Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

...komentirat Cocci...

xredx :onfire: xegox xsrcx

... matr si mi ego nabila zdajle med zvezde x:px ... si moram tole sprintat, povečat in nalepit na vidno mesto, če me kdaj slučajno zagrab kaka depra x^x

*aja, astro... tu bolj capljam na mestu... nobenega znanja, bolj 'filing'... bi rabila več časa, da se posvetim, nekaj na pol pa se mi ne da ravno... pol pa sam kakšno drobtinco tu in tam poberem x:Ix

zapeta pa sem včasih res še vedno preveč :sori:

saj si mi to vse že večkrat dala vedeti v različnih temah, samo je vseeno vedno fajn prebrati/slišati hvalo na svoj račun

lia xsrcx

ok, mal kršim pravila (free x:Dx ), pa bo tema že prenesla...

in ne bom zdaj nikogar komentirala, ker verjetno ne bi bilo čisto objektivno, pa gotovo bi izpustila koga, ki je v meni na tak ali drugačen način pustil sled na tem forumu...

x:Xx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Deli na socialnih omrežjih

saj, cocci, sam tle ma 'vecjo tezho', se boljs vid. x;)x x:px :palec:

*

joj kok sem nasvinjala vcer tule po temi. x:Ix

sorchy.

sam sem pa vseen ful neih mnenj podala. x^x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jp, sam mi je nihce ne pripise (razen na *plesiscih*), torej ze ne zgledam tolk. x;)x

aja saj pol mi tud vodnarja dostkrat. x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ma saj a mislite da mi je nihce ne?

sam ni mi vsec beseda... zblojen,.. to je tak ves telecji, zagaman, odblojen.. to si ko si ves zblojen. x:Dx recimo po prekrokani noci pa tak...

mi je pa prvi tip (pri 15.ih al kaj tacga aja takrat ko je tito umrl xDDx, drugac je pa datum njegov 13.4.), ki sva hodila, rekel, ti si cist nora!

in sem mu prav zamerla. x:o)x x:Dx :8):

nisem mogla stekat, kako mi lohk to govori in da me TKO vid. da sem nora. x?x halo?

no pol je nekak mi 'razlagal', da sem pac tolk odstekana....

ampak zblojena... ta izraz pa mi res ni glih al pa sam ni dost precizen, ko sem jaz za ene stvari tolk natancna. ;)

aja,. spet sam jaz lapam, nehajte me vabcat, pol bom pa spet kot motor tlele. :|||

Picasso

aja saj, kot jo uporabljamo, jaz recem da sem cist zblojena, ko sem cist zblojena. preprosto. x:o)x x:Dx

x!x :sick:

Picasso

Marsi sam besedice "zblojen" ne omenjat, pa je vse ok

..to bi ti lahko men povedala ene 3 dni prej... :o|o: :o|o: :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

:vragec: jaz bom pa teb ene 15 let kasnej... :madpro:

sam takrat tud ti ne bos vec 20 pa tak. :D

xsmx

kok sme skodozeljna a ne! :vragec: xmusicx x:px xokx

Picasso

:vragec: jaz bom pa teb ene 15 let kasnej... :madpro:

sam takrat tud ti ne bos vec 20 pa tak. :D

...heh, cez 15 let bom jest predsednik sveta... pol ne bos mogla kar tko pluvat po men... kar zdej si dej duska, dokler se lahko... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

xDDx se clo jaz, poosebljena zapetost iin umirjenost in vse to. :P ;)

To ja...x:Dx x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

saj, cocci, sam tle ma 'vecjo tezho', se boljs vid. x;)x x:px :palec:

*joj kok sem nasvinjala vcer tule po temi. x:Ix

sorchy.

Cocci je itaq ena superbejba xsrcx ki želi vedno ostati na obrobju, pa ji ne rata x;)x .... zelo srčna, med srčne, ki se jih ta moment spomnem bi recimo naštela še Amis, Krokita, Pujso, Ruby, Free, Silver, Ksenio, Sanjalico, Matejo, Lia, Silki....itd... To je samo moj **prerez** reagiranja na določene situacije, ki so se zgodile meni ali pa komu drugemi in vem da so vedno vskočili, pa Marse seveda ni za pozabit, vedno na broju, pa Tinka...

Tudi pri drugih to opazim...tko da še pride na vrsto...

Od mlajših recimo Samson in Cashy se mi zdita taka fejst fanta, pa Pikica čvekasta, Santosa da ne pozabim, Mantis, Mana... itd....ko dobim naslednji trenutek navdiha....pa Todiki se vedno režim in alefu tudi....

Pa Nosorog vedno uleti, ko je vprašan, Tomaž še 1x -sem ga že prej nekje omenila...pa vsi astrologi ki potrpežljivo odgovarjajo...skratka vsak da nek doprinos, bi morala iti kar po abecednem redu.... pa telovadci vneto opisujejo izkušnje in podajajo prehrano in vaje...

*študiram koga sem vse pozabila :wOOt:

*tazoprne šparam za na konc x;)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Od mlajših recimo Samson in Cashy se mi zdita taka fejst fanta

..men tut!! xyesx xyesx

Frank Zappa

:ermm: :o|o:

Astra

Kak si vedla, da si na listi?? A mi PC nadziraš, pa si vdrla v **tatečni file**? :vragec: x;)x x:px

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

...heh, cez 15 let bom jest predsednik sveta... pol ne bos mogla kar tko pluvat po men... kar zdej si dej duska, dokler se lahko... x;)x

Predsednika sveta stanovalcev v prvem nadstropju čisto določenega bloka na vzhodu Ljubljane?

x:Dx

Predsednika sveta stanovalcev v prvem nadstropju čisto določenega bloka na vzhodu Ljubljane?

x:Dx

...partibrejker!!! :o|o: :o|o: ...a mors vse zgobcat???... nic vec ti ne zaupam... x;)x

Frank Zappa

..........

......a je se kdo? xscratchx

........... x:o)x x;)x x:px

Upaš al ne :devil:

Sicer pa tisti k pišete, da so vam vsi kul je to bulšit.......in 18 strani pa od tega samo par resnično konkretnih komentarjev.....vsi ostali pa samo neki.....k mačka okol prevroče kaše xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Jasno je, da ti vsi ne morjo bit goody in da nekaterih ne prebavljaš, jest tud ne....vse ostalo(li) pa lezete nekam, nekomu....... :mex:

x:Dx :palec: o Trudi najlepši lav među lavovima....ti si mi pa še najbolj ....praktičen, levjesrčen , simpatičen :2src:

a sem dost globok prilezla xcivx x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...