Guest mačona 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Jutr pa bom ona z mesnimi cmochki. al pa prezhganka! jaz pa bi bla in bom čokoladna torta s smetano. upam, da vedno oz. čimpogosteje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 ko vas j*** nben vas ne.... zato pa ste vse zatraumirane... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 sure ... zdej grem pa v jok in na drevo pa na igrache ne pozab.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Magiser Moreno! Vsake toliko se kaj naučim tudi od tebe! Ti skoz in skoz isti, naše percepcije pa vedno drugačne! Enim puncam všeč, če smešiš druge. (Včasih imaš smolo in nabašeš na napačno. Pole je pa cel hudič. Si videl!) Vidim, da si fajn človek. Zakaj tega nisem znal videti pred letom dni? Možno, da celo sam sebe ne vidiš takega, kot si. Ja, vsi kažemo na očitne lastnosti ljudi, manj očitne pa radi spregledamo.No, kako vidimo sebe? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Recimo jaz ful cvekam, nakladam kot da se mi 100/h dogaja, ker sem pac pretiravatorski tip. sem hvalisava, uporabljam ful besedo jaz. znam bit zajedljiva.sem pa tud zabavna (tega pa ni nihce napisal )..To vidim pa JAZ iz SVOJIH postov. in zakaj bi me zdaj motlo, ce SHE NEKDO to tud vid? a ves... Joj to si pa tok lušten pa odkrito napisala. Samo tole ni za v to temo. Sam se mi je porodilo. Velikokrat mi gredo ljudje na živce, k težijo, mislijo da so vse kar je, se tega zavedajo, pa ne kažejo nobenih znakov, da bi to radi pri sebi spremenili, pa so to recimo ljudje ki delajo na sebi. To mi gre full na živce. Ker to imam tudi jaz in mi gre full na živce da imam, pa z nobeno "tehniko" na tem svetu mi še ni ratalo, tega spremeniti. Samo sprejeti ta del mene, mi je pa težko, ker sem v določenih situacijah, zelo težka. In se mi malo svita, da je to tudi cool lahko, malo priznam. Izraz - tudi vesela njenih komentarjev, sploh tam pri kamnolomih..ogromno znanja punca premore Hvala, sem bila kar malo presenečena, nad tvojim komentarjem. Prijetno seveda. Sedaj se mi dogaja, da mi ljudje govorijo, prav to kar si mi tudi ti. Da veliko vem, pa ne vem ali je to cool ali ne. Ker oklevam med tem, da bi se upirala in bi rada povedala svetu, da to ni suho znanje ampak izkušnje. Prepričevanje sama sebe? Ja. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 ...eno forumovko morm posebi pohvalit... dasiravno sem zanjo izvedu prek neke druge forumovke in jo poznam komaj nekaj dni> klarus-ti si carica!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Ne bom več posamično, ker nimam časa pisat cele mesece... Rada bi samo povedala, da vas je tule polno, ki mi pomagte s svojim komentarji, spodbudami, šalami, kritikami ... Nisem ravno v najlažjem obdobju svojega življenja in tu vas je veliko, ki ste mi že tako ali drugače pomagali. Hvala. Pa še zahvala Samsonu, ker sem danes iskala to temo, da tole napišem, pa se mi je skrivala, zdaj pa se je pojavila med novimi objavami. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 ...eno forumovko morm posebi pohvalit... dasiravno sem zanjo izvedu prek neke druge forumovke in jo poznam komaj nekaj dni> klarus-ti si carica!!! hvala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 ...eno forumovko morm posebi pohvalit... dasiravno sem zanjo izvedu prek neke druge forumovke in jo poznam komaj nekaj dni> klarus-ti si carica!!! V bistvu morš mene bl pohvalt, k če mene ne bi blo, pol bi še zdej lutu okol v nevednosti, kok je Klarus carica...no, da slišm... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 V bistvu morš mene bl pohvalt, k če mene ne bi blo, pol bi še zdej lutu okol v nevednosti, kok je Klarus carica...no, da slišm... pismo.........ti pa samo pohvalo iščeš ej folk a slište: PIKA PIKICA je carica marica ta glavna tuki zmenkarije d.n.o. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 pismo.........ti pa samo pohvalo iščeš ej folk a slište: PIKA PIKICA je carica marica ta glavna tuki zmenkarije d.n.o. A lohk to mal na večje napišeš? Ker par ljudi tuki ma bl slabo dioptrijo, a veš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 kakšna marica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 milica, marica, matilda so največje kurbe Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 od kje pa zdaj to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 milica, marica, matilda so največje kurbe jankoti so eni stari zoprni djedi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 jankoti so eni stari zoprni djedi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 V bistvu morš mene bl pohvalt, k če mene ne bi blo, pol bi še zdej lutu okol v nevednosti, kok je Klarus carica...no, da slišm... ..pikica je carica ker je vedla da je klarus carica se preden sem jaz to vedu tko da je ona bl pametna od mene in vsi ki mislijo da sm jest bl brihtn kt ona se motite pikica je bl pametna od mene ker je vedla da je klarus vecja carica od mene pred mano tko da... u glavnem mamile so zakon... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 ..pikica je carica ker je vedla da je klarus carica se preden sem jaz to vedu tko da je ona bl pametna od mene in vsi ki mislijo da sm jest bl brihtn kt ona se motite pikica je bl pametna od mene ker je vedla da je klarus vecja carica od mene pred mano tko da... u glavnem mamile so zakon... To gre v okvir. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Moj dragi okvirja, če rabiš popust. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Ja, sej bom res popust rabla, k bo to večkratno povečano, pa posledično po velik okvir rabm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Ja, sej bom res popust rabla, k bo to večkratno povečano, pa posledično po velik okvir rabm. ..ti itak vse vecje rabis... se najbolj obleke in hladilnik... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 milica, marica, matilda so največje kurbe Pozabil si na majolko... 4M... jankoti so eni stari zoprni djedi Pazi ti... Jaz sem tud Janko(Janez)... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 milica, marica, matilda so največje kurbe slab dan????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 ..pikica je carica ker je vedla da je klarus carica se preden sem jaz to vedu tko da je ona bl pametna od mene in vsi ki mislijo da sm jest bl brihtn kt ona se motite pikica je bl pametna od mene ker je vedla da je klarus vecja carica od mene pred mano tko da... u glavnem mamile so zakon... pol sem definitivno največja CARICA jaz, ker sem ta prva "preskusila" kaka carica je Klarus, in Pika Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Lubica, jst sm Klarus spoznala, k ti sploh še vedla nis, da forum obstaja. Sam, je pa res, da takrat še nism vedla, da je taka carica. Letiiiiiiiiiiiiiiiim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.