Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

No, da ne boste vsi na trnih... Se bom pa še jst oglasila tukaj. x:o)x K sem takooo zelo aktivna na tem forumu, da me vsi poznate. xDDx

Men ste vsi, prav VSI po vrsti kul! :palec: Zaenkrat sem se še z vsemi čisto ok poštekala, no z nekom se nisem, pa tistega člana več ni tukaj, torej ne bom o tem.

Sicer se mi zdite pa taka pozitivna, inteligentna, zabavna druščina. :palec: x8Dx xsrcx

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.
Deli na socialnih omrežjih

sicer je bl tih, zmasira te pa tko, da s čist prerojen....

x:Dx x8Dx :palec:

dbest, to je itak vcas, ne sam vacs, pac pa velikrat, najboljs glih!!! :palec:

ne pa tolk enih besed. :)

Dadika se se men zdi kul, pa ne morem dobit nekak cist celotne slike... ze dolg je tud nisem vidla (al pa ne hodim v prave teme), sam po spominu mi je taka prijetna, zivahna in prijazna, pa, ce nisem pomesala kaj (za kar se opravicujem), tud taka zvedava, ne pa vsiljivo ali egoisticno ali agresivno zvedava.... tko sam zvedava... :)

*

El Nina sem zadnjic nekje zagledala, pa si rekla, da ga moram se tu omenit (ceprav sem ze veckrat rekla kje okol kaj podobnega)..

skratka, el nino je tu ze od pamtiveka.. 16-leten me je gnjavil na mail, tedaj se LN (ko se ni blo forumov, je bil LN se prek telefona, modema x:o)x), pa nekak, se mi je hecno zdel, ko je bil tko mlad pa tko resen ves, pa dobra vprasanja je postavljal, pa bil je tak spostljiv in razmisljajoc, da sem se odlocla, da bom se sla tole korespondenco hecno z njim. xDDx

zakaj zakaj zakaj, je blo skoz...

hotel argumente (kar je dbest).. itd.. pol je bil chat (kot nekak predpriprava za forum, tko da vidmo tele tehnologije mal, pa kok mamo kaj folka pa tko).. no in pol pa se forum, tko da je bil med prvimi..

... in do *behyjev* nekak najmlajsi Lunatik.

sicer sem zanj 'planirala' bolj sco sceno (tud sam se je nekaj v teh smislih sel bockat z mano), je pa razvil bolj tehtnico ipd. - kar je pa cist prav. xyesx

se mal ovna bi lohk zalaufal.

skratka, seveda se bom el nina vedno spominjala. :palec: x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aja ko smo pa glih pri mukyjih (ceprav Nino to zdaj vec ni xDDx)..

a sem ze povedala, da Svizec mi je super?

(ko tolkrat ene in iste stvari povem)...

skratka, obeta mali! xokx

(ker: ima taprav odnos, je prijazen, se trudi vstric it, in mu ratuje, pomaga mi v tehnicnih , prijazen je, vljuden, ukazheljen.. prima tamal! :palec:)

Patrickolenc... xDDx

men je vsec, ker je simpaticen, ce tud zagnjavi kdaj, se mu da dopovedat, vedno je tak pozitivc, pac, mladi ljudje, fajn! x8Dx :palec:

*

(to so pa druge asociacije, da ne bi zmotil koga, da je BigM zdaj v naboru mukijev xDDx x:px)

skratka, BigM - skoda ker ga ni vec okol... v tolkih zadevah sem se skor cist v nulo stirnjala z njim... razsoden, umirjen.... razgledan.... se ga bom tud vedno spomnila... x^x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x8Dx :palec:

tud taka zvedava, ne pa vsiljivo ali egoisticno ali agresivno zvedava.... tko sam zvedava... :)

:palec: x:Xx

ja mal je pa res....se spomnim še

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Men ste pa vsi všeč..še najbolj pa Dadika, sicer je bl tih, zmasira te pa tko, da s čist prerojen....

O,hvala Tomaž...ti si tud ta pravi in edini prijatelj na katerega se lahko človek obrne v vsakem trenutku.

Sicer ste pa vsi x^x :palec:

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

aakhut - ko bom ob vse lase, si jih bom začel barvati

sstane - ni vse v soli

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest Yoc
Vskakujem v ta pogovor... Če bi še enkrat prebrau to celo temo, bi že najverjetneje lahko spisau kratek opis osebnosti vsakega izmed vas, toliko ste namreč že povedli drug o drugem.

Točno, točno ElNino.

Prvi na tem forumu, s katerim sem se tudi v živo spoznala in dobivala.

Po malce klavernem začetku, sva stvar spreobrnila v prav fajn prijateljstvo, je ful v redu tip, rad razglablja, pomaga, pretiravno hvali :sori: x:Dx :vragec: , mi dela domače naloge in tako dalje :palec: Ninčy je kul :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest Yoc

NIsem najbolj dejaven na forumih, pa tut bol ko ne začetnik sm še. Čeprav

<-----

Všeč mi je odkritost, zame je to ena najvišjih vrednot. Trudim se da vse povem takoj in tako kot jaz to dojemam, čeprav mi predsodki vsiljujejo tisto klišejsko podobo o nekaterih ljudeh, ki jih spoznam na novo.

Ker ne poznam še nikogar tukaj vam bom podal nekakšno okvirno mnenje o vseh vas.

Zdite se mi ena druščina razmišljujočih ljudi, ki pogumno delijo svoje misli prek tega foruma. Všeč mi je da ste v večini posvečeni višjim vrednotam in idejam. Vsekakor ste vredni spoštovanja in pozornosti. O malokom imam takšno mnenje.

:8):

Ustavim se pri postih Marse, aliane, bobnarja, micka, aakhuta, aiwe, borisa in santosa (še posebej simpatičen, ker sem zaradi njegovih slik dobila občutek, da ima dobro energijo x:Dx ). Verjetno bi se našel še kdo :8): Nimam pa o nikomer izdelanega mnenja, ker ne dajem postom take teže, da bi človeka sodila po njih.

xcivx xcivx xcivx slučajno sem zašel v to temo...in kaj opazim ! x:Ix

Melodie xsrcx x;)x :palec:

x:Xx x:o)x

o glej jo! xDDx :palec:

men je tud Santos zlo v redu, mlad clovek z glavo in srcem na pravem mestu, takole v splosnem. tak s prijetno energijo, kot si super rekla. :)

Marsa x:Xx x:Ix xsrcx

Piko: santos - borec sem lahko navsakem področju, ne samo v sumu

Itak, da smo vsi Borci, kar nima nobene veze z mano (Bojevnik) ! x;)x x:Dx :palec:

p.s.vidim, da si mal zašel kar se tiče moje bor. veščine (Muay Thai) ! x;)x

Morda za tisti sumo bi bil ti kandidat !!! xDDx x:Dx :palec:

:palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Jaz pa ne bi omenjal pozameznikov ! Eni so mi bolj pri srcu, eni manj, ene šele spoznavam...pač jih uvajam xDDx x:o)x Eni včasih zinejo tako, da me prav čudi, kako sploh preživijo... x:Dx :vragec: x;)x mal za hec mal za res x8Dx

V glavnem ste mi vsi :palec: , ker če ni bi bili...sploh ne bi bil na tem forumu (edini) ! xsrcx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

mene maraš ali ti grem na k.? x:Ix x:Dx

x:o)x Seveda te maram pa, če bi mi šla še na k. :inocent: to bi bla pika na I. ! :vragec: x:Dx x:px

x:Ix x:Xx

Malo sem pomislil, kaj se lahko naučim od pisanja forumovcev in to ta hip lahko rečem samemu sebi.

Izbral sem samo po eno misel, samo o tistih, ki so se tu že oglasili in sem z njimi že razpravljal.

Todika - pri določenih stvareh sem bil dovolj previden

:eek: :vio: x:o)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:inocent: men je pa cvičkar še najbolj pri srcu, ker nikoli ne hodi kakor mačka okrog vrele kaše in zmeraj reče bobu bob, kakor un rovtar v pesmi od Iztoka Mlakarja.....

takole vmes ko pobereš ves ta okorn balast je prava dolenjska dobričina x:Dx :palec:

xcivx sam tistile firanki so pa od :vragec: , da brisača ni dost x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

NIsem najbolj dejaven na forumih, pa tut bol ko ne začetnik sm še. Čeprav

<-----

Všeč mi je odkritost, zame je to ena najvišjih vrednot. Trudim se da vse povem takoj in tako kot jaz to dojemam, čeprav mi predsodki vsiljujejo tisto klišejsko podobo o nekaterih ljudeh, ki jih spoznam na novo.

Ker ne poznam še nikogar tukaj vam bom podal nekakšno okvirno mnenje o vseh vas.

Zdite se mi ena druščina razmišljujočih ljudi, ki pogumno delijo svoje misli prek tega foruma. Všeč mi je da ste v večini posvečeni višjim vrednotam in idejam. Vsekakor ste vredni spoštovanja in pozornosti. O malokom imam takšno mnenje.

:8):

hoj, dobrodosel! :palec: xDDx

lepo ko tko pravis. x8Dx :palec:

*

Cvickar, jaz te cist maram, pac namenoma mas tak stil, ker mal preziras neko kao duhovnost, sam vidis da smo pa le cist fajn. x;)x xDDx

pa ti s tud bolj globok kot tle glumis.

Plus, nekoc sem te nekaj prosila v neki temi, ko je blo neprimerno, pa si uposteval, po clovesk reagiral in ravnal, razumel, tko da...

men to kar pomen, da se lohk na cloveski bazi normalno z nekom zmenim.. nic nisi omenjal, nic naprej metal, nic se bunil.

ok! x8Dx :palec:

Picasso

Guest mačona
MEEEEEEEEEENE PA NBEDEN NE POHVAL :vragec:

jaz te rada berem, vseno mi je, kdo si in če razmišljaš malo bolj ... saj veš kako ... če se hočem nasmejati, berem tebe. x:Dx :palec: x;)x raje berem tvoje poste kot pa recimo neke solzavosti in cukrarije. x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...