Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

Hm ne vem. Mogoče pa bi potem v lajfu človek kaj spremenil. Pa magari na hudo..kaj vem..konec koncev jaz niti slučajno nisem pozitivka, tak da..in jočem na čase kot dež..samo potem obrišem solze, rečem klinc glede vse skup in zaživim pač v drugi smeri..

Sicer pa ne vem zakaj se zdaj Ksenia jeziš..pač te takšno vidim - ful pomagaš drugim, sebi pa ne upaš ali se bojiš..predvsem bojiš..in če si potem total izčrpana, izpraznjena, ti nobena narava ne bo mogla trajno filat baterij, ker imaš notranjega zajedalca. Strah.(takole jaz pač dojemam tole)

Tole bil moj dodatek..aja pa Aakhut - nič bat. nemogoče te je spregledat :palec: ,Trudi me veseli, da se ne jeziš glih name, Alef pa tudi zadovoljen vidim z mojim mnenjem.

Amis sem pa res pozabila. No, Amis tudi rada prebiram, kratki, jedrnati komentarji, pove bistvo in imam filing, da živi lajf s katerim čisto zadovoljna. Ful pogrešam njeno udejstvovanje v sanjah, ampak tole vem, da je izčrpajoče in nekak preprosto zmanjka energije.

Valkira - pridna, praktična, dobro fura lajf med službo,otrokom, izbiro stanovanja in še celo zaljubila se je x:px x:px v glavnem zajema lajf zdajle z veliko žlico.

Klarus - ki jo zelo zanima kamenoslovje in celo v astro sceno kuka. Punca tudi odprtega uma in duha.

Lunca - nanjo bi bilo nemogoče pozabiti, ful aktivna že leta v astrologiji, ni ji težko odgovoriti na še tako vprašanje, za hvala ali pa še tole ne, razdaja svoje astro znanje, pravi sicer,da se na primerih tudi sama uči..v glavnem vesela da je še tu

Bern - mi je škoda ker ga ni več tule. Vedno rada prebrala njegove komentarje. začinjeni vedno z ostrino in vedno rekel bobu bob(meni recimo, da se mič oprosti, ker sem strelec in strelec itak čez pet minut pozabi, da je koga užalil in se potem čudi, zakaj pa njemu ne odgovori...) x:px upam, da pride še kaj naokoli..

Izraz - tudi vesela njenih komentarjev, sploh tam pri kamnolomih..ogromno znanja punca premore :palec:

Kabalist - mi je všeč v bistvu, ker ne posiljuje folka s svojim mišljenjem,

Butl - bi moral imeti drug nick,ker je vse prej kot tole, vedno rada preberem kaj napiše

Stane, sem se že sprijaznila, da mora biti vse posoleno :palec: x;)x

nadaljevanje enkrat kasneje

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

ti nobena narava ne bo mogla trajno filat baterij, ker imaš notranjega zajedalca. Strah.(takole jaz pač dojemam tole)

Pih!! Nisi mogla boljs povedat! :palec: :palec: xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

v tem času niti pomislila nsiem kaj se dogaja v forumu, ker sem razbila literco kisa, kuhala kosilo... in kako se bom odreagirala je tvoje predvidevanje ne dejanska slika.. mi je pa všeč da me bodriš na način kakršen me in sama veš da sem ti hvaležna

Nataly, tvoj opis mi je prav všeč ;) ampak pri strahu si pa ppopolnoma sfalila.... sori x:Dx x8Dx

pa smo spet pri predvidevanjih x:Xx

...jaz pa tega ne opazm... :vragec: x:Dx x;)x

x;)x

odvisno pr kom, tud... xDDx

Aaakhut, sem mislila da o pashteti pises. :D

a daj ksenija, sem te tolk vznemirla, da si kar kis razbila! x;)x x:Dx

skoda, sam zdaj bos mela razkuzheno se v mesce (in temu primerno disheche x:px x;)x)

jaz sem tud teb hvalezhna, ker si tok skrbna pa taka. x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

haha ja celo tolk sem se vznemirila.... da mi je zdrsnil iz rok ;)

nataly, če me je strah nekaj dni preležat v bolnici, ni strah tisti ki me ovira v lajfu...

grem na lepše... in ne niti najmanj nisem vznemirjena prizadeta, razočarana,... to je vaše ogledalo mene...

želim vam da v ljudeh vidite tisto kar je dobro v njih in jim to tudi poveste x:Xx

in ne niti najmanj nisem vznemirjena prizadeta, razočarana,...

saj tud nimas bit za kaj, ker si OK in te mamo radi...

a ves: a mas rad juho al je pa nimas... nic ne de, ce je vcas nekoliko preslana al pa premal slana, se zgodi, ma juhca pac slab dan. x:)x

Vsak mora bit to kar je oz. se trudit bit najboljsi ON SAM.

kako pa ostali to dojemajo oz. kaksne probleme ali ne pa imajo ostali s tem, pa naj ga ne zanima (dokler nikomur ne skodi in nikomur nic noce).

Naj gre lepo po svoji poti ("in se naj ne obremenjuje s skrbmi in pomisleki, kajti milijon odlocitev ima se pred sabo; tako dela bojevnik"). xyesx :palec:

Picasso

haha evo priznam sem se nazaj prijavila ker me je zanimalo nadaljevanje... moj se že repenči ;)

jst sem trenutno zelo ponosna nase ker sem uspela premagat marsikaj... in tudi tule sem privč nastpoila v tej vlogi kot sem...

ja danes sem kisla juha x:Dx

zdej pa šibammmm

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...