Alan_New 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 ja, dejansko gre za nivo in kulturo debate, podajanja mnenj, pa ni važno, ali se strinjamo ali ne. Važno je, ali nas debata "potegne", ali se čutimo del nje Uh, kakšen močen deja vu sem imel sedaj, ko sem bral ta post, samo ne vidim povezave... Mislim pri sebi, od kje zdaj to... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 to je veckrat tle..pa vse veckrat bo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 sladkorno ponavadi ne dobis zaradi prevelikega uzivanja sladkorja. kokr sm jst sezanjen. ...Drugac sem pa jaz za slano in kislo, itak, tko da pr men se ni bat kakih sladkornih. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 sladkorno ponavadi ne dobissamo zarad... in tako dalje... stekatete? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 kam? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 zakaj pa te to zanima? zato, ker mi greš na kurac, ko se vtikaš vame! raj odjebi, da te nam isku po lublan Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 kdaj sm se pa vate vtiku? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 kdaj sm se pa vate vtiku? pozab, nism več razkurjen, pa res pozab, drugač bodo res nastale težave fejst bod! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 ja. in ne. kajti 'iste ptice skup' letijo'. Marsa tukaj si mal mim usekala... strinjanje ne strinjanje nima veze... skup grejo uni k o istih temah razpravljajo, ker jih enake stvari zanimajo, zdej al se strinjajo al ne je pa stvar pogledov in osebnih izkušenj... samo zarad... in tako dalje... stekatete? Jest ne štekam.... vem kaj sem hotu povedat, vem zakaj taka prispodoba, zdej če ste se vi spravel debaterat o medicinskih vidikih, kle sm bos nimam pojma...... P.S.: Seal bravo odlična ikona...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 kajti 'iste ptice skup' letijo'. Men se je tud že asociiralo - gliha vkup štriha! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Helov... Sem spet mal domov prisel pogledat.. Zdaj sem najbolj aktiven na Ringaraja.. kjer je tudi forum in so pretezno dekleta na njem.. in ogromno tem je, kjer deklice najdejo svoje moze z drugo pa podobne fore.. torej pravi virtualni raj za mene.. Kaj si mislim o posameznikih tukaj? Marsa.. he he.. Kaksen teden ali dva si zelim ziveti z njo... Free.. Za moje pojme odlicno razmislja.. Cigancica.. Zelo seksi in simpaticna.. in humorna.. Ravno tako... hmmm kako ze ma nick.. Jao.. Tista z rdecimi lasmi.. ki ji tip prepozno pride na kosilo, ampak ni nic jezna zaradi tega.. Pa noce se zgoraj brez kopat.. No tale je cool Sem se spomnil.. Tooooodiiiikaaaaaa Pesha.. ne vem ce je se kje tuki.. ampak odlicno dekle.. Tudi fizicno mi je zelo vsec Pujsa.. sva se vcasih tudi malo kresala.. ampak vse pohvale.. Pa njen Trudi.. ki je zelo drugacen od mene.. mogoce sva se zato rada ravsala.. pa mal je bil ljubosumen.. kar ne prenesem ravno najbolje. Andej.. in Manca.. Svoj cas zelo zanimiva cloveka Surangeni... Njej se zahvaljujem za marsikaj izper cca stirih petih let.. Hvala.. in lepa in pametna je tudi.. Klinar.. je spletla nekaj krasnih zadevic za nasega Flipa.. Mimogrede imamo jutri malo zurkico, ker bo v torek star 1 leto.. Hvala Klinar Piko... ha ha.. Me je enkrat napizdil pa nic hudga.. Skwo.. Marsikaj sva dozivela... Malo komplicira vcasih.. pa kaditi noce nehat.. Bo ze.. SStane in njegova sol.. sta tudi face.. Mushi.. moja Mushi... kako sem na njo pozabil... Ce sem jaz kuza, je ona macka.. ce sem jaz macek je ona kuza.. In tko se stalno loviva.. Zanima me, ce je Mateja ze odprla cokoladnico.. Je rekla, da me bo obvestila, pa se ni bilo nobenega obvestila.. x!x Majica Intruder tudi zanimivim.. Bern.. odlicni komentarji.. In ziher sem jih se nekaj pozabil.. Ko se spomnim pa napisem.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Marsa tukaj si mal mim usekala... strinjanje ne strinjanje nima veze...saj sem pol tlele se mal popravla:saj tud moje mnenje je blo preohlapno, Alan..kajti saj ne gre za strinjanje kot taksno (da potem ono zato ne bi drzalo), pac pa za nekaksne vibre tud pa tko... No tisti komentar pa je pomenil: sladkorne ne dobis SAMO zarad cukra. dodala sem samo. Sem spet mal domov prisel pogledat.. Heeeeej Tjazy!!!!! Marsa.. he he.. Kaksen teden ali dva si zelim ziveti z njo... .. (drugac pa: - ne klic hudica!!! :OO!: ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Sej ga ne klicem Marsa.. Sem pozabil Otozno... a je se tuki.. se zivi? Fajna in poguman deklica.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 otozna?Ja, je zdaj ksenia to, se tu, se... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 otozna?Ja, je zdaj ksenia to, se tu, se... cakaj, cakaj. a ni selene ksenia.otozna pa ....?! da ne bom kaj rekla narobe, ampak ne vem tocno za koga so rekli, da ga ni vec med nami....bom raziskala x!x Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Ko je Ksenia prvic prisla na forum, je bla Otozna, vendar je precej hitro zamenjala s Selene, zdaj enkrat, par mescev nazaj, pa je postala to kar je - Ksenia. Ti pa mislis Razocarano. ( ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Ja ja... Selene je bila nazadnje.. Se je pa najbolj spomnim kot Otozne... Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Ko je Ksenia prvic prisla na forum, je bla Otozna, vendar je precej hitro zamenjala s Selene, zdaj enkrat, par mescev nazaj, pa je postala to kar je - Ksenia. a tako, no zdaj mi je jasno Ti pa mislis Razocarano. ( ) ja, ja... Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Ja ja... Selene je bila nazadnje.. Se je pa najbolj spomnim kot Otozne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 no pa se je prkazala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 in bo ostala Ksenia, dokler bo mesto zanjo tule Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 (hvalabogu! ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Ooooo... se zivis.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.