Pika Pikica 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Cvičkarja za predsednika! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 to bi pa blo, ja.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Marsa, si predstavlaš, kolk bi prodaja firnkov poskočla? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Marsa, si predstavlaš, kolk bi prodaja firnkov poskočla? problem premajhne natalitete bi se tudi takoj razrešil Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Maram vse. Zelo včas pa ne maram kakega posameznikovega komentarja, itak sem pa bolj malo res gor, tko da...kdo sem jaz da sodim. No bodite mi lepi še naprej!!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 to, da ste papki sm že povedal, nism pa še povedal, da po drugi strani ste mi pa vsi simpatični, eni bolj eni manj... nima veze kaj js rečem al kdo drug, važno je kaj sami mislite o sebi... nič jaz odhajam za dlje časa in se tu poslavljam.. mejte se redi lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 to, da ste papki sm že povedal...lp Join the club ! Kaj prihajaš na obalo ? Škoda, da te ni bilo včeraj v The City-ju...saj so bile tvoje čefurke "Feminem", kjere so zastopale BiH leta 2005 na evroviziji... ali take kokoši pa še nisem videl ! Zato je včeraj bila izguba za lokal...napol prazen ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Izrazil bom mnenje o mnenjih. Zanimivo je brati mnenja Lunatikov. Dokaj pristranska... Osebno si ne ustvarjam nerazčiščenih dognanj. Če pa se bo kaj podobnega pripetilo, bi pa prosil sogovornika, da to takoj naznani! Vsa mnenja so dokaj "cool"... Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Join the club ! Kaj prihajaš na obalo ? Škoda, da te ni bilo včeraj v The City-ju...saj so bile tvoje čefurke "Feminem", kjere so zastopale BiH leta 2005 na evroviziji... ali take kokoši pa še nisem videl ! Zato je včeraj bila izguba za lokal...napol prazen ! sm spakiral, mam še neki časa, pa sm se še mal tle gor skonektu.. ne grem na obalo, tam je dolgčas "Feminem" , khmmm prvič slišim, a to je glasbena skupina??? p.s. drugič govor v svojem imenu, nism ti js pederčina koja radi u kokoš baru! brez zamere in lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 sm spakiral, mam še neki časa, pa sm se še mal tle gor skonektu.. ne grem na obalo, tam je dolgčas "Feminem" , khmmm prvič slišim, a to je glasbena skupina??? p.s. drugič govor v svojem imenu, nism ti js pederčina koja radi u kokoš baru! brez zamere in lp No zdaj ti lahk povem v friz ! Od kar si se konektal na ta forum si mi bil Ostani vedno tak (Lolek), ker take rabimo ! p.s.odrasti že enkrat ! lahko mi zameriš, ker itak bo tebi škodilo prej, kot meni. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 He he Brez veze izgubljat dragoceno energijo za te neumnosti.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 He he Brez veze izgubljat dragoceno energijo za te neumnosti....saj ni brezveze...včasih enim to pomaga (dozoret) ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 A pa mislš da mu boš kej dopovedov.On bo do tega sam pršu nažalost čez ene 20 let rečmo.Zato to pravm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 A pa mislš da mu boš kej dopovedov.On bo do tega sam pršu nažalost čez ene 20 let rečmo.Zato to pravm Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 nič jaz odhajam za dlje časa in se tu poslavljam..a res... skoda...no upam da bos ze se prisel kaj okol, vmes pa: ENJOY!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 a res... skoda...no upam da bos ze se prisel kaj okol, vmes pa: ENJOY!! Itak, da bo še prišel...saj ženske na forumih so najlažje za jih prizadet...pa že, ko drugje jih ne more ! Pa neslednjič, ko pride...naj povabi še enega prijatelja (Respect), ker očitno ta mu je obrnil hrbet ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Bonjour! he he, grem gledat mejle in seveda LNF,da vidim odziv fajtera in kaj vidim, VELIKI SANTOS je pokazal svoj pravi JAZ! bravo fajter, zelo pohvalno p.s. zame nis nikol bil fajter ampak navadna pičkica lep pozdrav iz sončnega Val Thorens-a Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 ah nehajta no, men sta oba kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 bravo fajter, zelo pohvalno p.s. zame nis nikol bil fajter ampak navadna pičkica Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Predlagam ti nov (zaslužen) nickname: Šu-pak p.s. Jaz ne rabim se dokazovat, kdo in kaj sem...! Zase že vem. Ti pa kr v LLF, tam boš že dobil tisto kar iščeš (ponos & respect) od navadneih Loserjev ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 MEEEEEEEEEENE PA NBEDEN NE POHVAL Cvickar Nekdo ki rad pije cviček in je ihanskega brancina ne more bit slab človek... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Cvickar Nekdo ki rad pije cviček in je ihanskega brancina ne more bit slab človek... ...kdor pije, zlo ne misli! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Tole s Sealom... Je to brezhibnost? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Evo dveh novih, enega izpuščenega in en popravek (kjer sem imel najslabšo navedbo) na temo "kaj se lahko naučim od pisanja forumovcev in to ta hip lahko rečem samemu sebi." Bern - grmenje še ne napoveduje nujno nevihteCvičkar - zlahka se odpovem pitju vina, tudi dolenjskegaMačona - za nekaj je tradicija dobra, za vse pa gotovo neTrudi - včasih sem preobčutljiv Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Tole s Sealom... Je to brezhibnost? ej, sej tip sploh ne ve kaj govori oz. tipka, mali um pač... hmmm sej bi bil tiho, samo mimo tega pa nemorem it te bom citiral, Santos: "p.s. Jaz ne rabim se dokazovat, kdo in kaj sem...! Zase že vem. Ti pa kr v LLF, tam boš že dobil tisto kar iščeš (ponos & respect) od navadneih Loserjev ! " ta izjava je res totalno prepotentna,naduvana,maloUMska , aja, praviš da se ne rabiš dokazovat oz. se ti ni treba, samo na tem forumu pa ravno to počneš, ves čas se vn mečeš s svojim športom in se dokazuješ in prikazuješ, da si nek velik fajter, sej si sam EGO oz. samozavest maš mal (pre)visoko... lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Evo dveh novih, enega izpuščenega in en popravek (kjer sem imel najslabšo navedbo) na temo "kaj se lahko naučim od pisanja forumovcev in to ta hip lahko rečem samemu sebi."Mačona - za nekaj je tradicija dobra, za vse pa gotovo nehm, kako si naj to razlagam? ker če sklepam po tem, kar "velja" za ostale 3 kandidate, je vse skupy bolj ... hm, posmehljivo ... bom pa vseeno vzela za pozitivno ... čeprav se nisem izrazila, tako kot sem se hotela (namesto posmehljivo bi rada našla drugo besedo, sam trenutno je ne morem ). a čem jaz kaj povedat, kaj si mislim o kom? no, pa dajmo:Marsa - mi je kul, ker je brihtna, sposobna, ma neke svoje metode, ki delujejo, ampak se včasih preveč vmešava in preveč zavzema in trudi, da bi kaj dopovedala. včasih preveč komplicira, prenadolgo opisuje stvari, ampak ma pisateljsko žilico in ravno zato jo rada berem (ker opisuje slikovito, nazorno, človek si zlahka marsikaj predstavlja zraven ). štraufenpaht pač. Contesa - mi je žal, ker je več ni na forumu, vedno sem jo rada brala; v živo je pa zelo prijetna, uglajena in pravi balzam za oči. drugače se mi zdi vsestranska, praktična, odločna, ... Behy - iz njega še nekaj bo! pa še iz istih krajev sva. enkrat sva se mislila spoznat, pa ni šlo zaradi prevoza - pa drugič, ko se bom prej angažirala. Seal - absolutno je bolje gledati njegove fotke kot pa brati njegove objave. najlepši na forumu. sam dvomim, da bi se štekala z njim. Amis - lahko bi pisala kolumne; v živo prijetna, inteligentna sogovornica, ... Mačka režalka - njo mam rada, brihtna punca je; stvari, ki jih zagovarja, zagovarja s pravšnjo mero objektivnosti in razumnosti, nikakor preveč goreče ali idealistično. Mick - kako ga ne bi imela rada ... večen otrok, idealist ... Bobnar - najbolj skuliran tip na forumu, brihten, praktičen, hladen, ... Didl - njega je prav fajn brat, tak zavzet je in temperamenten , pa še lepo telo ma ... toliko zaenkrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.