Michelle 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Zanimivi ste.Jaz se pa niti ne spomnim nanjo.Spomnim se pa na uno drugo, ki je bila benana al kaj že... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Pokowc? Kak je z njo, se ve kaj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 aj budha al kaj je bila...jst nč ne vem, nič v stikih... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Aha, budala1 mislš? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Ne spomnim se dobro Ne res. Te stvari so se dogajale, ko sem jaz nekak prišla sem... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Ti lnf Einstein .......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Zdej pa sn užaljen. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 ja je bla benana edina tolk cajta (1 mesec al kolk), drugac sem ene 3x al kolkrat dala ene par folka za 24 oz. 48 ur al kolk *na hladno*. pred 2 leti al kdaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Ja blazno pestro Kle je luštn. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 drugac sem ene 3x al kolkrat dala ene par folka za 24 oz. 48 ur al kolk *na hladno*. pred 2 leti al kdaj. Pismo, še mam spomin, se spomnim tega celo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Jaz se pa spomnim, moj prvi tak hud spomin, da me je Bobnar hitro ob živce spravil Zdaj pa Bobnar (itak tole ne bere ).Ja ja, kakšen mladiček bla Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 se spomnim tega celo.....vem. aham, pestro, jaz tud bla bolj divja, zdaj sem cist izi prot tedaj. ja eni ste bli cisti mukyji. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 mukyji. muky...zadnjič gini...prav luškane uporabne besedice daješ zadnje čase Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 pa sej te mam ze skoz! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 ja eni ste bli cisti mukyji. eni pa ste bli pusyji....ne čist čisti, no. To moglo bit tak, ni blo druge Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Hehe, samo miljon nas še živi..........miljon nas dobro ve, da dobri smo ljudje..... Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee triple Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 .................. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 .................. Kaj no Triple je kul Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Ja samo milijon nas je , milijon umirajočih med mrliči Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 K že tko govoriš očitno ne veš za temo InMemoriam. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 ja men je tud bobi kul itak že skoz, ker prca mal in provocira, tak hecn mal pa tak mulo zgleda ma je pa ful presenetlo kok roko stisne ful tak stisk ma....mi je nad to, k redko doživiš, večina ti pomolijo tisto mlahavo roko in ne veš pol splohk kaj bi z njo počel ful folka ne zna stisn roke tko kt se gre, sej ne pravim da mora kr pokat tam vse, ampak tko....no in bobi zna in še bolj všeč zarad tega Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 A jst pa ne al kaj? Aja, sej vem, kaj ti je najbl všeč na men...moji objemi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 eh za tebe se pa itak ve das moja skrita ljubav Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.