Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

zakaj pa te to zanima?

ti tud free, še zej nevem a si pedofil a si pussy :lol: x;)x

gre enostavno zato, al clovk razmislja s kurcem al pa cen drugim; preprosto povedano. zakaj pa je temu tako... pa naj si vsak sam razcisti, ce zeli seveda. it's a free coutry.. thank god!

Zdej bom pa ornk spluval enga tipa. Ker sem ter tja rad kakšnega pikne.

Ene rahlo pikne, ker mu dajejo občutek neobčutljivih in s trdo lupino. Bolj ko se delajo močne, raje preverja, koliko je to res.

Druge preverja, če so res tako potrpežljivi in vsega vajeni vajeni, kot pravijo.

Zanima ga, ali se bo kdo zaradi drobnega pikca razpočil kot prenapolnjen zračni balon.

Nekateri znajo luknje od pikcev sproti mašiti, le da jim potem začne zrak uhajati kje drugje.

Če ugotovi, da gre za nežno bitjece, se izogiba pikanju.

Oh, celo kakšna kaplja krvi včasi pride po piku. To je vzel kar v zakup.

Kakšnega samo požgečka, pa že imajo občutek, da jih je piknil. Ne ve, da žgečkanje nekatere boli.

Naj se tiPko nad tem malo zamisli!

Deli na socialnih omrežjih

al clovk razmislja s kurcem al pa cen drugim[/u]; preprosto povedano. zakaj pa je temu tako... pa naj si vsak sam razcisti, ce zeli seveda. it's a free coutry.. thank god!

To ločevanje na 2 glavi je samo izraz nesposobnosti sprejemanja odgovornosti. Če MOGOČE ima nek smisel, da so za vse težave krivi drugi ljudje, je popolni absurd, da za svoje ravnanje kriviš del svojega lastnega telesa...

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

gre enostavno zato, al clovk razmislja s kurcem al pa cen drugim

x:Dx x:o)x

s cim pa, na primer? x:Dx

z jetri? z rokami? s slepicem? x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

To ločevanje na 2 glavi je samo izraz nesposobnosti sprejemanja odgovornosti. Če MOGOČE ima nek smisel, da so za vse težave krivi drugi ljudje, je popolni absurd, da za svoje ravnanje kriviš del svojega lastnega telesa...

:vragec:

kot so recimo mozhgani, srce, kurc al pa pichka, de o prstu k machke iz nosa pobira spljoh ne bi.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

s cim pa, na primer?

z jetri? z rokami? s slepicem?

xg:Dx marsa... trepalncami! x:o)x

ceprou... tut to mozno.. zadnjic spoznal osebo, katera s pomocjo vek, trepalnic kanalizira informacije :eek: res! oci ji povedo... miganje trepalnic, stevilo ipd... :vio: kar pa je najbolj zanimivo, da je oseba zdravnik uradne medicine! xcivx

kot so recimo mozhgani, srce, kurc al pa pichka, de o prstu k machke iz nosa pobira spljoh ne bi.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

Zlomči v elementu :vragec: x:Dx :palec: . No da spet mal u temo padem, tvoj humor :vragec: x:px mi je zelo zelo simpatičen, pa še eno fajn lastnost imaš, 777 x:Xx tjakaj x:Dx x;)x . Manjkajo tvoje iskrive navihanosti, če jih ni, pa tudi tebi v čast glih iz tega razloga odprta Marsina najljubša tema x:Dx x:o)x x:Dx - Pogrešani

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:eek: xsmx :vragec: kakšen podpis maš, zdej šele zagledala x:Dx x;)x

xsmx

zaupaj svoji osebni moci pa to... za crknit od smeha...

x:Dx x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xg:Dx marsa... trepalncami! x:o)x

dej kva se pa tolk po trepalnicah meces. x:o)x x:px

Joj...

a ves ko je en padel z neboticnika, sam k sreci se je z zobmi za plocnik ujel. x:Dx x:px

Picasso

ne, pr men se ne da nc popravt.. vse zabetoniram do daske. x:Dx x:px

zlo tipichno....za ribe.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tra....apchih....lala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest mačona
kwa je ti samovšečna kokoš? :lol: ne kokodakej :vragec: x:Dx

na srečo me taki plehki ljudje, kot si ti, ne ganejo. x:o)x eni pač mislijo, da je vsa moč v denarju, avtih in ku.cu. pa ni, je še kaj več v življenju.

sicer pa ne vem, kaj delaš tu gor, če veš, da gliha vkup štriha. :vio:

Guest mačona

briga mene, kakšen je, zame je - raje ne bom rekla kaj. ker se čuti slabo energijo. če pa kaj eksperimentira in izziva, pač njegov problem, če nima kaj pametnejšega za počet.

ne prenesem metanja ven, poniževanja drugih - za tem se itak skriva en velik strah, ker veš, da ti nečesa manjka. samo eni tega nikoli ne ugotovijo, kaj je tisto, kar jim manjka ... ma, preveč bluzim.

na srečo me taki plehki ljudje, kot si ti, ne ganejo. x:o)x eni pač mislijo, da je vsa moč v denarju, avtih in ku.cu. pa ni, je še kaj več v življenju.

sicer pa ne vem, kaj delaš tu gor, če veš, da gliha vkup štriha. :vio:

mačona, pa ti veš, da brez ku.ca ni življenja? x:Dx x:o)x no, če izvzamemo celično delitev, pa opraševanje cvetov itd... :inocent: x:Ix

sicer je pa Seal v živo zelo v redu dečko x;)x sem vesel, da sem ga spoznal v živo x8Dx :palec:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Vsak je lahko pač tak kot si želi biti...maska, vsak problem ki ga nosi, postaja itak težji in težji, dokler ga ne vržemo čez ramo.

Za svoj 'kiks' dobimo itak 'fliks' a ne. Ni pošteno, da karkoli obsojamo. Eh, pametujem. :inocent:

Jaz imam tudi občutek, da je fajn mlad fant, ki išče svoje sanje, cilje...

x;)x

"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."

Guest mačona
mačona, pa ti veš, da brez ku.ca ni življenja? x:Dx x:o)x no, če izvzamemo celično delitev, pa opraševanje cvetov itd... :inocent: x:Ix

sicer je pa Seal v živo zelo v redu dečko x;)x sem vesel, da sem ga spoznal v živo x8Dx :palec:

ja, je že v redu. mogoče je v živo v redu, na forumu pa ga ne prenesem. x:o)x

ne, pr men se ne da nc popravt.. vse zabetoniram do daske. x:Dx x:px

x:Dx

misel ima energijo... tudi z njo ustvarjamo svojo resnicnost. v vsaki zajebanciji je nekaj resnice! x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx

Mačona, po moje ni tak, kot se tu predstavlja x;)x Po moje Seal, mal izziva reakcije folka.

Štartam iz prepozicije, da smo vsi ki smo na tem forumu vseglih ma drugačni od tistih "ta ful normalnih"

zlo tipichno....za ribe.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tra....apchih....lala

ma ne glih, se vid, da nis glih za astro scene. :lol: x;)x x:px

Picasso

ponizevanje... le zakaj to nekdo pac pocne ... saj vemo. xcivx

vzgoja doma... poznizevanje doma... verjteno s trani oceta... pomanjaknje ljubezni ki se kompenzira s potrebo po sexu ki je ni nikoli dovolj in denarjem ki ga ni nikoli dovolj... zalostno, toda velikokrat res.

briga mene, kakšen je, zame je - raje ne bom rekla kaj. ker se čuti slabo energijo. če pa kaj eksperimentira in izziva, pač njegov problem, če nima kaj pametnejšega za počet.

ne prenesem metanja ven, poniževanja drugih - za tem se itak skriva en velik strah, ker veš, da ti nečesa manjka. samo eni tega nikoli ne ugotovijo, kaj je tisto, kar jim manjka ... ma, preveč bluzim.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...