Pika Pikica 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 A nm nč zvedu? K ena branjevka na trgu si. Kva te pa ni blo tm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 branjevka buahaha ne ,sam jst sem pac res tko,poskusim povedat,ker ne maram zadrzhevat....pa tudi ne prizadet....sej mi ni bila recimo oseba cist out..sam kar mi ni slo sem povedala,ker je to hotela vedeti,drgach ne bi tko hitr rekla....se nimam za nesramno in nisem Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2006 o hvala! kokr vem si same fajn stvari o men pisala! a pikoslavo naj vprasam... ma ne bom je, kr naj ona mene kej vprasa ce ce sploh. pa mislm da me nece. itaq...tud stojim za tem,vprash piko pikico... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 K ena branjevka na trgu si. Kva te pa ni blo tm. K sn biu čist drge! A zato mi nočš povedat? Zaj sn pa žalostn! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 K sn biu čist drge! A zato mi nočš povedat? Zaj sn pa žalostn! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Nism biu jz, to že vem! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Itak, da nis biw ti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 O posameznikih... Zanimivo je bilo brat kako so se nekateri spreminjali v tem letu kar sem tu gor.Ali pa sem se jaz pa sem jih drugače dojemal. Ali pa je bilo oboje.Je nekaj "čudnih" uletel v zadnjem času... Pa kaj...Je bilo še bolj zanimivo.V glavnem vsi OK. No ja, kakšen tud malo manj OK... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 O posameznikih... Zanimivo je bilo brat kako so se nekateri spreminjali v tem letu kar sem tu gor.Ja in prav je tako.Tudi jaz sem se, predvsem sem razvila tukaj mojo flegmatično plat.Sicer se pa spreminja itak vse....Negativna čustva sem gojila edino do ene osebe tukaj, ki me je grdo izdala, se par stvari še izmislila in napihnila vse skupaj, ampak jebi ga. Zdaj se mi bolj ali manj smili. Itak pa vse pride na okoli.Drugače mi gre pa skoraj vsak kdaj mal na živce, zdaj to celo povem V bistvu se pa sploh ne obremenjujem in ne poskušam analizirat. Tiste, ki smo se zbližali, imam tako ali tako na nek način rada, ostali pa...mi je vseeno kaj si mislijo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2006 in? zdej mate zihr ze spet kej za povedat v tole cudno temo! sploh ne vem kdo se jo je spomnu Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 in? zdej mate zihr ze spet kej za povedat v tole cudno temo! sploh ne vem kdo se jo je spomnu Ena Riba... Se mi zdi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 pismo.......... se morm večkrat pogledat v ogledalo, če sem še ti jz ker se človek stalno kaj novega nauči o sebi in o drugih Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Nobenga ne poznam,... sklepat po postih je pa brcanje v temo Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Nobenga ne poznam,... sklepat po postih je pa brcanje v temo Ni ravno brcanje v temo.Res da posti ne dajo prave slike o nekom.Če pa pozorno bereš, tudi med vrsticami... Pa povedo marsikaj o avtorju.Saj ne more bit nihče bistveno drugačen v resnicikot pa se da videt v njegovih postih. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Ne, tle je stvar popolnoma subjektivna, pa še to od različnih osebkov različna, tko , da osebno mislim, da je to ena zguba cajta... preveč se poglabljat v posameznika na podlagi textov. Seveda , je pa tudi to stvar gledišča oz. pozicije in odnosa , kje se pač nahajaš v določenem momentu glede na avtorja texta. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Sej nikjer nisem napisala, da tud v temi ne moreš zadet. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Sej nikjer nisem napisala, da tud v temi ne moreš zadet. Seveda lahko.Samo nikoli ne veš kaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Meni so pa na tem forumu vsi všeč, ker tako ali tako nikogar ne poznam in vse skupaj jemljem kot izmenjavo mnenj. Res sem bolj malo gor, vendar se vsakič na novo, pa čeprav samo s prebiranjem komentarijev, znajdem pred nekimi drugimi vidiki in pogledi, ki mi vedno na novo razširjajo obzorje. Res pa je, da če mi nek komentar ni všeč, ga pa pač ne preberem. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ja sam ga mors prebrat da vids da ti ni vsec... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ja sam ga mors prebrat da vids da ti ni vsec... Seveda! samo potem ne razglabljam več o tem, samo ugotovim, da mi pač ni všeč That's it. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 aha, fino, to je pa dobr. pametna filozofija. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Saturnina mi je ful kul, ful mave iste interese kot sva ugotovili. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Vrba je bila kul. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Nobenga ne poznam,... sklepat po postih je pa brcanje v temo Nobenega sobitja ne poznaš. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.