Antigona 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Kako sem razburkala zadevo. Ni bistvo kje delam niti kaj delam, bistvo je, da gremo lahko kdaj pa kdaj stran in ustaljenih tirnic, mar ne? Vsi, ki ste se počutili užaljene, ste se oglasili. In prav je tako. To je tudi bil namen mojega pisanja. A niso se oglasili vsi. Tisti so se, ki se ne strinjajo. Napisala sem svoje mnenje. Tega tukaj ste vsi takoj pograbili in si ga vzeli k srcu.Hvala Zepo, ker si omenil še vse prejšnje. Na bednike ni nihče niti trznil, ker se nihče ni počutilk tako........super, ane? Na zaupanje tudi ne...in na žalitve tudi ne.........in na ptrvarjanje igranje tudi ne....čeprav se je marsikdo zamislil nad tem, ne rekel ni.Ko tako malo izpostviš še imena je hudo. Govorimo o posameznikih..in kot je rekla Marsa ima tema tudi podnaslov.Leeon, ko rabim pozornost se ne skrivam, ampak naredim nekaj, da me vsi opazijo.Znam biti v središču pozornosti, ko to hočem in takrat naredim Bum. Znam stati pred množico in uživam v tem, znam igrati in znam biti to kar sem. In veliko sem se naučila tudi jaz, tudi na tem forumu. Kaji in kako sama najbolj vem. Ko sem vrgla določene ljudi v isti koš, iščejo pozornost, eni tako da nonstop objavlajo svoje slike, eni da vse obrnejo na sex in in sex......eni so vseprisotni in se razumejo a ma na prav vse. Nikogar ne obsojam in sprejemam takega kot je. Sem morda napisala, da je slab, zato ker je drugačen kot jaz ali ti ali vi Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 aha si tud ti prec postekala. ja, tedaj ti moj komentar najbrz ni bil vsec, vendar pa se je izkazalo, da sva pravzaprav govorili o dveh razlicnih stvareh, prvic ker ti nisi bla dovolj natancna, potem pa se ker jaz nisem bla in sem upostevala sam ta en vidik.Ko si pa pojasnila par stvari, sem pa vidla, kaj mislis, pa se pr seb naprej razmisljala o tem (in tud naglas, seveda ). [/color]Sloh ni šlo zato, da mi ni bil všeč - takoj sem pogruntala, da nisi prav razumela - sem full senzibilna.Ja, jaz sem se tud marsicesa naucila, vsaj upam. Vcas sem tud jaz bolj do stropa skakala za vsak drekec pekec... Življenje nas nauči marsikaj, tudi strpnosti do drugih in predvsem to, da se svet ne zruši kar tako (upam, da veš kaj mislim).zato mi je hecn, ko je leon napisal, da "mormo nadnujno tisti hip komentirat".. no to! kar MORS, kao, skor ves tresoc. pa gres 1x drugic not, s trezno in mirno glavo, dobre volje, pa poves, sam sekas. Nič ne "moramo". A veš kaj pravijo kirurgi:"Če "moram" ta trenutek (takoj) v operacijsko je tako ali tako že prepozno, ker je pacient že mrtev. Mislim, da se je pomembneje naučiti strpnosti, predvsem pa premisliti pri sebi, kako sami v resnici gledamo na zadevo, ne pa da oreagiramo iz pleksusa (čustveno), potem nam je pa žal.Pol pa ti recejo, o marsa pa ma danes slab dan. pa ga tedaj recimo glih nimam, sam glih da se mi, glih zato k sem dobre. Pa sva spet pri tem, da sem lohk taka al pa taka, ne glede na to, kaksen dan mam. Jaz o tebi ne morem imet blaznega nekega mnenja, premal poznam kaj kaj govoris, vendar iz tehle par tem mislim da si obcutljiva (morda nekoliko prevec), socutna in lepo vzgojena. Občutlija pa sem, pa senzibilna tudi pa še marsikaj ... pa ti moram priznati, da ne v tem smislu, kot si večina predstavlja. Preprosto prepoznavam vsa svoja občutja, ki se mi zbudijo v meni, ob kakšni drugi osebi - potem pa lahko to nadgradim ali pa zavržem. Lepo vzgojena - priznam, da dam veliko na to, kako se obnaša do drugih in kako se obnašajo drugi do mene - ne morem reči, da je to samo vzgoja, ker sem prestara, mislim, da je v tem veliko osebne odločitve. Moje mišljenje je, da si vsa živa bitja zaslužijo osnovno spoštovanje.Ker sicer jaz tud maram bonton (pa ceprav vcas to cudno kazhem ). In tud prijaznost maram - pa tud jaz ne maram prilizovanja, sam tolk se pa ze cenim pa folk ki z mano debatira, da se mi zdi, da ni nujno da je ravno cudno in odstekano, da se kdo sploh strinja z mano. faca. Sploh nisem bila prijazna do tebe. Sem samo napisala odkrito, tako kot sem v tem trenutku čutila in verjemi, če ne bi, bi napisala tisto kar bi čutila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 cakaj, bom skusala najdt eno mojo zgodbo... nekaj kar se mi je zgodil... evo nasla: http://www.lunin.net/forum/index.php?s=&am...ost&p=45178 Bravo! Čestitam! Premagala si sebe. Bila si poštena, do sebe in do nje! Najprej si bila poštena, ko si se borila za "svoj" kalkulator - takrat si bila prepričana, da je tvoj. To je prav, potrebno se je boriti za svoje stvari/pravice. Potem si spoznala, da si ravnala napačno! Odšla si k osebi in priznala svojo napako! Bravo! To pomeni, da si v sebi izredno poštena oseba in da imaš v sebi sposobnost in moč priznati svojo napako (to ogromno pomeni)! Res sem vesela zate, čeprav se mogoče trapasto bere. Pa veš zakaj sem vesela, ker je tvoja vest s tem, ko si priznala napako, postala zopet čista, brez madeža. Veš vsi smo samo ljudje in zato delamo napake, pomembno je, da sm o jih sposobni priznati. Poleg vsega tega, si lahko vesela, da se ti je to dogodilo, saj tako kot sama praviš, od takrat čisto drugače gledaš na druge ljudi na dogodke. In prepričana sem, da boš vedno do vseh poštena - potem pa preko tega sledi sočutje, razumevanje, notranji mir in še veliko lepega. REs si super punca!!!! Čestitaj si , ni veliko ljudi, ki bi bili sposobni česa takega. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Kako sem razburkala zadevo. Ni bistvo kje delam niti kaj delam, bistvo je, da gremo lahko kdaj pa kdaj stran in ustaljenih tirnic, mar ne? Vsi, ki ste se počutili užaljene, ste se oglasili. In prav je tako. To je tudi bil namen mojega pisanja. A niso se oglasili vsi. Tisti so se, ki se ne strinjajo. Napisala sem svoje mnenje. Tega tukaj ste vsi takoj pograbili in si ga vzeli k srcu.Hvala Zepo, ker si omenil še vse prejšnje. Na bednike ni nihče niti trznil, ker se nihče ni počutilk tako........super, ane? Na zaupanje tudi ne...in na žalitve tudi ne.........in na ptrvarjanje igranje tudi ne....čeprav se je marsikdo zamislil nad tem, ne rekel ni.Ko tako malo izpostviš še imena je hudo. Govorimo o posameznikih..in kot je rekla Marsa ima tema tudi podnaslov.Leeon, ko rabim pozornost se ne skrivam, ampak naredim nekaj, da me vsi opazijo.Znam biti v središču pozornosti, ko to hočem in takrat naredim Bum. Znam stati pred množico in uživam v tem, znam igrati in znam biti to kar sem. In veliko sem se naučila tudi jaz, tudi na tem forumu. Kaji in kako sama najbolj vem. Ko sem vrgla določene ljudi v isti koš, iščejo pozornost, eni tako da nonstop objavlajo svoje slike, eni da vse obrnejo na sex in in sex......eni so vseprisotni in se razumejo a ma na prav vse. Nikogar ne obsojam in sprejemam takega kot je. Sem morda napisala, da je slab, zato ker je drugačen kot jaz ali ti ali vi Uf, kako je nekdo osebno potreben pozornosti in kako je osmaljen. Pina colda želim ti veliko, veliko sreče - kajti igrati se z "ognjem" ni vedno zanimivo, radoživo, varno. Srečno, še enkrat!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 faca. Sploh nisem bila prijazna do tebe. Sem samo napisala odkrito, tako kot sem v tem trenutku čutila in verjemi, če ne bi, bi napisala tisto kar bi čutila.Oh saj vem, da nisi nic atcga hotla, preprosto je tko naneslo in si tko cutla, saj se vid. saj zadnji del o prijaznosti ni bil sam teb namenjen, preprosto tko mislim vedno.pravzaprav je bilo namenjeno vsem tistim, ki jih tolk mot, da "sem jaz boss" ali pa tistim, ki so ljubosumni na naklonjenost, ki jo dobivam s strani nekaterih, ali na tisto, ki jo nekateri dobivajo s strani mene, ker jih vedno 'obsodijo' na prilizovalce. Ces: jaz povem vic, ful folka pa se smeje, ker sem jaz sef in ne zato, ker je vic smesen. to je zhaljivo do mojega super smisla za humor. Bravo! Čestitam! Premagala si sebe. thanx ej!! res, pa mi ni blo lahko, kajti mam morda kar mocen ego, pa se asc sem sco, ne maram bit v poniznih situacijah prevec pa taksnih. zato sem si pa tud zapomnila za vekomaj in res je - ves kok dbest se v zvezi s tem pocutim, fantasticn!pa vidis, da se da vedno nekak resit stvari, sam ce si iskren in posten. aja, p.s.!!!vsec mi je, ko si rekla, da sem se borila za "svojo stvar" - ker sama nisem nikol gledala tko na to, sem sam svojo napako vidla, ne pa tud tega, tko da mas prav - v tistem hipu sem prav ravnala, sam ne, pismu: vseen ni blo prav, ker sem sodila, nepravilno, sklenila sem rpehhitro, predno sem pr seb poiskala, sem drugemu pripisala.saj to je pa to, povsod - rajs se skregamo kot da bi priznali krivdo ali napako. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Kako sem razburkala zadevo. Ni bistvo kje delam niti kaj delam, bistvo je, da gremo lahko kdaj pa kdaj stran in ustaljenih tirnic, mar ne?pihhh. pihhhhh. o cesarjevih novih oblačilih pa nič... pa potrdila za penzijo tud ne...a si tko zasedena al tko neuporabna? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Mogoče nekaj ne temo srčkov - meni je ful všeč od kar sem pogruntala, koko se naredi, da je na postu viden srček....zdaj ga pa vedno uporaljam. Ta srček ne pomeni ljubezen....samo meni je všeč, ker znam uporabljati. če se spomnim začetokov, uf bilo je prav groza....pojma nisem imela kako in kaj, a so se našli posamezni prijazni uporabniki, ki so mi pisali navodila....potem je pa šlo. lp Marsa kaj to pomeni: "asc sem sco". lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 da je njen ascedent v znaku škorpijona Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 aja sory, pomen da je moj ascendent skorpijon (ker sicer sem *ribica* ) aja, ves saj smeske lohk tud uporabljas. aha stekam... morda imas vedno sam "hitri komentar", tko da morda ne vidis palete.ce das "komentiraj", se ti zraven okenca za komentiranje odpre cela paleta smeskov in s klikom nanje jih lahko uporabljas kjerkoli v svojem postu, recimo tkole ... Imas pa sicer tud pri hitrem odgovoru spodaj linkec: "uporabi smeske".Kliknes na linkec in dobis paleto smeskov. *, ja, Ksenia je pravilneje povedala, jaz sem spet storast rekla, zdaj vidim. Thanx Ksenia! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 nič neptunovsko a?torej mislim da to pomeni, da trdno stojiš za svojimi besedami in si za svojo resnico pripravljena it na nož, da znaš če si prizadeta pičt, da pa si tudi odkrita in poštena... sej tule mojo malo opisujem ko ne gre dobiš nek drug izraz na lice in se vržeš v zadevo... a sem sfalila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 da je njen ascedent v znaku škorpijona Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Ja, Ksench, saj ti morda naju obe drugo zaradi druge nekoliko lazje razumes, a mam pa jaz zdaj prav? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 aja sory, pomen da je moj ascendent skorpijon (ker sicer sem *ribica* ) aja, ves saj smeske lohk tud uporabljas. aha stekam... morda imas vedno sam "hitri komentar", tko da morda ne vidis palete.ce das "komentiraj", se ti zraven okenca za komentiranje odpre cela paleta smeskov in s klikom nanje jih lahko uporabljas kjerkoli v svojem postu, recimo tkole ... Imas pa sicer tud pri hitrem odgovoru spodaj linkec: "uporabi smeske".Kliknes na linkec in dobis paleto smeskov. *, ja, Ksenia je pravilneje povedala, jaz sem spet storast rekla, zdaj vidim. Thanx Ksenia! A ribica si? ne poznam veliko rib, ne spoznam se na horoskop, samo se mi zdiš čisto nič riba. Ej, hvala za napotke, sem že pogruntala, da so tam - težava je v tem, da se še nisem uspela naučiti kaj kateri pomeni, torej uporabljam samo pomižik, nsameh, roko sem pogruntala poanto iz drugih postav in tu in tam kakšnega drugega in ob tem potiho držim pesti, da ne bom fafilal pomena. No pa saj ni panike, ko bo čas bom pač tudi ta del osvojila - priznam, da se nič kaj preveč ne trudim naučiti Hec pa je, da tisti, ki odgovarjajo samo s smeškoti (temi znaki) sploh ne razumem, zato potem tiste odgovore kar preskočim. Uf sem štorasta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Ja, Ksench, saj ti morda naju obe drugo zaradi druge nekoliko lazje razumes, a mam pa jaz zdaj prav? jp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 samo se mi zdiš čisto nič riba. ja saj. vsakdo ki me vprasa in povem, rece: *kar je hec, ker nimam samo sonca v ribah (to kar smo po horoskopu, kot laicno recemo), pac pa mam v ribah se celo guzvo. (ampak je itak zelo pogosto v takih primerih tako, da potem druga tocka mocnejse deluje, ker se koncentracija potem usmeri tja, recimo ascendent). aha saj vem, ksenia, tamala je iz pravega testa - se ne da! Kolk enih nepotrebnih besed, a ne? ko pa ircate cez cele strani brezveznarije, kam gres, aha fino, bla bla... to je pa dbest al kaj! zdaj boste pa se mene mal poslusal! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 aja, p.s.!!! vseen ni blo prav, ker sem sodila, nepravilno, sklenila sem rpehhitro, predno sem pr seb poiskala, sem drugemu pripisala.saj to je pa to, povsod - rajs se skregamo kot da bi priznali krivdo ali napako. Hmmm, kolikorat v življenju boš še ravnala narobe. Pa ne zaradi sebe, lahko bo za to kriv splet okoliščin, na katere ne moreš čisto nič vplivati. Ja, takšno je življenje v vseh svojih barvah. vendar ne glede na vse, boš sposobna popraviti krivico, če jo boš naredila in to je najpomembneje. Malo filozofiranja: ko vačsih opazujem sebe in druge v tem življenju in vzvode, ki nas pritiskajo v reakcije in nato reakcije - potem ugotovim, da je najpomebneje biti pošten do sebe in drugih (kar pa ni vedno lahko). aja, a si se kdaj vprašala, da je moralo biti tako? Veš verjetno si se ti in ona druga oseba iz tega veliko naučila. kaj pa če ta splet okoliščin ni bil kar tako in ni nil pomen v temu, ko praviš "sem ravnala narobe"; mogče je bil pa zato, da sebe spoznaš in prepoznaš kakšna si v "kočljivih" reakcijah? No ne vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Uf, kako je nekdo osebno potreben pozornosti in kako je osmaljen.žalostno a resnično. mogoče, verjetno.. nekateri tisti: "dobro blago se samo hvali," razumejo kar dobesedno. zame ni car tisti, ki svoje cesarstvo razglaša daleč naokoli. car je preprosto car..to se ve. daleč naokoli. nekaj popolnoma samoumevnega. ne bo zgubljal besed. hvalili ga bodo drugi.za tisto kar ti je samoumevno ne zgubljaš besed. in se ponavadi s tem tudi ne hvališ. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 ja mkk, saj, mam blazno dobre reflekse, v tezavnih situacijah mi je 'lazje' delovati kot v dobrih.z manj se boljs znajdem kot z velik. ja, je ze moral bit tko (btw ko smo bli ravno pri astrologiji in skorpijonih - zanimivost, oseba ki sem jo obtozla, je tud skorpija - si lahko mislis, da kok sem morala bit pol prepricljiva, riba pac kot sem, da mi je dala tisto, pa ceprav je bilo njeno).Itak, kot v vseh testih oz. pomembnih zivljenjskih situacijah.tedaj sebe odkrijes, vidis, kaj vse zmores, kaj vse je v teb. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 zame ni car tisti, ki svoje cesarstvo razglaša daleč naokoli. car je preprosto car..to se ve. daleč naokoli. nekaj popolnoma samoumevnega. ne bo zgubljal besed. hvalili ga bodo drugi.za tisto kar ti je samoumevno ne zgubljaš besed. in se ponavadi s tem tudi ne hvališ. Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 car je preprosto car..to se ve. daleč naokoli.malo hecno, se ti ne zdi? dalec naokoli ga poznajo, vejo da je car, ceprav on skromno zhdi doma in se nikomur ne jajca s svojim carstvom? saj stekam tvoj point in na nek nacin mas tud prav, sam vseen mislim, da je tole misljenje nekoliko naivno oz. idealisticno. sploh v tem svetu, k moram, ce hocem prezivet, sebe posiljevat nekomu in takorekoc govort, jaz sem car... al kaj bos napisal v svoji prosnji za job al v zadevi ki jo bos na nek nacin promoviral, kajti saj jih/nas vecina nekaj promovira?"nudimo najboljse", "najcenejse", najtrajnejse", itd. - saj to je vse v superlativih, torej carskih postavitvah....brez obcinstva namrec ne mors bit car, v takem smislu, ce se naj bi to vedelo, torej splosno.... oni ki je pa sam zase car, v enih rovtah, s sebi in okolici prijazno zivljenjsko filozofijo, skromen in preprost, Clovek pac, in zame Car, on pa sebe cist drugac percepira...vendar ni car. je sam zame car in za 5 njegovih bliznjih. iz tega lohk sklepamo, da je vsakdo zase in po svoje car, pa bolj ali pa pac manj. hvalili ga bodo drugi.ce bodo zanj izvedeli (ce bo torej dovolj javno razglasal svoje carstvo. za tisto kar ti je samoumevno ne zgubljaš besed. in se ponavadi s tem tudi ne hvališ.Tisto kar je samoumevno zame, morda ni tud zate. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 kaj pa sploh je Car? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Zame je Clovek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 torej se dokazuje z dejanji in ne besedičenjem ane?sej sem povedala da je danes zame dan razmišljanj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 seveda, vendar ce besedicis, se ne pomeni nujno, da ne udejanjas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 ja tako je, hm... sej takšni naj bi bili pravi voditelji ane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.