Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

Bi pa po več 60-tih straneh skoraj še jaz napisati kakšno mnenje, ne le ga zahtevati. x:)x

Marsa -znaš biti ostra, neposredna, poštena, reči bobu bob. Ne ujčkaš, ne daješ lažne hvale, poveš, kar gre. Cenim tvojo pripravljenost pomagati, priskočit na pomoč z uporabnim nasvetom. Ne maraš, da te kdo obtoži pristranskosti, ali podtikanja kakšnega. zelo cenim tvoje mnenje kjerkoli ga napišeš. Vedno ima rep in glavo. Ter ni pocukrano in posrčkano..pač pa točno takšno kakršno ga morebiti celo jaz vidim.

Astra - čeprav si rakica x:)x kar je tudi ok - ker prav rada preberem o kakšnih zadevah v katerih nisem domača, te na srečo rešuje škorpija x:)x . Znaš mrtvo hladno postaviti stvari na svojo mesto, razmišljaš in ne pustiš si vzeti svojega mnenja, če si prepričana, da imaš prav. Odločna ženska, ki v lajfu ve kaj hoče.

Pujsa - bilo je skoraj neverjetno, kako zelo je bila ta punca pozitivna. Bila ji včasih kar fauš..pa saj ne more biti vedno taka..nekje tole pušča ziher kaj..zdaj je mogoče malenkost bolj popozdljiva, odločna in trmasta jo pa imam zato ful raje. Neverjetno domiselna, brihtna, iznajdljiva, ter kar je meni ful pomembno - drži se načrtov..in ženska akcije..ogenj pač :palec: Aja - na srčnost sem pozabila. Srčna zelo.

Ksenia - mi je bila od začetka preprosto preveč "žalostna", preveč nesrečna v lajfu, potem tole izginilo malo, hkrati z nickom osamljena ali kaj si že pač bila. In spoznavamo drugo Ksenio - tudi takšno, ki gre na volitve. Se mi zdi da se zelo spremenila na bolje..sočutna in prijazna punca, tudi vedno pripravljena nasloniti roko in poslati dobre vibre..ženska, ki ji mogoče manjka malo poguma..še..

LIA - si mi zelo draga oseba. V popolnosti razumem tvoj črn humor, cinizem, ki občasno privre, blazno cenim tvoje nasvete, ki jih kar nekajkrat uporabim(tista opica z ribo mi je ful se usedla v memorijo in v sestrinem primeru si vsake toliko jo povem ..da ne pozabim). Zelo cenim tvoja razmišljanja in zelo sem vesela, da si pohvalila tisto, kar sama boječe odkrivam pri sebi - voljo do pisanja pač..

Cosma - jo tudi rada prebiram, imam rada tvoj humor, z užitkom sledim doganajnju tvojemu, se mi zdiš tako dobrosrčno bitje,

Pika pikica - kadar ravno ne hitiš skozi lajf(pa pevske pa prva služba in ono in tisto pa izpiti) in ravno ne klepetaš do onemoglisti(ja vem, dvojčica pač), si čisto v redu punca, prijazna, komunikativna, odprtega uma in duha.

Moram skrajšati, drugače bom cele romane imela tule x:px

Mickeni - ne le da si štajerec pa še strelec, si drugače tudi prijazen, klepetav vidim po št. objav tule x;)x , no sicer pa fajn djed. Čisto.

Trudi - nekaj te sicer matra zadnje čase, pa si zbadljiv in takšen. Ampak čisto v redu tudi, premoreš smisel za humor(plastični kostanj vaju s pujso ne reši seveda)...nimam filinga ravno, da bi kuhal dolgotrajne zamere neke..se razkuriš, poveš in pika..mogoče malo muliš..pol pa ok..tako je pač moje mnenje..

Piko - naravolazec(mi iz Hazol tega nekak ne zastopimo -) rad zbadaš, iščeš dlako v jajcu, in imam filing da ne odnehaš zlepa..sicer pa je tole tudi dobra vrlina. Vsaj veš, da te ne bo človek pustil na cedilu.

Tjazy - verjetno te drugi otrok malo prizemljil, ker včasih bilo kar neverjetno brati vsa tvoja razmišljanja -predvsem o seksu..ja, Mushi bila tvoje nasprotje

Mushi -trdna realistična kozoroginja..rada jo imela in jo kar pogrešam tule. Upam, da je ok.

Ruby bi skoraj pozabila. No, Ruby je ena izmed žensk tule na forumu, ki sem ji malo fauš.Zna zelo dobro kuhati - obe deviške lune, ampak jaz se nič takšnih stvari ne spravim delati, praktična, z ogromno znanja in izkušenj...z neverjetnim smislom za humor. Včasih malo spomni na Pujso -glede besed, ki jih uporabi - Velikan, Velikanka...v glavnem, zelo vesela, da jo tule imamo.

Nosorog - mi je tudi blizu. Ne le, da rad gobari x:)x ampak obvlada kamnolome v nulo. Pa ne le kamnolome. Škoda res, da ne morem danes na delavnico..tudi cenim smisel za humor tule.

Bobnar - Predvidevam, da se ob provokacijah na smrt zabava zraven, sploh kadar folk popeni, sicer pa sem vesela, da vedno vskoči kadar potrebuješ kakšen uporaben nasvet(avto, kupovanje nepremičnin in take).

Mana - s svojimi dogajanji doma in opremljanjem stanovanja, pa faks in Rudi..pa M. tule me zabava, ker ima M. jaz pa Š x:)x x;)x - rada prebiram tvoje poste, pač

Lea - najprej mislila, da je veliko mlajša.. x:px mi nekak delovala tako, potem pa vidim, da je mojih let. Modra, preudarna ženska.

Mačona - se je zelo spremenila. Od punce z opranimi možgani, do ženske s svojimi stališči in močjo, da jih ubrani. Svet še leži pred tabo..hecno mi je edino, da toliko kadiš. x:o)x

Alef- se mi zdi preudaren in moder možak

Ebor - ful cenim praktične nasvete tam v vrtičkariji, tudi s smislom za humor

Silver - enako..

Contesa - bemu, da bi skoraj pozabila nate. Ful pogrešam tvoje udejstvovanje tule, karte obvladaš, astro sceno, kuhaš, baje dobro zgledaš..mislim..evo..pa še organizatoraka dobra..kar bom te dala na listo babnic katerim sem kaj fauš x;)x

Todika - razen, da se komaj prebijem včasih skozi zapise, se potem nasmejim, ali pa klejem s tabo..skratka, lepo da si tule

Mateja - joj, kako cenim tvoje prispevke tule. In s koliko temami si nas seznanila, pa koliko koristnih zadev povedala.

Tina - tudi tvoje, takoj postaviš stvari na svoje mesto, prav počakam kaj pa je Tina odkrila..

Pa tinka - njen smisel za humor, :palec: in ne le humor, sočutje in prijaznost,

Aakhut - bemu tebe bi tudi skoraj pozabila - itak dežuren cinik, ful smislom za humor in res dobrimi komentarji. :palec:

Ugotavljam nekaj: tudi, če bi hotela ne znam in ne zmorem zavijati folka v rožice. Pa čeprav nekdo tole hudo pogreša..ne zdi se mi prav in to nisem jaz..tak da...če ste pričakovali hvalo do neba..od mene je ne bo..

nadaljevanje sledi.....(da si spočijem malo oči zdaj)

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

Ka pa jeeezz :P

Ti si pa... xDDx xsrcx ...mucika... xsrcx

Alef- se mi zdi preudaren in moder možak

:eek: :eek: x?x :vragec: x:Dx x:Dx x:Dx x^x x:Xx

Ugotavljam nekaj: tudi, če bi hotela ne znam in ne zmorem zavijati folka v rožice. Pa čeprav nekdo tole hudo pogreša..ne zdi se mi prav in to nisem jaz..tak da...če ste pričakovali hvalo do neba..od mene je ne bo..

Ne daj bože... :palec: :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

kaj si mislim o trudiju (ko je glih na broju)? xDDx

da se naj ze 1x sprosti. xDDx :palec:

Mislim, da zna bit zelo zabaven in duhovit, presenetila me je njegova inteligenca in bistrina (presenetila zato, k zna vcas met kar skor mal... hm... 'primitivne' - a je to zhaljivo? :8):), tud mi je v bistvu cist vsec, da kenja, ce bi le kenjal s stilom; pac, ma "mewle v rit", je kriticen, kolericen, odrezav in popizdljiv. To je cist OK.

Edino kar me mot, je to, da se kar nekaj ufura. Oz. mu zacne nek zhivec najedat pa pol kar tezhi.... kar NAJDE pac nekaj...

Ne bi bla rada nesramna (in prosim naj se res ne jemlje tega tko, sam se mi zdi kar fact mroda), namrec: nekako sem *sklenila* da je nekaj tud na "kemiji telesa" - kar pomen, da ce ti neke snovi recimo primanjkuje, da lohk ratas mal... tak cudn. xDDx

saj na nek nacin je tko tud pri depresiji...

... saj tud men, ko sem "zivcna" (kao, al kaksna) cist priznam, morda manjka Ca, Mg in podobno....

to se zdaj nekaterim bere morda cist ku-ku xDDx - ampak saj je vseeno, to si pac mislim (a ni to naslov x;)x xDDx)...

ves ta levji schtraufenpacht... morda pa tega pac tolk ne stekam... xDDx

ampak mi ni bad, dokler ne rata tok zajedljiv, da je ze zhaljiv.

pa ne zarad samga zhaljenja, pac pa bolj zarad... okusa. x:)x

Varianta: zakaj je blo treba prevec kisa dat v solato (ob tem, da prej shizim kot ne na kis). x:)x :palec:

Sm se na broj uštulu in....It Was Written x:Dx x:Dx

Jah...pa veš kaj ne bom preveč komentiral, ker je itak naslov, kaj si mislimo o posameznikih....in goody to si ti misliš x;)x

...Aja .....pa vsem morem, vsaj kak stavk :inocent: x:Dx ...ja k popizdim; pa čeravno vedno manjkrat, pač nima smisla; ja pol lahko se grem tud zlo nizke...je res, da jih dud dobim...sam pač jebiga...mam pa dost izkušen s tem, tako, da znam kar pelat tam spodi x:Dx ...

tega levjega šraufen...votever pahta ne štekaš zmeri....ja sej ga včasih še sami ne x:Dx

Ok na okus bom probu mal pomirkat x^x :palec: x;)x

x:Xx x;)x

Trudi - nekaj te sicer matra zadnje čase, pa si zbadljiv in takšen. Ampak čisto v redu tudi, premoreš smisel za humor(plastični kostanj vaju s pujso ne reši seveda)...nimam filinga ravno, da bi kuhal dolgotrajne zamere neke..se razkuriš, poveš in pika..mogoče malo muliš..pol pa ok..tako je pač moje mnenje..

Nataly....kaj naj rečem...men si ti full goodyin ja res jepopizdim kar hitro (pa vedno manj, kot že omenjeno) pa se pol tud znam skulirat...sicer pa to veš in ok, glih zato si mi tolk goody in te spoštujem.....pa zabavna znaš bit tud

Sploh pa te mam tolk rad od kar vem, da spet lahko pridem pogledat edinstven enkraten in unikaten plastični kostanj, ki celo raste :O: x:Dx :palec:

x:Xx x;)x

wow, Nataly, nekak nisem pricakovala od tebe, da se bos pa tolk potrudla pa posvetila! x!x x^x

Zlo fajn opise si dala, se kar tud sama strinjam z vecino al pa kar z vsemi. x8Dx :palec:

(*lepo tud, k mas o men tako mnenje x;)x x:Xx)

Superca. xokx

Trudi, me veseli, da si tko vzel. xDDx x8Dx x;)x :palec:

Jp, Lenka, grozno, ne, bit na vidjelu? xDDx xyesx

te lohk vsakdo v nulo razsecka.

sam tlele mamo lohk hvalabogu se celulit pa shlauhke. x:px x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja odvisno je (splosno mislim) od tega, kaj je izstopajoce oz. kaj nekomu bolj v uch pade, pa tud, kaj dejansko 'prevlada' pri obravnavanem....

nekdo recimo tarna dost, objokuje svojo usodo, hkrati pa je recimo na enih podrocjih ful sposoben al pa ma recimo druge kvalitete, ki prevagajo in ki se jih da uochit tud tlele na forumu.

Recimo ksenija je lep *primer* (sory ksench), tko kot ste ze rekl - ja, je prevec presimisticna (mene najbolj 'mot', ko tud, ce das iztocnico pozitivno oz. tud ce jo sama vidi, ze pac nekaj najde negativnega. xrolleyesx x:o)x).

Recimo bom dala kar konkreten primer, k je glih svezhe.

Vceraj (al kdaj) je napisala, da ima zobarja in se je hkrati narocila se na UZ. Sestra je bla zelo prijazna.

OK.

Jaz sem vedla, da ma te strahove in te filme pac svoje, sem jo hotla mal spodbudit, vlit pozitivnega nekaj, pa napisem, da dbest!!! ko je naletela na prijazen odziv. kar je dbest dota za prihodnjic, ko bo sla. Kul. xokx

a ona odgovori: "ne saj to se ni blo nc, to se BO" (torej, sporoca, meni IN SEBI: to je skratka nekaj, zarad cesar se bo "treba" se sekirat fejst).

Tako kot bi recimo napisala, da se ji je zgodil 10 dobrih stvari pa 5 slabih dons.

Pa bi jaz komentirala na onih 10 dobrih, ces, juhu!!, a ona pa bi rekla, ja vem, sam... k je se onih 5 slabih. x:Dx

skratka, tezko je pol spodbujat ze, vcasih.. ko je kar zacaran krog.

Ker ce z umom skusamo vse resit, je bullshit.

JASNO da pol vedno najdemo 100 konter, opozicij, tezav, preprek.

Moramo, ksenija, ko recemo: saj bo, saj sem mocna, to res tud misliti oz. si mormo to vcepiti.

Ce pa enako tezho dajes postavki: "joj kok je to bad" kot postavki "zmagala bom in mocna sem", je pa jasno, da se bo slednja tezhe usedla, ce ona druga nanjo 'prezhi'..

Se vedno si prevec v preteklosti, to je za popedenat, poleg crnogledosti. :palec:

Lohk jo vidis (ksenijo) torej pac TKO.

Lohk jo vidis pa tud drugac (in oboje je ona): VEDNO se zavzame, skusa bit pravicna, je zelo postena, zanesljiva in srcna oseba, skrbna, pozrtvovalna, skromna... res je zlat clovek. Obcutljiva, vendar tudi socutna, blaga, dobra, prijazna oseba. xsrcx

Za vse bolj skrbi kot zase (to ste tud ze rekl).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja odvisno je (splosno mislim) od tega, kaj je izstopajoce oz. kaj nekomu bolj v uch pade, pa tud, kaj dejansko 'prevlada' pri obravnavanem....

nekdo recimo tarna dost, objokuje svojo usodo, hkrati pa je recimo na enih podrocjih ful sposoben al pa ma recimo druge kvalitete, ki prevagajo in ki se jih da uochit tud tlele na forumu.

Recimo ksenija je lep *primer* (sory ksench), tko kot ste ze rekl - ja, je prevec presimisticna (mene najbolj 'mot', ko tud, ce das iztocnico pozitivno oz. tud ce jo sama vidi, ze pac nekaj najde negativnega. xrolleyesx x:o)x).

Recimo bom dala kar konkreten primer, k je glih svezhe.

Vceraj (al kdaj) je napisala, da ima zobarja in se je hkrati narocila se na UZ. Sestra je bla zelo prijazna.

OK.

Jaz sem vedla, da ma te strahove in te filme pac svoje, sem jo hotla mal spodbudit, vlit pozitivnega nekaj, pa napisem, da dbest!!! ko je naletela na prijazen odziv. kar je dbest dota za prihodnjic, ko bo sla. Kul. xokx

a ona odgovori: "ne saj to se ni blo nc, to se BO" (torej, sporoca, meni IN SEBI: to je skratka nekaj, zarad cesar se bo "treba" se sekirat fejst).

Tako kot bi recimo napisala, da se ji je zgodil 10 dobrih stvari pa 5 slabih dons.

Pa bi jaz komentirala na onih 10 dobrih, ces, juhu!!, a ona pa bi rekla, ja vem, sam... k je se onih 5 slabih. x:Dx

skratka, tezko je pol spodbujat ze, vcasih.. ko je kar zacaran krog.

Ker ce z umom skusamo vse resit, je bullshit.

JASNO da pol vedno najdemo 100 konter, opozicij, tezav, preprek.

Moramo, ksenija, ko recemo: saj bo, saj sem mocna, to res tud misliti oz. si mormo to vcepiti.

Ce pa enako tezho dajes postavki: "joj kok je to bad" kot postavki "zmagala bom in mocna sem", je pa jasno, da se bo slednja tezhe usedla, ce ona druga nanjo 'prezhi'..

Se vedno si prevec v preteklosti, to je za popedenat, poleg crnogledosti. :palec:

Lohk jo vidis (ksenijo) torej pac TKO.

Lohk jo vidis pa tud drugac (in oboje je ona): VEDNO se zavzame, skusa bit pravicna, je zelo postena, zanesljiva in srcna oseba, skrbna, pozrtvovalna, skromna... res je zlat clovek. Obcutljiva, vendar tudi socutna, blaga, dobra, prijazna oseba. xsrcx

Za vse bolj skrbi kot zase (to ste tud ze rekl).

x:Dx tista sestra pri zobrju je pa čisto drug človek ;)

Marsa, cenim pa tvoje mnenje...

glede med. sestre - tisti s katerimi kontaktiram v teh dneh vedo, da sem prepričana, da ginekološka operacija sploh ne bo potrebna :)

trenutno ima Ksenija na msn sporočilo - Zmorem ker sem ;) pred nekaj dnevi pa - vrejamem v čudeže...

Pikica, bolj si močna kot verjameš...

ja oboje sem jaz in sem kar sem in ne menjam ;)

Ma ne jest nimam dela....dons pa sploh ne x:Dx ......I'm takorekoč Perfect xrolleyesx x:Dx x:Dx ..

...sicer pa ne bi menjal z mano :O: ...no Way....ampak sem vprasal, da za cokolado, pa Kena x:Dx x;)x

Pa ce bi se tudkej v peskovniku igrala

aja pa še to...

marsa, bolelo te je koleno, dajal so ti nasvete - nihče ni pomislil, da jamraš... jaz sem dobila nalepko in karkoli spišem, jamram.... ker že imam nalepko... sej mi je vseeno oz. sprejmem to, da me vidiš ti takšno, pa Pikica, pa mystica, Akutek, Trudi, Pujsa, nataly, lea, lia, Kukica, Asta, polno vas je.... me pa začudi,da nekdo prepiše tvoj stavek in to oseba s katero nisem tule izmenjala niti enega mnenja, niti sodelovala v temah kjer sodeluje on. Ok jamram... tule... včasih si želim, da bi se našel iz RL nekdo ki me pozna in predstavil mene kot me vidi on. zakaj? spet smo v mojem blogu, ja tam jamram haha no in prišla sem do ugotovitve, da rabim podporo in ljubezen... jebiga, razrešujem preteklost si odpuščam,odpuščam tistim ki so me prizadeli in ne nisem v depresiji in ne nisem super wumen... in sem ponosna nase res...sprejemam svojo pozitivno in negativno stran xsrcx

pa še to... preglejte teme, koliko smo vsi pozitivni?

sej mi je vseeno oz. sprejmem to, da me vidiš ti takšno, pa Pikica, pa mystica, Akutek, Trudi, Pujsa, nataly, lea, lia, Kukica, Asta, polno vas je....

Jaz te ne vidim takšno...tisto gor sem napisala iz heca, letelo je n aopis Pina Colade...meni si fajn in tud ne pišem, da kdo jamra velik, ker namreč jaz tud ogromno jamram, tko da...bi si samo špegu nastavla. Pa kaj, če jamram. Včasih pa skačem do stropa, včasih pizdim, včasih sm vsa raznežena...taka sm, multipla osebnost. Tejk it or liv it. x;)x

Tko da, Ksenia...tok si fejst bejbi, da... :palec: xsrcx

aja pa še to...

marsa, bolelo te je koleno, dajal so ti nasvete - nihče ni pomislil, da jamraš... jaz sem dobila nalepko in karkoli spišem, jamram.... ker že imam nalepko...

to mas pa tud mal prav, ja. :palec:

sam vseen, a ves: zakaj mam pa jaz recimo nalepko, da sem strong blazn (tud ce recimo sploh nisem tok)?

ampak stekam, mas prav, ce se nenehno govori o nekom, ta pa skoz jamra, se ga se bolj 'prime' to, to je res, verjamem da ti tud ni vsec oz. da te clo prizadane.

Ne ne rab te hodit nihce predstavljat - to bi blo tko kot bi nekdo hodil pisat semle, da kok sem pa jaz v RL pravzaprav ranljiva. :vio:

zato nima smisla, itak vsakdo dobi vtis, kakrsnega pac dobi. TU se pac tko rpedstavljas, mas tako pojavo.

In se to: a mislis, da sem onim, ki sem jim zoprna, zarad 3 mnenj kaj bolj vsec? x;)x xDDx

vsakdo si ustvari pac svoj vtis, nc skrbet, kaksnega si bo kdo o teb, si ne more slabega, ce te pa kdo vid ranljivo, kar pa tud sama pravis, da ne menjas, si pa to ti in mas pravico bit taksna kot ti pase in se ne rabis nikomur ne opravicevat niti nicesar utemeljevat. x!x xyesx x^x :palec:

Picasso

aja pa še to...

aha jaz mam tud enga 'pashetoja'. x:)x

V bistvu si ne smes pustit, da te bodo stvari prizadele, se te TOLK dotaknile.

recimo zdajle - gres tuhtat se dodatno tole mal pa pol nazaj se pregovarjas, prepricujes, namest da bi si rekla, ko jih j*...

in sla dalje...

Ne more te eno mnenjce spravt iz tira, bos potem se milijonkrat razocarana in zalostna. xyesx

saj to vsi po malem pocnemo, men grejo tud na jetra kake oznake pa se nazaj pregovarjam.

sam ves kaj: vcas vidim, da ma oni prav.

recimo emanuel mi je rekel da sem sama pokroviteljska, pa sem se bla pripravljena skor skregat, utemeljevala, se pregovarjala, naenkrat pa sama vidla (ko sem sla prebrat kake svoje poste), da ima popolnoma prav. x:)x

Saj mamo teste, kako se vidimo.

saj se vid, kaj sestavlja nase stavke.

Recimo jaz ful cvekam, nakladam kot da se mi 100/h dogaja, ker sem pac pretiravatorski tip. x:px

sem hvalisava, uporabljam ful besedo jaz. :sori: xyesx

znam bit zajedljiva.

sem pa tud zabavna (tega pa ni nihce napisal :V: x:((x)..

To vidim pa JAZ iz SVOJIH postov.

in zakaj bi me zdaj motlo, ce SHE NEKDO to tud vid? x;)x a ves... :palec:

Picasso

Vas je kar nekaj takih, ko se praV VID napredek. x8Dx xyesx

...jaz pa tega ne opazm... :vragec: x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...