seal 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 .....................in........................naaaaj..........večji burek foruma je.... hmmmmmmm pa ne more bit sam en muc muc Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 .....................in........................naaaaj..........večji burek foruma je.... hmmmmmmm pa ne more bit sam en muc muc a najvechji burek???.....hehejah......njblmickeni vendar..... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Sirov, mesni al vege? Kerkol, ziher pa zlo užitn..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Sirov, mesni al vege? Kerkol, ziher pa zlo užitn..... Burek je pravoslavna pica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 hmmmmmm pa nej bo argo župca Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2006 Oooooooo hvala. kako si ti?tvoje komentarje pa je bilo tudi vedno izziv brati! mushi kuza-macka... hahahahha kaka fajna prispodoba! cat-woman! masra je vsekakor zanimivo drugacna oseba! cigoslava... bern itak obvlada ... ..Marsa.. he he.. Kaksen teden ali dva si zelim ziveti z njo... Free.. Za moje pojme odlicno razmislja.. Cigancica.. Zelo seksi in simpaticna.. in humorna.. Mushi.. moja Mushi... kako sem na njo pozabil... Ce sem jaz kuza, je ona macka.. ce sem jaz macek je ona kuza.. In tko se stalno loviva.. Bern.. odlicni komentarji.. .... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 hmmmmm... jaz si mislim o nekaterih posameznicah na forumi, da bi ga mogle ornk fasat! pol bi blo vse skupaj mal drugače Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 hmmmmm... jaz si mislim o nekaterih posameznicah na forumi, da bi ga mogle ornk fasat! pol bi blo vse skupaj mal drugače Sem tut jst opazila takšne posameznice, se strinjam Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 hmmmmm... jaz si mislim o nekaterih posameznicah na forumi, da bi ga mogle ornk fasat! pol bi blo vse skupaj mal drugače tako tako ne pa neko jamranje skoz...ta bivši pa oni bivši pa... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 ja, pa pujsa pa vsec mi je, da znas, zmores, hoces, ob pol peti zjutraj hoditi na vlak. res, da to zmores in take tvoje reci.Ob taku uri glih ne gre na vlak ...se usede in zadremucka do LJ Uh , presenečena full, kakšne vtise ustvarjam . V bistvu je še kak manj simpatičen del mene, samo to pokasira povečini najdražji . Je pa res, da si želim polnega življenja , ampak včasih vseeno ne gre, če se baterije spraznijo . Pujsa.. sva se vcasih tudi malo kresala.. ampak vse pohvale.. Pa njen Trudi.. ki je zelo drugacen od mene.. mogoce sva se zato rada ravsala.. pa mal je bil ljubosumen.. kar ne prenesem ravno najbolje. ..Ha ha ha ljubosumen pa nisem......a še nisi dojeltega Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Si si mal Pa saj to je kul, kar se mene tiče maš eno naj naj naj bejb na tem forumu.........prav škoda, da ni-sva fraj Se hecam, mal, mal pa še te preslab poznam, da bi vedu, če si jo zaslužiš .......mah, verjetn mam kakega jacka preveč v ta zadnji Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Mick kolikor je slišati v naši vasi.....si ti tud goody Jaz pa si itak, tako, kot vsak zaslužim najboljše Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Lej ga modela, še ne spi....... Ma Pujsa si zasluži najbolje, in če si to zanjo ti.........jaz ful navijam za vaju. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 masra sarma.. saj res, kje pa je kaj mushi?? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2006 kako flat? ne vem. zivi... upam pa, da je zdrava, srecna! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Sirov, mesni al vege? Kerkol, ziher pa zlo užitn..... glede na to, da verjetno nisi obrezan....sirchkou zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Ko vas tkole včasih berem mam občutk da ni bolj zafrustrirano potrebnih bab, kokr so tle gor, ko se vn mečejo pa kr neki bluzijo same ne vejo o čem, da o tipčkih ne govorim,pa kolk jim sede hvala vsem skup, ko da je tale forum droga za filanje k ga zuni ne dobijo, ha ha ha ... jao ste revčki no tolk od mene k živim drugač :xx!: pomoje so same grdobavše tle gor saj po slikah sodeč Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 a tvoja slika je tle gor?in kako drugače živiš od mene?lep dan ti želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Ko vas tkole včasih berem mam občutk da ni bolj zafrustrirano potrebnih bab, kokr so tle gor, ko se vn mečejo pa kr neki bluzijo same ne vejo o čem, da o tipčkih ne govorim,pa kolk jim sede hvala vsem skup, ko da je tale forum droga za filanje k ga zuni ne dobijo, ha ha ha ... jao ste revčki no tolk od mene k živim drugač :xx!: pomoje so same grdobavše tle gor saj po slikah sodeč Potem pa napiš kako živiš... Da se naučimo od tebe... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Potem pa napiš kako živiš... Da se naučimo od tebe... spopluvaš kaj počnejo oz. kako živijo drugi in si dopoveduješ da je edino tvoj način praviln ko fijakerski kojn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 spopluvaš kaj počnejo oz. kako živijo drugi in si dopoveduješ da je edino tvoj način praviln ko fijakerski kojn Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ID-ka 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Ko vas tkole včasih berem mam občutk da ni bolj zafrustrirano potrebnih bab, kokr so tle gor, ko se vn mečejo pa kr neki bluzijo same ne vejo o čem, da o tipčkih ne govorim,pa kolk jim sede hvala vsem skup, ko da je tale forum droga za filanje k ga zuni ne dobijo, ha ha ha ... jao ste revčki no tolk od mene k živim drugač :xx!: pomoje so same grdobavše tle gor saj po slikah sodeč Kaj pa potem ti počneš na tem forumu? Citiraj History must repeat itself because we pay such little attention to it the first time.Blackie Sherrod Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Ko vas tkole včasih berem mam občutk da ni bolj zafrustrirano potrebnih bab, kokr so tle gor, ko se vn mečejo pa kr neki bluzijo same ne vejo o čem, da o tipčkih ne govorim,pa kolk jim sede hvala vsem skup, ko da je tale forum droga za filanje k ga zuni ne dobijo, ha ha ha ... jao ste revčki no tolk od mene k živim drugač :xx!: pomoje so same grdobavše tle gor saj po slikah sodeč Temu se drugače reče prijaznost Pa pri 100 + nekaj objavah na forumu, prav ne vem kako drugače živiš? Pa ni treba odpisat, me ne zanima. Mam zados za počet Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Kaj pa potem ti počneš na tem forumu? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.