Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

.....................in........................naaaaj..........večji burek foruma je.... xscratchx hmmmmmmm pa ne more bit sam en :lol:

muc muc x:Xx x:o)x

:vragec:

a najvechji burek???.....hehe

jah......njblmickeni vendar..... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

Oooooooo hvala. x:)x kako si ti?

tvoje komentarje pa je bilo tudi vedno izziv brati! :palec:

mushi :vio: x:Xx kuza-macka... hahahahha kaka fajna prispodoba! x:Dx :palec: cat-woman! x8Dx

masra je vsekakor zanimivo drugacna oseba! :palec:

cigoslava... :8): x:Xx

bern itak obvlada ... :palec:

..Marsa.. he he.. :palec: x:Dx x:Dx Kaksen teden ali dva si zelim ziveti z njo...

Free.. :palec: :palec: Za moje pojme odlicno razmislja..

Cigancica.. Zelo seksi in simpaticna.. in humorna.. :2src: :2src:

Mushi.. moja Mushi... kako sem na njo pozabil... x:Dx x:Dx Ce sem jaz kuza, je ona macka.. ce sem jaz macek je ona kuza.. x:px In tko se stalno loviva..

Bern.. odlicni komentarji.. :palec:

....

hmmmmm... jaz si mislim o nekaterih posameznicah na forumi, da bi ga mogle ornk fasat! :lol: pol bi blo vse skupaj mal drugače ;)

:lol: x:o)x

Sem tut jst opazila takšne posameznice, se strinjam :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

hmmmmm... jaz si mislim o nekaterih posameznicah na forumi, da bi ga mogle ornk fasat! :lol: pol bi blo vse skupaj mal drugače ;)

:lol: x:o)x

x:px tako tako ne pa neko jamranje skoz...ta bivši pa oni bivši pa... :inocent:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ja, pa pujsa pa vsec mi je, da znas, zmores, hoces, ob pol peti zjutraj hoditi na vlak. res, da to zmores :medal: xsuperx in take tvoje reci.

Ob taku uri glih ne gre na vlak xrolleyesx :vragec: ...se usede in zadremucka do LJ x:Dx xDDx

Uh :eek: x:Ix , presenečena full, kakšne vtise ustvarjam :inocent: . V bistvu je še kak manj simpatičen del mene, samo to pokasira povečini najdražji x:Dx x:o)x x;)x . Je pa res, da si želim polnega življenja , ampak včasih vseeno ne gre, če se baterije spraznijo x;)x .

:sori: :cry: :wOOt:

Pujsa.. sva se vcasih tudi malo kresala.. ampak vse pohvale.. :palec:

Pa njen Trudi.. ki je zelo drugacen od mene.. mogoce sva se zato rada ravsala.. pa mal je bil ljubosumen.. kar ne prenesem ravno najbolje.

..

Ha ha ha :vragec: ljubosumen pa nisem......a še nisi dojeltega xrolleyesx :vragec: :o|o:

Si si mal :vragec: Pa saj to je kul, kar se mene tiče maš eno naj naj naj bejb na tem forumu.........prav škoda, da ni-sva fraj x:o)x x:Dx Se hecam, mal, mal pa še te preslab poznam, da bi vedu, če si jo zaslužiš :vragec:.......mah, verjetn mam kakega jacka preveč v ta zadnji x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ko vas tkole včasih berem mam občutk da ni bolj zafrustrirano potrebnih bab, kokr so tle gor, ko se vn mečejo pa kr neki bluzijo same ne vejo o čem, da o tipčkih ne govorim,pa kolk jim sede hvala vsem skup, ko da je tale forum droga za filanje k ga zuni ne dobijo, ha ha ha ... jao ste revčki no tolk od mene k živim drugač :xx!: pomoje so same grdobavše tle gor saj po slikah sodeč :o|o: x:Dx
sem najlepša in najboljša kreacija narave :))))

Ko vas tkole včasih berem mam občutk da ni bolj zafrustrirano potrebnih bab, kokr so tle gor, ko se vn mečejo pa kr neki bluzijo same ne vejo o čem, da o tipčkih ne govorim,pa kolk jim sede hvala vsem skup, ko da je tale forum droga za filanje k ga zuni ne dobijo, ha ha ha ... jao ste revčki no tolk od mene k živim drugač :xx!: pomoje so same grdobavše tle gor saj po slikah sodeč :o|o: x:Dx

xsrcx x:Xx x:Dx

Potem pa napiš kako živiš... x:Dx x:o)x

Da se naučimo od tebe... x:Xx x:Xx x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Kaj pa potem ti počneš na tem forumu? x;)x

History must repeat itself because we pay such little attention to it the first time.

Blackie Sherrod

Temu se drugače reče prijaznost :o|o:

Pa pri 100 + nekaj objavah na forumu, prav ne vem kako drugače živiš?

Pa ni treba odpisat, me ne zanima. Mam zados za počet

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...