Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

ja, dejansko gre za nivo in kulturo debate, podajanja mnenj, pa ni važno, ali se strinjamo ali ne. Važno je, ali nas debata "potegne", ali se čutimo del nje xyesx x:Dx

Uh, kakšen močen deja vu sem imel sedaj, ko sem bral ta post, samo ne vidim povezave... xnckrivx Mislim pri sebi, od kje zdaj to...

Possible—but highly unlikely.
Deli na socialnih omrežjih

sladkorno ponavadi ne dobis

samo zarad... in tako dalje...

stekatete? x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja. xyesx :palec:

in ne. x:o)x

kajti 'iste ptice skup' letijo'. xDDx :palec:

Marsa tukaj si mal mim usekala... strinjanje ne strinjanje nima veze... skup grejo uni k o istih temah razpravljajo, ker jih enake stvari zanimajo, zdej al se strinjajo al ne je pa stvar pogledov in osebnih izkušenj... xcivx

samo zarad... in tako dalje...

stekatete? x:px

Jest ne štekam.... vem kaj sem hotu povedat, vem zakaj taka prispodoba, zdej če ste se vi spravel debaterat o medicinskih vidikih, kle sm bos nimam pojma...... x:px

P.S.: Seal bravo odlična ikona......

Helov...

Sem spet mal domov prisel pogledat.. x:)x Zdaj sem najbolj aktiven na Ringaraja.. kjer je tudi forum in so pretezno dekleta na njem.. in ogromno tem je, kjer deklice najdejo svoje moze z drugo pa podobne fore.. torej pravi virtualni raj za mene.. x:Dx x:Dx

Kaj si mislim o posameznikih tukaj?

Marsa.. he he.. :palec: x:Dx x:Dx Kaksen teden ali dva si zelim ziveti z njo...

Free.. :palec: :palec: Za moje pojme odlicno razmislja..

Cigancica.. Zelo seksi in simpaticna.. in humorna.. :2src: :2src:

Ravno tako... hmmm kako ze ma nick.. Jao.. Tista z rdecimi lasmi.. ki ji tip prepozno pride na kosilo, ampak ni nic jezna zaradi tega.. Pa noce se zgoraj brez kopat.. x:Dx No tale je cool :palec:

Sem se spomnil.. Tooooodiiiikaaaaaa

Pesha.. ne vem ce je se kje tuki.. ampak odlicno dekle.. Tudi fizicno mi je zelo vsec :2src:

Pujsa.. sva se vcasih tudi malo kresala.. ampak vse pohvale.. :palec:

Pa njen Trudi.. ki je zelo drugacen od mene.. mogoce sva se zato rada ravsala.. pa mal je bil ljubosumen.. kar ne prenesem ravno najbolje.

Andej.. in Manca.. Svoj cas zelo zanimiva cloveka :palec:

Surangeni... Njej se zahvaljujem za marsikaj izper cca stirih petih let.. Hvala.. in lepa in pametna je tudi.. :palec: :2src:

Klinar.. je spletla nekaj krasnih zadevic za nasega Flipa.. Mimogrede imamo jutri malo zurkico, ker bo v torek star 1 leto.. Hvala Klinar

Piko... ha ha.. :palec: Me je enkrat napizdil pa nic hudga..

Skwo.. Marsikaj sva dozivela... :palec: :palec: Malo komplicira vcasih.. pa kaditi noce nehat.. Bo ze..

SStane in njegova sol.. sta tudi face..

Mushi.. moja Mushi... kako sem na njo pozabil... x:Dx x:Dx Ce sem jaz kuza, je ona macka.. ce sem jaz macek je ona kuza.. x:px In tko se stalno loviva..

Zanima me, ce je Mateja ze odprla cokoladnico.. Je rekla, da me bo obvestila, pa se ni bilo nobenega obvestila.. x?x x!x :palec:

Majica :palec:

Intruder tudi zanimivim.. :palec:

Bern.. odlicni komentarji.. :palec:

In ziher sem jih se nekaj pozabil.. Ko se spomnim pa napisem..

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Marsa tukaj si mal mim usekala... strinjanje ne strinjanje nima veze...

saj sem pol tlele se mal popravla:

saj tud moje mnenje je blo preohlapno, Alan..

kajti saj ne gre za strinjanje kot taksno (da potem ono zato ne bi drzalo), pac pa za nekaksne vibre tud pa tko... xDDx :palec:

No tisti komentar pa je pomenil: sladkorne ne dobis SAMO zarad cukra. dodala sem samo. :)

Sem spet mal domov prisel pogledat..
Heeeeej Tjazy!!!!! x:Xx :palec:
Marsa.. he he.. :palec: x:Dx x:Dx Kaksen teden ali dva si zelim ziveti z njo...

..

:eek: :2src:

(drugac pa: :switz: - ne klic hudica!!! :OO!: x:px)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ko je Ksenia prvic prisla na forum, je bla Otozna, vendar je precej hitro zamenjala s Selene, zdaj enkrat, par mescev nazaj, pa je postala to kar je - Ksenia. xDDx

Ti pa mislis Razocarano.

(:V: xvrtcx)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...