Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

Če nekoga pohvališ še ne pomeni da mu nekam lezeš...

Pa uporabimo raje pravi izraz - da mu lezeš v rit.

O lezenju v rit sem že enkrat napisal - mam eno telesno hibo.

Moja glava v nobeno rit ne paše... x:Dx :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

O lezenju v rit sem že enkrat napisal - mam eno telesno hibo.

Moja glava v nobeno rit ne paše... x:Dx :vragec:

No, ja, to bi se dal prevert. x;)x

Ma, jst sm že rekla...tolk ljudi mi je fajn, da nočem posebi izpostavlat in pol koga izpustit. Pa tud mi ni za grajat kak folk, k pol se bo spet kregal in... :xx!:

Tko da...vsi ste fajn. :lol: :inocent: x;)x

jest pa kar sprot napišem če me kaj zmot, tud v drugih temah, tko da ni treb a tuki ocenjevat ali komentirat, pa saj to tko že veste, če j treba komu kaj povedat (tud če sam jest tko mislm) to povem...

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

jest pa kar sprot napišem če me kaj zmot, tud v drugih temah, tko da ni treb a tuki ocenjevat ali komentirat, pa saj to tko že veste, če j treba komu kaj povedat (tud če sam jest tko mislm) to povem...

To pa itak...najbol, da sprot poveš komu, da je butl al pa car, a ne? x;)x

No, ja, to bi se dal prevert. x;)x

Pa ne z mojo glavo... :wOOt: x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Jaz pa z nobenim od tukaj nimam tako osebnega odnosa, da bi mi biu 100% 24h/dan ql...

Včasih mi je lahko ista oseba ful zakon, čez par dni pa :xx!: in to zato, ker imam malo distance do vseh...

Zakaj? Ker nobenega res ne poznam in se potem raje ne spravljam v ocenjevanje (v smislu plusi, minusi) iz posameznih komentarjev.

Sem si ustvarila predstavo o tem kdo ima malo bolj poštimano in kdo malo manj...Včasih mi je eno plusih, včasih pa to isto minus (odvisno od mojega počutja) x;)x

Načeloma ste vsi fajn

Rada preberem dnevnik, kateri kamen, pa še kakšna tema bi se našla

Par ljudi tukaj mi je že pomagalo, ko sem pomoč potrebovala in to resnično spoštujem.

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

:palec: x;)x itak... v NEKATERIH pogledih. Sam ce bi se pravil teme drzal, je biu cist drug namen!!! tko pa ....

ampak neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, vi ute raj kr se naprej predalckal pa predalckal pa predalckal.. .dobr slabo, prav - ne prav, crno belo, cool, bad.. etc... :xx!: ne, da bi pa KDO dojel in se drzal uvoda v temo; to je pa zgleda toooooo much al kaj :eek: xcivx mislm, aje tolk tesko dojet al kaj? xrolleyesx sam, sej itak... x:o)x x:o)x

v bistvu da draznje pravila svobodo, in ne drzanje pravila ujetost.

lej, cist tko... nam 1 rece: "uaaaa kolk sti kul", pa smo cist happy, pol pa taisti rece: ej, kolk sti bad... pa smo kr ubedu neki bli... mislm, a stekas no... torej, ani bols, ce dojames da je mnenje drugega povsem irelevantno temu, kar ti/mi v resnici smo, temvec je pomembna le nasa reakcija ob tem, in zatorej vsakrsen komentar oz. odgovor povsem odvec!! ampak, je octino to pac nemogoce kle nardit. :sori: in met 1 tako temo in edino tako temo na tem forumu, u sloveniji al pa mogoce celo na svetu, al pa mogoce u vesolju :inocent: ... celmu xrolleyesx cist cist ceumu vesolju x:o)x

he he x:o)x

no, torej, jst potemtakem sploh teb ne bi smeu odgovarjat zdej x;)x x:o)x ...sam je drugo, ker si govorila o sami temi... ki ni namen same teme xcivx blabla bla

ampak, ce ne druzga, je pa vsaj mal vec mira in prijaznejsih energij kle ane ... x;)x

pa rec ce ni res, ce upas? :vragec: x:o)x

----------

Men je tut to ocenjevanje (hvaljenje) ena taka debilana... Če hvališ si OK, in pol te morjo hvaljeni podnujno pohvalit nazaj, če ne je panika... men je toook folka :palec: , da bi 100% pomotoma kakšnega spustila in tega nočem... Graje pa itak folk ne sprejema dobro... sej smo vidli kok ene polemike samo okol enga bluzenja...

Jst raj med tekočo debato povem kaj mi je všeč ali mi ni všeč (če se mi zdi to vredno) in stvari ne pogrevam za nazaj... Se je že zgodil, da mi je šel kakšen forumovec blazno na živce... po ene 3h dneh pa se mi je zdelo to čist brezveze in "zamera" je odplavala... tko da bi težko napisala, da mi gre kdo prov konstantno na živce... kakšne bolj maram, kakšne pa manj in to tut sproti dam vedet...

Lupčka pa itak vsem x:Xx

Pa zakaj debilna? Pa sej, ce vidis, da je samo hvaljenje, ne beri dalje.

Vem, da je nekaterim prav vsec, ko imajo slab dan ali kaj podobnega, prebrat kaksno pozitivno mnenje oziroma da vidijo, da jih ljudje vidijo v dobri luči ( pač tistim, ki ni vseeno, kaj folk misli). Pač, mogoče je pa tema za nekatere le čisto v redu.

Da bi pa jaz tukaj na veliko kritizirala folk, se mi pa ne da. Prvič zato, ker ni tukaj niti enega človeka, ki bi ga pa resnično ne marala. Eni mi grejo na živce v eni temi, v drugi spet ne.

In če me en skritizira tukaj, od tistih, ki me poznajo preko postov, pa naj xrolleyesx

Sicer se pa nekateri tukaj že tako dolgo časa beremo, da se da določene simpatije in nemaranje čutiti. S takimi pač nikoli ne pridem v nek "osebni stik", nekateri se pa pač zmerjajo.

Če ste pa pričakovali zdaj tu neke prepire in pljuvanja kot v televizijskih limonadah...pa...mogoče na kakem drugem forumu x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:inocent: ribji blues.....kaj si hotel povedat....da ko vržeš kamen da se voda vzburka....zavalovi...da samo v odnosih z drugimi vidimo sebe....se zrcalimo drug ob drugem....

prva dama bontona , pravil lepega obnašanja Ana Nuša Kneževič je enkrat v enem intervjuju lepo povedala, če ne bi bilo ljudi okoli nas, nam ne bi bilo potrebno imeti pravil.....

če ne bi imeli ogledal, ne bi rabili skrbet za svoj videz, barno usklajenost, primernost oblačenja letom, načinu življenja un družbi kjer ponavadi plavamo....

da osmoza zaniha....ko vdre vanjo tujek...valjda

x:o)x itak.....

:vragec: a naj napišem da me iritiraš s svojo ribjo spolzkostjo in neptunovskim lebdenjem xcivx ti me boš pa pol ozmerjal s cinično škorpijo x^x marsovsko uranovko xcivx xrolleyesx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

MICHELLE:

:palec: ja sej...

ampak ne gre se za pluvanje al pa hvaljenje no!!! point je v drugem - v lastnem odnosu do sebe!! sam to.

ti lahk kle napise kar ces.... nekatrim je proces ze to, da napisejo to, kar v resnici mislijo. - to je eno!

drugo- pa da tistzi, katerega se post tice, opazuje kako reagira!! - to je drugo.

Torej ce reagira, pomeni dda ma delat na sebi. simpl. ne pa da pise nazaj, ja ti spa tak pa tak, budl, al pa ja... tis tut blano kul..

ceprou :o|o: se jst sm tko pisu... zato ker se itak noben od vas ne drzi pravil. :sori: nima smisla. pa tut je ze prepozn, ker je ze cela tema ni taka kot je zastavljenja. nove pa verjetn nima smisla odpirat, ker itak al skor nben ne streka al pa se vecini enostavno ne da pravil drzat. x:o)x he he... pravilaaaaaaaaaa xcivx who need them anyway x;)x

LIA:

Ja, ce zelis to izkomunicirat in se ob tem zavedati zakaj... in jaz obenem prav tako oz. kaj ob tem obcutim! xcivx

hkrati pa bos videla se to, kako ti samo sebe dojemas x;)x

knec koncev.. ali se to ne dogaja skoraj v vsakem odnosu, vsakodnevno... !!!?? x;)x le tu, je moznost da se unese malce zavesti, ki se jo nato prenese v vsakodnevno zivljenje, etc...

...sam... ok, utopizem ocitno x;)x x:o)x fu.k the rulls!!

---------

... :vragec: a naj napišem da me iritiraš s svojo ribjo spolzkostjo in neptunovskim lebdenjem xcivx ti me boš pa pol ozmerjal s cinično škorpijo x^x marsovsko uranovko xcivx xrolleyesx

xcivx bistvo je očem skrito, ni tisti ki najbolj kriči potreben pomoči, včasih je kdo že nezavestn, tistega je treba najprej dat v položaj za nezavestnega pa jezik ven ir grla...potle šele stopiš, do tistega ki kriči x8Dx

osnove iz lekcije, kako dajemo prvo pomoč....da se o umetnem dihanju sploh ne menimo :O:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ok, sam prvi del tvoejga posta se tepe z drugim delom :eek:

v prvem delu poves, da razumes,vdrugem pa spet govoris o nasprotnem, o tistem kar ni namen teme!

----------

...Free: ...

:palec:

---------

Malo se le zavedajte....

skoda..

men se je zdel pa kul, da lohk v eni temi postopoma povem kaj tkole, svoj vtis o folku...

jasno ne morem vseh nastet v enem postu in z nekom je treba pac zacet.

in jasno da Tamaro blazno in se zmer maramo, sam je pa nekak logicno, da je ne bom prve omenila, nenazadnje ker ni prisotna tolk, pa v prvem hipu ne pomislim.

skoda pa zato, ker v bistvu zdaj nekak nimam vec filinga, da bi kaj pisala.

no verjetno bom se vseen.

jaz v katerikoli temi vsakmu povem, kaj si mislim, 100x.

vendar to je drugace.

saj tud v temi skorpije kaj recem o arabskih, pa vendar je boljs, da je o tem kar v temi arabske.

drugac sem pa jaz to tko nekak postekala kot michelle. :palec:

ste mal kontradiktorni vcas, se vam zdi blefersko in hinavsko in vritlezashko, hkrati pa recete, men ste vsi ful srcki.

a to je pa res al kaj? x:Dx x:o)x x:px

mal butast pravzaprav.

sicer pa - a ste hotl kri in gnoj? xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hehe.. " vedno bo nekdo, ki me bo narobe razumel " x;)x x:Xx

kaksn game :inocent: x:o)x .. sej nism skorpija tko kt ti, k se skos neki fajtate.. za vs je life itak borba... :P .. sam pol se vprasam, ce mam jst mars v skorpiji, ce nism sam tut tak xrolleyesx x:Ix x:o)x .. mah.. nism vedno.

marsa :palec:

se nekaj: tle ne govorimo o pozitivnih in negativnih lastnostih (takih tem mamo precej, lohk si greste pogledat), pac pa nekak bolj o splosnem vtisu, ki ga je na nas naredil nek forumovec.

in jaz recimo o nobenem cloveku ne mislim da je slab, tko al tko pa vecine ne poznam.

men se zdi boljs konstruktivna kritika, nekaksna ocena, ja, zoprno, sam zakaj pa ne.

saj pise, da ni treba brat.

s tem da se vam zdi to pa osladno! x:o)x kmon!!!! x:Dx

ce vas pa v temi kdo pohval, se pa kar cedite od srckov. x:px

saj smo mel spesl forum za pohvale (ki so zdaj preseljene v drugega) in sva celo talala nagrade. xyesx

ne sam da sva torej jih talala, sva si delala se stroske s posiljanjem itd.

zaradi dolocenih razlogov jih zdaj ne dajem vec, vendar pa morda jaz forum drugac vidim kot vi.

za vas je miting plejs, zame pa je vec kot to.

Morda pa nekoga zanima moje mnenje o njem.

morda pa je mislil, da ga ne maram al kaj tacga (se je ze zgodil, da je bla clo blazna zamera, ker sem kao 'cist zignorirala' nekoga, ker sem premalkrat komentirala njegove poste... zato ker preprosto me niso tolk zanimale tiste teme in jih se pogledala nisem, torej tud komentirala ne.. no in me je zelo presenetilo to... da je mozno to.....).

ce pa nekam napisem, ta in ta gor pa dol, pa oni ve in posteka, da ga vidim, da ni zrak.

in argument nekaterih je, da potem ker oz. ce tle nic ne napisem, je torej nekdo pa zrak (in zato pa pol boljs cist o nikomer nic, pa bo najbolj prav xDDx x:px).

kako naj vem, kaksen clovek je.. (sam moment) clan/ica Asaja. x:o)x

Morda ne bom nikol zvedla, ker tolk zagnano materinska in pravicno uredniska pa nisem, da bom sla pa CIST VSE brat, da bom ja lohk o vseh podala mnenje.

velik clanov je gor cist sam zarad oglasa, se vec pa cist sam zarad shloganja. tja ne hodim. torej ne bom imela nikol moznosti izvedet (najbrz) kaksen je ta in ta clan, ki objavi poste samo v doloceni temi...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sama se maram vedno bolj, čeprav odkrivam nove in nove probleme pri sebi, a jih bom odpravila.

Lahko sem tečna, lahko sem težavna in depresivna, a kljub temu sem to jaz. Take it or leave it. Tvoj problem.

JEJEJE x:Dx :2src: :palec: Tako se govori x;)x

Tudi jaz sem prišla do tega. Če sem se z nekom zaštekala, bo sprejel moje drugačno mnenje. Če pa misli probleme iz ene teme vlečt in vlečt po vseh ostalih, pa naj. Njegova izguba časa pravzaprav :vragec:

Ta forum me je poleg vsakdanjih dogodkov no, v bistvu naučil, da sem bolj flegma in da mi je za marsikatere stvari vseeno, k mi pred enim letom ne bi blo x:Ix

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

a ste le poštekal kok je lajf bolj lagan, če se ne obremenjuješ za vsako stvar in če ti je vseeno kaj si drugi mislijo.. x:o)x

moja edina večja napaka je, da so mi nekateri ljudje izredno antipatični s svojo energijo, in me ima včasih da bi takega človeka zabil vse nazaj do paramecija... seveda, ne fizično! včasih pa tud...

honor and respect

spet mam se kaj za dodat (sory free, sam tud moja tema ni nobena taksna, kot sem zelela in jo zastavla, ker tko pac je, da ko zalaufas val, ga tezko usmerjas) xDDx

ce bom v eni temi rekla nekomu, mater kok si dolgocasen, bo imelo morda drugacen pomen, vsekakor pa definitivno 10x manjso tezho, kot ce mu tu to napisem.

ker morda ni tko, da bi v dveh besedah opisala cloveka ravno s temi besedami in da je to tocno nekaksno splosno mnenje, ki ga imam o njem.

in dost naravno je, da najprej pomislis na tiste, ki jih dnevno videvas, ki si jih dons videl, ki jih kdo drug omeni (saj veste, kako je z asociacijami) in na tiste, ki jih imas rad, jih cenis in morda celo obcudujes.

In ce jih, zakaj ne bi napisal.

in to vsakdo pocne, kdor je tle pisal, je se opisval navadno jasno tiste, ki so mu blizu. al pa, v parih primerih, ki mu pa prav niso.

mislim da ni point v hvaljenju sam zarad zgolj tega.

men se zdi pa kul najt v nekom dobre lastnosti...

ko koga po forumu karas, ga morda zarad dolocenih dejanj, ni pa receno, da je tvoje mnenje o vsej tej osebi tako zelo dolceno z eno situacijo. in tud ko se s kom ne strinjas, ne pomeni, da ti mora bit zato zoprn.

in zato je cist fajn, da se pomisli - kaj pa je men na tej osebi VSEC?

to je zlo dobra taka nekaksna... 'online delavnichka v malem'.

in da se odzivamo na mnenja nase, je cist naravno, nenazadnje zarad samga medija, kjer se to dogaja. x;)x xDDx

Picasso

2x ne mores stopiti v isto reko......

ker se vse spreminja.

ce je bla micka vceraj neki slabe volje se ne pomeni, da je ravno ta hip tudi slabe volje in enacba ne vodi do tega, da bo jutri ob 15.10 minut tudi sitna.

ljudje smo kreature, da jim ni para in ravno to je to cudo zarad katerga je lepo zivet in se cudit.......skorpjam, ker so posebne, ribam, ker so posebne, levom, ker so posebni itd.....

ma ne si tolk najedat noooo

Put cliches in museums

2x ne mores stopiti v isto reko......

ker se vse spreminja.

ce je bla micka vceraj neki slabe volje se ne pomeni, da je ravno ta hip tudi slabe volje in enacba ne vodi do tega, da bo jutri ob 15.10 minut tudi sitna.

ljudje smo kreature, da jim ni para in ravno to je to cudo zarad katerga je lepo zivet in se cudit.......skorpjam, ker so posebne, ribam, ker so posebne, levom, ker so posebni itd.....

ma ne si tolk najedat noooo

..clovek je res tok... ampak v danem presecnem momentu casa je stanje... in ce nekdo cuti, da mora to stanje komentirat, so be it!... mogoce se bo kdo zamisli ob komentarju stanja in svoj prihodnji tok temu prilagodil... mogoce bo komentar nanj vplival v smeri pozitivnega... mogoce negativnega... mogoce sploh ne... je pa dejstvo da zivimo ljudje v stalni interakciji z drugimi ljudmi, bitji in objekti in da vse vpliva na vse... vsaka akcija da reakcijo in s tem je treba zivet... se dolocit kok je posamezna akcija smiselna... kar pa je p5 subjektivno... pa s5 pridemo do Ajnstajna... ja E je MC na kvadrat... jebat ga... :sori:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..clovek je res tok... ampak v danem presecnem momentu casa je stanje... in ce nekdo cuti, da mora to stanje komentirat, so be it!... mogoce se bo kdo zamisli ob komentarju stanja in svoj prihodnji tok temu prilagodil... mogoce bo komentar nanj vplival v smeri pozitivnega... mogoce negativnega... mogoce sploh ne... je pa dejstvo da zivimo ljudje v stalni interakciji z drugimi ljudmi, bitji in objekti in da vse vpliva na vse... vsaka akcija da reakcijo in s tem je treba zivet... se dolocit kok je posamezna akcija smiselna... kar pa je p5 subjektivno... pa s5 pridemo do Ajnstajna... ja E je MC na kvadrat... jebat ga... :sori:

mas prou, ko to pravis ampak spet......ali bos tudi ti ostal pri tem razmisljanju vkopan ali bos mogoce sledil naprej modrosti, ki jo odkrivas? recimo, fajn bi blo,ce bi prebral eno poglavje v Frommovi- Umetnosti zivljenja, kjer opise plehko govorjenje.....to nam dela samo eno veliko skodo pa cisto nic drugega. enih stvari gor na tem forumu ne bo nihce izmed nas dojel.....ker lajf se dogaja zunaj....a ves?

ker ljudje smo tolk zabiti, da skoz besede nic ne zakapiramo, ker skoz branmo ta jebeni ego....

Put cliches in museums

mas prou, ko to pravis ampak spet......ali bos tudi ti ostal pri tem razmisljanju vkopan ali bos mogoce sledil naprej modrosti, ki jo odkrivas? recimo, fajn bi blo,ce bi prebral eno poglavje v Frommovi- Umetnosti zivljenja, kjer opise plehko govorjenje.....to nam dela samo eno veliko skodo pa cisto nic drugega. enih stvari gor na tem forumu ne bo nihce izmed nas dojel.....ker lajf se dogaja zunaj....a ves?

ker ljudje smo tolk zabiti, da skoz besede nic ne zakapiramo, ker skoz branmo ta jebeni ego....

... kokr so ucili Tolteki: Besede so aplicirana magija...

...lajf se ne dogaja zunaj, niti ne notraj... ampak v interakciji obojega... po mnenju mojega skromnega ega.... :sori:

...je pa res, da je ega najvecja ovira cloveka na poti do samega sebe... se trudim... zivljenje je se dolgo... mogoce mi pa kdaj se rata... x8Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...