Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

Guest Jeti

x:Dx

a da x:o)x ... ne ... men prvi link ne dala ... ma, je isti kot drugi x;)x ... a teb in ostalim pa xcivx

da ne bo vse skup tja u luft ... še dober, da ste ... zdajle, tukaj x!x ... kakršni koli že ste :palec:

Deli na socialnih omrežjih

ne ne...

zgaga te peče, pa ga še nč nis ruknu, pa mal bl počas dojemaš x:px x:Dx

lej... če rečeš, da nas maš use rad, to pomen, da mislš, da te mamo usi mi radi in zato si egotrip brez primere x:Dx x;)x

teb sej tut čist sfukal...

se prau, da če pogruntam, da sm pedr... me zdej to mal žre in bi wam rad powedou... pa ne wem kuko... in pol mi kapne in enostawn rečem: vsi ste pedri x^x

tkole ti puvem... če mi misleš takšne pisat puvej, ti dam svoj naslov in mi puvej to v živo, da te pol fljockem ene parkrat. x;)x

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

tkole ti puvem... če mi misleš takšne pisat puvej, ti dam svoj naslov in mi puvej to v živo, da te pol fljockem ene parkrat. x;)x

xrainbowx

mal sme presenetu x:Ix

sm mislu, da tko fejst desci kt si ti... že majo swoje fante x:px x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Zdaj sem poštekala, pripombo moram met. <in jo tudi imam. Ful pripombo. <sem nezadovoljna, ker nihče ne šteka nič od tega, kar jaz iz res globokih globočin srčnih napišem. To si jaz mislim o posamezniku na forumu-mu. Mu povem še to, ej stari, jaz znam tut mukat. Muuuu. Al pa beeee... ok, so rekli, da nas bodo strigli, dokler nas ne bodo ostrigli. ... to je zdaj iskrena resnično izpovedna resnica izpovedi ostriženega. Ajd. Ne, še to. Nimam mnenja o nikomer. Mnenje je samo tu in tam, kot šala, čisto zares pa nima veze s smislom. Evo, ajd.

ej bejba...

twoj problem je, da nikjer ne štekaš nobene razlike x:o)x

ej bejba...

twoj problem je, da nikjer ne štekaš nobene razlike x:o)x

hehe, pusti Jankota, on itak sam irca.

Hja, jes sem te že parkrat opazu v temah, tut so bli posti, ko si se mi zdela zanimiva, sam kakšnega določenega vtisa pa nimam,..mogoče pač me ni tolk potegnil tvoj post, da bi kaj odpisal, al pa celo ni blo kaj dodat,.hehe.

Je pa zanimivo, da pričakuješ reakcije od nas,..kakšen je tvoj motiv, da kaj napišeš? Tejk it izi, Razlika. x:Dx

hehe, pusti Jankota, on itak sam irca.

Hja, jes sem te že parkrat opazu v temah, tut so bli posti, ko si se mi zdela zanimiva, sam kakšnega določenega vtisa pa nimam,..mogoče pač me ni tolk potegnil tvoj post, da bi kaj odpisal, al pa celo ni blo kaj dodat,.hehe.

Je pa zanimivo, da pričakuješ reakcije od nas,..kakšen je tvoj motiv, da kaj napišeš? Tejk it izi, Razlika. x:Dx

seweda, ko pa ne štekaš razlike x:px x:Dx

pomoje je pa razlika ena čist dobra enostawna skromna punčka. samo rad jo morš met... pa je use narjen :palec:

pa če zdej samo pomisliš, da spet samo mal ircam... si se pa mogoče mal zeznu

js pa vedno zamenjam oz. sploh ne ločim krokodila in nosoroga. majke mi. x:o)x

imam samo bledo predstavo njih unijo. x:Dx

xrainbowx

Ko prideš naslednjič v Ljubljano, te častim na živalski vrt. Samo nič futranja. xDDx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

x:Dx x:Dx :palec:

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
ampak se vedno govorimo o enih (al pa o men, TUD jaz), skoraj nikjer pa nisem vidla, da bi se kdo s kako kritiko sebe strinjal ali jo celo razsiril. xDDx :vragec:

No - ne vem zakaj bi.

Vsak ima pravico do mnenja.

Če nekdo meni, da je oseba zavistna, ker nekdo živi in dela v središču nekega dogajanja, je tole čisto osebno mnenje.

Nikjer ne piše, da se jaz moram s tistim strinjat.

In kar se mene tiče - se ne. Zase vem, da mi moj način življenja paše, da sem ponosna na to, kar imam in kdo sem. In toliko se me že pozna, da se ve, da ne kimam kar tako. Povem kaj mislim in se zavedam, da nekomu tole ne bo ugajalo.

Edino, kar me preseneti je silovitost jeze in zamere. Ampak, ker sem pa toliko le prebrala o astro sceni, mi je jasno delovanje čemu in zakaj.

Pa magari se piše v kdo ve katerem narečju.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

• 2 weeks later...

le kaj naj si pa mi mislimo o mantis. vsak, ki ji kaj konkretnega napiše, tj. prav tisto kar si res misli, mora svoj post končati z besedami... pa ne zameri, pa ne skoči v luft, pa ne se razpizdit, pa sej nism čist resn mislu... x:Dx

le kaj za hudiča naj bi to pomenilo x?x

xrainbowx

Fernando Pessoa

ne morem verjet mantis. x:)x

xrainbowx

Fernando Pessoa

Manits - nikol nisem bla hipijevka.

Res sem mela med kakim 15. in 16. letom dolge lase (do ramen), to je pa tud vse.

Sicer sem pa ze pri 17-ih bla pevka pr Cao Pickah - kar je precej delc od kake hipijade. x:)x

Zelo ti grejo v nos donacije in sploh imas velik za opravt z mojim materialnim stanjem.

Sicer ti nisem dolzna nikakrsne razlage in se manj opravicila, donirala si, ker si sama hotla oz. se tko odlocla, naj ti pa povem, da to nima zveze z benanjem - dokaz si ti sama (saj sodi donacija, kakrsno si donirala ti, med vecje - ko si nekje napisala, da je nekdo "dal vec" - no, ni dal).

Sicer pa je z donacijami tud tko, da eni so doniral, pa NISO hotl statusa - kar pomen, da pod razno ne mores vedt in zato sklepat al clo sodit o tem, kok in ce je kdo dal.

Sam tolk. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Evo, spet si odrekaš status časti.

Sicer ne poznam Marse, tak da to kar pišem je špekulacija (sicer nič bolj kot tvoja):

Marsa po moje pač ne da pomembnosti istim stvarem kot ti. Sploh ne gre za čast x:px, torej niti se ne ceni preveč, niti se ne daje v nič. Pomembna bi se naj počutla, zaradi benda pred nevemkolk časa nazaj in ker jo poznajo neki ljudje, ki so kao pomembni? Ne bi rekel, da sploh razmišlja na tak način. Jaz jo ocenjujem kot bolj kul.

Daj še mene mal skomentiraj. x:Dx

Aja, pa da dam kr še o tebi mnenje: Ne štekam te najbolj,..včasih kaj zanimivga napišeš, vendar pa opažam neko agresivnost pri tebi. Komot bi se lahk človek kregal s tabo, no pa sej tudi se marsikdo. x:Dx

Sm čist nova novcata na tem forumu in sem mal pregledovala teme. Pa mi je padlo v oči pisanje od Mayite. Česa tako ZOPRNEGA ne berem vsak dan, res! Pa ne gre tolk za vsebino - tu in tam bi se z njo lahko celo strinjala. Gre za njen način, ki me spominja na pridiganje iz prižnce. Povzdignjena nad vse ostale, arogantna v prepričanju, da ima ekskluziven dostop do vse modrosti tega sveta (za razliko od drugih), še kadar je prijazna, to naredi na nekakšen zoprn način - češ "poglejte me, kako sem sočutna in razumevajoča in duhovna!" Bljak! In,seveda, ona je prišla na ta svet, da bo učila in kao pomagala drugim, tudi kadar je nihče ne prosi za to. Govori proti krščanstvu, a je v svoji aroganci in grandiozni povzdignjenosti nad ves svet poosebljenje zoprnega cerkvenega pridigarja! Pridiga o samostojnosti, a je sama skrajno odvisna in nedorasla (to njeno je pubertetniško nakladanje, ki ga bo življenje pometlo ko prazno slamo, ko se bo zares osamosvojila od očeta - ženske, ki same skrbijo za svojo eksistenco in živijo real life govorijo čist drugač). Govori o iskrenosti, a ves čas nosi to grandiozno masko supermodre ženske, pod to masko pa se skriva prestrašena, zmedena deklica, lačna ljubezni in priznanja, ki nima pojma o groznem svetu, ki jo čaka tam zunaj. Zdaj sem jo najbrž sesula - ampak ne tiste deklice, ki je resnična ona, ampak njeno grandiozno arogantno masko, s katero nastopa in se z njo istoveti. Mayita - kdorkoli že si v resnici - tudi če si nesrečno, prestrašeno dekletce, ki hlepi po ljubezni - odloži že vendar to zoprno masko, saj ne bo nič groznega, če boš ČIST NAVADNA - tako kot smo tudi vsi ostali taki in drugačni tupci glupci in luzerji - x;)x in vseeno krasni xsrcx ! To priznanje je bistvo iskrenosti - zoprno včas, a ne, ampak, jebiga takle je lajf. Jest tut včas mal pridigam, pol pa ugotovim, da pravzaprav klatm neumnosti. Tko kot zdele - bom šla rajš v dobri stari zenovski tradiciji pomivat po tleh, to je višja oblika duhovnosti, hehe.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...