aakhut 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 pih,..meblo :xx!: brez pridanega mebla bi nekak šlo... pridani meblo je biu nujen. za usak slučaj, če yogiji fukajo na daljavo pa tut che na blizu....bi lahko kdo pomislu na tantro.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 hudo.. prvič v vsem času mi uspeva Tantro brat od začetka do konca (ponavad zlati rez delam)..ta tip mi bo še všeč ratal Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 pa tut che na blizu....bi lahko kdo pomislu na tantro.... x:Dx zlomk....tralala he.he,..pajade, ...k se vas tok upa brez dioptrije v špegu pogledat... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Sladostrastje je lahko kvečjemu komu všečno."tantra" sama je zgolj beseda in pomeni:"Najbolj starodavna univerzalna znanost in kultura, ki se ukvarja s transcendenco človekove narave iz sedanje ravni evolucije in razumevanja v transcendentalno raven znanja, izkušnje in zavedanja"Po slovarju Biharske šole yoge. Kjer se računa vse. Tudi "Om Namah Shiwai oz. Om Namah Sivaya" v rabiskozi njihov način...: par sto $ menda... Verjeten zato, da ljudje bolj cenijo kupljeno kot bi darovano. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 he.he,..pajade, ...k se vas tok upa brez dioptrije v špegu pogledat... Se mi zdi, da je Unis eden redkih tu. Kateremu popolna globina lastne teme ni strahuspoštovanja vredna totalno nič. Šel do konca v lasten drek. Tudi prilezel ven brez mentalne blodnjavosti.Potencial za to, v kolikor že ni. Je tudi Alan_New. In še kdo.Jasno, da to NISO prakse za vsakogar. So druge bolj mile in bolj varne... Enako efektivne. Pozdrav vsem "Vipassana lovers". Da jih ne navajam poimensko. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Ma meni je Tantra prow fajn dečko. In sm mu hvaležna za vso pomoč ki mi jo je dal. Edino tiste "indijske izraze" raje preskočim, da si ne polomim možganov pri branju. Ni moje področje. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 madonca, ste se razpisali.prav fajn takle brat. mi gre čas hiter, pa še časa, da bi bla tečne volje, nimam Cookie mi je prav fajn brat, faca skratka.pa Pujsitine mehiške prigode Aliana mi je že od vsega začetka, kar sem se tuki prijavila, taka coolMarsa itak (je skor tak štor kot jaz) pa Michelle, Mysti, Mačona pogrešam pa nolsa. zadnje čase ni nič kaj dejaven tule gor aja, pa ale 74, pa aandreja, obe polni poz. energije aakhut, faca MačkiRežalki, pa vilimalini se pa vedno tak nasmejim pa amber mi je tudi velik bolj simpatična kot mi je bila pred časompa skor pozabla na strelko007, tudi med tistimi, ki jih najraje berem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Tantra, obvladaš analize. Kapo dol.Samo nekateri jih ne sprejmejo. Kot tudi sebe ne. Drugač je pa jurka mal zmešana z izabelo carska zadeva, da o kvintonu ne govorim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 he.he,..pajade, ...k se vas tok upa brez dioptrije v špegu pogledat... vem za nekoga, k nima nč (ama nč) dioptrije. a je zato hendikepiran? pa čeprou špegu pa ma Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 vem za nekoga, k nima nč (ama nč) dioptrije. a je zato hendikepiran? pa čeprou špegu pa ma Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 aakhut, faca :inlove: zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 vem za nekoga, k nima nč (ama nč) dioptrije. a je zato hendikepiran? pa čeprou špegu pa ma Prvih 15 let globinske čakra meditacije (podzavest, nezavedno) se ne dogaja nič omembetakega. Ko začne pa "metati" ven, je pa pri nekaterih, lahko "hudo".Neredko pade tudi kak "remont" na psihiatriji...Vipassana meditanti teh težav v veliki večini nimajo.Blodenj v Vipassani (religioznih, ideoloških, političnih) ni nobenih.Alkohol, nikotin, mamila, uspavala, antidepresivi, prozac, ... Nepotrebni. Preprosto samo SI, kar SI. Intuitiven, instinktiven. Uravnovešen. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 pa amber mi je tudi velik bolj simpatična kot mi je bila pred časom Hvala, hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 MačkiRežalki, pa vilimalini se pa vedno tak nasmejim kako fajn, da si naju z mačko dala v isto košaro. imam že polno planov kaj ji bom delala in veseli me, da se smejiš! vaša domača lekarna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 hehe... ne mislit, da bom jst stala križem rok pa se ti pustila maltretirat. niso mi zastonj pravili ževeškako samo za začetek ti povem, da nisem ne vem kako žgečkljiva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 same neke zhgechke.... x:px zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 meni je pa cookie nad ultra in sploh zakon . men je tud cookie super. Cookie mi je prav fajn brat, faca skratka. Gmah dejte!!! Jst sm prvi opazu, da je Cookie super. Ostali si pa kar koga drugega izberite, ki se vam zdi super. :xx!: btw, men je pa Rugelj čist ok-se kr strinjam z njim. Men se pa zdi Rugelj klasičen primwer psihiatra, ki je fuuuul potreben psihiatra. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 jst mam pa zgornjo dečvo ful rada Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Resnično mi je zanimivo, da me ima toliko ljudi nekako "radi"ja sej... k je treba pa fukat, pa usi zginejo a ne? mamicu jim Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Tantra, tebi se včasih prav nasmejim.Ampak zakaj brišeš poste :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Tantra, tebi se včasih prav nasmejim.Ampak zakaj brišeš poste :xx!: Ko me nekdo citira, neredko pobrišem post.Da je čim manj smeti. Ekologija mi je od nekdaj blizu.Stranke Zelene prave pa nobene. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Ko me nekdo citira, neredko pobrišem post.Da je čim manj smeti. Ekologija mi je od nekdaj blizu.Stranke Zelene prave pa nobene. ) Evo. Tržna niša Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Resnično mi je zanimivo, da me ima toliko ljudi nekako "radi" (ne mislim zdaj tebe, Ksenia ), ampak na koncu se izkaže, da le nisem vredna tega al kako je s tem pravzaprav?Slikca/slikce za avatar to dela/delajo.Ko Rusi napadejo se zamaskiraj v kako zoprno baburo...So ta pravi na pohodih.Povsod froci se pol pojavjo njihovi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Mal se "pogršaj", da te kak "Rus" ne naskoči...Tam, kjer je hodila Ruska Rdeča Armada so se rojeval otroc...Baje so poseksal velik del Nemčije,na eno šlo 10+, če se jim je zazdelo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Mal se "pogršaj", da te kak "Rus" ne naskoči...Tam, kjer je hodila Ruska Rdeča Armada so se rojeval otroc...Baje so poseksal velik del Nemčije,na eno šlo 10+, če se jim je zazdelo... To se je dogajalo tudi v Prekmurju - Goričkem. Tega je bilo toliko, da se je Tto pritožil Stalinu. Ta pa mu je baje odgovoril, da se vojska pač mora malo sprostiti. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.