Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

ne, ampak sigurno o tem razmisljajo.. in ce pisejo velikokrat imajo morda s tem tezave ali pa se pac s tem

x:Dx x:o)x x:Dx

Pol bi pa mene čist narobe okarakteriziral, ker jaz sicer tudi o tem precej razmišljam,pa tudi spremljam zadeve v zvezi s tem na nek način, sam ne po tipkovnici tule, se mi tko zlo intimne zadeve ne škljoca semle gor x:Dx x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

jaz ne vem, ce mam 3 poste v temi neptun, pa ce bi jih kdo mroal stepat tja... xDDx

in tako dalje.....

o sexu tud ne pisem glih, sem se pa tud kdaj ze razpricala kaj, sam v glavnem v te teme ne hodim.

v partnerske odnose skorajda ne hodim, pa sem v lajfu ze mela kaksnega partnerja. pa tko.

nenazadnje pa me najbolj zanima astrologija, pa v bistvu ravno tja sploh ne hodim.

al pa v druge take teme, mi je brez veze tolk govort, rajs sam furam.

o enih pa se mi da se govort.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

narobe razumes. govorim o tistih ki odprto pisejo tukaj.

recimo tudi tebe bi se dalo karakterizirati glede na tvoje poste. spredalckati. in tudi vecina nas pocne! a mogoce ni res?

cim pises vec in se pogovarjas osebne zadeve... se lahko deloam vidi tvoja zviljenjska situacija, okolje, odnosi, ipd...

recimo, se vidi, ali je oseba zaposlena, ali ima delavne navade, koliko je kuminikativna, ali je tudi druzabna ipd... ima rada ljudi, zivali, se z njimi ukvarja ipd...

ali je bolj umetniska dusa, ali je bolj v svojem svetu, ali je extrovertirana ali intro ipd... flegmatik ,kulerik, ipd...

seveda pa se predvsem vzorci spolne cakre najprej manj opazajo virtualno, kot osebno... na podlagi teh pa se lahko vidi se dosti vec.

Pol bi pa mene čist narobe okarakteriziral, ker jaz sicer tudi o tem precej razmišljam,pa tudi spremljam zadeve v zvezi s tem na nek način, sam ne po tipkovnici tule, se mi tko zlo intimne zadeve ne škljoca semle gor icon_smile_big.gif icon_smile_wink.gif

ja, Pujsa, saj tam je se vec takih, ki majo se manj kot ich tam za pocet, si pac not, ker ti je vsec vzdusje, saj nekaj casa, eno krajse obdobje, pa sem v levih bila kuhana in pecena.

s skorpijami pa sem si ves lajf ze na kozho pisana.

pa vsec mi je ta nacin, ta smisel za humor, najbolj mi je bliz, najbolj sem jaz, v ribah nimam tolk za povedat, skratka...

al pa recimo, kje me je blo blazno. ko ni mel najmanjse veze z mano... hm, no recimo dons v horarni x:px al pa vsake tolk ko ulewtim v kako temo... al pa tomazh humar al pa kaj jaz vem kaj... fredy miller, bar pa taksno....

po drugi strani pa v temo varcevanje res ne hodim zato, ker me ne zanima. x:px xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Če je bilo tole namenjeno meni, seveda, spredalčkat se da vsakega, samo vprašanje kako...

Lahko samo kak del osebnosti ujameš, pa kakšnega zlo pomembnega ne opaziš, al pa še tega ta pomembnega drugače vidiš x;)x .

No jaz zase vedno bolj vem, da imam daleč premalo pojma, da bi lahko kogarkoli predalčkala :8): .

predal za pujse

x:Dx x:px

to me je pa spomnil na one vice, da kako ves da so bli sloni v hladilniku pa tak. x:o)x x:px

Picasso

ja, sej noben ni reku drugac, in to se lahko zgodi, se dogaja tudi osebno, v osebnih odnosih.

kar je point te diskusioje zdej ratal, je da pac jst mislm, da se da ljudi videt tudi glede na pisanje. drugi pa pac mislite da ne, in da se jih samo osebno 'zares' zazna, s-pozna ipd...

to je vse x:o)x

noben pa ni povedau kaj komu pomeni spznati, kje ima kdo meje, kolk kdo rabi da 'vidi' spreglda koga, dojame brez lastnega sranja ipd...

bobnar; pravis kako vem ce kdo pise odprto. nisem vedel vedno, vcasih pa pac vem. a ti ne al kaj?

--------------

Če je bilo tole namenjeno meni, seveda, spredalčkat se da vsakega, samo vprašanje kako...

Lahko samo kak del osebnosti ujameš, pa kakšnega zlo pomembnega ne opaziš, al pa še tega ta pomembnega drugače vidiš x;)x .

No jaz zase vedno bolj vem, da imam daleč premalo pojma, da bi lahko kogarkoli predalčkala :8): .

pac mislite da ne, in da se jih samo osebno 'zares' zazna, s-pozna ipd...

to je vse x:o)x

x:o)x x:Dx x:o)x

JST ne, jaz pravim, da tudi osebno ne moreš popredalčkat, ker enostavno premalo veš x;)x .

no sej, jaz se s tem enostavno NE strinjam. kakor sem hotel se zgoraj dopisat; potemtakem postavite celotno intuicijo in vse druge informacije, ki vam uletavajo v auro ipd,...kot nevredne!

mar ti kdaj enostavno ves stvari in kljub temu reces: ne, jaz premalo vem, to ni res in zanikas vse govorice telesa, impulze intuicije, ipd... ? -sigurno da ne!

potemtakem zaljucujem, da je to enostavno TVOJ vzorec; da si pravis da NE VES! ali pa pac noces vedeti!

spet; o nekom lahko nekajvemo ze, ce pademo v njegovo auricno polej; mentalno strukturo ipd... in zvemo vec kakor pa ce se z njim pogovarjamo par ur in gledamo samo maske. vcasih pac ne potrebujemo fizicnega kontaktka... jst tko mislim :vio:

potemtakem zaljucujem, da je to enostavno TVOJ vzorec; da si pravis da NE VES! ali pa pac noces vedeti!

Viš k se je v praksi pokazalo, da ne veš, kaj je moj vzorec x;)x . Jaz samo ne sodim ljudi in nisem več pametna zakaj kdo nekako reagira in kakšen da je (sem pa imela obdobja, ko sem vse točno vedela), kako naj vem, kaj je človek vse v življenju izkusil, od kje vzorce pobiral in takšno...

Sem se pa začela dosti bolj kot z odnosi z drugimi ukvarjat z odnosom do sebe.

celotno intuicijo in vse druge informacije, ki vam uletavajo v auro ipd,...kot nevredne!

Pa tudi tule se ne najdem, intuiciji zelo zaupam in jo tudi dosti uporabljam x;)x .

dvomim.

(morda) nekaterih se odprl nisi, ker so prevec boleci! in je bolje imeti varno zapecatene.

odprte pa se je puscalo odprte tiste, da smo se dobro pocutili.

no, menda se 'nekoc' vsi odprejo... xrolleyesx ??

mislim, da ga ni cloveka, ki ne bi predalckal.. razne morda kdo kije v meditaciji skos... sicer ap sistem deluje po sortiranju ipd... ze v sluzbi, doma ipd... je vse spredalcknno, sortirano, nbancni racuni, obleka, avto an parkiriscu... stanovanje v bloku... parcela za hiso z mejniki. ... tale forum po temah... um sortira in je analiticen...

js pa zmeri pa ponavadi to ze po parih minutah vsazga popredalckam. je pa res, da puscam vedno predale vsaj priprte.. icon_smile_wink.gif

temu se strinjam... sam vseeno tudi ti predalckas. a da ne? konec koncev se moras z priklopiti na moje sporocilo, da lahko naj odgovoris in s tem avtomaticno karatketriziras itn... obenem ustvarjamo povsem osnovne vzorce razmisljanja in po njih vecina tudi deluje: DOBRO in SLABO

morda ni res? x;)x - ce jaz trdim tukaj eno, in vsi vi drugo, recimo durgace, je ze to dejstvo da je temu tako! in torej da predalckamo!! kajti ce nekaj zagovarjamo, pomeni da predalckamo!! a je tko?

to itak vse nas caka x:Dx da se predvsem ukvarjamo s samim seboj in manj z drugimi, kakor je tudi namen te teme bil (v osnovi).

ampak, to se vedno ne pomeni, da ljudi ne mores primerno dojemati tudi virtualno. Vprasanje je le, kaj je primerno in kaj ne x:Dx x:o)x

Seveda da se ne najdes; saj zato sem ti pa povedal, da vidis, da lahko VES, ker pac pravis, da premalo ves, da bi... intuicija ti lahko pove in ves! torej lahko vemo neglede na to, ali smo cloveka videli ali ne!!

zakaj bioenergetik recimo VE kaj imam jaz doma (recimo 1 predmet), pa se nikoli ni bil pri meni doma!? zakaj VE, kdo pride in v kaksnem stanju je oseba ki prihaja k njemu na terapijo. Kako slutimo, Vemo, intuicijsko zaznavamo ipd... prek vodnikov ali kakorkoli pac... torej LAHKO vemo, ceprav osebe nismo srecali v zivo!

Torej lahko zakljucim le to: da je primerno tisto kar nam pravi intuicija!! pa se ta zmer ni delala 100%, ker se mesajo drugi signali zraven.. um. ipd... lahko recem temu tudi visji jaz ali kakorkoli pac to kdo imenuje...

spredlackano gledano pa lahko vemo z znanjemo predalcaknju in dokazanih trditvah! recimo kaksen dober psihoterapevt bi kaj kamlu po nekaj (odprtih) postih posameznika lako zakljucil probleme in vrline posameznika.

-----------

Viš k se je v praksi pokazalo, da ne veš, kaj je moj vzorec x;)x . Jaz samo ne sodim ljudi in nisem več pametna zakaj kdo nekako reagira in kakšen da je (sem pa imela obdobja, ko sem vse točno vedela), kako naj vem, kaj je človek vse v življenju izkusil, od kje vzorce pobiral in takšno...

Sem se pa začela dosti bolj kot z odnosi z drugimi ukvarjat z odnosom do sebe.

Pa tudi tule se ne najdem, intuiciji zelo zaupam in jo tudi dosti uporabljam x;)x .

Pa tudi tule se ne najdem, intuiciji zelo zaupam in jo tudi dosti uporabljam icon_smile_wink.gif .

Jaz samo ne sodim ljudi in nisem več pametna zakaj kdo nekako reagira in kakšen da je (sem pa imela obdobja, ko sem vse točno vedela),

:palec:

to me zlo mot pri nekaterih - ne bi verjel, kolk je tega... nekega sklepanja in zakljucevanja. xrolleyesx

aha, ziher je blo to, pa prec zgodbe okol tega.

enkrat je padel dol LN, ko so se glih kake teme odpirale cudne, a ni blo prec sklepanje o black magic, o hekerjih, o vsem mogocem, to so telefoni sibal, maili, vsi so vse vedl, kdo je bil kriv, ker post, kdo za kerim nickom stoji (najveckrat brcanje v totalno temo), pa da naj se profile gleda pol zato pa taksno.

kar se vas in mene tice, je clan, ki se predstavlja z nikom buby, buby... in ga ne klicem zarad nekaksnega bedastega dokazovalskega razrkinkavanja Ivan brodaric (kot mu je recimo ime)....

in da je ta in ta clan ta in ta, ki je PREJ bil...

to nas nima kaj brigat.

skratka, se dobr, da sem ravno jaz urednik. x;)x x:px

in da, aha, ocitno sem skoz gor, torej sem na broju.

wrong, sam konektana sem, vmes sem v kostanjevici dva dni.

in da glih gledam, ce gledam osebno stran, stran enga forumovca.

wrong. lohk svojo gledam, kako je kaj vidt, x;)x xDDx

in da, aha, sem ocitno v temi poljubcki.

wrong, mislim da se nisem sla not, pac pa se mimi potika po tipkovnici pa pomotoma refresha kaj al pa clo odpre temo.

na TO ne bi mogel nihce pomislit.

in tako dalje....

Picasso

joj piko vcas ne razumem vseh teh tvojih rebusov (sam to pase ze v ono drugo temo x;)x x:px)...

ti kar pis, jaz itak vem, kaj si mislis o men. xDDx :palec:

Picasso

zakaj te moti? a ti ne zakljucujes?

ne, v takem smislu, kakrsnem me mot, ne.

ne zabetonirano.

aha, ziher je free v bistvu dr. moreno.

aha, ne odgovori 1 dan, pa vidim da je gor, pol ma ocitno cajt, pol me ne mara...

aha, se je dobila z enim forumovcem - ziher se je s tem...

aha, je napisala, to mi gre pa na zivce, ziher je mene mislila...

ha, ziher sam nekaj prodaja.

tale vesela do stropa skakajoca pa ze ne more met nobenih tezav.

LN je urednistvo z blaznimi nadstropji sodelujocih...

ce dobim virus, ga ziher z LNF - ker sem nekaj klikal. x:o)x

aha glej jo glej - zadnji klik je mela pa tedaj pa tedaj (morda pa je macka po tipkovnici skakala, pa tega res ze 5 mescev ni gor)

aha, ta gre prej dam, pa oni tudi - ziher mutita...

LNF je dol padel, ziher nas je marsa skenslala (zarad kaksnega bedaraja pol x:px)

ne morem se konektat, ziher so mi onemogocil dostop.

tadva sta nekam prevec domaca, aha... ze vse vemo...

in tako dalje...

kot povsod, reklakazala.

zato rajs ne zakljucujem in se natancno izrazam, da ne bi drugi napacno razumeli, a vseen napacno razumejo, ravno zarad prehitrega sklepanja (in pac povrsnega branja, ker vidjo to, kar hocjo vidt al pa kar so si predstavljal, pa smo spet pri sklepanju). zato pa me mot.

Picasso

da, ce spredalckam in strnem: x:px malomescanstvo...

sam useen... ce te moti zaradi furanja foruma je eno, ce te moti osebno je drugo, ane?

prvo je 'meni' logicno, drugo pa je meni prav tako logicno, le da mi torej pomeni da, ce me moti, imam s tem tudi sam probleme.

jst mislim da VSI zakljucujemo tudi 'zabetonirano'. Le dojemanje 'zabetorniranja' tega je razlicno.

ja seveda Free, VTIS pa pac dobimo....

sam lohk je napacen, to hocem rect... xDDx

ja, jasno da sklepamo in zakljucujemo tkole v lajfu.

pridem do trgovine, vrata so zaprta, torej je zaprto, nic ne bom dobila.

sam a vids k ni res... x;)x

ker ce se bom ufurala, ze dobim. ;)

predvsem gre pa za sklepanje po sebi, kar me mot; ker bi ta in ta, ce bi bil urednik, bral os-e, prevdideva, da jaz to pocnem. ce je nekomu ta in ta blazno vsec, predvideva, da bo men tud.

recimo mas strokovnjake za odnose, pa kdor uleti s katerimkoli problemom, ga prevede na svojega...

ker se moz od stranke obnasa podobno kot se je njen, predno sta se locila, sklepa da je to isto in navija stranki, naj se loci.

torej je lahko to celo skodljivo.

nikol ne moremo vedet, kaj je v ozadju.

tud ce nekdo cudno pise, pa se ves forum na glavo postav.

v bistvu gre pa za 13letnika (prej smo mel pa ze tezka sklepanja).

al pa cudno pise, ker je bolan.

al pa cesa ne razume, ker slabo vidi (morda tud zato blazotne sajze uporablja).

nikakor ne mroemo si rpedstavljat, kwa vse ma lohk en.

*

sklepanje je tud logika, jasno da sklepamo, saj smo logicna bitja, sam fajn je mal otroka tu sfurat.

zaupljivost? vera?

da je to to, kar oni pove? za kar se predstavlja?

a otrok skepticno in znalsko rece - ja ja, ziher je tko pa tko (torej nekaj cist desetga).

ne, otrok rece, o fino a res?

pa KAJ!!!!! ce si postekal unga! xrolleyesx

ma pac svoj trip, tko kot ga mas ti.

jaz recem, da mam rano na roki, torej sklepaj, da mam rano na roki, lohk sklepas tud, da sem storasta, sam ne mi pa prec sklepat, da sem si ziher zhile rezala. :)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...