Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

je, ker so bile v bistvu prebavne tezave predvsem.

kar pa se tice odnosov pa jaz pozabim lahko v naslednjem momentu. bolj ovnovnska varianta. x;)x

pa drzat zamere je itaq totalno butast in skodljivo.

A je kej bolš dons, k je nov dan?

x:)x

Deli na socialnih omrežjih

jeza niti ni tolk tolk nizka vibra, kot recimo apatija ali depresija.

zato jo je skoda ne uporabit v kreativne namene ali morda celo prepoznavanje lastnega procesa.

v teoriji je o tem seveda lahk lapat, v praksi pa imamo vsi precej dela na custvenih nivojih.

so lahko tudi zivljenjski procesi.

v jezi clovek lahko veliko naredi in fajn trenira tudi.

tema Čustva in negativne misli >

Aktivna pozabljivost je vratarica, ohranjevalka duševnega reda, miru;
brez pozabljivosti ne bi bilo nobene sreče, nobene
sedanjosti
. Ta pozabljiva žival, pri kateri je pozaba moč, oblika
krepkega
zdravja, si je sedaj privzgojila nasprotno sposobnost, spomin. Znova in znova hoteti enkrat hoteno:
spomin volje
.

Nietche

Volja potrebuje cilj
,- in še raje bo hotela
nič
kot
nič ne
hotela.

Nietche

(hkrati pa je naravno imeti voljo in biti voljan
x:Dx
... smo preprosto zakomplicirani v svoji preprostosti)

:palec: viš to je ena od tvojih pozitivnih lastnosti.

Meni je kadar se ohladim in ugotovim kolk sem primitivno in butasto izpadel v bistvu sam še slabš..

Pol ratam ful jezen sam nase, sam kaj ko me drugič spet kaj razkuri...

Meni je kadar se ohladim in ugotovim kolk sem primitivno in butasto izpadel v bistvu sam še slabš..

Pol ratam ful jezen sam nase, sam kaj ko me drugič spet kaj razkuri...

...spet kaj razkuri... kar je v men in s čimer se ne zmorem soočit in pol to tolk cajta mečem v druzga, da on to sprejme in odreagira in ko on odreagira, men odleže, ker s tem se zdej lahko soočim, sej kao ne več del mene...napetost popusti, počutim se bedno in bla bla bla...do naslednjič ko ...me spet kaj razkuri...kar je v men in s čimer se ne zmorem soočit... eee, recimo spet s sramom...

x:o)x

xsrcx

...in Free je idealen partner, ker takoj kupi svoje sence, ki jih tlač in zanika in se jih brani...

:vio:

Mi mamo pa vsake tolk cajta predstavo, ki pa postaja že mal dolgocajtna, ker je tolk predvidljiva.

:2src:

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

...spet kaj razkuri... kar je v men in s čimer se ne zmorem soočit in pol to tolk cajta mečem v druzga, da on to sprejme in odreagira in ko on odreagira, men odleže, ker s tem se zdej lahko soočim, sej kao ne več del mene...napetost popusti, počutim se bedno in bla bla bla...do naslednjič ko ...me spet kaj razkuri...kar je v men in s čimer se ne zmorem soočit... eee, recimo spet s sramom...

x:o)x

xsrcx

...in Free je idealen partner, ker takoj kupi svoje sence, ki jih tlač in zanika in se jih brani...

:vio:

Mi mamo pa vsake tolk cajta predstavo, ki pa postaja že mal dolgocajtna, ker je tolk predvidljiva.

:2src:

še po ircarsko:

najhujši srah poleg lastne nemoči je strah pred samim sabo. torej, da te je strah tega, da te je nečesa strah. in če se boriš proti lastnemu strahu na fouš način, so taki izbruhi normalni, neprijetni spremljevalni pojav. x:)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

še po ircarsko:

najhujši srah poleg lastne nemoči je strah pred samim sabo. torej, da te je strah tega, da te je nečesa strah. in če se boriš proti lastnemu strahu na fouš način, so taki izbruhi normalni, neprijetni spremljevalni pojav. x:)x

Kakšen način pa ni fouš? Ja, in kakšen način je fouš?

:8):

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Kakšen način pa ni fouš? Ja, in kakšen način je fouš?

:8):

x:Dx točn sm wedu, da se boš u to utaknu :palec: . lej, sej mi je že žou, da sm kej reku, ker u bistvu se ne bi u debate spuščou x:Ix

itaq, da men tut marsikej ni jasno. pa itaq, da se u dweh stavkih ne da powedat.

sploh pa še tko, da bi kdo zastopu x:px x:)x x:Dx

filozofi :vragec: xrolleyesx x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

filozofi :vragec: xrolleyesx x:o)x

x:Dx člowk, k dobi dobro ženo je srečen. če pa dobi slabo, pa rata filozof. ekola. tko nekako je reku... ammmm.... sokrat mensezdi

:inocent:

a nis ti tud Gorenjc ..ja napačen način.. xDDx

ne ga zezat, k veš kwa je mislu. x:Dx ok. častim še to. x:)x

edini način, ki ni fouš je, da si rečeš: takle mamo x:)x

Čak kdo je še kle..[/bi.

Zdej grem pa na fitness

:eek: bemu, zdaj si pa že s fitnesa, si me klical, orka motorka

jst sn tui tu, za spičit se , sn kuj na broju x:px :hepko: :hepko: :hepko:

petek jeeeeeeeeeeeeee x:Xx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Zdej grem pa na fitness

..a se zmeri kugle premetavaš?

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

xDDx

Samson, se za nazaj (nekje sem uocila tvoj post, kjer si me omenjal, pa da ne iscem): hvala za "staro gardo" (x:o)x :madpro: x;)x), guramo (kaj pa cmo x:px)..

nisem pa edina. Lunca, Free... pa se kdo je prakticno tu od vsega zacetka, ne vem ce so vec kot en mesec po rojstvu LNF se vclanili, mislim da celo prej.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xDDx

Samson, se za nazaj (nekje sem uocila tvoj post, kjer si me omenjal, pa da ne iscem): hvala za "staro gardo" (x:o)x :madpro: x;)x), guramo (kaj pa cmo x:px)..

nisem pa edina. Lunca, Free... pa se kdo je prakticno tu od vsega zacetka, ne vem ce so vec kot en mesec po rojstvu LNF se vclanili, mislim da celo prej.

..no sej res nisi edina, sori, poleg tebe je še par drugih fosilov... x;)x :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

No, pa tu smo tud mlada garda.... x:o)x x:Dx
..no sej res nisi edina, sori, poleg tebe je še par drugih fosilov... x;)x :vragec:

x:Dx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...