Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

:vragec: x:Dx

nalasc nisem hotla prej dat smeska. x:o)x

kaj naj zdaj, ne maram bit na silo kao nekaj iskrena.

ratatatata v primerni temi..

jaz rajs sprot kenjam pa kritizitiram pa tezhim, tle ko je pomembno, pa rajs tadobr vidm. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

sicer pa... kaj jst mislm: itak nben noce resnice o seb slisat! :P ce pa jo ze... bodo pa redki, ki bodo z njo kaj naredili!

dans je ze prava redkost, da ti kdo resnico u faco pove... ----------

A veš kaj sem se zdele vprašala...če je to sploh mogoče v takem mediju, kot je elektronski, da si iskren in nepristranski....da slišiš **resnico** od nekoga, ki te v bistvu sploh ne pozna. Prepričana sem, da bi mi v RL marsikdo postal všeč, ki ga zdaj na hitrico preletim in marsikdo, ki ga z zanimanjem berem, bi mi najbrž, ne bil všeč.

O iskrenosti med ljudmi je pa itaq duga priča, ker moraš najprej ustvariti pogoje za to in pa varno okolje, kjer se lahko taka zadeva varno sprovede. Nekomu povedati **resnico** je itaq samo naše videnje **svetlobe** z našimi očmi. Jaz sem se take stvari upala, povedati v varnem okolju, ker smo imeli take skupine ali pa recimo, ko smo delali na določenih projektih, pa je prišlo do konfliktov ali pa smo morali naresti analizo in se medsebojno oceniti je bilo kar pestro. Ali pa recimo, ko smo delali sociogram je bilo kar nekaj presenečenj...ampak, mi smo se poznali v živo, smo dihali skupaj, hodili na sekret, spali v šotorih, na mokrih spalkah, brez vode-beri razno razne dišave...delaš ponoči podnevi in si izmozgan, takrat padejo maske, takrat se vidiš in nekako lahko podaš **objektivno** oceno. Tukaj bi recimo lahko podali oceno sloga pisanja, opisovanja itd....

Teh **ocen** se še danes spominjam in mi tudi nekaj res pomenijo ali pa ko se srečamo in rečejo....tist, k si mi rekla, mi je res dalo misliti.

No je pa res, da smo mi, ki smo bili v tem času tam, bili naštelani na te vibre in smo imeli nek osebnostno rastni momentum takrat.

Recimo z osebami, s katerimi sem si blizu in so na forumu v bistvu sploh ne komuniciram preko foruma, pač pa zasebno in mi je brez veze pisat.

itd...itd....xhypnox

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:Dx :palec: ja če si rak.....če pa nisi rak pol je pa druga muzika :vio:

ali bog nas obvarji tehtnic :vio: pa cincanja...ja kdaj pa so ustvarjeni pogoji....

meni se bolj zdi blem, da nas redko kdaj kdo zanima....

sem preiskusila Bobijev marketinški nasvet kak peca bejbe...samo se smehljaš pa kimaš sogovorniku....ha to si pol đek.....vsi se kr topijo okol....

če pa keremu rečeš , daj idi se pogledat v špegl....te ma pa za neprijetnega x:o)x

smo vsi polni sami sebe ko fructa sok x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pogoji x:Dx he...no saj sem se pesniško izrazila tukaj.... pač, če ima ena skupina isti interes ...kar pa recimo tukaj na forumu ni...nekatere zanima samo astrologija in so pač tam, nekatere zanimajo samo rožice, nekatere samo avtomobili itd... in navkljub temu, da so krasni ljudje ali pa ne, se ne srečujemo v temah, ker se medsebojno ne beremo. Potem ne morem uleteti jaz v avte in videti tam post, ki mi je čisto mimo in reči ...wcračka, ki piše o avtomobilih, mi je čisto mimo, najbolj mi je pa všeč Zrelakoruza, ker je napisala fenomenalen post o origanu.... to sem mislila... x:Dx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Nemogoče je biti odličen dirigent in obenem solirati na skoraj vsak instrument.

Vsak band ima svojega bobnarja.

(Dirigenti vseh deželnih forumov, združite se!)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

x:Dx :palec: ja če si rak.....če pa nisi rak pol je pa druga muzika :vio:

ali bog nas obvarji tehtnic :vio: pa cincanja...ja kdaj pa so ustvarjeni pogoji....

x8Dx

kaj je pa če si riba.....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Vsak band ima svojega bobnarja.

haha, ne bos verjel - sem bla edina bobnarka v sloi, sploh pa najbrz med zelo redkimi (M+Zh), ki so pel izza bobnov, po tem, ko sem se prej zamenjala se na kitari in basu (na istem koncertu). x:o)x x:Dx x:Dx :vragec: x:px

dejansko sem pa na vajah tud prav dirigirala izza bobnov in komandirala. :lol: :P

soliranje

orkester

kot vidis, eni lohk hendlajo oboje. xokx

kdor zna, ta pac zna... x8Dx x:Dx x:px xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:eek: :eek: x:Dx

Ste se pa razpisal...

Jaz sem do sedaj tule vedno komentiral nekega določenega člana.

Večina jih pa tu govori na splošno o forumu, o članih...

Tud prav.

Nekdo, mislim da je bil Trudi je napisal da če rečeš da so ti vsi kul je to bulšit... :eek: x?x

Zakaj?

Men so.

Vsi, tud tisti s katerimi sem se preganjal tu gor.

Ker men je TA FORUM kul.

Kakšnega člana ne maram preveč, tud mene kdo ne mara, pa kaj... x:Dx

V začetku ko sem prišel sem gor je bilo tud tisto - zakaj me pa ta ignorira pa nikol ne komentira kar napišem?

Pa saj je bilo to verjetno pri vseh ali vsaj pri večini ko so začeli tu. x:Dx

:palec: :palec: x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

se strinjam deloma... pravijo, da moskega ali zensko spoznas sele takrat, ce gres z njo, njim na krizarjenje... kjer sta recimo sama sredi oceana...x:px

veliko lahko vidimo iz sloga pisanja in razmisljanje osebe.. kaksenag karakterja je in kje ima tezave... a je res!?

zato ne potrebujemo dolgih terapij... vsaj vedno ne.

da, in tudi to je point te teme, da se zavemo tega, da Mi gledamo s svojimi ocmi... :vio:

iz sloga pisanja pa lahko razberemo zelo veliko... da ne omenjam vibre ki se cutijo tudi na daljavo! :vio: kar je pac odvisno od dovzetnosti osebe ane.

-----------

A veš kaj sem se zdele vprašala...če je to sploh mogoče v takem mediju, kot je elektronski, da si iskren in nepristranski....da slišiš **resnico** od nekoga, ki te v bistvu sploh ne pozna. Prepričana sem, da bi mi v RL marsikdo postal všeč, ki ga zdaj na hitrico preletim in marsikdo, ki ga z zanimanjem berem, bi mi najbrž, ne bil všeč.

O iskrenosti med ljudmi je pa itaq duga priča, ker moraš najprej ustvariti pogoje za to in pa varno okolje, kjer se lahko taka zadeva varno sprovede. Nekomu povedati **resnico** je itaq samo naše videnje **svetlobe** z našimi očmi. Jaz sem se take stvari upala, povedati v varnem okolju, ker smo imeli take skupine ali pa recimo, ko smo delali na določenih projektih, pa je prišlo do konfliktov ali pa smo morali naresti analizo in se medsebojno oceniti je bilo kar pestro. Ali pa recimo, ko smo delali sociogram je bilo kar nekaj presenečenj...ampak, mi smo se poznali v živo, smo dihali skupaj, hodili na sekret, spali v šotorih, na mokrih spalkah, brez vode-beri razno razne dišave...delaš ponoči podnevi in si izmozgan, takrat padejo maske, takrat se vidiš in nekako lahko podaš **objektivno** oceno. Tukaj bi recimo lahko podali oceno sloga pisanja, opisovanja itd....

Teh **ocen** se še danes spominjam in mi tudi nekaj res pomenijo ali pa ko se srečamo in rečejo....tist, k si mi rekla, mi je res dalo misliti.

No je pa res, da smo mi, ki smo bili v tem času tam, bili naštelani na te vibre in smo imeli nek osebnostno rastni momentum takrat.

Recimo z osebami, s katerimi sem si blizu in so na forumu v bistvu sploh ne komuniciram preko foruma, pač pa zasebno in mi je brez veze pisat.

itd...itd....xhypnox

:palec:

x:Dx x:o)x

:sori:

-----------

...

meni se bolj zdi blem, da nas redko kdaj kdo zanima....

sem preiskusila Bobijev marketinški nasvet kak peca bejbe...samo se smehljaš pa kimaš sogovorniku....ha to si pol đek.....vsi se kr topijo okol....

če pa keremu rečeš , daj idi se pogledat v špegl....te ma pa za neprijetnega x:o)x

smo vsi polni sami sebe ko fructa sok x8Dx

ja... x:Dx x:o)x zrelakoruza... xg:Dx ... sam, SO skupni interesi... ker je vsakdo izmed nas tukaj zaradi necesa... zavestno ali nezavestno, in tako se kljub temu tukaj ustvarja energija, se ustvarja forum tak kot je.

sicer pa se strinjam stabo x:Dx sam nism cist zihr zdej a je biu lih u tem point kar pravis... x:Dx :inocent:

----------

Pogoji x:Dx he...no saj sem se pesniško izrazila tukaj.... pač, če ima ena skupina isti interes ...kar pa recimo tukaj na forumu ni...nekatere zanima samo astrologija in so pač tam, nekatere zanimajo samo rožice, nekatere samo avtomobili itd... in navkljub temu, da so krasni ljudje ali pa ne, se ne srečujemo v temah, ker se medsebojno ne beremo. Potem ne morem uleteti jaz v avte in videti tam post, ki mi je čisto mimo in reči ...wcračka, ki piše o avtomobilih, mi je čisto mimo, najbolj mi je pa všeč Zrelakoruza, ker je napisala fenomenalen post o origanu.... to sem mislila... x:Dx

ma skupnih interesov imamo en mali milijon....eni delijo recepte, eni jih plonkajo, eni obešajo svoje slikce gor, eni jih komentirajo, recimo...že 100 let nisem nič pogledala na čebelarskem forumu, pa so ravno tako gor kot jaz...pa v **strokovne astrološke** tudi ne hodim, ker meni kentavrij na 341094 stopinji levo od restavracije na koncu vesolja v konotaciji s trianglom iz galaxije ŽBLJ ne pove nič.

...no oke problem....nekdo pride na forum vprašat, zakaj je njegova babica tako zatežena in ostane samo v tej temi, nekdo drug pride razlagat svoje prepričanje v vseh temah, nekdo piše samo vice, nekdo napiše vsak dan urnik od minute vstajanja, do kdaj je šel kakat, jesti, kaj je papcal, koliko gr soli si je strosil na dan...itd...itd...

...in nismo isti v živo in na forumu... to je bil moj point. Da težko **ocenim** ker ljudi ne poznam. Tiste, ki pa, pa ne pišem na forumu o njih.

ok? klir? :inocent:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

...že 100 let nisem nič pogledala na čebelarskem forumu, pa so ravno tako gor kot jaz...

v bistvu jih nekak ni vec, sem pa tja se kaksen prikaplja, tko no, se mini mini 'dogaja', v glavnem pa ne.

So se spokcal na svoj, pac drug forum.

skoda. prvic mi je blo kul met medene scene gor, ker je to tud nasa vsebina bla, interes, drugic sem mela pa vsaj mal medu. :)

tretjic pa zato, ker se je mitja tolk matral pa pedenal, da so se pol po parih mescih preselil. :|||

ampak mi je mim ga ukint, saj infoti razni so gor, saj kaj smo tud ze povedal, pa naj majo te svoje naslove tud gor, ce slucajno kdo najprej sem uleti.

jaz pa tezko recem, da 'ne poznam', ce vem o nekaterih vec kot njihova mama al pa partner.

odvisno v kaksni meri sebe dajes, a menim da jih velik kar dost sebe daje....

in nic manj ne stekam, kaksen clovek je recimo Mateja, ce je nisem se never v lajfu vidla, srecala.. in je tako 'ne po0znam'.

tako ali pa drugace se me je ta ali oni dotaknil....

pravis tamle - tiste, ki jih poznas, o njih pa ne pises.. men se zdi pa cist logicno in nic tacga, nenazadnje ste se tle spoznal. :)

drugac pa jaz tud praviloma ne vpletam kaj dost drugih...

... no sam vpletati ze vpletene se mi skratka ne zdi nic tacga. :)

saj to je vcas res 'dilemca'..

gres na razstavo, oni nic ne napise, si tud ti tih... ker je to prvotno njegov dogodek.. sam je pa tud tvoj... si sel na event.

ali, se vidva z astro... nobena ne napise, ker ces da ne bomo o drugih... x:o)x

sam v bistvu pa totalni dogodki na valentinovo, dan, ki ce mam dnevnik, torej ce ga pisem, si ga pac definitivno zapisem.

in tud njen dogodek je, ne sam moj...

pol pa spontano pac...

al pa itak kdo vmes ze civkne pa tko. xDDx

Picasso

Molče trobental bo.

haha, to bo pa tezko....

tud ti ne molcis... xDDx x:px

pac pa se vtikas, skusas dirigirat (kaj te ze vse mot pr men? xscratchx x:px x:Dx), ker se ti zdi, da dirigent ne obvlada dovolj dobro... :D :P :D

po mojem se razpocis od jeze, ce gledas film s clintom eastwoodom, katerega pa SE REZHIRA (:xx!:)

x:Dx x:px x:Dx

sam ves kaj... preklopis program... xyesx (ne gledas te zoprnije). x:px

al mislis, da bo statist... al pa zelo pomemben stranski igralc, al pa ajde, clo glavni igralc, lohk mel kaj besede pri reziserju, ce se bo usajal, da ga moti da je ravno on reziser, sploh ce bo slednji tudi producent! :D :D :D

Picasso

ok. naj ti bo x:Dx x:px x:o)x

sam useen x:px x;)x -- lej, ce nekgo venomer pise v temi hujsanje, si lahk predstavljamo s cim ma probleme; ce pise o politiki tudi vemo kaj ga zanima, ce pise o zdravju prav tako... ce o sexu tudi, ce bejbe tudi... nekak lahk predalckamo... sigurno pa ne moremo vedeti zagotovo, razne ce zaznavamo intuicijsko in pac Vemo ... mislm pa da imava oba prav. x:o)x pac vsak drugace zaznava, predalcka, razume, dojema.... predvsem pa lazje dojemamo ce oseba ODRPTO pise in je kar je tudi v postih. maske imamo itak vsi, in teh padajo ali pane padajo na nacin kot si ga omenila... ampak padajo tudi tule na forumu; kadar se oseba pac odpre... pravzaprav lahko tudi to vzamemo kot vrsto terapije; ta - forumovska je pac taka in ni vedno receno, da mora biti osebna, da sekaj dogodi, spremeni. res pa je, da je morda osebna tezja... komu.

mislim, da lahko veckrat morda celo bolj objektivno dojamemo osebo kakor v zivo; saj v zivo opazamo se druge stvari, svoje ogledalo, druge obcutke, ki virtualno niso izpstavljeni in ne motijo dojemanja. vizualna podoba lahko prinese drugacna dojemanja... in vtira lastne zelje...

torej, lahk je prednost, lahko pac ni. ane :inocent:

pa nehi se kregat zmano x:px x:o)x

--------------

ma skupnih interesov imamo en mali milijon....eni delijo recepte, eni jih plonkajo, eni obešajo svoje slikce gor, eni jih komentirajo, recimo...že 100 let nisem nič pogledala na čebelarskem forumu, pa so ravno tako gor kot jaz...pa v **strokovne astrološke** tudi ne hodim, ker meni kentavrij na 341094 stopinji levo od restavracije na koncu vesolja v konotaciji s trianglom iz galaxije ŽBLJ ne pove nič.

...no oke problem....nekdo pride na forum vprašat, zakaj je njegova babica tako zatežena in ostane samo v tej temi, nekdo drug pride razlagat svoje prepričanje v vseh temah, nekdo piše samo vice, nekdo napiše vsak dan urnik od minute vstajanja, do kdaj je šel kakat, jesti, kaj je papcal, koliko gr soli si je strosil na dan...itd...itd...

...in nismo isti v živo in na forumu... to je bil moj point. Da težko **ocenim** ker ljudi ne poznam. Tiste, ki pa, pa ne pišem na forumu o njih.

ok? klir? :inocent:

:inocent:

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

:palec:

ok. naj ti bo x:Dx x:px x:o)x

sam useen x:px x;)x -- lej, ce nekgo venomer pise v temi hujsanje, si lahk predstavljamo s cim ma probleme; ce pise o politiki tudi vemo kaj ga zanima, ce pise o zdravju prav tako... ce o sexu tudi, ce bejbe tudi...

pa nehi se kregat zmano x:px x:o)x

--------------

...sam useen x:Dx ... lej če nekdo skos hujša, ga to trenutno zanima, pa zraven bere Delo in Mladino al pa Mikijev zabavnik in tudi sexa najbrž, pa peče piškote, bi šel v nedeljo v trgovino, pa ne more, ker so zaprte ampak pač ne teži s tem...je pa to vse ta en in isti človek. A misliš, da oni, ki pišejo v sex samo sexajo al kaj? xg:Dx

..pih ti se nehi kregat z mano x:px

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

ne, ampak sigurno o tem razmisljajo.. in ce pisejo velikokrat imajo morda s tem tezave ali pa se pac s tem ukvarjajo... in na podlagi tega lahko karakteriziramo posameznika.

ce se oseba poudrjeno ukvarja z politiko, hodi na dirke F1, ljubi lepe zenske in dobra vina, ter veliko potuje... je razlika, ce v k4 rola musko, ma drede, se zakaja in spara za nov video player. kaj menis? torej cek temu doda se temu primerne komentarje v temu primernih temah... mar potemtakem ne moremo osebe opredeliti na doloceni ravni?

mislim, da lahko.

nocm nehat :P

ma ne... ok neham. k me bos itak povozila....

-------------

... A misliš, da oni, ki pišejo v sex samo sexajo al kaj? xg:Dx

..pih ti se nehi kregat z mano x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...