Marsa 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 O pih, Mystica! ( ) nc, moram sibat ( koncno ne) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 ja. In recemo nazaj: pa kaj, taksna/taksen pac sem, ti me sploh ne poznas... pa taksno. SAJ, PRISAJSLI!!! In ker si PAC TAK, se je nekdo PAC nate tako odzval, kot se je in si ustvaril taksno mnenje, kot si ga je .... in s tabo neposredno to itak nima zveze; spreminjal se zato ne bos, kao itak ves, kdo si pa kaj si pa kaksen si in tako dalje - torej - v cem je problem? Problem?A bi moral bit, oziroma a je to videt kot kakšen problem?Podnaslov je - ne beri če nočeš slišati mnenja o sebi.In to je DVOSMERNOČe nekdo napiše mnenje o nekom, se je treba kar strinjat?Saj o meni ni napisala nič takega s čimer se ne bi strinjal... Pa sem vseeno komentiral, in to dvakrat... Ampak če nekdo drug v tej "analizi" vidi sebe napačno predstavljenega - po njegovem mišljenju... Ima pravico odgovorit.Če ga ima nekdo pravico ocenjevat.Razumevanje deluje v obe strani.Ali pa sploh ne.Mene vidi kot "modela s pozitivno energijo"Če me tako vidi PinaColada... Če me pa tako vidi "skoraj psihologinja"... Ni mi všeč bit predmet analize. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Mene vidi kot "modela s pozitivno energijo" ...dobra ta Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 HALO HALO PINA COLADAZDEJ ŠELE MI KAPNIL DA BOŠ GOSPA DOHTAR...DEJ MI NUJN ČIMPREJ KŠN POTRDIU NAPIŠ DA NISM ZA MED LJUDI PA ME DEJTE U PENZJON... Jaz bi ga tud imel... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 ja, tudi meni ni najbolj prav, da bi bil predmet nekakšne psihoanalize preko mojega pisanja....Je pa zanimiva reakcija- vsak se je spotaknil/ več ali manj/ ob svoj profil ....mene osebno naprimer je zmotilo tisto kar sem scitiral- njene poste- način , mišljenje, da nekdo misli in govori o vsah nas/ skoraj vseh/ kot o bedakih, bednikih, katerih pisarije so za kozlat. ne vem, tole je res čudno- osebno se počutim/ čeprav poimensko nisem bil omenjen/ užaljenega le kot del tele skupine tle gor, ne kot posameznik...pa očitno tega ni nihče dojel, ali pa vsaj ni tako odreagiral...zdelo se mi je vse skupaj nepošteno...no ja..da se ne ponavljam-sam hotel sem reči, da hudo pogrešam čut za skupnost, ki ga tule verjetno/ očitno / ni-vsak gleda svojo rit- pa ni najbolj prav...čeprav bom verjetno dobil odziv v stilu-ja kva si pa ti mislu !!No ja, saj morda je res prav tako, sicer kakor za koga, samo malce sem bil presenečen...kaj pa vem- morda trenutek naive...kdo bi vedel...morda je tudi naša psihologinja tole začutila in si je lahko privoščila takole analizo, kar je kasneje tudi napisala- NIHČE NI TRZNIL....je pa za zamislit se... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 ...dobra ta Ane... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 -sam hotel sem reči, da hudo pogrešam čut za skupnost, ki ga tule verjetno/ očitno / ni-vsak gleda svojo rit- pa ni najbolj prav......je pa za zamislit se... Ni panike, k ni dvoma, da je tu neka skupnost in lojalnost itd, se pogosto to vidi, čuti, izrazi tud v real lajfu, je pa skupnost zlo različnih in tko tud deluje. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 sem opazila in zbrisala...veš kaj ne razumem - ne tolk da si nekdo je ustvaril mnenje o men - jaz vem kaj je res drugo me ne zanima... ampak da lahko na osnovi nekaj postov (oziroma bolj tvojega posta Marsa v tejli temi pa mogoče še od koga ki si ga ti izpostavila in je napisal svoje mnenje) oceni ljudi in jim da nalepko... plus tega pa me zanima, če je bilo kje vprašanje če se lahko posluži naših razmišljanj za diplomsko nalogo? mene ne moti, mogoče koga drugega pa? smo le skupnost mar ne ja, tudi meni ni najbolj prav, da bi bil predmet nekakšne psihoanalize preko mojega pisanja....Je pa zanimiva reakcija- vsak se je spotaknil/ več ali manj/ ob svoj profil ....mene osebno naprimer je zmotilo tisto kar sem scitiral- njene poste- način , mišljenje, da nekdo misli in govori o vsah nas/ skoraj vseh/ kot o bedakih, bednikih, katerih pisarije so za kozlat. ne vem, tole je res čudno- osebno se počutim/ čeprav poimensko nisem bil omenjen/ užaljenega le kot del tele skupine tle gor, ne kot posameznik...pa očitno tega ni nihče dojel, ali pa vsaj ni tako odreagiral...zdelo se mi je vse skupaj nepošteno...no ja..da se ne ponavljam-sam hotel sem reči, da hudo pogrešam čut za skupnost, ki ga tule verjetno/ očitno / ni-vsak gleda svojo rit- pa ni najbolj prav...čeprav bom verjetno dobil odziv v stilu-ja kva si pa ti mislu !!No ja, saj morda je res prav tako, sicer kakor za koga, samo malce sem bil presenečen...kaj pa vem- morda trenutek naive...kdo bi vedel...morda je tudi naša psihologinja tole začutila in si je lahko privoščila takole analizo, kar je kasneje tudi napisala- NIHČE NI TRZNIL....je pa za zamislit se... mene pa je omenila, ampak me ne zanima njeno mnenje o meni ... who careso temle sem govorila v svojem postu zgoraj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 a ste nori...sm skor vse prebrala jao u bistvu sploh nism hotla komentirat, k mi pač dol visi, zza mnenja taka in drugačna, pa je lohk nekdo še tak šolan in vse sam pol me je zbodlo mal tist o neodzivu ampak še vseen se nom neki šla kle, kr se mi enostavno ne da.........me pa sam zanima....a se pretvarjam zato k se zajebavam, a se zajebavam zato k se pretvarjam, a to dvoje sploh ni povezano in vmes še kak tretji dejavnik je pa fajn, de mamo spet enga kao psihologa, k nas bo spet mal popredalčku in to sam na podlagi prebranih stvari.....pa še te stvari niso namenjene dotični osebi, vsaj js se ne spomim da bi sam enkrat z njo kej debatirala...... ma je luštn na tem svet Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 kak te nea veš tega......sama užaljenost ns je Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 mah....zj se bom pa še zasekirala jutr mogoč.....dons se mi še ne da Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Čao vsem skupaj ! Prebiram tele vaše komentarje in ne morem si kaj,da ne povem še svojega mnenja.Vidim,da se je danes precej prašilo,zaradi enega komentarja in moram reči,da je punca zadela v polno.Kako ste se vznemirili,sprašujem se zakaj neki ? Zame ste vsi izredno pomembni in vsi ste zelo zanimivi,ker tudi v svoji prepirljivosti veste kdo ste in kaj si v življenju želite. Saj vsak od vas zagovarja svoja stališča,kar je čudovito,mene osebno bolj motijo ljudje,ki se strinjajo z vsem ,kar se jim naroči in kakor ubogi strojčki potujejo skozi življenje,brez daa bi vedeli,da so živi. V veliko veselje mi je ,da imam možnost komunicirat z vami tukaj, ter vse vas spoštujem in vam pošiljam dobre želje Posej tiste ,ki se z menoj nikakor ne morejo strinjati Lepo se imejte in čuvajte svoje živce. Še jih boste potrebovali. Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 ja ker nam je nastavla špegu kej druzga ne more bit jp in resnica nas je pretresla in jo težk prenesemo....sploh ob dejstvu da je skor psihologinja blagor nam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Še dober da kdo kaj tazga napiše, da se te mal raspričamo ne pa to..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Še dober da kdo kaj tazga napiše, da se te mal raspričamo ne pa to..... čuj prof maš, ne Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Ja, sam, lahk bi se v dvojčke preselil, ne? Tm probamo škorpije ujet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 nimate šans... bliža se naš cajt... štepale bomo poste k nore Babe smotane. No, evo, svečano izjavljam, da nbene škorpije ne maram! Tko! Zdej se pa jokite! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 a ste nori...sm skor vse prebrala jao u bistvu sploh nism hotla komentirat, k mi pač dol visi, zza mnenja taka in drugačna, pa je lohk nekdo še tak šolan in vse sam pol me je zbodlo mal tist o neodzivu ampak še vseen se nom neki šla kle, kr se mi enostavno ne da.........me pa sam zanima....a se pretvarjam zato k se zajebavam, a se zajebavam zato k se pretvarjam, a to dvoje sploh ni povezano in vmes še kak tretji dejavnik je pa fajn, de mamo spet enga kao psihologa, k nas bo spet mal popredalčku in to sam na podlagi prebranih stvari.....pa še te stvari niso namenjene dotični osebi, vsaj js se ne spomim da bi sam enkrat z njo kej debatirala...... ma je luštn na tem svet raje priznaj, da ti je všeč. da je lahko spet cel halo okol tega Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 ja ker nam je nastavla špegu kej druzga ne more bit Ti presneti špegu,kakšne kozlarije nam povzroča.A bi ga blo treba ukinit? jp in resnica nas je pretresla in jo težk prenesemo....sploh ob dejstvu da je skor psihologinja blagor nam Res blagor nam ,ki po zemlji trosimo semena in se ob pogledu v špegu tresemo ,da ja ne bo nihče skužil,kaj skrivamo, le pred seboj se ne moremo skriti. AMEN Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 A ni zanimivo nekaj, da je psihologinja pred diplomo in redno nastopa v ljubljanski drami???? Vleče za nos vse po vrsti, preprosto provocira in uživa, ko bere odzive. Hej, kaj pa če jo od tega trenutka naprej ignoriramo - meni jednje "ignorira xrosex nje" prineslo ful dobre rezultate. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Jst pa še nikol nobenga nism na ignor dala. Ker pol lohk vso zabavo zamudiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Mal mi smeškoti nagajajo. Popravek: meni je zadnje ignoriranje prineslo ful dobre rezultate. Jst pa še nikol nobenga nism na ignor dala. Ker pol lohk vso zabavo zamudiš. Jaz do pred enega mesca tudi ne, potem sem se pa naučila in je pomagalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 raje priznaj, da ti je všeč. da je lahko spet cel halo okol tega no zj s me pa dobu..........Vrbo pogrešam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 jaz tud, v bistvu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 no zj s me pa dobu..........Vrbo pogrešam jaz tud, v bistvu. Mislm, da mamo eno posebno temo za izražanje takih čustev...imenuje se POGREŠANI! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.