seal 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 evo, men je pa Alef všeč, tak bosanski street fighter in tud njegovi posti so v tem stilu no vsaj meni pa njegova boljša polovica Robida mi je tud kul! aja pa una dvojčica, kwa je že ammmmm Todika! ta mi je kul hmmm Bobnar tud, no tok za enkrat, dons sm lih razpoložen za pohvale Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 ni šans...tok k rabiš prav gotovo imaš...tko pač je....saj to samo pride, tud znanje brez da se učiš....prav vedno ko neko informacijo ali intuicijo potrebuješ, jo dobiš.... Tomaž... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2006 to je tudi njen namen! da predvsem gledamo sebe in ne samo druge.. ..se posebi jst ane --------...Men je vedno bolj kot ogledalo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 a ti kr poznaš resnico?samo tvoja in edina? Tista ki jo poznam je samo resnica.Ni samo moja.Kakšna je pa tvoja? to je tudi njen namen! da predvsem gledamo sebe in ne samo druge.. ..se posebi jst ane -------- Vsak.V špeglu vidiš največ.Če upaš pogledat... In sprejet tisto kar vidiš. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 mater Bobnar maš dobro rit tule na ikonci... a je to prava tema za takšen kompliment? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 Je al pa ni Ksenia, vseen se če lohka pridružujem,.....namreč tale zadnja plat tud mene prilično "ziritira",......sploh k napake na njej ne najdem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 a misliš da je tole čista popolnost od mati narave?ok, ok, me že ni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 pih, jest pa nom mrknila,......še en dokaz kako je lahko samo mati narava popolna.......in v lepoti samozadostna Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 21. februar 2006 sam, a ni mal presiroka no... cist mal ... za 2,36 cm pa 1 las, pa pou trepalnce Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 Kako veš da jo poznaš?a če ti jaz rečem da si hepan, je to resnica? jaz ne opredeljujem (svoje) resnice.ti imaš potrebo po predalčkanju.vseh in vsega. ja, le poglej v špegu. Sem pa zgleda hudo pohodil tvoj EGO...Ko sem napisal da te ne maram...A se moraš zdaj za to spotaknit ob vsak moj postbobnar?Pa...Se ti ne zdi da je ta tema duhovno mal pregloboka zate? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 Kdo pravi da se spotikam?A je to resnica? Le repliciram, sine. Ker to je forum. A veš. Če me pa maraš al ne, mi je pa tazadnja briga v tem življenju Kar se pa egota tiče, pa s(m)o že ugotovili da je tule bolj tvoj na udaru, le da še nisi prišel do špegla, katerega vztrajno ponujaš kao drugim lalalallaa hehe...bravo.vsaj eden ki me razume... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 vodnarji. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 vodnarji. Kdo?Bobnar? Pol pa ni čuden da me tako slabo prenaša... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 Marsa. Slišim, da Free in Bobi igrata različne stile in uporabljata različni tehniki igranja.Lepo te prosim, če kot dirigent komentiraš (odločiš), kaj si misliš o teh dveh posameznikih na forumu -koji od dvojice bolje svira. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 Free svirka, Boby bobni. Oboje je vcas potrebno, pri orkestru, saj ves... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 Vsega se špila tuki gor. Eni šibajo rok, pa bluza je dost, kakšen fri džezist uleti kdaj. Nekaj harfistk je že šlo. Včasih kdo akustično kitaro zamenja za električno. Občasno se dirigira z bobnarskimi paličkami. Pikozavnist Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 Ja, moram tole pokomentirat...rada berem Pikove poste, ker se v njih skriva velik besednih zvez, namigov, svega in svašta. In mi je to všeč, da se človek potrudi in napiše worng post. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 Piko, itaq zakon Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 Ja, bi skladal drva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 Ja, ampak na konc pa ta najbolš pride...k bi blo treba zakurt z drvi, bi bil pa kurjač! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 ...uuuuuuuuuuuuniformaaaaaaaa Babe zmešane. Greeeeeeeeeeeem, preden me kdo kle spluva. Zviiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 Policaji niso več v modi! Jst bom pa narezek letos...olivo v popek, pa je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 zhiv zhav banda lunina sem mal chekirala tole temo,ste se kr razpisal.najbrzh bom kmal tudi jaz o komu kaj napisala,trenutno zhal nimam tolk cajta.zaenkrat pa lahko povem le tole,da sem sele zdej.ko me tolk cajta ni na lnf-ju....ugotovila marsikatero misel o forumovcih.dokaj drugace zdej dojemam nekatere izmed vas.....ne vem kaj si kdo misli o meni ,ker me itak ni nihce omenil.... saj je pa itak normalno,da se cloveka skor pozabi ,ce ni prisoten ali pa ce pac ni pustil nenemkaksnega vtisa.a ne?no,zaenkrat si se zmeraj zelim vrniti med vas,pa ocitno se ni cas,se zmer brez interneta. ampak konec koncev...ocitno tko mora biti,morda je potrebna mala distanca,da bi lahko sanjala po svoje svoj lajf. o posameznikih ,pa naslednjich boste vidl hudichka Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 Cigaaaaaaaaaaa...kaj te ni nben omenu? Vsake tok cajta jst al pa Mick al pa še ker drug vpraša, kje hudiča se potepaš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 oj,pikica! ne,mislim ,da noben omenil,no nisem nic zaznala.....sej ni vazno.je pa zanimivo to,ko se oddaljis.....ko vidis kdo te je v bistvu sploh porajtal....pa tko ene par stvari skapirash ,a vesh..se najbolj se mi zdi zanimivo,da kontaktirajo z mano nekateri,ki prej na lnf-ju sploh niso....oziroma ne direkt.zdej smo pa v kontaktih fizicnih,pa telefoni pa to.....res lepo se mi zdi Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.