free 15. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2006 se ti niti sanja ne... kaj vse tebe moti... blazno! kot odprta knjiga ... zelo citljiv. kdaj s te ti kako babo meu? aja, pa nauči se že enkrat citirat tak, da bo citat zgoraj ne pa spodaj... edini kekec si... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2006 you know! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2006 na: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ma dej, trdim da ste tipi še vedno vsi isti.......redko se najde primer , ki izstopa iz množice........in taki me privlačijo, in so luč, ki sveti in daje upanje,da res še ni vse izgubljeno na tem svetu............. pa o varanju sploh nismo govorili ali lagali.........pišem o tem, da moški zatiskate oči pred resnico in si je ne priznate samisemi, kaj šele kaki bejbi, ki ........................... vsi in vsak posebej uživajte dan, kot ga znate in zmorete...saj ste fajn, eni pa sploh IZJEMNI Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 A ti to mene opisuješ, čeprav sem drugače zelo skromen, sem se prepoznal v določenih delih tvojega posta A se ti ne zdi da se zelo visok ceniš???uživi Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ko bi se vsaj.... Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ma dej, trdim da ste tipi še vedno vsi isti.......redko se najde primer , ki izstopa iz množice........in taki me privlačijo, in so luč, ki sveti in daje upanje,da res še ni vse izgubljeno na tem svetu............. pa o varanju sploh nismo govorili ali lagali.........pišem o tem, da moški zatiskate oči pred resnico in si je ne priznate samisemi, kaj šele kaki bejbi, ki ........................... vsi in vsak posebej uživajte dan, kot ga znate in zmorete...saj ste fajn, eni pa sploh IZJEMNI ma dej... malo razmisli pa bos videla, da si zaradi ene svoje izkusnje, ki niti ni bila slaba.. ampak krasna.. zdaj zmetala vse moske v en kos.. Zelo nespametno.. Debatam ki se osredotoca na spol ni smiselna.. Lahko se osredotocis na doloceno osebi, ki je lahko zenskega ali moskega spola.. nikakor pa ne tkole.. moski so taksni.. zenske so taksne.. Ne pozabi, da v bistvu zenske vzgajate moske,.. tko da ce ti kaj ni prav.. se kar na zenske obrni.. tko da ze mislis ok. Ja... ha ha.. Sej jaz mislim, da mislim ok.. samo drugi mislijo, da ne mislim ok.. ker ce bi jaz mislil ok.. pol bi drugi mislili, da mislijo, da jaz ne mislim, ker ce mislim.. pol bi mislili, da ne mislim... Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ma dej, trdim da ste tipi še vedno vsi isti.......redko se najde primer , ki izstopa iz množice........in taki me privlačijo, in so luč, ki sveti in daje upanje,da res še ni vse izgubljeno na tem svetu............. pa o varanju sploh nismo govorili ali lagali.........pišem o tem, da moški zatiskate oči pred resnico in si je ne priznate samisemi, kaj šele kaki bejbi, ki ........................... vsi in vsak posebej uživajte dan, kot ga znate in zmorete...saj ste fajn, eni pa sploh IZJEMNI Živjo LeOna4u, kako si kaj?Lej, saj se nebi odzval na tvoj prispevek, ker je to kaj si misliš o moških, popolnoma tvoj osebni problem, samo bi te pa opozoril na to, da nismo isti, ko bi vsaj napisala, da smo enaki ali podobni.... Osebno mislim, da je vsak unikat (tako moški, kot ženske), koneckoncev, če ne drugega imamo vsaj različno DNK kajne ....Pa lep dan ti želim.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ma dej, trdim da ste tipi še vedno vsi isti....... Ojla Leona4u A veš, da se mi zdi, da maš kr prou, če bi mal dopolnu stavek in bi reku "trdim, da ste tipi, ki se mi dogajate, še vedno vsi enaki". Zakva se mi tko zdi? K si bla mejhna, so po teb pisal tisti, ki so ti bli najbližji /ponavad starši, bratci, sestrce, dedki, babice, pa tud tete, strici, sosedje, mulci okol tebe/ in so ti vrisal slikco, k je sestavljena iz lepih in manj lepih detajlov. Ker prej "odrasteš", preden to slikco popravš v tako, kt bi ti rada, pol iščeš čist podzavestno take tipe, ki tej obstoječi slikci ustrezajo, ker jo samo z njihovo pomočjo lahko popravš na tako, kt jo češ. Se prav, da so tipoti konglomerat teh, k so ti bli najbližji /ponavad starši/. Zdej, če se tega zavedaš, pol s takim tipom lahko popravš, kar maš za popravt in se ti neha dogajat, če pa ga šutneš preč že prej, se ti bo zgodu glih tak znova in znova...slikci ustrezno. Zato se enim stalno dogajajo pijanci, grobijani, vrtnarji /sadilci rožic/...pa tko. Kva se teb zdi? butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 super sem......pa nobenih problemov nimam, sploh ta trenutek in zdaj ne,imam pa določene želje:) in vidim oz. berem....da sem napisala nekaj, kar vas je prizadelo,čutim tako....... nisem mislila ISTI v smislu podobe, zunanjosti.... imate moški več ali manj isto oz. če se bolje sliši enako razmišljanje.....in res je razlika v moškem in ženskem razmišljanju mogoče narobe razmišljam, mogoče stvari ne dojamem tako kot vi.........zato pa vprašam za nasvet in se ne trudim brati zemljevida, če se mi zdi prekompliciran?Ali je to slabost? iskrenost je nekaj dobrega, vsaj zame.......... fantje , prav lep pozdrav vsem enim pa še prav posebnega Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Ojla Leona4u A veš, da se mi zdi, da maš kr prou, če bi mal dopolnu stavek in bi reku "trdim, da ste tipi, ki se mi dogajate, še vedno vsi enaki". Zakva se mi tko zdi? K si bla mejhna, so po teb pisal tisti, ki so ti bli najbližji /ponavad starši, bratci, sestrce, dedki, babice, pa tud tete, strici, sosedje, mulci okol tebe/ in so ti vrisal slikco, k je sestavljena iz lepih in manj lepih detajlov. Ker prej "odrasteš", preden to slikco popravš v tako, kt bi ti rada, pol iščeš čist podzavestno take tipe, ki tej obstoječi slikci ustrezajo, ker jo samo z njihovo pomočjo lahko popravš na tako, kt jo češ. Se prav, da so tipoti konglomerat teh, k so ti bli najbližji /ponavad starši/. Zdej, če se tega zavedaš, pol s takim tipom lahko popravš, kar maš za popravt in se ti neha dogajat, če pa ga šutneš preč že prej, se ti bo zgodu glih tak znova in znova...slikci ustrezno. Zato se enim stalno dogajajo pijanci, grobijani, vrtnarji /sadilci rožic/...pa tko. Kva se teb zdi? butl tebe, sem pa že kar mal pogrešala veš? očitno se ti je včeraj popoldne hudo kolcalo ne strinjam se popolnoma s teboj, ja je pa res, da se mi trenutno dogajajo eni in isti al pa enaki tipi....v moji naravi je veliko ženskosti, sočutja, ljubezni in romantike pol se mi pa taki, ki jim to odgovarja napopajo........pa nikol to niso grobijani, pijanci, mafijozoti.......ampak sam fejst tipi.....ko ne dobijo tistega kar želijo ali si ne priznajo, da želijo, jo pa popihajo......ker pa v meni prevladuje idealizem in ljubezen z močnim sentimentalnim pridihom in ne toliko senzualizem pol sem pa tam kjer semveš ko se na nekoga navežem sem vdana in to pol pričakujem tudi od nasprotne strani....če pa tako ne more biti pa želim, da se to pove in naj gre vsak svojo pot....... ej čaki, a ni to tema o posameznikih na forumu?tolk Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 tebe, sem pa že kar mal pogrešala veš? očitno se ti je včeraj popoldne hudo kolcalo ne strinjam se popolnoma s teboj, ja je pa res, da se mi trenutno dogajajo eni in isti al pa enaki tipi.... zakaj pa? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 super sem......pa nobenih problemov nimam, sploh ta trenutek in zdaj ne,imam pa določene želje:) in vidim oz. berem....da sem napisala nekaj, kar vas je prizadelo,čutim tako....... nisem mislila ISTI v smislu podobe, zunanjosti.... imate moški več ali manj isto oz. če se bolje sliši enako razmišljanje.....in res je razlika v moškem in ženskem razmišljanju mogoče narobe razmišljam, mogoče stvari ne dojamem tako kot vi.........zato pa vprašam za nasvet in se ne trudim brati zemljevida, če se mi zdi prekompliciran?Ali je to slabost?iskrenost je nekaj dobrega, vsaj zame.......... fantje , prav lep pozdrav vsem enim pa še prav posebnega Ojla LeOna4u,Ne vem na koga si ciljala, ko si napisala, da si prizadela... mene ni nič v tvojem pisanju prizadelo, hotel sem samo poudarit, da se "isto" se nanaša lahko le na en osebek (en in isti...), "enako" je primerjanje kaj imata dva ali več osebkov enako.. podobno pa.... itak..Sigurno se strinjam, da je razmišljanje ženske različno od razmišljanja moškega... konec koncev imamo različne vzgojitelje (vzornike), kajne... Ženske vzgajate moške (na sina ima največji vpliv mama), moški pa vzgajamo ženske (se pravi hčerke...) in seveda je problem dostikrat, ker se išče nekega idealnega partnerja po vzorcu vzornika (ženska išče po vzoru očeta, moški po vzoru mame...) samo o tem so že stari grki veliko napisali, tako, da ne bom kaj dosti razpredal...Lep dan želim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 zakaj pa? ZATO, ker imaš simpatične poste in se ob njih nasmejim........na koncu ugotovim, da je več ali manj res, tako kot pišeš.... Ojla LeOna4u,Ne vem na koga si ciljala, ko si napisala, da si prizadela... mene ni nič v tvojem pisanju prizadelo, hotel sem samo poudarit, da se "isto" se nanaša lahko le na en osebek (en in isti...), "enako" je primerjanje kaj imata dva ali več osebkov enako.. podobno pa.... itak..Sigurno se strinjam, da je razmišljanje ženske različno od razmišljanja moškega... konec koncev imamo različne vzgojitelje (vzornike), kajne... Ženske vzgajate moške (na sina ima največji vpliv mama), moški pa vzgajamo ženske (se pravi hčerke...) in seveda je problem dostikrat, ker se išče nekega idealnega partnerja po vzorcu vzornika (ženska išče po vzoru očeta, moški po vzoru mame...) samo o tem so že stari grki veliko napisali, tako, da ne bom kaj dosti razpredal...Lep dan želim... vsak se sam najde, če se želi......oki, beseda isti ..napaka ... se strinjam.....kar se razmišljanja tiče, zagovarjam svoje mnenje.......v odnosih nam spodleti, ker moški ne razumejo, zakaj mu žena, dekle, partnerka ni bolj podobna in pa zato, ker ženska...pričakuje, da bo mož, fant, partner ravnal prav tako kot ona........in tukaj pravim, so razmišljanja in početje moških enaka........... pa lep večer Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2006 isces drugacnost, posebnost v moskih. .. a pravzaprav isces drugacnost v sebi. zenske velikokrat svoje zelje projecirajo na moske, to kar niso same iscejo in pricakujejo od njih. svoje junake.zalostno. pogojna ljubezen. toda tudi realno na nek nacin. mevze nihce ne mara. smo samo vasa reflekisija, tako kot ste vi nasa. ma dej, trdim da ste tipi še vedno vsi isti.......redko se najde primer , ki izstopa iz množice........in taki me privlačijo, in so luč, ki sveti in daje upanje,da res še ni vse izgubljeno na tem svetu............. pa o varanju sploh nismo govorili ali lagali.........pišem o tem, da moški zatiskate oči pred resnico in si je ne priznate samisemi, kaj šele kaki bejbi, ki ........................... vsi in vsak posebej uživajte dan, kot ga znate in zmorete...saj ste fajn, eni pa sploh IZJEMNI Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 je pa res, da se mi trenutno dogajajo eni in isti al pa enaki tipi.... zakaj pa? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2006 strinjam! vzorec: ce sm tak in tak me ne marajo. ce nisem tudi ne ma dej... malo razmisli pa bos videla, da si zaradi ene svoje izkusnje, ki niti ni bila slaba.. ampak krasna.. zdaj zmetala vse moske v en kos.. Zelo nespametno.. Debatam ki se osredotoca na spol ni smiselna.. Lahko se osredotocis na doloceno osebi, ki je lahko zenskega ali moskega spola.. nikakor pa ne tkole.. moski so taksni.. zenske so taksne.. Ne pozabi, da v bistvu zenske vzgajate moske,.. tko da ce ti kaj ni prav.. se kar na zenske obrni.. kul! Ojla Leona4u A veš, da se mi zdi, da maš kr prou, če bi mal dopolnu stavek in bi reku "trdim, da ste tipi, ki se mi dogajate, še vedno vsi enaki". Zakva se mi tko zdi? K si bla mejhna, so po teb pisal tisti, ki so ti bli najbližji /ponavad starši, bratci, sestrce, dedki, babice, pa tud tete, strici, sosedje, mulci okol tebe/ in so ti vrisal slikco, k je sestavljena iz lepih in manj lepih detajlov. Ker prej "odrasteš", preden to slikco popravš v tako, kt bi ti rada, pol iščeš čist podzavestno take tipe, ki tej obstoječi slikci ustrezajo, ker jo samo z njihovo pomočjo lahko popravš na tako, kt jo češ. Se prav, da so tipoti konglomerat teh, k so ti bli najbližji /ponavad starši/. Zdej, če se tega zavedaš, pol s takim tipom lahko popravš, kar maš za popravt in se ti neha dogajat, če pa ga šutneš preč že prej, se ti bo zgodu glih tak znova in znova...slikci ustrezno. Zato se enim stalno dogajajo pijanci, grobijani, vrtnarji /sadilci rožic/...pa tko. Kva se teb zdi? butl ja. zelje mas! zakaj? super sem......pa nobenih problemov nimam, sploh ta trenutek in zdaj ne,imam pa določene želje:) in vidim oz. berem....da sem napisala nekaj, kar vas je prizadelo,čutim tako....... nisem mislila ISTI v smislu podobe, zunanjosti.... imate moški več ali manj isto oz. če se bolje sliši enako razmišljanje.....in res je razlika v moškem in ženskem razmišljanju mogoče narobe razmišljam, mogoče stvari ne dojamem tako kot vi.........zato pa vprašam za nasvet in se ne trudim brati zemljevida, če se mi zdi prekompliciran?Ali je to slabost?iskrenost je nekaj dobrega, vsaj zame.......... fantje , prav lep pozdrav vsem enim pa še prav posebnega kako tipicno! vprasanje je zakaj!? se navezes, si vdana... tip pa se noce vezat in ni vdan. ker dek tebe se noce vezat in bit vdan, temvec svoboden! je vprasaje! vezanost.... ze sama beseda pove. ljudje velikokrat hocemo vezavo! vezava ni svoboda. pomoje. stremimo k temu da nismo ezani, in da vseeno ljubimo!ce je vezava, ce je prisila, ce so pogoji, ne more biti ljubezni... brezpogojne ljubezni. torej, ce moski priznamo da smo taki kot pravis, je po tej logiki krivda na strani zenske, ker hoce vezavo, kr hoce nase vezati.duh je svoboden, nikoli ni vezan. zakaj ujeti duha!? tebe, sem pa že kar mal pogrešala veš? očitno se ti je včeraj popoldne hudo kolcalo ne strinjam se popolnoma s teboj, ja je pa res, da se mi trenutno dogajajo eni in isti al pa enaki tipi....v moji naravi je veliko ženskosti, sočutja, ljubezni in romantike pol se mi pa taki, ki jim to odgovarja napopajo........pa nikol to niso grobijani, pijanci, mafijozoti.......ampak sam fejst tipi.....ko ne dobijo tistega kar želijo ali si ne priznajo, da želijo, jo pa popihajo......ker pa v meni prevladuje idealizem in ljubezen z močnim sentimentalnim pridihom in ne toliko senzualizem pol sem pa tam kjer semveš ko se na nekoga navežem sem vdana in to pol pričakujem tudi od nasprotne strani....če pa tako ne more biti pa želim, da se to pove in naj gre vsak svojo pot....... ej čaki, a ni to tema o posameznikih na forumu?tolk li je uspeh v tm da moksega spremenis? ali v tem, da to vidis in spremenis tvoj odnos to tega!?iin tako pustis moznost tudi njemu, da se sam spremeni, ce se. ZATO, ker imaš simpatične poste in se ob njih nasmejim........na koncu ugotovim, da je več ali manj res, tako kot pišeš.... vsak se sam najde, če se želi......oki, beseda isti ..napaka ... se strinjam.....kar se razmišljanja tiče, zagovarjam svoje mnenje.......v odnosih nam spodleti, ker moški ne razumejo, zakaj mu žena, dekle, partnerka ni bolj podobna in pa zato, ker ženska...pričakuje, da bo mož, fant, partner ravnal prav tako kot ona........in tukaj pravim, so razmišljanja in početje moških enaka........... pa lep večer Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 še vedno trdim, da redki moški povedo resnico, tako kot je brez olepševanja...tko to je Dej, vpraši me neki, da vidm, če maš prav..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Zdej ga je naj...... Strelci zlo redko ovinkarimo, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 mene tut kateri dan je danes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 isces drugacnost, posebnost v moskih. .. a pravzaprav isces drugacnost v sebi. zenske velikokrat svoje zelje projecirajo na moske, to kar niso same iscejo in pricakujejo od njih. svoje junake.zalostno. pogojna ljubezen. toda tudi realno na nek nacin. mevze nihce ne mara. smo samo vasa reflekisija, tako kot ste vi nasa. to da sem drugačna v sebi, vem......da je pa moj moški nekaj posebnega, to pa itak in je točno tak kot si ga želim in ga zato ne spreminjam, ker ga ni potrebno spreminjati......greva z roko v roki zakaj pa?Dragi moj Butl, to pa tipe vpraš! Nimam lepila, da bi si jih jaz prilepila, prilepijo se sami............enaki al pa isti, kokr hočeš razumet strinjam! vzorec: ce sm tak in tak me ne marajo. ce nisem tudi ne kul! ja. zelje mas! zakaj? kako tipicno! vprasanje je zakaj!? se navezes, si vdana... tip pa se noce vezat in ni vdan. ker dek tebe se noce vezat in bit vdan, temvec svoboden! je vprasaje! vezanost.... ze sama beseda pove. ljudje velikokrat hocemo vezavo! vezava ni svoboda. pomoje. stremimo k temu da nismo ezani, in da vseeno ljubimo!ce je vezava, ce je prisila, ce so pogoji, ne more biti ljubezni... brezpogojne ljubezni. torej, ce moski priznamo da smo taki kot pravis, je po tej logiki krivda na strani zenske, ker hoce vezavo, kr hoce nase vezati.duh je svoboden, nikoli ni vezan. zakaj ujeti duha!? li je uspeh v tm da moksega spremenis? ali v tem, da to vidis in spremenis tvoj odnos to tega!?iin tako pustis moznost tudi njemu, da se sam spremeni, ce se. sem kakršna sem in taka sem si všeč in to sem JAZ, da bi bla drugim všeč, tistim ki jim nisem? naj pogledajo stran... Ja imam ŽELJE! veliko želja! A ti nimaš nobene?? ja ko nekoga ljubim sem vdana in to pokažem, nikoli pa nekoga ne silim in ne omejujem v ljubezen do mene, hočem pa odkrit ZATO na odkrit ZAKAJ, Jasno? in tu ni nobenih pogojev, da nekaj mora biti, kar si moški ne želi...... Dej, vpraši me neki, da vidm, če maš prav..... mene tut VIDVA simpatična frajerja mi pa povejta:Povejta, kako povesta svoji ljubezni, koliko jo imata rada, KAKO to povesta?In zakaj moški lahko opravljate SAMO eno nalogo hkrati?In zakaj se moški lažete preko sms, telefona, pošte in ne direktno v oči? Vsem skupaj , dragi moji, sladke sanje in imejte me radi............. ker sicer bom namesto spanja počela kaj drugega............ Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2006 Dej, vpraši me neki, da vidm, če maš prav..... to je tvoja percepcija, in me veseli da uzivas v njen in si srecna njej! vsi smo nekja posebnega. posebnost pa delajo dejanja, dejanja ki izboljsujejo ne samo lastno zivljeje temvec tudi zivljenja drugih ljudi in ne samo besede, ki pa so lahko prav tako zelo spreminjajoce in ustvarjajo posledice. besede so dejansko posledica akcije v nas ki se odvija glede na naso notranje spremijanje in stanje. nas blueprint! milsi vodijo v obcutke, obcutki v dejanja in dejanja v rezultat! - millioner mind! to da sem drugačna v sebi, vem......da je pa moj moški nekaj posebnega, to pa itak in je točno tak kot si ga želim in ga zato ne spreminjam, ker ga ni potrebno spreminjati......greva z roko v roki... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 VIDVA simpatična frajerja mi pa povejta:Povejta, kako povesta svoji ljubezni, koliko jo imata rada, KAKO to povesta?In zakaj moški lahko opravljate SAMO eno nalogo hkrati?In zakaj se moški lažete preko sms, telefona, pošte in ne direktno v oči? Hojla Leona4u Sicer sprašuješ onadva, ma ti ponujam tud jst nekej za prebrat, kar sem že en cajt nazaj pisal /pravzaprav sem naredu v glavnem samo povzetek iz ene knjigce/, pa če boš glih kej zase not uporabnega našla mrbit nekej o marsovcih in venerjankah butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 js se tud z besedami samo sproščam, z dejanji pa zadovoljujem... zdej pa se bom sprostil in vas vse poslal v tri *********, ker ste vsi navadni kekci in posranci mmmm kok je pasalo z dejanji pa bi lahk sam kerga prefukal al pa pofukal lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.