nataly 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Aja? Si me? viš..to pa je to, ker ne berem za nazaj Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 ja valjdka da sem te..pa tud ce kaksnega nisem, je to lohk sam zato clo, k je tok samoumevno.pa tud tko kot prav cosma: z onimi, ki si vecX na liniji, si morda tu clo manj.. eni so vec, eni smo pa manj. recimo ce se slisim s kom po telefonu in mi pove, kaj mu dogaja, ne skljocam pol se stotih besed sem, ce sem pol ure z njim govorila. plus, enih ne omenis, ker jih ni (vec) tu, mislis pa si se vedno isto o njih - recimo Cocci, sanjalica... enim recem, ko se pojavijo spet, o, haj in to, enim pa ne... pa si to mislim.. recimo conti sem zadnjic nekje vidla, jo hotla spesl pozdravt, pa pozabla kje je blo, pol je blo pa ze pase, itak.al pa macka rezhalka zadnjic... al pa mantis... vsak... ce s kom dostkrat pricham al pa clo bolj osebno, skoraj ni mogoce, da si ga ne bi zapomnila oz. da ne bi imela vsaj mikro mnenjca o njem. sam saj ne mors nastet 1000 folka, jasn da koga pozabis. recimo mateja mi je ena najljubsih oseb tu gor, pa sem jo zadnjic v prvi sapi pozabla dat k svojim puncam.glih zato: k je tko samoumevno, pa mal tud zato, ker je ni na seznamu clanov prisotnih, recimo. tud je lazje si o men al pa o micku al pa o aakhutu ustvart mnenje kot pa o nekom redkobesednejsem al pa o nekom, ki se pac mal cajta sele pojavlja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 jest si pa sploh ne ustvarjam mnenja...bolj v tem smislu, da nekaj sprejemam ali ne, če mi pa kaj ni všeč je pa tko tistega problem in nekaj seveda tudi problem v meni samem, saj če me nekaj zmoti je v meni tud nekaj narobe, da se sploh toliko zaustavim, da me lahko zmoti.... prav gotovo je vsak z svojim namenom na tem forumu, a ta namen je samo tistega...če si pa nekdo duška daje j pa tud prav, saj njemu odleže in gre svojo pot... kok je že stane soli "prodal", nker drge je neb tolk....a ni lep namen Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Jp. a vish, jaz pa si ustvarjam mnenje... tezko drugac funkcioniram.....nisem samo opazovalec.. al pa sam akter... sem se analizator pa tak...mislim, ce nekaj vidim, spremljam, skoraj ni sans, da ne bi o tem mela tudi nekaksnega mnenja.taka pac sem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 taka pac sem. Jaz tud .... Ni pa nujno, da ga vedn tud tu tulim......po novem Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Jaz sem pa najraje le opazovalec. In analiziram zadeve tako in drugace. Prav rada berem vaše objave na raznih področjih, pač tisto kar me zanima in človek tu gori dost novega al pa zanimivega izve. Tako da kar bodite to kar ste! Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 AL STA FACE jaz si mnenje ustvarim, ali pač ne.Čisto odvisno od dneva Me pa določene stvari razpizdijo ( malo seveda) in jih povem al pa tud ne, kokr je Jojjjjj študirat pej punca Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Tako da kar bodite to kar ste! itak. cesa druzga itak nocmo, pa tud ne znamo. jaz si mnenje ustvarim, ali pač ne.Čisto odvisno od dneva saj jaz sem tud pol razmisljala, da vcas pa le nimam mnenja.ni odvisno sam od dneva, pac pa predvsem od situacije in okoliscin.recimo ga nimam, ce ne poznam zadeve dovolj al pa kaj tacga.al se pa zgodi, da mam mnenje, pol pa preberem kaj, kake druge vidike, pa ga utegnem tud spremenit (ceprav to je zlo malkrat )... kaksen ti ni tok bliz, ker ti pac ni tok bliz, to je naravno, kaksen ti gre pa vcas clo mal na jetra, pa se pol izkaze, da zato k je tak kot ti. a ves, kot ti, audente... x:Dx ne saj se hecam tole... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 So modeli, ki se jim nasmejem in jih berem od časa do časa , ki mi oddajajo pozitivno energijo( Pikica, Alef, Lea, Audente, Scorpiogirl, Klarus...) in so mi všeč...od ene pesmice zelo A res? Hvala...čeprov velikrat zlo pizdim in sm pesimistična, je pa lepo, da te kdo vid tud v pozitivnem smislu. Včasih mi pač mal uide. Sej, jst pa pravm...raj ne začnem naštevat, k vas je tolk fejst ljudi, pa zihr bi koga pozabla, pa bi bil užaljen...al pa koga ne bi pozabla. Sej, na nek način ste vsi prov fejst....sploh, k se strinjate z mano al pa ste tih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 ...sploh, k se strinjate z mano al pa ste tih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 kaksen ti ni tok bliz, ker ti pac ni tok bliz, to je naravno, kaksen ti gre pa vcas clo mal na jetra, pa se pol izkaze, da zato k je tak kot ti. ne saj se hecam tole... ma kaj hočva..sva skor letnik........pa mal več izkušenj kot te pikice okol naju v RL itak da težko gledamo svoj odsev a se kdaj zamisliš, da bi blo treba kaj spremenit Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 kaj pa vem, najbrz ze...sam vcasih se hkrati tega nekak oklepam - tko kot vsakdo pac cesa najbrz.. recimo bi rada spremenila svojo nepotrpezljivost, silovitost.. taksno.sam, po drugi strani pa se oklepam tega tud zato med drugim, ker me pac to dela tok zivo... al kaj....tko kot sem oz. bolje - znam bit cist presilovita v custvih, da je kar za eksplodirat, raznese srcno cakro men pa vsem okol ..no in spet - HOCEM pravzaprav bit, a ves.rajs namrec cutim kot da sem custveno otopela.in rajs zivim, pa ceprav schtraufenpachtsko, kot pa da bi bla truplo. evo, zato se oklepam teh lastnosti (ki so tud zmajevske, tud zato sem pa dala prav te).po drugi strani pa hocem spremenit svojo nepremakljivost. in spet seveda najdem 1000 izgovorov - pa she prav imam. tko da, v bistvu TA HIP na tem mestu svojga lajfa pravzaprav ne bi cist nic spreminjala.jutr bom itak drugacna, pa brez da bi si za to prizadevala.sicer pa se casi itak spreminjajo in mi se itak spreminjamo z njimi. tempora mutantur et nos mutamur in illis. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 mah saj imaš prav jaz se spreminjam skozi life in ljudi, stvari, način, ki se mi dogaja iz dneva vdan.pride včasih kaj, ko me tolk nervira, a če se splača, tudi počakam ja v temu letu sem se naučila potrpežljivosti.in se je splačal.dogaja se mi itak tolk, da se ne dohajam in uživam. max Truplo res nisem bla nikoli in če me je kdo hotel naredit za truplo, jo je dobil po riti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 da vas nazaj pocmokam Itaq se pa čuti, kdo koga ljubi bolj strastno tukaj na forumu ali pa malo manj strastno, oz bolj mlačno Sem pa opazila da na luni sploh ne kontaktiram strastno s tistimi, ki so mi blizu k mi je brez veze včasih popat ker jim to povem na drugačen način. Trudi, preskoči tale post ...šibam za ognjišče..... Ga nisem Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 saj Audente. s tem da si ti se lev. jaz sem cist izica prot teb. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Trudi, pa nea zaj slin slin... Ne sam..bwaaaa haaaaaahaaaaa Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Marsa...........levinja ja, k se ne pusti vsakmu..........in ki hoče vedno na vrh Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Ga nisem zdele sem se pa res oddahnila še dobr....kwa mam jest srečo v lajfu * k smo glih pri pohvalah, pa tega skoraj nikoli ne napišem...Pikica, tudi zelo fajnska deklina, taka življenjska, me spominjaš na mene, ko sem bila še **mejhna** Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Ja, Pikica se je tud zlo nardila. je bla tud prej simpaticna, sam zdej mi je velik bolj vsec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 So osebki ki se stalno nekaj zezajo, pleteničijo, se petelinijo, pretvarjajo ( Ksantipa007, Todika, Mick, AAkhut.......) O, kakšna čast med samimi fajnimi sem so mi kar solze v oči stople od ganjenosti! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Ne sam..bwaaaa haaaaaahaaaaaTega pa ne razumem.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Haha, Pina Colada, všeč mi je tvoj post Kot da si moj rezoner (kaj bi šele o meni napisala )Hja... neko določeno mnenje imam o osebah na forumu, ampak se mi zdi, da če bi napisala, bi izpadla žaljiva do koga tega pa nočem. Zares bi rada šla kdaj na kak lnf party, samo kaj, ko imam občutek, da je vse nekako tako interno in da ne bi bila sprejeta. Res pa je tudi, da niti nisem tako aktivna tule Sicer pa, ko tako berem nekatere in dobim vtise, kakšni naj bi bili v rl, si potem ene pač želim spoznati Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Tega pa ne razumem.... v tvojem primeru...Astra Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 enim se mal utrga pa se pol mal bolj zadrzano vedejo, no cez cas pa je spet stara vizha, npr. Macona. tko bo najbrž vedno. che sm chist odkrit...pa res seznam napishem o tistih ki so mi RES ZLO ushech je pa tkole:Dr. morenotodikamachonaliapa recimo she dva rezervnaostalo so pa sama newage-arska jajcanja s sonchki pa srchki pa nasmeshki zlomk...tralalau, ti mamika, da sem tebi kul? ja dbest ane. ti si meni tudi zadnje čase ratal kul (pol ko sem te vidla v živo, pa itak ). prej si se mi zdel preveč žaljiv in nestrpen, a sem poštekala, da me v bistvu zabavaš. tko kot ti, me edino še Todika pa Nosko. mačona kdaj izjavi kakšno pametno ... aja, "tapametno" si mislil. ***no, ker mi je v zadnjem času marsikdo začel iti močno na živce in ker so se nekateri, ki me sploh ne poznajo v živo in mislijo o meni stvari, ki sploh niso resnične ... sem se pripeavila do tega, da se stakimi enostavno več ne obremenjujem in sem jih dala na ignor. klinc vas gleda, kar bodite mi fovš, ker sem fajn! Mačona je fajn! jaz jo mam rada. aja, Luciferja sem se spomnila. sva enkrat mela v temi "mir" žolčne debate. pa zdaj ne vem, al je on ta, ki me ful zabava, ali je to Kljuka.pa Dave - moj in Indigov obioževalec ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 v tvojem primeru...AstraTudi tega ne razumem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.