko za Rugljeve radikalne.In iz sodelovanja NI bilo nič. Ostalo je zgolj pri zamisli. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 hvala, ampak ne konzumiram vina, niti se ne spoznam na sorte, rada pa jem namizno grozdje. no, vidiš, pojma nimaš, prazno slamo mlatiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 izabela jurka je vino iz okolice Razkrižja.Za zajtrk je un kmet mlatil zaseko in jurko...Za kosilo tudi. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 no, jaz sem si vzela pa minutno za analizo tvojega pravopisa. jao ... ampak to ti je še nekako oproščeno, ni take panike, če pozabiš med piko in naslednji stavkom narediti presledek. način, s kakršnim komuniciraš, mi je pa čista enigma, zato ni čudno, da se mi nikoli ni dalo brati tvojih objav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 he he he Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 tebi se nekam blazno smeje danes, da nisi ti ruknil kakšnega litra česa ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Odboksal sem 5 minut pred ogledalom. In sem zdaj zadrogiran endomorfinsko od boks aerobike.NI klasika od ruske šole. Korenine so v filipinskem slogu gibanja, eskiviranja, ritmu... Krasna stvar. Žal oseba, katera to obvlada, ne uči nobenega.Sem mu moril 2 leti, da je razkril mi osnove in me ufural.Boljš kot vse new age dobrine tega sveta. Kar se počutja in vitalnosti tiče. Grem na 2 dl endomorfinov kdaj pa kdaj skozi dan. Vzame par minut časa. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 glavno, da se nisi porezal. pa daj se že nauči tvoriti neke smiselne stavke. kaj govoriš tudi tako jedrnato ali kaj? midva se že ne bi mogla sporazumeti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 joj tantra, kake pa dons sekaš jst sm pa mislila, da si mlajši no, pa se potrjuje rek: misliti se pravi NIČ vedeti btw, men je pa Rugelj čist ok-se kr strinjam z njim. Res je, da od svojih pacientov zahteva 350% ampak to samo zato, da nardijo tistih 100% tko kot je treba Ziherl tut ql, umirjen in vse, sam men mal meglen (k sm bl kolerične sorte) *********** aja, pa hvala za pohvalo, res sm jackica Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Mystica,to je naravna endomorfinska zadetost od lajfa, BREZ substanc.Treba jo imet v sebi. Zintelektualizirat se jo žal ne da.Da se jo pa zgenerirat. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Odboksal sem 5 minut pred ogledalom. a tko,..endomorfini,...od boksarskega špegla,..akhm...je tud mene firbec matru, na katero substanco danes "laufaš",...in to brez linkov... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Silki:endomorfini so od gibanja, ritma, stimulacije ledvic...Katere so akupunkturno direktno povezane z možgani. In jih energetsko "kontrolirajo"...Pri sektah Shakti, drugih se pleše, giba. Drži roke v zrak - ramena so dvignjena,...To vse stimulira produkcijo endomorfinov v glavi...Metoda mojega znanca temelji prav na temu. Zraven je pa zanj še "učinkovita" v real fightu.Kar je izkusilo nekaj "rutiniranih - streniranih" pobov močne zasebne firme za security... Ko so znanca pred leti "testirali". Ta firma je imela tudi boksarski klub, nekaj dobrih borcev takrat...Znanec je vedno v relaxu. NIKOLI slabe volje. NI nasilnež. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Ples spontani solo na ta pravo glasbo, ritem ima podoben efekt lahko. Ko te NIHČE NE gleda. Takrat živiš, kar si, kar je v Tebi.Bi posnel video. Pa sem dal besedo. Da NE širim okoli.Stvar je simpel. Znanec pa potem NE bi bil več tako učinkovit, kot je bil.Noče razkrivat svojih metod. Razen sinovoma. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 boli mene kurac za posameznikezanimajo me samo posameznice zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 aakhut, swingat pejd. tega se pam jst ne gremche sem v razmerju...sem samo z eno osebo(kolk chasa razmerje traja je pa druga pesem) x:Dx "Draga zvest ti bom dokler bova skupaj!"zjutraj: "No...sedaj pa pojdi, da se odpochijem....zvecher imam zmenek z drugo." zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 he he he Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 No, vsaj iskren si. edina vechnost ki ti jo lahko obljubim, je che te fentam zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Silki:endomorfini so od gibanja, ritma, stimulacije ledvic...Katere so akupunkturno direktno povezane z možgani. In jih energetsko "kontrolirajo"...Pri sektah Shakti, drugih se pleše, giba. Drži roke v zrak - ramena so dvignjena,...To vse stimulira produkcijo endomorfinov v glavi...Metoda mojega znanca temelji prav na temu. Zraven je pa zanj še "učinkovita" v real fightu.Kar je izkusilo nekaj "rutiniranih - streniranih" pobov močne zasebne firme za security... Ko so znanca pred leti "testirali". Ta firma je imela tudi boksarski klub, nekaj dobrih borcev takrat...Znanec je vedno v relaxu. NIKOLI slabe volje. NI nasilnež. ) VemSicer ne boxam pred špeglom,..počnem kej druzga.. ajd, joke:)) te pa nismo zgleda v postih vajeni tko poskočnega,.. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Probaj (spontan ples, gibanje, ritem, ...), ti malo "poživi statiko razmišljanja - gibanja" od yoge. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Probaj (spontan ples, gibanje, ritem, ...), ti malo "poživi statiko razmišljanja - gibanja" od yoge. ) jst spljoh namest joge priporocham vaje na yogiju (meblo) zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 jst spljoh namest joge priporocham vaje na yogiju (meblo) zlomk....tralala pih,..meblo :xx!: brez pridanega mebla bi nekak šlo... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 pih,..meblo :xx!: brez pridanega mebla bi nekak šlo... pridani meblo je biu nujen. za usak slučaj, če yogiji fukajo na daljavo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.