alef 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Zdej bom pa ornk spluval enga tipa. Ker sem ter tja rad kakšnega pikne. Ene rahlo pikne, ker mu dajejo občutek neobčutljivih in s trdo lupino. Bolj ko se delajo močne, raje preverja, koliko je to res.Druge preverja, če so res tako potrpežljivi in vsega vajeni vajeni, kot pravijo.Zanima ga, ali se bo kdo zaradi drobnega pikca razpočil kot prenapolnjen zračni balon.Nekateri znajo luknje od pikcev sproti mašiti, le da jim potem začne zrak uhajati kje drugje.Če ugotovi, da gre za nežno bitjece, se izogiba pikanju.Oh, celo kakšna kaplja krvi včasi pride po piku. To je vzel kar v zakup.Kakšnega samo požgečka, pa že imajo občutek, da jih je piknil. Ne ve, da žgečkanje nekatere boli. Naj se tiPko nad tem malo zamisli! Svašta... Nekateri tip(k)oti tu so sposobni celo samokritike... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 preprosto: kdor sodi bo sojen, kr das to dobis... strupi ki so v nas morajo ven.. pac na razlicne nacine... zavest ob tem je pomembna... vedno se vracamo tja... Vsak je lahko pač tak kot si želi biti...maska, vsak problem ki ga nosi, postaja itak težji in težji, dokler ga ne vržemo čez ramo. Za svoj 'kiks' dobimo itak 'fliks' a ne. Ni pošteno, da karkoli obsojamo. Eh, pametujem. Jaz imam tudi občutek, da je fajn mlad fant, ki išče svoje sanje, cilje... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Mene ne moti Seal, moti me, da ženske mislijo, da lahko takega tipa spremenijo, spreobrnejo. Saj ena prava ga lahko, če je tudi z njegove strani. (no, jaz bi že padla na izpitu) SAMO JAZ, TI, ON,..SE ZATO ODLOČIMO Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Zanimivo vas je brati...vsak je nekaj posebnega ,a ne? Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 ne res me zabavas fulkrat, mas tak fajn humor, ko tebe berem, mi grejo veckrat usta tkole naokrog. Pa tud tko si kul, mas fajn energijo, pa lepo ikonco (shizim na soncnice). a pr takemle se spomnis name pol pravs... ja no, saj. ma tele moje drobckane koscicke se kar drzijo Ja me veseli, da te zabavam...Bi pa seveda izkoristil priložnost in pohvalil Marso in Mitjata, ki sta nam pripravila tale prijeten kotiček (sicer res, da je forum virtualna zadeva a se bom vseeno z eno tako prispodobo iz realnega izrazil), ki ga jaz čutim kot eno tako prijetno kmečko kamro polno topline (s tisto lončeno pečjo) in domačih vonjev (recimo po sveže pečenem štrudlu), in seveda vedno s kakšnim prijetnim osebkom v njej... tako, da prav rad pokukam sem... Zatorej še enkrat Hvala Marsa in Mitja.... P.S.1: Seal oprosti, če si zaradi teh objav dobil sladkorno..... P.S.2: Seal, pa ko boš spet menjaval ikono, bi ti toplo priporočil kako bolj sofisticirano... recimo v stilu Rodenovega Misleca...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 s cim pa, na primer? z jetri? z rokami? s slepicem? Kaj res ne veš, ali se samo delaš? Z joshki! Zato pa si jih toliko daje povechevat.Za moshke pa je itaq znano, da imajo radi pametne zhenske.Pa naj splavarski mojster to zanika, che ni res! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Zanimivo vas je brati...vsak je nekaj posebnega ,a ne? tud ti dadika, pa to tko že veš----- Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Ebor, thanx! Sladkorna?Morda tud oni, ki nic sladkarij ne dobi, jezno gleda druge, ki se z njimi basejo, in privoscljivo rece - saj boste vsi sladkorno dobil.kar pa ne pomen, da bi odklonil cokoladko, ce bi jo tud njemu ponudili. Drugac sem pa jaz za slano in kislo, itak, tko da pr men se ni bat kakih sladkornih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 ma ne glih, se vid, da nis glih za astro scene. pa kaj je s tabo zadne cajte.... neki cinizem spregledash....ajajaj.... zlomk....tra....apchih.....lala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 na zdravje rabiš robčke Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 na zdravje rabiš robčke thx rabim dva dobra X-a...pa fajn zhur zlomk....tra....apchih...lala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Mene ne moti Seal, moti me, da ženske mislijo, da lahko takega tipa spremenijo, spreobrnejo.Mene tud K potli zgubljajo energijo s takimi tipi, in vse posploševanje temelji na njihovem obnašanju. Potli pa mi nastradamo. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 thx rabim dva dobra X-a...pa fajn zhur zlomk....tra....apchih...lalaal pa šumadijski čaj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 al pa šumadijski čaj niti ne....k pr tistem dol padesh.....men se pa zhura pa pleshe zlomk....tra...apchih...lala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 vsak človek je zase cvet,nežen, topel in lep, kot kaplja na licu........... pa vsakega se da spremeniti le verjeti moramo kdo mi je pri srcu pa vsak sam ve, ker me čuti,če me pa ne, pa tudi nič hudega........ uživajte, kjerkoli že ste............nekoč se vsi srečamo Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 niti ne....k pr tistem dol padesh.....men se pa zhura pa pleshe zlomk....tra...apchih...lalaja jak pa še pol čakaš na zdravje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 pa kaj je s tabo zadne cajte.... neki cinizem spregledash....ajajaj....zlomk....tra....apchih.....lala ja saj ti tud! to se je ponudlo za komentirat pac. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 A rabita prevajalko, jaz namreč oba zastopim Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Mislim, da bo kar v redu, če to, kar doživljam glede tega foruma in ljudi na njem, zapišem sem. Mogoče je tudi že kje odprta takšna tema, a povedano po resnici, nisem šel iskati. Doživljam namreč neke vrste povezanost z vsemi oz. z večino članov -- ne glede na to, ali se kdo strinja z mano ali ne. To strinjanje je v bistvu irelevantno. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 To strinjanje je v bistvu irelevantno. ja. in ne. kajti 'iste ptice skup' letijo'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 ja. in ne. kajti 'iste ptice skup' letijo'. TOČN TO,ali si ali pa nisi, z nekom v sozvočju.......ta pravi se koj "zavohamo", jaz sem jih našla prve dni,in HVALA JIM:::::::::::::::: Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 ja. in ne. kajti 'iste ptice skup' letijo'. He he, imaš prav. V bistvu nisem bil (dovolj) natančen. Hotel sem reči, da za povezavo med ljudmi, ni relevatno strinjanje, saj smo lahko povezani tudi preko nestrinjanja, nasprotovanja -- možnosti je v bistvu ogromno. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 saj tud moje mnenje je blo preohlapno, Alan..kajti saj ne gre za strinjanje kot taksno (da potem ono zato ne bi drzalo), pac pa za nekaksne vibre tud pa tko... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 saj tud moje mnenje je blo preohlapno, Alan..kajti saj ne gre za strinjanje kot taksno (da potem ono zato ne bi drzalo), pac pa za nekaksne vibre tud pa tko... No, to je to. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 ja, dejansko gre za nivo in kulturo debate, podajanja mnenj, pa ni važno, ali se strinjamo ali ne. Važno je, ali nas debata "potegne", ali se čutimo del nje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.