Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

piko: tocno tako. tako kot si ti zakjlucil da je to ena cela toca zakljuckov.

uporabljamo UM in um zakljucuje, predalcka, sortira...sicr bi zaradi prevec informacij lahko kolapsiral...

x:Dx , ja itak...

sam, zdej, a potemtakem lahko delno 'ocenimo' cloveka na forumu ali ne!? jst se zmer pravm da ja. a sm zmagu al nism? x:o)x jst mislm, da sm in nism... ker itak ni pomembno... x:Dx x:o)x ker ni point. dejsvto pa je, da predlackamo, ker je tuklaj v pisanje vkljucen UM in um predalcka, ker pac tako deluje? a je res? xrolleyesx

pa ne rabs me vikat! x:o)x :P

---------

ja seveda Free...
Deli na socialnih omrežjih

a sm zmagu al nism?

si. xDDx

sam tud ce zmaga dobro, se ne pomen, da slabo ne obstaja. :)

kar pomen: jasno, na nekaj se pac obesis, ce se tolk NE predalckas, tud ce sklepas sam po napisanem, vidis to tko al pa drugac.

ce nekje jamram, pol mislis da sem cist v badu, recimo...

ko pa me dlje *poznas* tule recimo, pa vidis, da je to en moment in grem pol dalje.

ce bi pa gledal sam oni izsek (torej sam posamezne segmente, dele debat, impulzivne odgovore, ali ne posrecene glih...), bi pa drugacno sliko, celotno dobil, pa sem vse jaz.

ko sem mela s petko skoz crashe, so mi ze sosedje govoril - joj vi mate pa res smolo.

sem rekla, napak - JAZ (osebno) mam sreco, taksno se je zganjal na mojmu avtu, tolk revez agresije moral dat skoz, a jaz pa tamal pa brez praske. x^x

in ko sem tule 10x nakladala da mi avto ne vzge (hehe, da ne govorim x:o)x), je *sklep* - rabim nov avto. :)

pa ga ne, rabim zrihtat starter. :)

tko da, kaj se seveda ze da sklenit tkole..... :)

*

sam zakaj je treba sklent, ce me ni dam do 7h, da se valjam s kom kje.. to je banalen, pa zlo nazoren primer.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ma.

Sele zdaj vidim, kako nadlezno je, ce se kdo oglasa v eni in isti temi in govori skos eno in isto samo na drugačne načine. To me je izučilo, da če ne bo "nujno", ne bom govorila o krznu in podobnem, ker je moje mnenje jasno vsem, ki le malce berejo moje poste.

Pri Alanu vidim, kako hudo nadlezen mi je pri homoseksualnosti.

Evo. Tud jaz imam take primere.

Najbrz me bo minilo, ampak zaenkrat mi totalno preseda. Dolgo razpredanje o necem, kar je povedal ze 300.000krat.

Drugac nimam nic proti dolgim postom ( od kake marse, micka, mysti, free-ja) prav rada berem, tu bi ga pa cez ekran polila z vodo.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Sklepanje...

Pa predalčkanje...

Običajno ne, se mi ne da... :xx!: x:Dx

Raje čakam pa gledam kaj bo ratalo x:Dx

No ja, včasih me kaj(ali kdo) zbode v taprav živc... :vragec:

Potem je pa kažin... x:Dx

Pa meni pritisk hitro pade

Potem mi je pa samo še smešno

Pa mal sem jezen nase, ko se pustim sprovocirat kakšnemu B...utlnu x:Dx :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

x:Dx :palec:

al pa v kaki temi o sexu recimo x:px x:o)x

-----------

Ma.

... tu bi ga pa cez ekran polila z vodo.

sej!¨ :palec:

si dopustis bit v sprovociranem stanju, sam met zavest o tem in en krivit druge; (ne sklepat, kot pravi Marsa), kar je tut pont teme, ampak pr sebi pogledat! kot tudi pravi pujsa!

to je to. x:Dx

in kle se pol vidi recimo, kje se kdo lovi... in po tem se 'lahko' sklepa kaksen je tudi. kej so blokade, vzorci... no, tko sm tut jst mislu.

-----------

Sklepanje...

Pa predalčkanje...

Običajno ne, se mi ne da... :xx!: x:Dx

No ja, včasih me kaj(ali kdo) zbode v taprav živc... :vragec:

Potem je pa kažin... x:Dx

Pa meni pritisk hitro pade

Potem mi je pa samo še smešno

Pa mal sem jezen nase, ko se pustim sprovocirat kakšnemu B...utlnu x:Dx :vragec:

ok, sam se zmer vods!! x:Dx 735628389 proti 458729047 zate! :palec: x:o)x

ja, ce to kej pomeni pa ne vem glih no... xrolleyesx

recimo v temi bioenergija Domancic pravijo, da slabega in dobrega itak ni... xrolleyesx hm... spet stalisca, dojemanje...

docim, za prvim voglom pa uleti neki, pa smo u bad-u, ker se je pac nam to ali ono zgodilo....

si pa fajn primerjavo dala z avtom! x:Dx :palec:

itak da ... jst se lih u tem neki valam... pa zato.. :sori: dobro slabo.. in tako... sej se vidi ane! x;)x

----------

si. xDDx

sam tud ce zmaga dobro, se ne pomen, da slabo ne obstaja. :)....

Ma.

Sele zdaj vidim, kako nadlezno je, ce se kdo oglasa v eni in isti temi in govori skos eno in isto samo na drugačne načine. To me je izučilo, da če ne bo "nujno", ne bom govorila o krznu in podobnem, ker je moje mnenje jasno vsem, ki le malce berejo moje poste.

Pri Alanu vidim, kako hudo nadlezen mi je pri homoseksualnosti.

Evo. Tud jaz imam take primere.

Najbrz me bo minilo, ampak zaenkrat mi totalno preseda. Dolgo razpredanje o necem, kar je povedal ze 300.000krat.

Drugac nimam nic proti dolgim postom ( od kake marse, micka, mysti, free-ja) prav rada berem, tu bi ga pa cez ekran polila z vodo.

x:Ix :sori:

evo, res je, tecno ko shus in jaz TUD to pocnem. xyesx

ja, thanx ko si napsiala tamle, mam mal boljsi filing, je pa res, da znam blazotno nalozit.

sam po 2. strani pa mi je vcas pravi balzam vidt TEXT. xyesx x;)x

in ne 4 besed sam vsakic. :)

Se strinjam, a veš da sem hotel duhovičit to z rezanjem žil, x:)x sam pol ne vem zakaj nisem, mogoč k je hudo, tudi v šali :sori:

ja, je hudo. :|

sam jaz itak maram crn humor, tko da so mi vsec tud majce, ki je neboticnik gor, pa pise, kdor ne skace ni slovenc. xyesx

ja saj.... vcas ze (mislim jaz), sam vcas pa sem kar na sred, pa sele pol vidm, kaj je ratal. xDDx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xg:Dx xg:Dx xg:Dx ha hahah hahahh kaka fora ej!!!! :palec: x:o)x

ja humorja pa je res premal... pr men zadnje case... x:o)x

---------

....sam jaz itak maram crn humor, tko da so mi vsec tud majce, ki je neboticnik gor, pa pise, kdor ne skace ni slovenc. xyesx...

ja a ni huda tale? xokx

te majice je Mladina sfurala, so jih prodajal clo nekaj casa, jaz ko sem jo vidla, sem crknila od smeha...

ja, folk ne steka humorja oz. ga ne furajo, ne jemljejo s humorjem, pol pa do nerazumevanja clo prihaja pa clo do takih ekstremov kot majo zdaj muslimani s tistimi karikaturami. xrolleyesx

Picasso

Štekanje humorja je zame edin verodostojni test inteligence.

xyesx men tud, v bistvu. xyesx

alan ford! xokx x^x

(se zdaj jih mam ful, tud onih tastarih, taprvih, to je blo noro, kolk smo goltal to! - saj mamo temo stripi x;)x)

Picasso

sam jaz itak maram crn humor, tko da so mi vsec tud majce, ki je neboticnik gor, pa pise, kdor ne skace ni slovenc. xyesx

Jaz tudi maram črni humor in ga konstantno vsak dan uporabljam. Z enim frendom se izključno tako tudi pogovarjava, da že vsi mislijo, da imava atomsko vojno, midva pa samo črni humor furava :vragec: ..... od vseh **blesarij**, ki bi jih nase navesila, ravno tele ne bi, ker sem poznala zadnjega, ki je dol skočil in bi se zlo bad počutila, če bi me njegova mama videla s tako majčko :sori: ...tko, to bi bila za mene meja. Pa ne bi se bad počutila samo zaradi mame, pač pa zaradi celotne situacije....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ja saj stekam, saj nosila je tud jaz ne bi, ravno zato.

da bi kao jaz to furala, da tko mislim v lajfu, da za ravno TEM stojim, da mam zdaj to na majci, na sebi....

vendar ko pa sem jo vidla, mi je blo pa vsakic za rezhat. bog pomagaj. xDDx

Picasso

premal pisejo v takih tema, pa zato x:Dx x:Dx

majica mora bit mega!! :palec:

--------

ja a ni huda tale? xokx

te majice je Mladina sfurala, so jih prodajal clo nekaj casa, jaz ko sem jo vidla, sem crknila od smeha...

ja, folk ne steka humorja oz. ga ne furajo, ne jemljejo s humorjem, pol pa do nerazumevanja clo prihaja pa clo do takih ekstremov kot majo zdaj muslimani s tistimi karikaturami. xrolleyesx

ja saj.... vcas ze (mislim jaz), sam vcas pa sem kar na sred, pa sele pol vidm, kaj je ratal. xDDx x;)x

Ja...x:Dx :vragec:

Včasih te pa kar not potegne pa nič ne vidiš kaj ratuje... x:Dx x:px

Šele potem ko prideš ven se ti posveti :eek:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

dobro si povedal! :palec: x:Dx le kaj bos iz tega potegnil zase in ozavestil! x;)x

--------

Kaj?

Dobro vprašanje... x:Dx

Mislim da je že to nekaj če lahko rečeš - kot sem omenil v enem postu - sem se PUSTIL sprovocirat... :vragec:

Ne - ME JE sprovociral.

Da poskušam reagirat drugače, bolj umirjeno.

Da ignoriram bedaka... :xx!: :vragec: x:Dx

Saj gre...včasih x:Dx

Ampak...

Sem tud krvav pod kožo.

Pa...

To je tako kot če maš v bajti varovalko za tolk in tolk amperov.

Pa gor priklopljen vse živo...

Pa nekako gre.

Pol pa prižgeš še eno žarnico.

In varovalka crkne... x:Dx

Zamenjat varovalko.

Za močnejšo... x:Dx

piko: tocno tako. tako kot si ti zakjlucil da je to ena cela toca zakljuckov.

uporabljamo UM in um zakljucuje, predalcka, sortira...sicr bi zaradi prevec informacij lahko kolapsiral...

x:Dx , ja itak... sam, zdej, a potemtakem lahko delno 'ocenimo' cloveka na forumu ali ne!? jst se zmer pravm da ja. a sm zmagu al nism? x:o)x jst mislm, da sm in nism... ker itak ni pomembno... x:Dx x:o)x ker ni point. dejsvto pa je, da predlackamo, ker je tuklaj v pisanje vkljucen UM in um predalcka, ker pac tako deluje? a je res? xrolleyesx

:palec: :palec:

Ne predstavljam si, da bi kaj napisal, ne da bi za omenjeno prej/obenem/potem naredil nekakšen zaključek. Verjamem, da nekateri naredijo zaključek šele na zaključku svojega pisanja, nekdo pa naredi vse to pred začetkom pisanja. Kako bi imelo pisanje smisel brez zaključka? Če te razumem prav... Smo si ljudje lahko različni tudi v tem, da nekdo naredi dolg zaključek na kratko trditev in obratno. Predalčkanje... očitno ga uporabljam, kadar pišem o konkretnih stvareh, o posameznem človeku; najlažje je narediti zaključek, če kakšno njegovo lastnost fiksiram (popredalčkam). Kar se tiče 'ocenjevanja' človeka na forumu, tudi s tem se strinjam. Ker če ne drugega, ocenjujem 'vrednost' njegovega pisanja in posredno s tem človeka samega. Kadar mi oceno uspe potegniti nazaj, da je ni več, takrat sem gotovo na boljšem.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

:palec: :palec:

Ne predstavljam si, da bi kaj napisal, ne da bi za omenjeno prej/obenem/potem naredil nekakšen zaključek.

seveda. res je. xyesx

ampak saj si tocno vedel, kaj sem imela/smo mel v mislih s sklepanjem, katermu sem clo dodala pridevnik (prehitro), da bo ja jasno, kaj mislim.

seveda pa lohk do onemoglosti seckamo, dajemo poudarke tu al pa tam in vse to. x;)x xDDx

Picasso

Tule so se postavljala vprašanja, zakaj ni več na forumu nekaterih članov, kot so Sončna, Vrba in Contesa. Vsak zase ve, ali je dosegel tisto, zaradi česar je prišel gor, kakšna pričakovanja še lahko ima, kaj še želi doseči tle gor. Nekateri morda niso odšli, so se pa začeli držati v ozadju. Marsa, ali si se vprašala, zakaj pa Piko »ostaja«?

Moja razlaga (zaključek), da foruma še nisem zapustil, čeprav:

Si mi dala vedeti, da me boš brisala, kar se ti bo zdelo potrebno,

Si pravila, da je vse tvoje in naj kar spokam dol, če mi kaj ni všeč,

Si me je imenovala tudi za sovražnika,

Si me javno opozorila, da me bo po potrebi benala, v kolikor bo to potrebno,

Si zelo napisala, da sem resno duševno bolan in bi se moral iti zdravit,

v temah kot vsebinski argument navajaš, da si admin in imaš zato od mene globlji vpogled,

si že skurcala lunatike, ki so pod citatom celotnega posta pritisnili smeška, in jih šla podučit, da se tako ne citira postov, ali pa se komu smejala, ker je napisal všečno besedo,

si me okrcala, da se do gostitelja ne vedem dovolj spoštljivo,

zaključuješ, da se vmešavam v tvoje urednikovanje

je taka:

da name deluješ zelo, zelo dobro! Najlepša ti hvala za to. :palec: xsrcx x:Xx :2src:

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Marsa, ali si se vprašala, zakaj pa Piko »ostaja«?:

sem se, pa sem si tud ze odgo0vorila (kar s tvojimi besedami).: 'ker so forum ljudje.' xDDx :vragec: x;)x

(*tko da si ne delam kakih utvar, da ostajas 'zarad mene', pac pa 'kljub men', to je pa pac treba, ni druge xDDx x;)x)

drugac pa ene od nastetih variant podvajas, da bo zgledal vec *tega groznega*.

ps.

pa spretiraval si, obrnil mal moje besede... :|||

recimo tegale:

"Si zelo napisala, da sem resno duševno bolan in bi se moral iti zdravit," nisem rekla, pac pa, de SE MI NE ZDI ZDRAVO. niti se ne spomnim, da sem te zdravit posiljala, pac pa sem ti res rekla, da si pusy..

torej da ni zdravo in da je pusijevsko in ribje, sem ti rekla....

ti pa si mi tule slona podal.

Picasso

Kwa je zdej to S/M relationship? :O:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

pol pa najboljs da smo kar tih a ne free... xrolleyesx

eni morebitni pa bodo pac pisal, mi, ki komentiramo, pa ne bomo.

odstekana logika v bistvu. :P

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...