Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

hehehe samo naslove tem, ostalo pa na telepatskem nivoju xg:Dx pa sej to že itaq fura x;)x ...

...samo, da bi se šli tko kt si ti zastavil, bi se morali vrnit v čas Lemurije ali pa kam v prihodnost, v tem času se pač to ne da....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

hehehe samo naslove tem, ostalo pa na telepatskem nivoju xg:Dx pa sej to že itaq fura x;)x ...

...samo, da bi se šli tko kt si ti zastavil, bi se morali vrnit v čas Lemurije ali pa kam v prihodnost, v tem času se pač to ne da....

blo bi pa prav zanimiv..a ne .....mal nekak ego preprogamirat, da b tud kaj druzga spustu v zavestni del....b pomislu na cosmo in že bi bila skupaj...hahah....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

uh, grozljivo. :O: x:Dx

a ti ne maraš bit z mano? :O:

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:lol:

x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

(*ke fora, kao grozljivo da zdaj s cosmo! :lol:

ne, no, grozljivo da POMISLIS... in da bi bil recimo kar z mano - se dobr da si tega nihce ne zeli, k sm tok gajstna x:Dx x:px...)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

blo bi pa prav zanimiv..a ne .....mal nekak ego preprogamirat, da b tud kaj druzga spustu v zavestni del....b pomislu na cosmo in že bi bila skupaj...hahah....

tole sem pa jest že ful premišljevala, če bi se dal naredit, še za tega življenja. Predvsem iz razloga, ker se ne maram vozit, pa mi je nekak že od zibke naprej podarjena tale možnost, da sem skos kam potovala se vozila in prebila dolge ure v avtu xrolleyesx ....

Pa tudi kasneje, ko sem bila ločena od meni ljubih ljudi, bi seveda dala **vse** da bi se tola verzija dala izpeljat v živo. Ne pa da sem morala na avion, pa ladjo, pa vlak, pa taxi ...vse živo uporabit, da prideš na določeno destinacijo :vio:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

sej to v bistvu lavfa, samo ven poberemo tisto, kar v neki nalogi potrebujemo za podelat...to nam ego omogoča...vse drugo se pa tko al tko samo meša med sabo...hvala bogu, da tehnike še ne poznamo...smo še preveč egoistični in materialni, da bi nam.........zaenkrat je kar prav da je tako...k bo čas bo pa tud tehnika znana...sam nam ne več...

drgač smo pa že sedaj skupaj prav vedno, kadar se potrebujemo....saj ti to veš cosma,.....

drugac pa, "shalo na stran" (:lol: x:o)x x:px), saj to je ze... xyesx

saj to dela.

sam k sreci se magnet ne pali na les. x;)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

drgač smo pa že sedaj skupaj prav vedno, kadar se potrebujemo....saj ti to veš cosma,.....

Ja in ne :inocent: včasih, ne znam priti v stik s tistim kar si želim, potem pa nisem ziher, če one/ono zaznava, da pošiljam pozitivne vibre in svetlobo. Bi se pa rada kaj več naučila in poučila o temu :madpro:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Bi se pa rada kaj več naučila in poučila o temu :madpro:

ni šans...tok k rabiš prav gotovo imaš...tko pač je....saj to samo pride, tud znanje brez da se učiš....prav vedno ko neko informacijo ali intuicijo potrebuješ, jo dobiš....

Ja in ne :inocent: včasih, ne znam priti v stik s tistim kar si želim, potem pa nisem ziher, če one/ono zaznava, da pošiljam pozitivne vibre in svetlobo. Bi se pa rada kaj več naučila in poučila o temu :madpro:

xcivx nisi v ta pravi temi morš najt tele pati jer su mu ubili majku x8Dx

mislim da je Nosorog tja pisal :O:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ps.

pa spretiraval si, obrnil mal moje besede... :|||

recimo tegale:

"Si zelo napisala, da sem resno duševno bolan in bi se moral iti zdravit," nisem rekla, pac pa, de SE MI NE ZDI ZDRAVO. niti se ne spomnim, da sem te zdravit posiljala, pac pa sem ti res rekla, da si pusy..

torej da ni zdravo in da je pusijevsko in ribje, sem ti rekla....

ti pa si mi tule slona podal.

:palec:

To o slonu imaš kar prav! Priznam svojo napako. Tudi tisti nasvet za zdravljenje sem ti gladko pripisal. To sem ugotovil, ko sem poiskal enega teh postov:

spet ti s svojim ZOPRNIM namigovanjem! :xx!: :xx!: :xx!:

Ja. ti mas cist mal accounta, moreno ga ma pa ful, ker sva frenda kao. x:Dx

Folk (to govorim vam):

V zivljenju se se nisem vtaknila v account v zvezi s fotkami, placem ipd., pa ceprav tale clan skoz namiguje na to.

skratka: account je na objave (al pa placljivi, kjer mas jasno vec placa), kolkor jih mas, jih mas... se ne vtikam skratka v to.

je bilo ze namigovano s strani tegale forumovca, ces da sva z morenom ziher frenda, ker da... kaj ze? - aja, ima kao vecji acoount, vec placa za fotke (morena ne poznam, pojma nimam kdo je, njegovega accounta se se dotaknila nisem v lajfu - ce bi pa doniral, bi pa imel vec placa, in mroda Piko in ostali tega sploh ne bi vedeli, torej itak to NI VASA STVAR, tud ce bi res blo kaj tacga)...

No, rect hocem pa sledece: ZDRAV UM tega NE proizvede.

ZDRAV UM se NE ukvarja eno leto z marso in LNF x!x

Planinci upam da v lajfu na mangartih kaj druzga razmisljajo kot, bogve kaj vse pocne marsa.

Tko da Piko - se mal, pa te zbenam.

Ce se znas (x?x) na tem prostoru sploh se normalno obnasat, pol je kul.

ce bom pa se dalje gledala tole brezjajcno namigovanje in hujskastvo, te bom pa zbenala.

ker sem te sita.

Napis pritozbo o krivici na urednistvo .

Pa ne rabim vasih mnenj, da saj je cist simpaticno in super namigovanje.

men ni vsec. pa ce nekdo nenehno zdrahari in namiguje, zbuja nelagodje in sume pri drugih.

ce nekdo nenehno govori recimo da berem os-e, bo vsakdo mal podvomil - kaj pa ce jih res?

Tko da, po eni strani mi dol visi, kaj en proizvaja s svojim umom, sam po drugi mi pa skodo dela - je skratka zame in za ta prostor SKODLJIVEC.

Skratka, ne bom vec opozarjala niti ne bom vec tih.

ce se v enem postu vidim da omenjas mene ali namigujes na kaj, te sam skenslam. brez opozorila.

Tko.

Ne bom brala solat - odgovorov, pregovarjanj ipd.

Sem POVEDALA, kar sem hotla. :att:

Ne bi točno vedel, zakaj bi marsikdo spregledal in odnehal ali že je, jaz pa še kar silim in rinem nekam...

Mašprav! :palec:

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

hah! hvala! x;)x

a ves da sem sla iskat tale post.. x:o)x (pa odnehala x;)x x:px)

ker sem ti hotla dokazat.. ne tolk da mam prav, pac pa bolj to, da si ti tko prebral... ker si tko videl, da ni pa nujno da je pol glih tko, kar pa lohk zlo spremeni zadeve. xDDx

ker sem (kljub temu da sem res bla kar grda tule in zoprna in besna in impulzivna) vseeen 'izbirala' besede, kot skusam vedno, ravno zato.

:palec:

no, tole o skodljivcu pa je blo res grdo.. in to sem tud micku mensezdi rekla nekoc, tko da, to pa res jemljem nazaj (pri obeh)... :palec: :8):

mislim da si res tezhil in vse, torej sem mislila ostalo kar sem rekla, vendar ne pa s tako tezho....

in ne vem ce si opazil, vendar nekoc sem se ti v zvezi z necim tud orpavicla v temi opravicila (mensezdi da v tej).

Picasso

xcivx nisi v ta pravi temi morš najt tele pati jer su mu ubili majku x8Dx

mislim da je Nosorog tja pisal :O:

:inocent: na Nosoroga, sploh pomislit ne smem, k ni zadovoljen z mojo tanovo ikonco :V: morm spremenit nazaj v tastaro asap.

*Tomaž, saj sem mislila na ta način, naj mi bo v tem življenju dano čim več tega, spontano. Saj vem, da veš, da vem x;)x

*Marsa+Piko me spominjata na eno santa barbaro z happy endom x:Dx make love not war :flowers: fajn brat, kako se stvari obrnejo :palec:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

ja, saj, jaz se tud maram zment, zato je cist prav da je dal Piko tole... ker je res tezhenje pa zoprnija, sam je pa res tud to, da enih stvari pa nisem rekla...

pa je cist kul za nazaj pogledat, tko da, ja, grozno sem nadrla Pika, prav res. :||

xrosex

Picasso

a samo to.. kaj pa ti?

Ja, samo to...

Je dovolj, mislim.

KAJ me je sprovociralo,ZAKAJ me je sprovociralo, ZAKAJ sem reagiral tako kot sem.

Premislit a je bilo potrebno.

A je bilo VREDNO x?x

In to je to...

Po mojem.

A je bilo res nekaj kar je bilo potrebno komentirat, skritizirat...

A je bila samo ena žarnica preveč... x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

skodljivc-i ha hahahh ahh hah hah LOL x:Dx x:Dx

names da enmu reces budala, mi reces skodljivc ha hahahah hahhh a al pa skodljivka

---------

...

no, tole o skodljivcu pa je blo res ...

ja.. pol e pa telepacko povezes raj zenim k je z e tmmm pa skoz njega dozivljas xcivx x:o)x

--------

tole sem pa jest že ful premišljevala, če bi se dal naredit, še za tega življenja. Predvsem iz razloga, ker se ne maram vozit, pa mi je nekak že od zibke naprej podarjena tale možnost, da sem skos kam potovala se vozila in prebila dolge ure v avtu xrolleyesx ....

Pa tudi kasneje, ko sem bila ločena od meni ljubih ljudi, bi seveda dala **vse** da bi se tola verzija dala izpeljat v živo. Ne pa da sem morala na avion, pa ladjo, pa vlak, pa taxi ...vse živo uporabit, da prideš na določeno destinacijo :vio:

a ne ocenjujete tuki kao posmeznike?

pa ne dajete replik?

ne se pol kregat, tuki smo zato, da duhovno zrastemo, ane?

Tale free mi ni nc simpatičen,

odpre tako temo, da bi se pol naslajal ob kritikah drugih.........

ni lepo ni lepo............

VARIATIO DELECTAT.

Raznolikost se prileže.

Fedrus

RESNICA

"Resnica povedana s slabim namenom premaga vse laži, ki si jih lahko izmislite. "

William Blake

Se mi zdi da tale misel paše tu noter.

Resnica.

O nečem, o nekom...

Zakaj jo povemo?

Da bi hvalili, se prilizovali, da bi škodili, prizadeli?

Vse kar je tu noter napisanega veliko pove o posameznikih.

Pa tudi o nas samih.

Tistemu ki zna(ali upa, hoče...) razmislit o tem kar bere.

Dobra tema :palec:

Men je vedno bolj kot ogledalo.

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...