Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

Ekhm Janko, v neki temi sem te malce grdo oznacil, pa mi je sedaj zal x:((x , sej ne da te poznam ampak imam napad vesti, ker si tole gor precej lepo napisal -> se globoko opravicujem za drek , ki sem ga opazil na tebi, ka pa vem zakaj so me takrat taki obcutki presli :inocent:

čaw

se spomnim ja. pa samo uprašu sem, če se velik prbijate?

to mi je pač pršlo na misu, k sem bral poste, pa so se mi zdel eni zlooo fajni, pa sem pač pomislu, pa uprašu. k itak ni nč nouga, da se velike modrosti učas rodijo s pomočjo kšnih substanc. drgač pa mene eni itak velikrat ne štekajo. pa čist res je, da bi loh tud jes se mal bl u rokavicah izražou. sam jebi ga. takle mamo. prou na dolg razkladat se mi pa tud ne lub zmerej. jezen pa nism bil. res ne. itak zmer manj vrjamem tako v krivdo, kot tudi u kazen. tko da, ni panike. posvoje je pa fajn, da sem te mal zdrmou, k pol tkole, k se človk opravič, al pa kej odpusti, je prou fajn občutek. olajšanje. saj pr men je tko.

pa fajn bot. lp. janko

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Deli na socialnih omrežjih

Janko, tole je pa blazno lep post, cist iskren in ful mi je vsec. xDDx x^x

sem jaz tud vedla, da si fejst fant. x;)x :palec:

ne res, vsec mi je, kaj in kako si napisal. :palec:

me veseli, k te je pot se sem pripeljala, najbrz te res spravim se v smeh kdaj, vcas pa mogoc tud mal ob zivce... kolkor jih se mas. x;)x xDDx

hvala, hvala x^x . kwa bi šele blo, če bi se mi tipkat lubil? x:px x;)x

kr se pa žiucou tiče, pa tud sam ne bi nkol vrjel, da bo to kdaj moja močnejša stran, tko da, ti kr, ti kr, če si le upaš domišlat, da me loh ob živce spraviš, hehe x;)x

pa počas mi ni treba več pisat kuko vas mam rad pa da se mal objemimo, k se tud drugim hvalabogu že dogaja... x:)x x:)x x:)x

Men se tudi dopade Jankotov **izliv** :palec:

izlivov kolker češ. kr povej kje pa kdaj pa kašn izliv te zanima x;)x

Dobro jutro x:)x

berem, da je moj post nekatere izmed vas zelo razburil. Zakaj? V čem je "fora" ?

Napisala sem samo tisto kar JAZ čutim ob prebranih postih. Tega nisem storila niti neetično in ne nemoralno. V nalogi nisem omenjala nobenih imen, če bi jih že, bi bila to naprimer ( jagoda, banana, sladoled, feferon, kumarica, sonce, luna........), sploh to ni pomembno.

Dejstvo je, da je potrebno imeti 500sit, če si želim kupiti kruh in da 500sit zaslužim moram delati skoraj eno uro.

Še vedno trdim:

* da nekateri po Postih sodeč samo stokajo in tako iščejo pozornost in sočutje

* da se nekateri norčujejo iz vsega, kar je življensko in prepričujejo druge v svoj prav

* da se nekateri skrivajo pod različnimi nicki ( ena in ista oseba)

* da so nekateri zafrustrirani do konca, a si tega ne priznajo

* da so nekateri zabavni in pozitivni skoraj vedno ( dopustimo jim slabe dneve)

- da Nikogar ne poznam v RL in te želje trenutno nimam ( morda Cashy, on že ve zakaj)

Zakaj obstaja tema, kaj si mislimo o posameznikih, če potem ne smeš/smemo napisati svojih mnenj ?

Nikogar nisem hotela žaliti/užaliti, vsak naj se sam pogleda v ogledalo in bo videl / videla kakšen je. Moje mnenje pozabi, ker je to moje mnenje. Vsak naj si o sebi ustvari svoje mnenje x:)x

Sicer redno nastopam v ljubljanski Drami.

Lepo sončno nedeljo Vam želim.........in tisti, ki imate vse radi, boste imeli radi tudi mene, takšno kot pač sem, mar ne xsrcx

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

Lepo sončno nedeljo Vam želim.........in tisti, ki imate vse radi, boste imeli radi tudi mene, takšno kot pač sem, mar ne xsrcx

Saj sem napisal da si mi všeč... x:Dx x:Xx xsrcx :palec:

Samo psihologov ne maram... xrolleyesx x:Dx

Ker nekateri mislijo da o meni vedo več kot jaz(ne ti) :vragec: x:Dx x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

x:)x

ja jes te mam rad.

pa k si lih z kulturo na ti, a mi loh mal osvežiš spomin na uno zgodbico o cesarjevih novih oblačilih? prosm. x:px veš, je hud šok za moj ego, da jes rečem prosm, tko da... kr tipkej mal... x^x hvala. lp. janko x:)x

Zaupanje je res nekaj posebnega.

Zaupanja se ne da uvoziti, zaupanja se ne da kupiti, zaupanja se ne najde.

Zaupanje lahko le zraste.........med nami vsem......

Vendar opažam, da zadnje čase težko zaupamo komerkoli, sploh tukaj na forumu so sami

bedniki...........ne vsi......par je izjem.

odkar berem tukaj take bedaste in nemoralne in za bruhat stvari...........od enih in istih oseb icon_smile_evil.gif vidim, da sem si vzela res težko temo za diplomsko,eni so res bedaki..oprosti izrazu icon_smile_blush.gif

spet ni bilo tako kot bi moralo biti viola-sm.jpg

vedno zaradi ene in iste osebe icon_smile_evil.gif

le kam gledajo odgovorni, da vedno dela kot ona hoče icon_smile_dead.gif icon_smile_dead.gif

slabo mi j

kolk te mam poln one....in kolk te mam dost icon_smesko.gif

sicer greš sama seb najbolj na jetra icon1_biggrin.gif

in te boli notr u jajčnikih....prov sam zato.........

dej si dopovedat..nikol nauš dobra igralka nikol icon_smile_evil.gif in zmeraj ti zajebaš icon_smile_dead.gif

da še drugi trpijo zarad tebe icon_smile_evil.gif dej spel se že z naše predstave CRY.gif

Ej ti baba glupa, če mislš da te nisem spregledala icon_smile_evil.gif

že zdavnaj, bogi uni bedaki, ki ti nasedajo icon_smile_approve.gif k so tolk glupi, da ti verjamejo

da si ti ti ampak nis viola-sm.jpg pa ne delej se eno đekico, k to sploh nis, ampak ena totalno

zafrustrirana in nepotešena bejba icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif icon_smile_approve.gif

Uf kolk mi je odlegl icon_smile_approve.gif

vidim da si tukaj.

Poglej v karte in jih vprašaj, kaj bo naredil levček, ki me je razočaral z neresnostjo in ali je bil njegov OPROSTI iskeren ??? Se boja vil jutri???

kakšen bi pa bil psihološki profil človeka , ki je napisal tele poste, pina colada -me zanima tvoje mnenje???

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

berem, da je moj post nekatere izmed vas zelo razburil. Zakaj? V čem je "fora" ?

Napisala sem samo tisto kar JAZ čutim ob prebranih postih. Tega nisem storila niti neetično in ne nemoralno. V nalogi nisem omenjala nobenih imen, če bi jih že, bi bila to naprimer ( jagoda, banana, sladoled, feferon, kumarica, sonce, luna........), sploh to ni pomembno.

Dejstvo je, da je potrebno imeti 500sit, če si želim kupiti kruh in da 500sit zaslužim moram delati skoraj eno uro.

Še vedno trdim:

* da se nekateri norčujejo iz vsega, kar je življensko in prepričujejo druge v svoj prav

- da Nikogar ne poznam v RL in te želje trenutno nimam ( morda Cashy, on že ve zakaj)

Zakaj obstaja tema, kaj si mislimo o posameznikih, če potem ne smeš/smemo napisati svojih mnenj ?

Nikogar nisem hotela žaliti/užaliti, vsak naj se sam pogleda v ogledalo in bo videl / videla kakšen je. Moje mnenje pozabi, ker je to moje mnenje. Vsak naj si o sebi ustvari svoje mnenje x:)x

nimam te rada, ampak te sprejemam in ne nisem razburjena, oprosti, da sem s tem porušila tvojo predstavo o meni... glej mene ne zanima koliko zaslužiš v Drami, niti me ne zanima da delaš v Drami (ne vem zakaj si navrgla ta podatek, čisto slučajno že ne ane?), jaz sem mimogrede mama, hči, sestra, prijateljica, sodelavka, partnerica, ampak vse to je moja stvar ane? Men ni pomembno kakšne čevlje nosiš pa kakšno jakno, pa kje ješ, katere slavne osebe poznaš, men niti ni pomembno če si sama slavna,jaz v tebi vidim človeka....

ja se pogledam v ogledalo ampak veš kje bolj vidim kakšna sem - v ljudeh ki me obkrožajo ;)

aja pa še to lahko napišeš svoje mnenje v to temo, saj je dobrodošlo....ampak lahko pričakuješ tudi odziv ane ;)

tudi tebi želim lepo sončno nedeljo...

mah, ka pa wem? velik rezerve mam še, to pa vem. če je seveda faca kompliment?

al pa je faca un, k to opaz, še bl pa un k to na glas pove x;)x

itak da je kompliment....si en tak frišn veterček med nami :vio: xcivx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Še vedno trdim:

Uuu, s tega bi se mirno dal tud en psiho-profil nardit.... x:px x:Dx

Čist vreji si zadnč napisala, pač tvoje zaznavanje......sam sn pa tud pač pokomentiral. Mogoč pa si upaj kterga od okvalificiranih spoznat pa prevert ton svoje mnenje.....ni treba mene, da neu pomote, k pr men se itak motiš.... :vragec: x:Dx Ajd, ćau..... x:)x

Kak sn jaz fajn dans spet, juhej.... x:o)x x:Dx :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Men se zdi tud odstekan tak buren odziv, kar skor vsakdo je vse citiral in kljubovalno al pa uzaljeno al pa prizadeto al pa napadalno pol nazaj se menil.

Oni podatek o skoraj psihologinji je mroda res odvec in kot pravi Rezhalka, kao da hoce dat tezho, se mi pa zdi, da ni nujno sploh sam to: lohk da je to preprosto "razlaga" za to, da se cesa tacga sploh loti na tak nacin, ces, pac jo to zanima, s tem se ukvarja.

Nic se mi ne zdi zaljivega v postu, pac pa je zlo direktno.

In moti nas tlacenje v isti kos todike in.. hm, pozabla koga.

a naj zdaj za vsacga al pa za po dva pa po dva si izmisli svojo *kategorijo*.. x:o)x

edino kar je res v bistvu *odvec* za ta predmet obravnave, je omemba drame. pa se to: zakaj pa ne bi smel nekdo omenjat?

saj se vsi nenehno z necim hvalimo.

ta dela na radiu, ta je mel koncert, oni je na tv, ta pise knjige, .... in tako dalje.

:palec:

(*tema nima naslova samo, pac pa tud podnaslov xDDx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

skor vsakdo

x:px x:Dx :palec: ...jst nisn nč užaljen, k me prav zanima kako me različn folk tu dojema, mi je zanimiv kaj "kažem" komu z mojimi posti....kul. :palec:

K. Čapek

jst tud nič užaljena, me pa zabava, kako si nekdo želi tvojega obravnavanja in se v svojih ocenah naslanja na tvoje mnenje x:Dx pa še na mnenje tistih ki si želi, da bi jim bil/a všeč... aja pa še to - dovolim da me v nalogah omenjate z imenom, ni treba da sem rogljiček ;)

:wOOt: kakšen odziv na itaq irelavantno mnenje.....

...ljudje smo res kot trop volkov, lop po tistem, ki se izpostavi :vragec:

...samo preblisk, ravno tako irelavanten, kot ostale zaznave.....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Kar se tlačenja v isti koš tiče, pa pač ni zdej nekaj ekstra ugotovt, da sva z aakhutom lnf brata :vragec: x:px ....uni dve v drugem košu bi ziher z veseljem oba x:px :vragec: x:Dx

K. Čapek

...ljudje smo res kot trop volkov, lop po tistem, ki se izpostavi :vragec:

ja. :sori: xyesx

In recemo nazaj: pa kaj, taksna/taksen pac sem, ti me sploh ne poznas... pa taksno. x:)x

SAJ, PRISAJSLI!!! xyesx

In ker si PAC TAK, se je nekdo PAC nate tako odzval, kot se je in si ustvaril taksno mnenje, kot si ga je xnckrivx....

in s tabo neposredno to itak nima zveze; spreminjal se zato ne bos, kao itak ves, kdo si pa kaj si pa kaksen si in tako dalje - torej - v cem je problem? x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kar se tlačenja v isti koš tiče, pa pač ni zdej nekaj ekstra ugotovt, da sva z aakhutom lnf brata :vragec: x:px ....uni dve v drugem košu bi ziher z veseljem oba x:px :vragec: x:Dx

sem tud sama tocno na vaju tud pomislila; recimo lohk je kriterij preprosto samo (ne)vsecnost: lohk sta nekomu preprosto OBA z aakhutom ful vsec ali pa ful ne, kar pod razno ne pomeni, da sta si zato podobna.

ce recem, maram zelje in zhgance in jabolka in banane in tiramisu, najbrz ne pomen (samo x;)x x:px) tega, da ne locim okusov med sabo al pa ne pomen, da je men zelje sladko kot banana in da mi je zato vsec al pa ne. xDDx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...