Audente 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 use skupej pa usacga posebej mam rad kako ti to? ma to je ne mogoče Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Hmm jaz pa mislim, da vsakega od vas malce sovražim -> grrrrrrrrrrrrrrrrrr Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 ...jst pa zhe nism avto... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Eni še vedno ne zastopijo, da je nova doba že mimo, ker prihaja nova nova doba!A bi kdo rad živel v 18. stoletju? Zakaj potem v 20. stoletju? Nova doba prihaja, vse postaja nova doba! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Nekateri tega nikoli ne BODO razumeli ..........nočejo razumeti.......nekateri se "delajo" da ne razumejo, ENI se pa pretvarjajo, da so Novi...še vedno so isti, enaki.........neiskreni Kaj ko bi stopili VSI naprej Zmaga je šele začetek Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Zmaga je šele začetek Le od kje mi je to znano... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 jst sem pa mislila, da je zdejle Alan napisal, kolk sem mu jst fajna sej se šalimmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Verjetno nič. Matr sem naveličan teh new age klobasanj. V končni fazi potem vsakemu mnenju pripnejo etiketo sodba. Maš čist prou, k's reku, da so v čvekarijah velik bolj čiste relacije in da tam folk vsaj ve, kwa govori. U mater... Eden me celo razume... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 jst sem pa mislila, da je zdejle Alan napisal, kolk sem mu jst fajna Saj sem ti nekje drugje že napisal. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 se vračam na naslov teme: kaj si mislite o posameznikih...ja kaj? ja usacga posebej mam rad posvoje. žou se moram ponavljat.zdej pa nekej za aakhuta:počas, eno po eno temo mal preletavam, ene kr sprot kenslam, k so res preveč ircu podobne, povsod pa srečam tebe... pa te kr vidm pizda, kuko se zabavaš na čist svoj način. mal sarkazma, modrosti, mal na slepo... iz varne razdalje kost vržeš... pol pa mal refoška pa se cepaš od smeha na burne reakcije k jih sprožiš... enkrat bom kliknu pa use tvoje objave pogledu. ne se bat, mam sekret čist bliz, če bom mogu kozlat hodit. k to bom naredu k od mačka nam mogu spat...pa uzem to za dobr k itak je blo tko tud mišlen. pa čaw Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Janko, a si ziher, da se ne greš "use vas mam rad" samo zato, ker si na varni razdalji?A mogoče hodiš po cesti in objemaš ljudi, pa svojim sosedom kar naprej praviš, kako jih imaš rad? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Jap na daljavo mamo lahko vse radi, ko pa enkrat pridemo do njihovih problemov, muh, navad in ko take stvar zacnejo vplivati na nas -> takrat spoznamo zakaj jih nimamo radi, jih sovrazimo, se bolj, ce pri svojih slabih mislih, navadah idejah ostajajo in se ne zmenijo za vpliv, ki ga prozijo na druge. Prisezem, da bi koga lahko brez slabe vesti pokopal v ziv grob --ahhhhhhhh kok to pase vcasih Sicer pa ljubezen se zacne pri sebi, tudi pri telesu in njegovih navadah Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Ugotovila sem, da tiste, ki so mi "blizu" ali zelo "daleč".....začutim drugače.In da je vse "varna" razdalja. In da ko jih "spoznaš" iz bližnje razdalje, ki včasih varna včasih lahko celo nevarna, se lako odločimo imeti radi ali ne radi. A še tu se lahko zmotimo, mar ne? Alan, znano ali ne znano Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Le od kje mi je to znano... to ma en naš kandidat za župana napisan na plakatu Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Lia mi je cist nekaj posebnega, taka cist spesl baba! se tolkrat rezhim in zabavam, pa ma ene take zivljenjske, ki so tud men blizu. Pa prav nic butasti Butl mi je tud kul, zna pa ornk nalozhit, saj to je ok. Piko zna met dobre, ceprav z enimi stosi najeda ko shus.. onih namigovanj ne prenesem, se mi zdi da ga kar vidim, vsega tecnega a kao s "prijazno" faco..... poznamo te ribje fore, v glavnem. ene par je takih modelov, k ne ves kam bi jih dal, ker je jasno, da se zezajo, sam ostajajo pa v nekem okviru, ki ni nic nesramen pa tko, ampak stekas, da se zezajo... Npr. Janko je tak..... tak hecen. Pol je ful enih novih, bolj po imenih sam sledim, ker hodim sam v par tem, oni pa recimo ne, tko da pojma nimam, kaksen je folk za temi nicki. Todika mi je nad, zakon, tako izi lajf filozofijo ma, men tud bliz, sam me mot, k stisnjeno pise pa sam foneticno, vec energije porabim vcas kot za solato. :| Lea mi je itak zakon! in tako dalje... ene par jih/vas je takih, k me kar razjezi vcas preobcutljivost, recimo ksenia, mystica, Cashy (jarci, kdo drug ), je pa v VELIK plus, da se da vedno na hec obrnit, da majo torej vsi smisel za humor pa tud samokriticni so (no saj to je pa njihov problem tud v bistvu ) eni so taki posebni, kao pravicni, posteni, zavzeti pa taksni, recimo Michelle je taka, a so se hecni tud zraven mal - v vsej tej resnosti... enim se mal utrga pa se pol mal bolj zadrzano vedejo, no cez cas pa je spet stara vizha, npr. Macona. mater kok vas je! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 protestiram... ni res. kaj, jaz, spljoh ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Todika mi je nad, zakon, tako izi lajf filozofijo ma, men tud bliz, sam me mot, k stisnjeno pise pa sam foneticno, vec energije porabim vcas kot za solato. :| riba ok, sm že tih Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Lea mi je itak zakon!se mi je zdelo, da moram malo pogledat semle. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 o lej jih oka sokolova! prec vse uochil! ja, no, tko vas vidim, dozivljam...Razlika je, ce je nekdo tko obcutljiv, da mu ne mors nic rect.. pazit z besedami da ja nou oni ne vem kaj... ce pa je nekdo v enem vzorcu, ki ga sam tezko prepozna in vendarle skoz plava v njem, ga goji, se mi zdi pa kul ga... hm, 'opozorit' na to, ko je preocitno. no vsaj jaz, ki ne znam tolazit pa ujckat, mi je lazje napizdit. res da se rab vcas sam spodbuda in ne dodatno tezhenje in opominjanje, ko smo v badu, sam treba se je vprasat, kok je tega...k ce je en kar skoz v badu in so skoz problemi z drugimi, potem ni v drugih, pac pa je v njem samem.....Men je recimo grse, pritlehneje, da bi enga poslusala pa ga bodrila, hkrati pa si v sebi mislila, pa k'mon, no, a mislis res sam jamrat skoz v lajfu??? ampak bi mu pa rekla, oh saj bo in vse to... Jaz rajs recem: K'mon!! saj.. zato bojo pa eni napisal zame recimo: ta pa skoz tezhi drugim pa se vtika. tko pac je - tko reagiramo drugi na druge. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Ta pa skoz tezhi drugim pa se vtika! No, se kar vreji težiš.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 valjda smo uočili prežimo nad šefico Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Sem hotlA tud tebe oment Mick, no zdaj te pa bom (kaj se pa vtikas ) - se mi zdi, da vidim totalno rast od recimo 2 let nazaj al kaj tacga. Cist drugac: bolj umirjen (a ne hkrati pa zato brez svojega zhara), velik bolj zrel (ceprav se vedno otrocji, sam to je ok in dobrodoslo, vecno mlad bit v lajfu)..... V bistvu isti clovek, notranje, sam velik bolj samozavesten, velik bolj On sam. To je ful dobr! Vas je kar nekaj takih, ko se praV VID napredek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Danes pa Marsa dela inventuro Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 ne ljub se mi naštevat......povečini so mi vsi kul....vsak po svoje.....je kak tak tud k mi je mim mal...sam to je pač tko.....načeloma pa fajn folk pa nom zdj rekla da vas mam rada to besedo šparam za res posebnega neki....pa itak mi je ljubša beseda sprjemati s tem veš kj počet fajni ste Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Danes pa Marsa dela inventuro Zgleda, da hoče po včerajšnjem letenju red narest! Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.