coccinelle 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 ...komentirat Cocci... ... matr si mi ego nabila zdajle med zvezde ... si moram tole sprintat, povečat in nalepit na vidno mesto, če me kdaj slučajno zagrab kaka depra *aja, astro... tu bolj capljam na mestu... nobenega znanja, bolj 'filing'... bi rabila več časa, da se posvetim, nekaj na pol pa se mi ne da ravno... pol pa sam kakšno drobtinco tu in tam poberem zapeta pa sem včasih res še vedno preveč saj si mi to vse že večkrat dala vedeti v različnih temah, samo je vseeno vedno fajn prebrati/slišati hvalo na svoj račun *** lia ok, mal kršim pravila (free ), pa bo tema že prenesla... in ne bom zdaj nikogar komentirala, ker verjetno ne bi bilo čisto objektivno, pa gotovo bi izpustila koga, ki je v meni na tak ali drugačen način pustil sled na tem forumu... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 saj, cocci, sam tle ma 'vecjo tezho', se boljs vid. * joj kok sem nasvinjala vcer tule po temi. sorchy. sam sem pa vseen ful neih mnenj podala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 se clo jaz, poosebljena zapetost iin umirjenost in vse to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Si pač bla mal zblojena... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 jp, sam mi je nihce ne pripise (razen na *plesiscih*), torej ze ne zgledam tolk. aja saj pol mi tud vodnarja dostkrat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tam 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Marsi sam besedice "zblojen" ne omenjat, pa je vse ok Citiraj Put cliches in museums Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 ma saj a mislite da mi je nihce ne?sam ni mi vsec beseda... zblojen,.. to je tak ves telecji, zagaman, odblojen.. to si ko si ves zblojen. recimo po prekrokani noci pa tak... mi je pa prvi tip (pri 15.ih al kaj tacga aja takrat ko je tito umrl , drugac je pa datum njegov 13.4.), ki sva hodila, rekel, ti si cist nora!in sem mu prav zamerla. nisem mogla stekat, kako mi lohk to govori in da me TKO vid. da sem nora. halo?no pol je nekak mi 'razlagal', da sem pac tolk odstekana.... ampak zblojena... ta izraz pa mi res ni glih al pa sam ni dost precizen, ko sem jaz za ene stvari tolk natancna. aja,. spet sam jaz lapam, nehajte me vabcat, pol bom pa spet kot motor tlele. :||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 aja saj, kot jo uporabljamo, jaz recem da sem cist zblojena, ko sem cist zblojena. preprosto. x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Marsi sam besedice "zblojen" ne omenjat, pa je vse ok..to bi ti lahko men povedala ene 3 dni prej... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 jaz bom pa teb ene 15 let kasnej... sam takrat tud ti ne bos vec 20 pa tak. kok sme skodozeljna a ne! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 jaz bom pa teb ene 15 let kasnej... sam takrat tud ti ne bos vec 20 pa tak. ...heh, cez 15 let bom jest predsednik sveta... pol ne bos mogla kar tko pluvat po men... kar zdej si dej duska, dokler se lahko... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 bomo vidl, bomo vidl, samson... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 se clo jaz, poosebljena zapetost iin umirjenost in vse to. To ja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 saj, cocci, sam tle ma 'vecjo tezho', se boljs vid. *joj kok sem nasvinjala vcer tule po temi. sorchy. Cocci je itaq ena superbejba ki želi vedno ostati na obrobju, pa ji ne rata .... zelo srčna, med srčne, ki se jih ta moment spomnem bi recimo naštela še Amis, Krokita, Pujso, Ruby, Free, Silver, Ksenio, Sanjalico, Matejo, Lia, Silki....itd... To je samo moj **prerez** reagiranja na določene situacije, ki so se zgodile meni ali pa komu drugemi in vem da so vedno vskočili, pa Marse seveda ni za pozabit, vedno na broju, pa Tinka... Tudi pri drugih to opazim...tko da še pride na vrsto... Od mlajših recimo Samson in Cashy se mi zdita taka fejst fanta, pa Pikica čvekasta, Santosa da ne pozabim, Mantis, Mana... itd....ko dobim naslednji trenutek navdiha....pa Todiki se vedno režim in alefu tudi....Pa Nosorog vedno uleti, ko je vprašan, Tomaž še 1x -sem ga že prej nekje omenila...pa vsi astrologi ki potrpežljivo odgovarjajo...skratka vsak da nek doprinos, bi morala iti kar po abecednem redu.... pa telovadci vneto opisujejo izkušnje in podajajo prehrano in vaje... *študiram koga sem vse pozabila *tazoprne šparam za na konc Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Od mlajših recimo Samson in Cashy se mi zdita taka fejst fanta..men tut!! xyesx Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 *tazoprne šparam za na konc Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 . Od mlajših recimo Samson in Cashy se mi zdita taka fejst fanta, x Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Astra Kak si vedla, da si na listi?? A mi PC nadziraš, pa si vdrla v **tatečni file**? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 ...heh, cez 15 let bom jest predsednik sveta... pol ne bos mogla kar tko pluvat po men... kar zdej si dej duska, dokler se lahko... Predsednika sveta stanovalcev v prvem nadstropju čisto določenega bloka na vzhodu Ljubljane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Predsednika sveta stanovalcev v prvem nadstropju čisto določenega bloka na vzhodu Ljubljane? ...partibrejker!!! ...a mors vse zgobcat???... nic vec ti ne zaupam... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 ................a je se kdo? ........... Upaš al ne Sicer pa tisti k pišete, da so vam vsi kul je to bulšit.......in 18 strani pa od tega samo par resnično konkretnih komentarjev.....vsi ostali pa samo neki.....k mačka okol prevroče kaše Jasno je, da ti vsi ne morjo bit goody in da nekaterih ne prebavljaš, jest tud ne....vse ostalo(li) pa lezete nekam, nekomu....... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 o Trudi najlepši lav među lavovima....ti si mi pa še najbolj ....praktičen, levjesrčen , simpatičen a sem dost globok prilezla Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Lia CARICA Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2006 k... sam se morm pravil drzat, k sm se jih spomnu Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.