Guest mačona 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 mačona.radovedna. energična. včasih preveč pesimistična, pa za malenkosti prizadeta. mogoče vseeno malo razvajena, ampak z velikim potencialom, da postane vesel in miren človek, ki ima poleg sebe nekoga, ki jo ceni in ji sledi. razvajena v smislu, da se zaveda, da so stvari, ki jih ona ne bi smela početi, ker si zasluži kaj bojšega. zahtevna do sebe in drugih.škart roba že ni zame, sem ji nardila konc. ampak najboljši mi je ta stavek:občutek imam, da je za ene stvari, njej pomembne, precej pikolovska, za druge, brezvezne pa površna. pač ne izgublja energije za nepomembnosti. kul, fajn opis. dobro ti gre tole. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 mačona... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/n010.gif Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Lea, Kukica, Piko Meni so več ali manj recimo vsi ok, strinjam se pa ne z vsemi in vsi ne z menoj, kar je fina zadeva, ker omogoča rast in razvoj in tudi tam kjer ni komunikacije je v bistvu za mene ok (vsaj v RL) vsaj jaz tako doživljam- če ni komunikacije s tem kažem, da mi je zadosti pomembna, da se sploh ne spuščam vanjo. ...ne bi se spuščala v ocene in presoje kdo je kakšen ... sem pa opazila, da se jih je veliko spremenilo na + iz mojega zornega kota, recimo Mačona, Michelle, Mystica , Pujsa, vsaka na svoj način ...inu vsi ostali.... ...najboljši se mi zdi opis Lie, sol in poper ! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 pa koji klinac je to važno, kaj si kateri misli.... danes te hvalijo , jutri te v gnojnico namakajo važno je samo to , če ste kaj od tega druženja vun potegnli....bi se reklo če ste kaj pametnega , fajnega spoznali, zvedeli, če ste si lajf olajšali.... sam to vem , da sem vam hvaležna, za vse trenutke smeha in vso žalost, ki se zliva z ekrana.... moj nasmeh in moja žalost se zaradi vas laže prenaša.... naj vam bo prijazen dan Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 pa koji klinac je to važno, kaj si kateri misli.... danes te hvalijo , jutri te v gnojnico namakajo ja sej..... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 me zanima, če se je kdo kej nauču od mene nkol se ne ve...lohk še pride Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 sam to vem , da sem vam hvaležna, za vse trenutke smeha in vso žalost, ki se zliva z ekrana.... moj nasmeh in moja žalost se zaradi vas laže prenaša.... naj vam bo prijazen dan kako se tole danes strinjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Lia, danes te hvalijo , jutri te v gnojnico namakajo Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 marsa, dej mal pokuki v temo o gibanju Drnovška prosim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Kako da ne? A nis ti tista od ktere babici sn vikend odkupu? Si me pa spomnila zdaj neki, k sn pozabu odgovorit. Zanimiv je, kako si lahko predstavljamo določena dejanja, obnašanja, besede ene in iste osebe čist drgač......Tko sn mel jaz npr. občutek v lj, da se nelagodno al nefajn počutiš v najini družbi, ti si pa potem čist neki druzga pisala, se mi zdi......tko da, treba si ustvarjat mnenja z rezervo, ipak. Sicer pa mi je čist kul tvoj opis To že, ampak poznam samo tvojo šaljivo stran. ki pa mi je blazno všeč. Pri dejanjih drugih gre pa itak velikokrat za maske. Jaz recimo sem se zadnjič mal nelagodno počutila v vajini družbi, ampak zaradi tega, ker nisem vedela, če sem zaželena, da kar tam obsedim, al hočeta bit raje sama ... pa kaj naj se pogovarjam ... Uletela sem med dva, ki se že nekaj časa poznata, potem pa še zarad lučke bila v središču pozornosti. V takih trenutkih mi pač samozavest pade na nulo. In verjemi, da je takrat bolj, da nelagodno izginem, kot da začnem bedarije blebetat. Ma kaj samo sebe uspem prepričati v to?! ROMPOMPOMPOMPOM!!!! Pa še ful vas je, o katerih bi lahko kej napisala. V glavnem dobro vzdušje vlada tukaj. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 To je zadnje cajte oblegana tema, zato dajem sem reklamo, pojdite na Sporočila Voščila Vabila in na temo Pomagajmo primatom.Upam da bo imelo efekt. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 To je zadnje cajte oblegana tema, zato dajem sem reklamo, pojdite na Sporočila Voščila Vabila in na temo Pomagajmo primatom.Upam da bo imelo efekt. efektiven! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Ne ti meni efektiven, samo tja pejd in dvakrat klikneš pa je.No, vi kar nadaljujte z označevanjem osebkov, jaz še vedno ne vem, zakaj sem protiživljenjski. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Pa sej sm .. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 No, me veseli. cosma- prijetna, najboljša, vse oh in ah itd. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Kaj si mislim o Tini?a bi že kdaj kej povedala, namest da sam daješ linke na stare teme o Piki Pikici?Megapopularna, če ji še Belcebub odpira teme o Lei?Dobro nakvačkani opisi o freeju?Dobra razmišljanja, le malo predolga za moj okus. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Antoninus je kul. prijazen, nikoli žaljiv. pa brihten in zgovoren. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Kaj si mislim o Tini?a bi že kdaj kej povedala, namest da sam daješ linke na stare teme To ni fer do tine, pac ona se je odlocla, da to posta (in men s tem nad pomaga! )Take tud rabmo, jaz bolj, kot pa 1000 cvekacev, ki odpirajo nove teme pa majo tisoce postov, ki so okol in not prazni. zakaj pa en sam vice govori (zanic vice)?Zakaj pa nekdo sam vabca pa na sex obraca vse?Zakaj pa nekdo sam citate nashtepa?Zakaj pa nekdo samo modruje?... namest da bi se kdaj kej povedal. a ves....Plus - eni smo tle ze stiri leta in pol.Res mislis, da se ti da o istem ali enakem ali podobnem milijardkrat pregovarjat? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 jamr jamr tezh tezh, kmal bo pa, sodim, se sik sik. no, pa saj imaš prav! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 saj... sem se pol spomnila, da je tema kaj si MISLIMO.In antoninus si to pac MISLI. kaj cem zdaj se pregovarjat pa ga popravljat, zakaj ni kul da si nekaj misli. Imas prav. vseen pa nom brisala pa tak, ker ni nic narobe, naj se vid tud, zakaj je kdo tak al pa tak, ker recimo on tega ne bo nazaj sel pisat, se pregovarjat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Mislim, da je Pina Colada prav tako dobro napisala, opisala svoj pogled na ljudi, kot Lea. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 To ni fer do tine, pac ona se je odlocla, da to posta (in men s tem nad pomaga! )Take tud rabmo, jaz bolj, kot pa 1000 cvekacev, ki odpirajo nove teme pa majo tisoce postov, ki so okol in not prazni. zakaj pa en sam vice govori (zanic vice)?Zakaj pa nekdo sam vabca pa na sex obraca vse?Zakaj pa nekdo sam citate nashtepa?Zakaj pa nekdo samo modruje?... namest da bi se kdaj kej povedal. a ves....Plus - eni smo tle ze stiri leta in pol.Res mislis, da se ti da o istem ali enakem ali podobnem milijardkrat pregovarjat?Imaš prav....Sem moral ornk pomislt, da sem našel nekoga, da bi mal pokritiziral, pa še to me v bistvu ne moti Ti čist verjamem, da se ti ne da ves čas o podobnih stvareh lapat. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Imaš prav....Sem moral ornk pomislt, da sem našel nekoga, da bi mal pokritiziral, pa še to me v bistvu ne moti Ti čist verjamem, da se ti ne da ves čas o podobnih stvareh lapat.Ma ne, nimam prav. no prav ze imam (pac resnica je kar govorim tamle), sam nimam prav v kontextu teme, kot sem rekla, kaj me pac briga, kaj si nekdo o nekom tretjem misli... ampak ker me pac vcas pich se vtaknit pa kaj razlozhit, pa postnem. Men je tudi Tina pravi partybreaker saj men tud, vcas. *posebej v temi informACIJE o temah...ker je pol cela zbrka pa prisiljeno se pocutim, da moram tocn tisti hip (to se itak ni za bat )... pa tak... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Kaj si mislim o Tini?a bi že kdaj kej povedala, namest da sam daješ linke na stare teme o Piki Pikici?Megapopularna, če ji še Belcebub odpira teme o Lei?Dobro nakvačkani opisi o freeju?Dobra razmišljanja, le malo predolga za moj okus.Did You Miss Someone ......not me To ni fer do tine, pac ona se je odlocla, da to posta (in men s tem nad pomaga! )Take tud rabmo, jaz bolj, kot pa 1000 cvekacev, ki odpirajo nove teme pa majo tisoce postov, ki so okol in not prazni. zakaj pa en sam vice govori (zanic vice)?Zakaj pa nekdo sam vabca pa na sex obraca vse?Zakaj pa nekdo sam citate nashtepa?Zakaj pa nekdo samo modruje?... namest da bi se kdaj kej povedal. a ves....Plus - eni smo tle ze stiri leta in pol.Res mislis, da se ti da o istem ali enakem ali podobnem milijardkrat pregovarjat?I Do All That Mislim, da je Pina Colada prav tako dobro napisala, opisala svoj pogled na ljudi, kot Lea. Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.