Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

:palec:

he heheh h LOL xDDx ves kako gre to.. ce ne gre spodaj ven, gre pac zgoraj ne,, x:Dx torej sam povej kdaj mas cas, da se druge (moje) nivoje spoznas ne x;)x

--------

xDDx kaj da? :inocent:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Deli na socialnih omrežjih

No, pa da še jaz povem... Free je bil pri meni na obisku kakšen teden nazaj in je zelo v redu, samo se mi zdi, da se malo preveč obremenjuje z mnenjem drugih ljudi, čeprav si tega verjetno ne bi nikoli priznal x;)x x:)x

Če govoriš iskreno in z dobrim namenom, je popolnoma vseeno, kaj si o tem mislijo drugi! xrosex

se strinjam z drugim delom... prvim pa odvisno kaj pri tem sami dozivljamo... :vio: ... pravzaprav mas prou.. sa kje in kdaj in zakaj .... in ce so nasi obcutki obremenjujoci so lahko pac taki da nam ni vseeno ane. pol se pac obremenjujo z drugimi zaradi sebe samega... vcasih se ze zato ker nam ni vseeno za druge ljudi! pa ceprav se vedno zaradi nas samega.

o tep pa bom povedu sam to, das mi kul! :palec:

x:Xx

Kaj je sedaj to!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakhut, kje si? Kar neke jugovičke in cigice tukaj na forumu! Kje si, da narediš nekaj reda? A veš, da cigani sploh nimajo smisla za rock, pa elektronika jim je deveta skrb? A si jih že kdaj videl v K4? Jaz ne. Še sebe nisem nikoli tam videl. A ste pr'seb al' pa sedaj morda niste doma?

Če se kdo sprašuje, kaj je s Pikom - ne vem! Tudi ne vem, zakaj sem si šel v petek izposodit Ando Drom - Phari Mamo in ga zadnje 5 dni vsaj 10x zavrtel!

(matr pa 4. komad me sploh dobr zarola!)

P.P. Če kdo čuje Cigančico - xsrcx :palec: xsrcx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

:o|o: OK sam še to dodam...in obljubim, da naum več ! :vragec: x:Dx x:Dx

Ne bom podajal imen nickov...sam bi to povedal, da tukaj je en folk, ko je res mal čuden...tak psiho scena...ko sem prebral ene par postov v tem forumu pa še marsikaterem...opažam, da tukaj eni živijo čisto v drugem planetu...!!! :eek: :inocent:

Duhovnost in osebna rast...jao jao jao...saj s forumom ni nič napačnega, daleč od tega :palec: ...in še dobro, da so tukaj v tem forumu še neki malo ljudi z zdravo pametjo !! x:Dx x:Dx x:Dx

Zato pa ne rad pričam s folkom, kjeri ne dajejo svojih fotk...saj po fejsu se takoj vid s kom imamo opravka ! x^x x;)x x:)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

a videz tolk pove lak kaj? :inocent: lahko je varljiv... sam mene pogledas ... x:Dx

se neki... kdo pa dans ni psiho u tem sistemu... tem svetu,.... przgi tv pa us vidu psihota ob psihotu... psihoti ,ogoce niso tm u dezevnem gozdu kje... k folk ne pozna civilizcije... taksne... sam sistem je narjen za psihote ane... sicer pa ti si fajter... za ene je to psihoticno ane... x:Dx a stekas... nas pogled dela zadeve psihozicne ali pa ne... x:Dx zdravimo pa se prav vsi ...

a videz tolk pove lak kaj? :inocent: lahko je varljiv... sam mene pogledas ... x:Dx

se neki... kdo pa dans ni psiho u tem sistemu... tem svetu,.... przgi tv pa us vidu psihota ob psihotu... psihoti ,ogoce niso tm u dezevnem gozdu kje... k folk ne pozna civilizcije... taksne... sam sistem je narjen za psihote ane... sicer pa ti si fajter... za ene je to psihoticno ane... x:Dx a stekas... nas pogled dela zadeve psihozicne ali pa ne... x:Dx zdravimo pa se prav vsi ...

Štekam jaz marsikaj...sam očitno ti ne štekaš ! :vragec: x:Dx

Itak, da so po večini fighterji psihoti, ker najprej tej se borijo za denar...jaz pa za čisto nekaj drugega...(duhovnost), kar nima veze z materialnim svetom...! Se pa strinjam s tem, da se "vsi" zdravite...žal Vam ni pomoči, ker dokler se boste prilagajali tej bolani družbi...boste vedno imeli psiho...preobleme ! x:Dx x;)x :palec:

:vragec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Itak, vsi skupaj smo ta družba čudnih, drugačnih, psiho, zdravih,..itd. Po moje je dobro, da imaš svojo pot, ampak da se ne "povzdiguješ" in delaš norca z ostalih. Pol dobiš pravo lekcijo..podn od podna, če kdo razume kaj hočem povedat. x:Ix :o|o: x;)x
"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."

Itak, vsi skupaj smo ta družba čudnih, drugačnih, psiho, zdravih,..itd. Po moje je dobro, da imaš svojo pot, ampak da se ne "povzdiguješ" in delaš norca z ostalih. Pol dobiš pravo lekcijo..podn od podna, če kdo razume kaj hočem povedat. x:Ix :o|o: x;)x

hehe...jaz tebe razumel...sam očitno ti mene nisi ! x;)x :palec:

Kar sploh ni pomembno...v večje razlage pa se mi ne da, ker danes ni moj dan, da bi se spuščal v neke romane...! xDDx

p.s.tisto "norca"...bi ti svetoval, da najprej dooooooooobro razmisliš preden kako tako butneš ! x:o)x x;)x

Živi in pusti Živeti ! :palec:

Štekam jaz marsikaj...sam očitno ti ne štekaš ! :vragec: x:Dx

Itak, da so po večini fighterji psihoti, ker najprej tej se borijo za denar...jaz pa za čisto nekaj drugega...(duhovnost), kar nima veze z materialnim svetom...! Se pa strinjam s tem, da se "vsi" zdravite...žal Vam ni pomoči, ker dokler se boste prilagajali tej bolani družbi...boste vedno imeli psiho...preobleme ! x:Dx x;)x :palec:

:vragec:

"Lastna hvala se pod mizo vala" al kako že... xcivx

A si ti tud noter padu?

Kdor ne skače ni Slovenc...

xsmx

xokx

jes, kok si me v smeh spravil zdajle!!!

:onfire: :onfire: :onfire: *

(*skacem, torej sem slovenc x:o)x x:px x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kako obcutljivo ste se tukaj nekateri odzvali, ceprav Santos ni nikogar od vas poimenoval in niti koga tretjega in sploh ne veste, koga je mislil!

Ni receno, da je mislil vse tiste, ki nismo dali slik na forum, lahko pa da jih kdo od posameznikov, ki jih smatra za psihote, res niso dali.

Ego pa taksen, za prazno figo skacete.

Kako je lepo, ko nekdo razume tisto kar hočem povedat. xokx

Itak, ni to ni bilo namenjeno vsem in nobenemu posamezniku...pač tisti, ki to berejo..., da se mal zamislijo...a so res duhov(iti)ni ! x:Dx

Je pa res, da ne morem mladim dušam zamerit...saj zato so tukaj, da se nekaj naučijo...pač, ker veliko od teh ne vedo zakaj sploh živijo oz. kdo so in jih na nekak način tud razumem ! x:)x

Tisto s Free-jem...je bilo zgolj iz šale...nič več in nič manj ! p.s.to je bilo namenjeno (Nicky)

Sebastjan !

Jaz ne skačem in nisem Slovenc ! Sem človek sin tega planeta (Zemlja), kar tebi je to mal tuje...saj do te všje inteligence ti bo rablo še in još...morda 10 življenj kdo ve !? ;)

Srečno x;)x :palec:

Kaj sem danes čist :vragec: x:Dx xg:Dx

Včasih pa prav nalašč mal provociram ! :vragec: Pol pa se najdejo žrtve... :lol: :lol: :lol:

x:Ix x:o)x x:px xcivx xcivx xcivx

Hvala Santos,..meni se niti ne da razlagat, kaj sem mislila. Me bodo že eni razumeli.x;)x

Živi in pusti Živeti !
Invictus maneo! xDDx

Hvala Santos,..meni se niti ne da razlagat, kaj sem mislila. Me bodo že eni razumeli.x;)x

Invictus maneo! xDDx

x:Dx :palec:

moram rečt, da se mi zadnje čase Nicky zelo dopade...

luštna, pametna, pa še latinsko zna...

pač "ostaja nepremagana" x;)x

poleg tega je zelo dober vtis name naredila Druidka, tako srčne, empatične in nesebične punce že lep čas nisem imel priložnost spoznati x;)x x:Xx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

pač "ostaja nepremagana" x;)x

poleg tega je zelo dober vtis name naredila Druidka, tako srčne, empatične in nesebične punce že lep čas nisem imel priložnost spoznati x;)x x:Xx

x^x :palec:

Druidka pa je res nekaj posebnega, kot dušica seveda ! xsrcx

Sebastjan !

Jaz ne skačem in nisem Slovenc ! Sem človek sin tega planeta (Zemlja), kar tebi je to mal tuje...saj do te všje inteligence ti bo rablo še in još...morda 10 življenj kdo ve !? ;)

Tole bom spregledal... xrolleyesx x:Dx x;)x

QUOTE(cashy @ 2. Mar 2006 ob 21:05)

pač "ostaja nepremagana"

Hvala, hvala Cashy, joj že krila rastejo. Sem pa kratek čas tu in je fajn. x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...