Audente 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Dyamant, danes samo do gležnjev........do Stegen je še daleč in ne pokaži vse vrlin Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 o.k. pa začnimo ( show time ).. ma, hecam se, saj bo gentle.. (OMEJIVA SE NA ŠTIRI GLAVNE GREŠKE, drugače mi bo padel renome :xx!: :xx!: ..) - meni deluješ vsekakor na določen način nebogljeno (v pomenu: nemočno, nestanovito, netrdno, ne čisto na svoji poti). iz tega sledi, da rabiš veliko tople in ljubece energije. - v odnosih s folkom špekuliraš (mal sem, mal tja. ) - nisi iskren (niti pod recimo). velikokrat si osladen, pa tega kar napises niti pod recimo ne misliš iskreno.. - slabo prenašaš kritiko in ujčkaš svoj ego.. to bi bilo to. tako te vidim jaz. sama pri sebi vidim fuuul duhovnih grešk, ampak me zanima kaj in katere vidiš ti..(na zabavo pa toplo vabljeni tudi ostali.. povabilo velja.. vsem..) Dyamant, danes samo do gležnjev........do Stegen je še daleč in ne pokaži vse vrlin ufff... (hot in the city ..) Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 si ful hiter.. o.k., replicirala ne bom - što znači da sprejmem tvoje mnenje resnično v razmislek.. mal me edino moti, da sva se midva ene stvari pogovarjala pre os (in si malo tistega impliciral), pa ja ene stvari ko sem jih sama napisala, si v bistvu samo ponovil. ampak, o.k., če dejansko to misliš (brez tega, da jaz to mislim), je to since, da je treba pri meni res to spremeniti.. (drugače pa jaz pri sebi vidim še ene konktretne druge greške, ki jih recimo nisi naštel.. mogoče jih bo kdo drug..) večni iskalci in večni učenci.. sončka v MB!!! Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Jaz tebe vidim kot: - na vsak način želiš vzbuditi pozornost drugih- maščevalna si ful- nimaš pojma, kaj bi rada od življenja- si krasno bitje, sam ne veš kaj naj počneš s tem bitjem- izgovore za svoje težave z moškimi iščeš pri njih, ne pri sebi- energije so zate postale sredstvo manipulacije, so pa vse drugo kot toZanimivo. Vsak gleda s svojimi očmi.Si prepričan, da imajo tvoja očala pravo dioptrijo?Skozi moje okularje tega ni videti.A si osebno preveč angažiran? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Audenta, thanks, futraš mi ego.. vsak si ga mora nahranit a imaš res težave z moškimi katera jih pa nima Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 ma, ne znam, če jih imam, moško energijo imam vsekakor ful rada.. vedno rajši (lalala)brez zajebancije, v moški družbi vedno bolj uživam (lalala). pa leeena imam tudi rada. ozbilno (ne oziraje na to kaj reče in kaj napise..). pa tebe imam tudi rada Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 jaz tudi se podpišem pod tvojo izjavo celotno Še vedno imam najraje sebe Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 no, fuul lepo. to imam rada! by the way - kje so Stegne? (jaz res ne vem) Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Pred Ljubljano Tam pred Mercatorjem v Šiški zaviješ levo ( če greš iz Kranja)in čez železniško progo in si tam saj pridem v mesto, tam bova plavali nad gladino Ljubljanice.......sami dve ker te imam rada kristalček Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 by the way - kje so Stegne? (jaz res ne vem)[/color] stegnA ne stegnE...nad koleni pa pod pichko.... zlomk...tralala drugache pa "STEGNE se nekdo ki mu premine njegov chasprim:za zlobno tashcho so rekli (v olajshanju): "Na ...konchno se je STEGNILA!" zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Pred Ljubljano Nope V Ljubljani - Šiška (IOC Šiška) Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 kaj si mislim o trudiju (ko je glih na broju)? da se naj ze 1x sprosti. Mislim, da zna bit zelo zabaven in duhovit, presenetila me je njegova inteligenca in bistrina (presenetila zato, k zna vcas met kar skor mal... hm... 'primitivne' - a je to zhaljivo? ), tud mi je v bistvu cist vsec, da kenja, ce bi le kenjal s stilom; pac, ma "mewle v rit", je kriticen, kolericen, odrezav in popizdljiv. To je cist OK.Edino kar me mot, je to, da se kar nekaj ufura. Oz. mu zacne nek zhivec najedat pa pol kar tezhi.... kar NAJDE pac nekaj...Ne bi bla rada nesramna (in prosim naj se res ne jemlje tega tko, sam se mi zdi kar fact mroda), namrec: nekako sem *sklenila* da je nekaj tud na "kemiji telesa" - kar pomen, da ce ti neke snovi recimo primanjkuje, da lohk ratas mal... tak cudn. saj na nek nacin je tko tud pri depresiji...... saj tud men, ko sem "zivcna" (kao, al kaksna) cist priznam, morda manjka Ca, Mg in podobno....to se zdaj nekaterim bere morda cist ku-ku - ampak saj je vseeno, to si pac mislim (a ni to naslov )... ves ta levji schtraufenpacht... morda pa tega pac tolk ne stekam... ampak mi ni bad, dokler ne rata tok zajedljiv, da je ze zhaljiv. pa ne zarad samga zhaljenja, pac pa bolj zarad... okusa. Varianta: zakaj je blo treba prevec kisa dat v solato (ob tem, da prej shizim kot ne na kis). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 stegnA ne stegnE...nad koleni pa pod pichko.... zlomk...tralala drugache pa "STEGNE se nekdo ki mu premine njegov chasprim:za zlobno tashcho so rekli (v olajshanju): "Na ...konchno se je STEGNILA!" zlomk....tralala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 stegnA ne stegnE...nad koleni pa pod pichko.... zlomk...tralalaja. pa ženska stegna so dost bl fajn, k med moškimi je zmer isti kurc Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Moreno (ko smo ga mel glih na tapeti): verjamem, da je cist kul decko (saj najbrz pac je decko ), vendar meni je mal dolgocajten (pa pustmo da mi krade cajt in to) - mislm halo!!! big deal! 5 blazotnih penisov in to je to. Skoz isto.In folk se vedno do stropa skace. Kaksna veselja majo eni, pac tule Moreno.Mal tko no, pravzaprav zlo otrocje, ne duhovito prevec (razen res zelo izjemoma), dolgcajt, skratka, brez veze.Pustmo tud to, kdo itd. od lunatkov pa da je zdaj moreno.... to je povsem nepomembno, je pa po eni strani hecno, po drugi pa zalostno, da ma nekdo tak trip v lajfu, da mu je to to, da ga to sploh posibli lohk zabava. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Natrix je tud OK. Zdaj mi je se bolj vsec kot v "prvi rundi". Ma kaksne kar ful dobre, dobr razmislja, skusa bit posten in rpavicen, no morda se mal prevec vtika v vse zivo, pa mal je pokroviteljski (hehe, halo? ali je to kaj znano mi? )...Vcas me kar mal skor 'mot', k je tko lepo vzgojen in ves tak, sam sicer pa mu to jasno stejem v plus. zna bit galanten in tak, zna bit pa tud mal cinicen.Sploh mi je pa fajn, k sem jaz les za kompjuterske pa te scene, pa kdaj uleti na pomoc. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Men je zanimiv tkole vaša mnenja brat, čeprav se ne ustavljam ob njih, jaz pa načeloma sploh ne gruntam kako mi kdo deluje, saj to tko samo laufa, eden enkrat bližje, drugič drugi, odvisno kaj napišše in kaj od tega tudi meni paše....pri tem pa nič tko osebnega zame, da bi gruntal, kaj pa se njemu dogaja, da tko piše, ker pol b mel tud jest nekaj podobnega nerazčiščenega v sebi...in j že delo zame....tko pa preberem, naprimer LIO..pa si mislim...ma pa že spet kak slab dan, čeprav j čist fejst punca..... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 ja sam to ni cis res Tomaz, kot se spomnim, si sam prav tako kaksno mnenje podal. drugac pa: sej film lohk tud sam pac gledas.. aha, kul, pa to. lohk mas pa pac o njem se mnenje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 ja sam to ni cis res Tomaz, kot se spomnim, si sam prav tako kaksno mnenje podal. drugac pa: sej film lohk tud sam pac gledas.. aha, kul, pa to. lohk mas pa pac o njem se mnenje. ja če me kaj zbode normalno da tud kakšno bleknem...sam v tem vidim v glavnem moj problem, da me je sploh zbodlo...to sem hotel povedat, drgač je pa kar ok...nimam nobenih posebnih motenj...haha...vsaj vem ne zanje, to j pa tud že nerkaj .... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 ja. pa ženska stegna so dost bl fajn, k med moškimi je zmer isti kurc no....te izkushnje s kurci prepushcham tebi... je pa lepo da si zvest....in vedno na istega naletish... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Mogoče pa ne vidiš zato, ker nisi prebral os-jev, ki jih je meni napisala. Leon, to je cisto nepomembno za predmet javne obravnave - kar pa naj bi bil tu primer (kot sama razumem debato tole oz. kakrsna naj bi bila). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Pustmo tud to, kdo itd. od lunatkov pa da je zdaj moreno.... to je povsem nepomembno, je pa po eni strani hecno, po drugi pa zalostno, da ma nekdo tak trip v lajfu, da mu je to to, da ga to sploh posibli lohk zabava. kaj ti ni še nihče ppvedal, da sem jaz Moreno? to bi ti skoraj lahko kdo povedal no, se mi zdi, saj ni neka tajna. ja kaj čem, težko otroštvo sem mela, pa nobene pozornosti nisem dobila od ta starih in jo iščem kle na forumu z gigantskimi kurci. pa Belcebub sem tudi baje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 kaj ti ni še nihče ppvedal, da sem jaz Moreno? to bi ti skoraj lahko kdo povedal no, se mi zdi, saj ni neka tajna. ja kaj čem, težko otroštvo sem mela, pa nobene pozornosti nisem dobila od ta starih in jo iščem kle na forumu z gigantskimi kurci. pa Belcebub sem tudi baje. pizda nas je...pravzaprav je to cela skupina....k en ne utegne kurcou objavlat, pa drug not vskoch zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 timsko delo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 no...che je zhe tema o posameznikihjst jako zadovoln z MACHONOin to sam zato, k bobu reche bob....oziroma je edina baba kle gor k KURCU RECHE KURAC pa PICHKI PICHKA zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.