nimbus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Morena Jah, ponavadi preberem v temi kjer sodelujem poste od freeja, indiga, emanuela, kabalista, kome, lie, Marse, Alan New-a, Janardana, Antoninusa in vse ki sem vas pozabil. V čvekarijah pa bolj sproščeno in zabavno z Moreno, Pikico pa še kom a se zdajle ne spomnim... se vid da nisem čvekator Skratka, fajn mi je ker lahko tule predebatiram kakšno zadevo, ker se za kakšno temo včasih zdi, da je težko dobiti dobrega sogovornika. Veliko prej dobiš partnerja za gledat dveurne pirate v Koloseju Zeitgeist, I guess Eno za uspešen dan. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Mačona, a ti rada masiraš???? Jz biiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Bom pridna. ja, z veseljem, ko se le vidive! mi je v zadovoljstvo, če lahko koga razvajam! **** fovšijo voham spet! :xx!: krneki no. jaz vsakmu privoščim VSE! sm že stokrat rekla in je iskreno! zato se mi smilijo tisti, ki ne znajo živet po svoje in se vtikajo v druge, ki mislijo, kok jih pozanjo, pa jih sploh ne! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 too late baby! ah.. zaka pa too late? mačona obljuba dela dolg! pa saj ne hodiš nobenmu v zele vsaj vse tak kaže drugač pa..ne vem če so glih iluzije.. js tud ne ločujem preveč prijatelstva in ljubezni.. razlika je sam, da sem v mojo bejbiko še zacopan.. pa da s prjatli tud ne bi hotu nč met :xx!: so vsi tok grdi za popizdit! drugač se pa še vsakič najbol štekam z mojimi bivšimi.. so mi res najbolše prjatlce! sam se ne vidmo glih velikrat no..ampak kadar se je zmeri žur pa čeprov je sam (babji) čvek per to pa sigurn! idin če bom z avtom.. da bi mogla vlečt iz mene.. veš ka..če te bom lahko zgačkal obljubim, da ti ne bo treba eh virtualna masaža.. aktualne bolečine v hrbtu so pa še kle.. Mačona, a ti rada masiraš???? Jz biiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Bom pridna. ti bejba mi pa nič v zele ne hod! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 ah.. zaka pa too late? mačona obljuba dela dolg! pa saj ne hodiš nobenmu v zele vsaj vse tak kaže drugač pa..ne vem če so glih iluzije.. js tud ne ločujem preveč prijatelstva in ljubezni.. razlika je sam, da se v mojo bejbiko še zacopam.. pa da s prjatli tud ne bi hotu nč met :xx!: so vsi tok grdi za popizdit! drugač se pa še vsakič najbol štekam z mojimi bivšimi.. so mi res najbolše prjatlce! sam se ne vidmo glih velikrat no..ampak kadar se je zmeri žur pa čeprov je sam (babji) čvek per to pa sigurn! idin če bom z avtom.. da bi mogla vlečt iz mene.. veš ka..če te bom lahko zgačkal obljubim, da ti ne bo treba eh virtualna masaža.. aktualne bolečine v hrbtu so pa še kle.. ti bejba mi pa nič v zele ne hod! too late, too late, ne morem obenem obdelvat tebe in še koga zraven ... oh, še so taki idealisti na svetu! pivo, čvek, čik, žur, pa mal žgačkanja. Piki mi hod v zele? čak čak, zdej ne vem, a mam raje bejbe al tipe? :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 pivo, čvek, čik, žur, pa mal žgačkanja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 zdej ne vem, a mam raje bejbe al tipe? :OO!: Bisexualka - bi pa ne ve s kom Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Bisexualka - bi pa ne ve s kom joke! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivsaj ena ma tud mene rada! veš morena..sem takle razmišlal..js mam tud tebe rad! wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiFajn to... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 ja, z veseljem, ko se le vidive! mi je v zadovoljstvo, če lahko koga razvajam! Jst se pa tooooooook rada razvajam. Deal. Kdaj maš cajt? ti bejba mi pa nič v zele ne hod! Kaj je, mali? A te po riti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Jst se pa tooooooook rada razvajam. Deal. Kdaj maš cajt? preveč dejtov mam že in še učenje ta vikend ... enkrat sred drugega tedna greve na Šmarno in te bom kar tam gor masirala, čeprav naju bo folk čudno gledal, sam meni je vseeno, kaj si mislijo, še zabava me, ko se začnem režat, oni so pa še bolj zaprepadeni. , jaz se ti prilagodim, ker ti delaš, jaz sem doma. aja, edino v sredo ne! x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Kaj je, mali? A te po riti? as u wish my master Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 preveč dejtov mam že in še učenje ta vikend ... enkrat sred drugega tedna greve na Šmarno in te bom kar tam gor masirala, čeprav naju bo folk čudno gledal, sam meni je vseeno, kaj si mislijo, še zabava me, ko se začnem režat, oni so pa še bolj zaprepadeni. , jaz se ti prilagodim, ker ti delaš, jaz sem doma. aja, edino v sredo ne! x!x as u wish my master Spenk, spenk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 vsi ste zakon Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Ja saj vem... Pa tudi nisem definiral kaj sem misli s tistim "saj sem jaz tud"...Ali to da sem na seznamu... Al to da sem tudi jaz mentalno neuravnovešen... Oboje je Tole se da razumet na več načinov... Kakorkoli že, všeč mi je... Sem vesel da moje neumnosti komu prav pridejo... Sama tudi rada preberem to kar napišeš . lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Sama tudi rada preberem to kar napišeš . lp Me veseli... Sicer sem zadnje čase bolj malo v Duhovnosti.Dobil sem občutrk da so vse teme tu noter nekako zvodenele, zaspale...Zašle v prazno filozofiranje(nekatere, ne vse...)Ali pa sem se jaz malo naveličal biti "duhoven"... Sem bolj v Čvekarijah.Tam je več zajebancije, neresnosti...Več ŽIVLJENJA.Pa saj je to tudi ena vrsta duhovnosti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Več ŽIVLJENJA.Pa saj je to tudi ena vrsta duhovnosti... to je itak najvišja stopnja duhovnosti..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. september 2006 Avtor Prijavi Deli 27. september 2006 aja, a tko je to pol... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 aja, a tko je to pol... Ja, tako je to pol... Tam vsaj vem o čem govorimo... Tu pa... Saj je Zepo odprl eno temo... Ko se pojavijo komentarji ki jih verjetno še avtor ne razume povsem. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. september 2006 Avtor Prijavi Deli 27. september 2006 ha ------ pa se 1 komentar na poste v temi za nazaj, ki ga bom dodal tudi na uvodni tekst: "Kdor sodi ne razume, ker ce bi razumel, ne bi sodil, temvec ljubil" - free Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 use skupej pa usacga posebej mam rad Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 ha "Kdor sodi ne razume, ker ce bi razumel, ne bi sodil, temvec ljubil" - free [/color] Hm... Hitlerja razumem, ljubit ga pa ne bi mogel, tudi če bi takrat živel kot on.Kaj praviš na to? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Hm... Hitlerja razumem, ljubit ga pa ne bi mogel, tudi če bi takrat živel kot on.Kaj praviš na to? da mogoče ne znaš brezpogojno ljubit?!...pa da se razumeva. tud jes ne bi mogu. tut jes mogoč ne razumem pa ne znam brezpogojno Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 sami latentni homichi kle.... :xx!: :xx!: zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 zlomk je car ...jst pa zhe nism avto... :xx!: zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 :"Kdor sodi ne razume, ker ce bi razumel, ne bi sodil, temvec ljubil"[/b] - free [/color] use skupej pa usacga posebej mam rad Po freeju zgleda ti edini stvari štekaš. Hm... Hitlerja razumem, ljubit ga pa ne bi mogel, tudi če bi takrat živel kot on.Kaj praviš na to? Verjetno nič. Matr sem naveličan teh new age klobasanj. V končni fazi potem vsakemu mnenju pripnejo etiketo sodba. Maš čist prou, k's reku, da so v čvekarijah velik bolj čiste relacije in da tam folk vsaj ve, kwa govori. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.