Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

fajn, jaz sem vcas ful rada igrala sah, s sosedom, vendar kot majhna, zdaj sem cist vse pozabila. x:)x

mi je blo pa zlo gud ga igrat, pa ceprav so me sicer te razne igre zivcno delale (no ne pa tud tarok, sem ga kar rada igrala, sam ne ze 20 let tud).

ja, ksenia, sam ne vem, saj ves kako je z voditelji... *sfizhijo* se... ne sam sami, tud folk oz. pricakovanja, interpretacije itd. folka jih sfizhijo.

recimo osho je cist super razmisljal... vendar pa so ga mase postekale tko, da cist halo vcasih. x;)x x:)x

saj, podobno kot jezusa.

zato pa si je za carstvom, voditeljstvom (po mojem mnenju) nesmiselno prizadevat, kajti tolk bolj bos na vrhu, tolk nizje se lohk spustis tud. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

x:px jp, saj sem napisala, da boste pa se mene mal poslusal dons. x:o)x

ocitno... xDDx

ok, res smo zabluzil, predvsem jaz, mi je pa pasala vseen debatka. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

malo hecno, se ti ne zdi? xDDx

dalec naokoli ga poznajo, vejo da je car, ceprav on skromno zhdi doma in se nikomur ne jajca s svojim carstvom? x:px

saj stekam tvoj point in na nek nacin mas tud prav, sam vseen mislim, da je tole misljenje nekoliko naivno oz. idealisticno.

me ne razumeš čist. sej sem tud povedal zlo posplošeno. kaj je car..kaj je njegovo cesarstvo.. pa vse to jemleš preveč dobesedno.

zame je car moj pes, moj brat, foter, prjatli..tud klošar se najde k je car v svvojmu kraljestvu. seveda ne vsak.

hm..mogoče je pomembna nevsiljivost..nevsiljiv pa ne moreš bit če nisi samoumeven. vsaj zame..nekateri se hočjo nonstop silit nekam v ospredje..ampak jim to pač ne leži - so vsiljivi, ker tam kamor se silijo niso samoumevni.

zame je za carja pomembna tudi skromnost. to se spet veže z nevsiljivostjo. pač ni tak..in ne rabi bit tak..ker on je samoumeven. samoumevno je, da je car.

car je vsak, ki je kar je. in noče bit nekaj kar ni. vsak, ki je zadovoljen sam s sabo. ne glej česa nimaš, ampak kaj imaš. in na tem gradiš naprej. nobeno cesarstvo ni bilo cesarstvo že od začetka, ne za oči javnosti. za carja pa..in ravno to (tudi to) loči carja od drugih.

sploh v tem svetu, k moram, ce hocem prezivet, sebe posiljevat nekomu in takorekoc govort, jaz sem car... al kaj bos napisal v svoji prosnji za job al v zadevi ki jo bos na nek nacin promoviral, kajti saj jih/nas vecina nekaj promovira?

"nudimo najboljse", "najcenejse", najtrajnejse", itd. - saj to je vse v superlativih, torej carskih postavitvah....

brez obcinstva namrec ne mors bit car, v takem smislu, ce se naj bi to vedelo, torej splosno....

vis glih v tem..car drugih ne posiljuje s sabo. zanga se ve, da je car. in posledično tud nima nobene konkurence. skromnost, ki ne izklučuje ponosa.

se promoviraš al natolcuješ.. car ni vsemogočen, vsi po svojih močeh pač..

ne rabiš občinstva. pa saj si si lepo odgovorila na spodnjem citatu.

oni ki je pa sam zase car, v enih rovtah, s sebi in okolici prijazno zivljenjsko filozofijo, skromen in preprost, Clovek pac, in zame Car, on pa sebe cist drugac percepira...

vendar ni car. je sam zame car in za 5 njegovih bliznjih.

iz tega lohk sklepamo, da je vsakdo zase in po svoje car, pa bolj ali pa pac manj. x:)x

ce bodo zanj izvedeli (ce bo torej dovolj javno razglasal svoje carstvo.

car se ne promovira (ne razglaša svojega carstva), kajti dobro blago se samo hvali. prek njegovih dejanj..osebnosti..kdor bo prišel z njim v stik bo rekel: "ta pa je car!" x:o)x xDDx

sicer pa..o carjih in podobnih legendah se širijo miti. x:Dx

Tisto kar je samoumevno zame, morda ni tud zate.

seveda, da ni. sicer ne vem kaj točn si hotla sploh povedat s tem.

s tem sem bolj komentiral kao (lahko bi rekli samooklicanega) carja. da če si car..se ne rabiš samooklicevat. to se vidi. če si lep, ne rabiš razlagat kok si lep. če si pameten - tud to ljudje opazijo slej ko prej.

tist, ki se nonstop hvali kok je lep pa čeprav je res recimo. vprašanje kok je zadovoljen, prepričan v svojo lepoto (svoje malo cesarstvo). no..zame ta že ni car.

en drug..bajsek..ki se pa odlučno počutu v svoji koži pa je car svoje lepote.

upam, da mi besede car ne bo treba nikol več uporabit. :o|o: x:o)x

in na ptrvarjanje igranje tudi ne....čeprav se je marsikdo zamislil nad tem, ne rekel ni.

Ne bo držal x;)x

No, po mojem mnenju je to že kar prava mala modrost, ko se ne čutiš užaljenega, prizadetega, če ti nekdo očita nekaj kar je daleč od resnice. Ker v bistvu se res nimaš zakaj tako počutiti. Je pa to modrost treba osvojiti......sam jo poskušam in ker si je tud želim osvojiti, mi kar uspeva. Ne še čist, sam ipak..... x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest mačona
aha in to jaz s svojo izjemno intuicijo uganem lohk. xDDx xokx x:Dx

al pa, se bolje: berem VSE poste ki se napisejo kadarkoli v VSAKI temi (seveda ultra podrobno). x:o)x x:Dx x:Dx

Duh v Ško x:px xcivx x:Dx

jao ste zabredli, ne da se mi brati te solate. :P do ene meje se mi da pisati in komentirati in dokazovati svoje (ki je prav edino zame), pol pa mi vse skupaj pade dol in začnem uživati, kako drugi zavzeto pišejo ... x:Dx Pina Colada pa uživa na odru, dobila je svoje občinstvo. x:Dx :palec:jaz je ne maram. ne sprejemam vseh, takih kot so. ja, jaz sem pa taka. nestrpna sem do določenega folka, ne vem pa, kje tiči razlog.

Guest mačona

aja, hotela sem rečti, ma smisel, da je Pina Colada omenila, da dela v Drami.

eni pač jokajo, dajejo sebe na ogled in v občudovanje na forumu, ona pa tega ne rabi, ker to dobi na odru.

Zakaj obstaja tema, kaj si mislimo o posameznikih, če potem ne smeš/smemo napisati svojih mnenj ?

Nikogar nisem hotela žaliti/užaliti, vsak naj se sam pogleda v ogledalo in bo videl / videla kakšen je. Moje mnenje pozabi, ker je to moje mnenje. Vsak naj si o sebi ustvari svoje mnenje x:)x

Ja, se strinjam, ti si povedala, kar si misliš o kom. To je tvoje mnenje in ga lahko napišeš. Ampak računaj, da lahko tudi drugi napišejo mnenje o tvoji psiho oceni. Tudi to je izražanje mnenja. Če se zdi nekomu brezveze, bo to izrazil, tako kot ti. Kje je potem problem?

Če ma kdo denarja odveč vzamem.

me ne razumeš čist. ....

... seveda, da ni. sicer ne vem kaj točn si hotla sploh povedat s tem.

s tem sem bolj komentiral kao (lahko bi rekli samooklicanega) carja. da če si car..se ne rabiš samooklicevat. to se vidi. če si lep, ne rabiš razlagat kok si lep. če si pameten - tud to ljudje opazijo slej ko prej.

ja, cist sem stekala, da si to vse mislil, kar si napisal. xyesx xDDx saj sem ti rekla, da stekam in da se clo strinjam.... ampak za karizmaticne osebe slej ko prej morda tud izves.... potem pride do zadev, ki so samoumevne... da se jim navesi ful folka, da jih zacnejo promovirat, citirat, misanderstendat in tako dalje in pol nekaterim avtomatik padejo dol v smislu carjev kot taksnih, zaradi cesar so jih tako prej obravnaval sami.....

Jaz bi tud najrajs tedaj, da bi metallica sam zame spilal na koncertu in zame je dokaz da so carji, bil to, da so tud zafusal, za ene pa bi bil to dokaz, da sploh niso taki carji. x:)x

... o samoumevnosti.

nekomu ki gara na jobu nekje za male ficke, je morda samoumevno, da si fotokopira na sluzbenem kopircu osebne stvari, da nosi papir dam in da ves cajt visi med jobom na netu, men pa ni. x:)x

to sem mislila - ne ti/jaz, pac pa nekdo/nekdo drug.

Jao koliko ste danes napisal enih mnenj, zunaj pa tako lepa nedelja x:px

Tebe žena bolj slabo uboga :sori: ker še vedno klepteta naokoli x:Dx

ALi si preslabo kosilo skuhal xrolleyesx

pa kaj, ves kok se strani v kakih temah nastepa, zakaj vas pa glih to tok mot?

pac, cvekam mal, so f* what? xnckrivx

kok nas hitr mot, ce en drug... x:o)x

aja, hotela sem rečti, ma smisel, da je Pina Colada omenila, da dela v Drami.

eni pač jokajo, dajejo sebe na ogled in v občudovanje na forumu, ona pa tega ne rabi, ker to dobi na odru.

sam to je res, sem tud jaz hotla citirat, pa vmes zabluzila. da ma smisel, da je to res - jaz tud s faco nastopam, sem povsod ista in da to je nek podatek, ipak, ki ni nujno, da ga zanemarmo.

Vidiš zdaj zakaj hočem ločitev.. :vragec:

zakaj si pa tak bik? tok posesiven, jaz sem biolj za svobodne odnose. x;)x x:px

Ja, se strinjam, ti si povedala, kar si misliš o kom. To je tvoje mnenje in ga lahko napišeš. Ampak računaj, da lahko tudi drugi napišejo mnenje o tvoji psiho oceni. Tudi to je izražanje mnenja. Če se zdi nekomu brezveze, bo to izrazil, tako kot ti. Kje je potem problem?

:palec: to je pa tud res. x:)x

Picasso

sem vedla da bo tko, ko sem rpebrala svoj post zdajle za sabo. x:o)x

nisem mislila tega/tebe.

to je blo vsem namenjen, onim, ki majo probleme, k da dons pa jaz tok cvekam.

sem slucajno v tej temi se zapricala, se nom lovila po temah s folkom, ce bom hotla met debato.

pa naj si folk se vse to pac misl o men, sicer pa itak ni vazn, saj vsi vejo, da ful cvekam in da mam solatne poste velikrat, pac preletis, pa gres na kako nad zanimivo ircanje, k so sam po 3 besede pa ti ni treba brat solat, lohk sam smeske hodis gledat. x;)x x:Dx.

je pa hec, k mene ne morte dat na ignore. x:px :vragec: x;)x x:Dx

shlik shlak. :D ;)

Picasso

zakaj si pa tak bik? tok posesiven, jaz sem biolj za svobodne odnose. x;)x x:px

To mi je pa znano. Bikci :o|o: , fajni sicer. :palec: No, saj sco niso kaj dost drgačne.... xcivx :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Macka ti mas nekega vodnarja al kaj 'zadaj' al 'zraven' al pac nekak vpletenga, al pa kaj tacga... ribo kaksno, strelca....

za sco skor ni mozno da ne bi bil vsaj miceno posesiven (in tud ljubosumen). x:)x

Audente, pismu vednos e zmotis... saj jaz sem ribica x;)x, nisem skorpija.. razen vcas sam mal. xDDx x:px

Picasso

Audente, saj se mi zdi, da najbrz ves, da si mislila s tem to mojo plat, ko jo pac vidis/prepoznas, sploh ker mas s sco dost opravt.

saj mi dostkrat kdo rece: ja, ja, ve skorpije al pa kaj tacga, tud folk ki tocn vejo, da sem riba, recimo clo moja mat. xDDx :8):

tko da sem se itak mal zezala, ker ce sem ze riba, "ribica" sigurno nisem. x:px

zato sem pa tud pomeziknila, ces, girica, takorekoc. :vragec: x:Dx x;)x

men je tud pina colada fajn nick, ker me spomni na kokos in na sploh nekaj sladkega, prijetnega, belega. belo barvo namrec blazno maram, sam ne na seb, sem kot mona brezbarvna... sam da je okol mene al pa da jo gledam al pa tko mi je vsec.

pina colada, ja... fajn nick. x:)x

Picasso

Guest mačona
Pina colada je dbest pijača. x:px pa ananas maram, pa kokos v vseh možnih oblikah in tudi kombinacijah. x:px to je pa tudi vse. x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...