Tjazy 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Ne razumem zakaj se vas je tale post dotaknil? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Zato, Tjazy, k ga je ta najbl fejst bejba (vizualno in notranje) na forumu napisala. Pol pa vsi v jok in na drevo. Zafrustrirana, nenabrisana grdavša Pika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Ko vas tkole včasih berem mam občutk da ni bolj zafrustrirano potrebnih bab, kokr so tle gor, ko se vn mečejo pa kr neki bluzijo same ne vejo o čem, da o tipčkih ne govorim,pa kolk jim sede hvala vsem skup, ko da je tale forum droga za filanje k ga zuni ne dobijo, ha ha ha ... jao ste revčki no tolk od mene k živim drugač :xx!: pomoje so same grdobavše tle gor saj po slikah sodeč ...he,he....mentalna pubertetnica,.....sorči, ampak mi nekako ne gre v mojo lepo markatno glavico,.....kaj te je prineslo okoli,....celo večkrat po malem kot vidim,.....pa malce me je zaskrbelo,...ne bi zamenjala okulista??,.....ta ti očitno ni ustrezen Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Pa res vsi odgovarjate na to provokacijo.Chill! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Pa res vsi odgovarjate na to provokacijo.Chill! ....eee,...če se pa bliža lunin mrk,.....v nasvetih piše, da je treba pomagat "ubogim na duhu",....tko da, se trudimo kakor pač zmoremo! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Zato, Tjazy, k ga je ta najbl fejst bejba (vizualno in notranje) na forumu napisala. Pol pa vsi v jok in na drevo. Zafrustrirana, nenabrisana grdavša Pika. Aja... zato... OK! Ha ha ha ljubosumen pa nisem......a še nisi dojeltega Aaa.. si se tuki tii.. Ne nisem tega dojel.. tezko bom.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 ha ha, he he ko mačku stopimo na rep, zacvili............ imejte se lepo in uživajte dan Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 joj, jaz si grem kar štrik kupit. mislim, če modratrobencica pravi, da ne znamo živet in da smo grdi, pol ne preostane nič drugega. joj joj, ljudje me vedno bolj presenečajo. kmalu me več z ničimer ne bojo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 spopluvaš kaj počnejo oz. kako živijo drugi in si dopoveduješ da je edino tvoj način praviln ko fijakerski kojn To pa ne znam... Ne razumem zakaj se vas je tale post dotaknil? Zakaj?Vedno se rad kaj novega naučim... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 joj, jaz si grem kar štrik kupit. mislim, če modratrobencica pravi, da ne znamo živet in da smo grdi, pol ne preostane nič drugega. joj joj, ljudje me vedno bolj presenečajo. kmalu me več z ničimer ne bojo. joj, joj če si moraš pa zarad tega štrik kupit :xx!: ma ne ga srat, vsak tele ima svoj vesele ti uživaj zase in ne se ozirat na take,razen če ne spadaš med te, k jih trobentica opisuje......... ma me že ne, si vedno najdemo take, da nas zadovoljijo, kajne? Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 saj, zato sem pa napihnila, ker taka "močna" mnenja nič ne veljajo. kam spadam - ja nikamor, saj sem čisto zase, v svojem svetu. in tako je prav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Vsi ste svoje masti vredni Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 saj, zato sem pa napihnila, ker taka "močna" mnenja nič ne veljajo. kam spadam - ja nikamor, saj sem čisto zase, v svojem svetu. in tako je prav.To s zato rekla, k že dolg nis bla pošten nabrisana. Trobenta, povej ji! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Kaj je sedaj to!Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakhut, kje si? Kar neke jugovičke in cigice tukaj na forumu! Kje si, da narediš nekaj reda? A veš, da cigani sploh nimajo smisla za rock, pa elektronika jim je deveta skrb? A si jih že kdaj videl v K4? Jaz ne. Še sebe nisem nikoli tam videl. A ste pr'seb al' pa sedaj morda niste doma? Če se kdo sprašuje, kaj je s Pikom - ne vem! Tudi ne vem, zakaj sem si šel v petek izposodit Ando Drom - Phari Mamo in ga zadnje 5 dni vsaj 10x zavrtel!(matr pa 4. komad me sploh dobr zarola!) P.P. Če kdo čuje Cigančico - Helov... Cigancica.. Zelo seksi in simpaticna.. in humorna.. . cigoslava... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 santosse mi zdi ok,iskren,direkten,smisla za humor ma tud dost.... borec,ki se bori fizicno in psihicno.vcasih imam obcutek ,da ga lahko resni problemi mal zatolcejo in le ni tolk stabilen ,kot izgleda,vendar ne obupa ...se bori naprej in cenim to.ne dopusti se potolci do konca.... ceprav izgleda siguren vase,ponosen...mislim ,da ima nezho dusho,je obchutljiv in ga marsikaj lahko hitro prizadane.veliko razmislja o svojem obstoju in ve da je tu,na tem svetu rojen z razlogom...le vcasih ,ko je mal kaksen slab planetni vpliv(depresiven)-takrat pozabi ,da je cudovit,ljubljen in pozitiven....kakorkoli obrnem je po moje ok dushca sstane-evo ti roza barvo simpaticen ,druzhaben,zajebant vse ok,vse pet,vendar vchasih mal pretirava s to soljo.sstane,sej obstajajo tud debate ,kjer ni mus omenjati sol sej vesh,treba mal najt mejo med ponujanjem in vsiljevanjem....vchas mal pretiravash se mi zdi,s tem lahko ljudi clo odvrnesh od tebe in soli....sam nasvet,drgach si mi cool Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2006 no vids, ce bi jst to povedu bi bli usi uzaljeni sam jest nebi tko nezno povedu glih... ampak sej se trudm no... ja, KAKO povedat je umetnost! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 no vids, ce bi jst to povedu bi bli usi uzaljeni sam jest nebi tko nezno povedu glih... ampak sej se trudm no... ja, KAKO povedat je umetnost! Noo tole tudi mene vcasih muci.. Ker ce povem tocn tko, kot mislim.. ziher kdo kje zacvili.. tko da moram zmeraj nekaj mutit.. pa se vedno kdo zacvili.. Kako hudica povedat, da bi bilo OK!?! Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 tko da ze mislis ok. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Noo tole tudi mene vcasih muci.. Ker ce povem tocn tko, kot mislim.. ziher kdo kje zacvili.. tko da moram zmeraj nekaj mutit.. pa se vedno kdo zacvili.. Kako hudica povedat, da bi bilo OK!?! samo po pravic brez bluzenja, pa nakladanja,sam kaj ko moški običajno nočjo povedat direkt,vedno nekaj ostaja skrito in to me moti............. :xx!: ja dons ni moj dan Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Ja.. pojdi rajs palvat... Moski nocjo povedat direkt.. ?! Ne vem.. odvisno je od tega, kaj zelijo povedat in cesa ne zelijo.. Ziher ti moski, ki ima se eno deklico nikje.. ne bo to povedal direkt, kadar ima namen biti s teboj tudi v bodoce.. Ce pa nima tega namena, pa ti bo povedal direkt.. da potem ti pustis njega.. in njemu ni potrebno naredit tega neprijetnega opravila.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Ja.. pojdi rajs palvat... Moski nocjo povedat direkt.. ?! Ne vem.. odvisno je od tega, kaj zelijo povedat in cesa ne zelijo.. Ziher ti moski, ki ima se eno deklico nikje.. ne bo to povedal direkt, kadar ima namen biti s teboj tudi v bodoce.. Ce pa nima tega namena, pa ti bo povedal direkt.. da potem ti pustis njega.. in njemu ni potrebno naredit tega neprijetnega opravila.. ma ne nakladat, poveste sam tisto kar vam paše.......sicer pa ponavad dobiš odgovor, če ne razumeš, ni vredno razglabljat....pa ne morm it plavat, k ne morem dobit dopusta...za vikend bom šla plavat in se zabavat... še vedno trdim, da redki moški povedo resnico, tako kot je brez olepševanja...tko to je menei če neki ni prav povem, tako kot vidim, čutim,sprejemam> stvari ali pa ljudi Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Ja.. bo kar drzalo.. Pac tko je.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2006 strinjam.kot otrok, ce ga vzgajamo pogojno, bo zacel lagati. ce prijateljsko in zaupljivo bo iskal nasvet.ce zenksa moksemu rece ne smes me vrati sicer ne bom s tabo, bo on lagal in ne povedal da vara. meni nekka logicno. Ja.. pojdi rajs palvat... Moski nocjo povedat direkt.. ?! Ne vem.. odvisno je od tega, kaj zelijo povedat in cesa ne zelijo.. Ziher ti moski, ki ima se eno deklico nikje.. ne bo to povedal direkt, kadar ima namen biti s teboj tudi v bodoce.. Ce pa nima tega namena, pa ti bo povedal direkt.. da potem ti pustis njega.. in njemu ni potrebno naredit tega neprijetnega opravila.. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 .. edini kekec si... edini pa zhe ni.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 oni na wC je šeu, tale na eC pa ne tut un na "...ck" she kr kle binglja..... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.